Salzburg – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Sparta – Slavia 4:5 (po pr.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 9:3 (kon.) | Třinec – Havířov 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 3:4 (po pr.)
Olomouc – Warriors Brno 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:3 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:5 (0:3, 0:2, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 16.09.2017, 16:00 • Svijanská aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    51:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tomu se říká zmrtvýchvstání! Tygři nenechávají hosty ve třetí třetině absolutně vydechnout a nyní ukrajují další kus z boleslavského náskoku. Nikolič posunul puk před branku, kde si jej ve skrumáži ulovil MICHAEL DRÁBEK, jenž po rychlém bekhendovém blafáku překonává Rylicha!
    Asistence: Nikolič, Kotyza
     
    48:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec zaslouženě střílí další branku! Po icingu hostů se vhazovalo před Rylichem. Rychlovský z buly posunul kotouč za sebe, kde číhal JAN ŽEMBA. Žembova rychlá střela bez přípravy brankáře Boleslavi zaskočila natolik, že na ni nedokázal patřičně zareagovat.
    Asistence: Rychlovský
     
    46:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Otřepané hokejové pravidlo se opět jednou předvedlo v praxi. Hosté zazdili nevídanou příležitost a záhy Tygři připravují Rylicha o čisté konto. Šťastným střelcem je ADAM LIŠKA, který zúročil Bieniekovu přihrávku.
    Asistence: Bieniek
     
    38:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec se ale Boleslav v přesilovce přeci jen trefuje a toto už opravdu zavání pro Tygry debaklem. Po nahození od modré čáry se před brankou nejlépe zorientoval MATĚJ JELÍNEK a Zajíček byl na jeho dorážku krátký.
    Asistence: Čermák
     
    29:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté sice přesilovku nevyužili, to je ale mrzet nemusí. Jeden z domácích zadáků totiž při snaze odpálit kotouč do bezpečí trefil jen před brankou stojícího ANDREJE MORAVČÍKA. Útočník Mladé Boleslavi s potěšením zjistil, že se kotouč odražený od jeho nohy třepotá v síti Novákovy branky. Vskutku šťastný gól!
    Bez asistence.
     
    16:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to už je vskutku ledová sprcha pro Liberec. DAVID DOBŠA si vybojoval kus placaté gumy a natlačil se před Nováka. Liberecký gólman vyrazil kotouč do vzduchu a Dobša jej pohledně sklepl za jeho záda. Takto jednoznačný vývoj asi moc diváků nečekalo.
    Bez asistence.
     
    1:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neskutečný nástup Boleslavských! Liberečtí zadáci jsou zřejmě duchem ještě v šatně a hosté si v útočném pásmu dělají co chtějí. Ke střele z levého kruhu se dostal MATĚJ JELÍNEK a Novák se jen ohlédl.
    Asistence: Čerenka
     
    1:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté krásně sehráli rychlý brejk a otvírají skóre! Jelínek unikl po pravé straně a předložil kotouč zcela volnému JAKUBU ŠÍPKOVI, který už neměl problém otevřít skóre!
    Asistence: Jelínek, Dotter

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 47. Liška (Bieniek), 49. Žemba (Rychlovský), 52. Drábek (Nikolič, Kotyza) – 2. Šípek (Jelínek, Dotter), 2. Jelínek (Červenka), 17. Dobša, 30. Moravčík, 39. Jelínek (Čermák)


    Bílí Tygři Liberec: Novák (Zajíček) – Adamec, Šuráň, Bieniek, Nikolič, Žůrek, Škorec, Had, Ira – Rychlovský, Maťátko (A), Liška, Drábek, Křepelka, Vomáčka, Hájek (C), Kotyza, Žemba, Šafařovský (A), Šeliga
    BK Mladá Boleslav: Rylich (Kmec) – Dotter, Houška, Beneš, Červenka (A), Hovorka, Imlauf, Sýkora – Vasilev, Schulz, Šípek (C), Dobša, Novák, Moucha, Čermák, Jindra, Moravčík, Jelínek

    Rozhodčí: Luczków, Kajínek, Bosák
    thejrc.org