Olomouc – Liberec 5:6 (kon.) | Jihlava – Slavia 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 2:1 (po pr.)
Zlín – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | HC Plzeň – Kladno 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 3:0 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 3:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 6:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
Rytíři Kladno
Sobota 16.09.2017, 12:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání juniorů mezi Plzní a Kladnem je u konce, indiáni tento mač zvládli, body tedy zůstávají na západě České republiky! Z tohoto střetnutí je to všechno, děkuji za pozornost a přeji všem krásný zbytek soboty.

    Pro dnešek to však ještě není všechno, neboť pro zainteresované je tady ještě jeden duel těchto soupeřů, a sice zápas starších dorostenců, který odstartuje v Home Monitoring Aréně v 16:00! (14:40:05)
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Zakázané uvolnění Plzně vrátí hru před Berana. Domácí střídačka se zlobí, podle ní byl na ledě k vidění faul na hlavu na plzeňského hráče, leč sudí mlčí.
     
    58:20
    Utkání už se spíše dohrává, indiáni zkušeně drží kotouč v útočném pásmu daleko od své branky. Nyní se přerušuje, protože si domácí přihráli rukou.
     
    57:14
    Kladno kombinovalo v útočném pásmu, Rytíři ještě chtějí vstřelit kontaktní gól. Sudí je však vykázal do středního pásma, protože hosté stále v brankovišti.
     
    56:10
    Nyní si indiáni kladenskou obranu slušně vodili, v útočném pásmu si domácí dělali, co chtěli. Nakonec před branku přihrával Vavřička, ale pohotový Stahl včas ukryl touš do rukavice.
     
    55:09
    Po chybě v rozehrávce se ke střele dostal Jan Matiášek, zkusil to k levé tyči, ale Stahl zasahuje vyrážečkou. V brejku to zkusil Husarik, ale jeho pokus mezi betony neprošel.
     
    53:54
    Po dorážce Rubnera si málem dali hostující hráči vlastní gól, puk se chvíli povaloval v brankovišti, ale nakonec si to naštrádoval mimo tři tyče.
     
    53:05
    Štěpán Hanzlík zkusil vystřelil přes obránce, ten však jeho pokus srazil, takže Stahl neměl s tímto pukem příliš mnoho práce.
     
    52:21
    A následně se provinili i domácí hráči, které rozhodčí načapal v postavení mimo hru.
     
    52:00
    Na řadu přišel icing Rytířů, hra se tedy znovu přesune před Davida Stahla.
     
    51:19
    Pěknou pozici připravili domácí útočníci pro Jana Štěpánka, jeho tvrdý pokus ke vzdálenější tyči šel jen těsně mimo.
     
    50:31
    Z dorážky se chtěl střelou mezi betony prosadit Vildumetz, nicméně i on si vylámal zuby na skvělém Beranovi.
     
    50:18
    A Kladno ještě jednou doráželo na domácí branku, ale odražený kotouč mířil jen pomalu doprostřed klece, takže ho Beran pro jistotu ukryl do své lapačky.
     
    49:16
    Od modré čáry nahazoval kotouč na druhé straně Šíma, tuto střelu odráží Beran maskou nad branku.
     
    48:39
    A ještě jednou Eret, střelec první branky utkání si nyní vybruslil mezi kruhy, opět bleskově vystřelil, leč včas se proti němu vyšvihla lapačka Stahla.
     
    47:09
    A znovu mohli být domácí ještě klidnější, když se do dalšího samostatného úniku probojoval Petr Eret, ale jeho rychlý pokus skončil mimo.
     
    46:18
    Poslední sekundy se hraje ze strany na stranu, oba týmy se snaží hrát, zápas ještě není zdaleka ukončený. Kladno se snaží, ale gólovky zatím nepřicházejí.
     
    45:34
    Vít Reitspies jel sám na Stahla, nakonec se rozhodl vystřelit, ale hostující gólman skvěle zasahuje lapačkou!
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 2. Eret, 4. Rubner (Matiášek), 32. Kvasnička (Vavřička), 37. Kokoška (Matiášek, Pour) – 19. Patyk (Zelingr)


    HC Plzeň 1929: Beran (Kolář) – Kačena (A), Štěpánek, Staněk, Váchal, Čada, Sysel (A), Kvasnička – Reitspies, Markov, Hanzlík, Matiášek, Vavřička, Pour, J. Roubal, Kovařík, Kokoška, Červenka, Eret, D. Roubal (C), Rubner
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Zelingr, Cibák, Veber, Klusáček, Šíma, J. Kučera, Müller – Husarik, Patyk (C), Š. Bláha, Řepka, Schildhabel (A), M. Bláha. Vildumetz, Gnusin, M. Kučera, Svoboda

    Rozhodčí: Pilný – Malý, Šimán
    thejrc.org