Salzburg – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Sparta – Slavia 4:5 (po pr.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 9:3 (kon.) | Třinec – Havířov 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 3:4 (po pr.)
Olomouc – Warriors Brno 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:3 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 16.09.2017, 15:30 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    63:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je konec, Motor vítězí v prodloužení! Ondřej Vaculík našel z levého rohu na brankovišti číhajícího JAKUBA ČÍŽKA, který tváří v tvář domácímu brankáři uspěl – 3:4p. Asistence: Ondřej Vaculík, Michal Silný.
     
    58:09
    Dominik Sklenář oslabuje v poslední dvouminutovce domácí tým, když vyhodil kotouč přímo ze hřiště.
     
    54:03
    Jenže hradecký Tadeáš Jakubec je nyní vyloučen za nedovolené bránění a Mountfield se tak bude muset bránit ve čtyřech.
     
    52:43
    Aleš Řezáč se ocitl v mezikruží úplně sám, než ale našel pod bruslemi touš, přistoupila k němu domácí obrana.
     
    49:27
    Držením protihráče se proti pravidlům provinil Tomáš Hubata a Lvi tak mají k dispozici početní výhodu.
     
    48:53
    Ondřej Vaculík se dostal k puku po Vackově nepříliš povedeném výletu za bránu a zkoušel z úhlu vystřelit, hradecký gólman se ale stihl vrátit včas!
     
    45:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Potřetí v zápase je vyrovnáno a začínáme od nuly! TADEÁŠ PINKAS zavezl kotouč po levé straně až k bráně, nacpal se před obránce a doslova propasíroval puk do branky – 3:3. Asistence: Dominik Šedivý, Dominik Sklenář.
     
    36:18
    Jakub Čížek mířil sám na Denise Vacka, hradecký gólman ale sklapl betony a poté odpálil puk pryč holí!
     
    36:01
    Vojtěch Síla málem ujížděl v oslabení sám na bránu, faulem ho ale zastavil Pavel Novák! Hrát se tak bude čtyři na tři z pohledu Motoru.
     
    35:52
    Početní výhoda pět na tři pro Motor! Dominik Sklenář zahákoval soupeře ve střední třetině a už míří k trestoměřičům. Budějovičtí si ještě před přesilovkou vybírají oddechový čas.
     
    34:55
    Matěj Síla vrazil soupeře na hrazení a to znamená jediné – přesilovku pro České Budějovice.
     
    32:04
    A pozor, přesilovka bude dvojnásobná! Podražením se totiž provinil Jan Vávra a už taktéž sedí na trestné lavici!
     
    31:38
    Třeba se jim to ale povede nyní, k dispozici totiž mají početní výhodu. Matyáš Grossmann vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    29:33
    Po střele od modré čáry se puk odrazil ke střelci třetího budějovického gólu Pavlu Novákovi, Vacek ale skapl betony včas!
     
    27:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak na klasickou podobu přesilovky se nakonec vůbec nedostalo, Budějovice totiž vstřelily branku velmi rychle! Šimon Kubíček poslal z modré čáře rychle puk na hůl PAVLA NOVÁKA, který z voleje prostřelil přesunujícího se brankáře. Asistence: Šimon Kubíček, Jakub Čížek.
     
    26:54
    Motor si zahraje přesilovou hru, nejprve čtyři na tři a poté pět na čtyři. Martin Janda se totiž provinil hákováním.
     
    25:48
    Dominik Šedivý čelil dvojnásobné přesile soupeře, do souboje se ale dostaly nedovolené zákroky. Šedivý je potrestán za držení hole, Vojtěch Krcho zase za držení protihráče.
     
    24:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Opět je stav vyrovnaný, opět začínáme nanovo! Proti pokusu Matyáše Grossmanna se Vacek ještě stihl skvěle přemístit, puk se ale následně dostal na levý kruh k JAKUBU ČÍŽKOVI. Budějovický útočník se s ničím nemazal a z první napálil kotouč do brány – 2:2. Asistence: Matyáš Grossmann, Pavel Novák.
     
    Aleš Řezáč ujížděl sám směrem na hradeckou klec, těsně za modrou čárou ho ale zastavila siréna oznamující konec třetiny!
     
    14:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Možná využijí, ale Hradec nejprve střílí gól ve vlastním oslabení! Dominik Šedivý se s protihráčem popral u modré čáry o puk a když oba leželi na ledě, přiřítil se k puku DOMINIK SKLENÁŘ. Se samostatným únikem si pak poradil nejlépe, jak mohl – zacílil přesně pod břevno – 2:1. Asistence: Dominik Šedivý.
     
    13:32
    Tomáš Janoušek si počínal nedovoleně a už je na trestné lavici. Využijí Budějovice i druhou přesilovku?
     
    08:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je ale vyrovnáno a začínáme od nuly! Dominik Šedivý vystřelil z vrcholu kruhů a jeho ránu vyrazil Svoboda jen před sebe. U levé tyče číhal na dorážku TADEÁŠ PINKAS, jenž propasíroval skulinkou kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Dominik Šedivý.
     
    05:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    První početní výhoda duelu přináší také první branku, Jihočeši jsou ve vedení! Gól má na svědomí ŠIMON MASOPUST, který se do puku přel v mezikruží a prudkou dělovkou ho poslal přímo do sítě – 0:1. Asistence: Michal Silný, Jiří Egert.
     
    04:26
    Prvním potrestaným hráčem utkání je Matěj Síla. Východočeský forvard se provinil podražením a Budějovic si zahrají přesilovou hru.
     
    01:10
    Na druhé straně číhal na nahrávku pro změnu Maxmilián Komma, který zblízka trefil Svobodův pravý beton. Utkání začalo pěkně zostra!
     
    00:31
    Vojtěch Krcho našel zpoza brány dobře si najíždějícího Michala Silného, jenž z první trefil dobře se přesunujícího Denise Vacka!

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 8. T. Pinkas (Do. Šedivý), 15. Sklenář (Do. Šedivý), 46. T. Pinkas (Do. Šedivý, Sklenář) – 6. Masopust (Silný, Egert), 25. J. Čížek (Grossmann, Novák), 28. Novák (Kubíček, Čížek), 64. J. Čížek (Vaculík, Silný)


    Mountfield HK: Vacek (Ševců) – Řehák, Kukla (C), Voňka, Müller, Janoušek, Pěnčík, J. Kynčl, Kuboš – Do. Šedivý, Sklenář (A), Jakubec, M. Síla, T. Pinkas, Šánek, V. Síla (A), Soukup, Komma, Janda, Poppel. Trenér: Lbor Pivko.
    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Baloun) – Pánek, Vávra, Kubíček, Škola, A. Čížek, Šafář (A), Hubata . Silný (C), Novák, Krcho (A), Řezáč, Tisoň, Petřík, Egert, Hrubec, Vaculík, J. Čížek, Masopust, Grossmann. Trenér: Radek Bělohlav.

    Rozhodčí: Kubíček – Blümel, Špringl
    bahis siteleri