Kladno – Vsetín 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:2 (po pr.) | K. Vary – Třebíč 5:1 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 6:3 (kon.) | Slavia – Prostějov 0:3 (kon.)
Havířov – Motor ČB 3:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:3 (1:1, 2:0, 3:2)
SK Trhači Kadaň
Sobota 16.09.2017, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:41
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka Trhačů. V mezikruží stojící PATRIK KADEŘÁVEK přijal puk zprava a neomylně ho poslal za Kloučkova záda. Asistence: Luboš Rob.
     
    54:48
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vítězslav Bílek – 2 min., pád pod nohy).
     
    54:30
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Z vhazování se dostal kotouč doleva před brankoviště k JANU VESELÉMU, který puk dorazil do branky. Sám Veselý má tedy na kontě svůj druhý střelecký zásah v dnešním zápase. Asistence: Vítězslav Bílek.
     
    51:18
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Blaha – 2 min., držení protihráče).
     
    50:22
    Aleš Macháček nedokázal přesným passem najít volného Jiřího Tupého, stojícího před brankovištěm. Puku se poté zmocnili domácí hokejisté, kteří se velmi rychle vydali k dalšímu útoku.
     
    47:00
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Luboš Rob – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Bezprostředně po ukončení přesilovky zůstala hra na úrovni brankoviště, kde probíhal litý boj o kotouč ve shluku hráčů. Z něj se podařilo puk protlačit za záda Lukeše JAROSLAVU ŠIMEČKOVI. Asistence: Lukáš Doudera.
     
    44:39
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Chalupa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:08
    Kadaň právě vstřelila branku!
    JAKUB TREFNÝ dokázal prudkou střelou od modré prostřelit obranný trojúhelník z hráčů Stadionu a poslat ho přesně za záda Milana Kloučka. Asistence: Darek Hejcman, Jakub Chrpa.
     
    43:48
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Hanták – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:02
    V úvodu přesilovky byla Kadaň zatlačena do obranného pásma. Na malou chvíli se dostala ven, ovšem Vítězslav Bílek se velmi rychle vrátil ven a vycítil střeleckou příležitost pro Martina Janduse. jeho pokus byl zblokován.
     
    42:46
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Smetana – 2 min., napadení).
     
    40:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Aleši Pavlasovi se povedlo zablokovat střelecký pokus Trhačů. Kotouč se poté jednoduchým útokem dostal až k JANU VESELÉMU, který jej bekhendem poslal za Lukešova záda. Asistence: Aleš Pavlas, Vítězslav Bílek.
     
    33:54
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Jirásek – 2 min., podražení).
     
    32:10
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využil dlouhodobého tlaku na branku Štěpána Lukeše. Martin Jandus našel před brankou stojícího MATĚJE CHALUPU, který vstřelil svou druhou branku v dnešním utkání. Asistence: Martin Jandus.
     
    29:55
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Chalupa – 2 min., sekání).
     
    27:26
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Chrpa – 2 min., hákování).
     
    27:05
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jako nůž máslem projel MATĚJ CHALUPA mezikružím. Poté se dokázal obhodit Lukeše a poslat puk za jeho záda. Asistence: Matyáš Kantner, Ondřej Smetana.
     
    24:42
    Do krásné příležitosti se dostal Jaroslav Šimeček. Zcela osamocen jel proti brance Lukeše. V klíčovém momentu mu však puk podklouzl. Šimeček jej poté pouze postrčil na kadaňského brankáře.
     
    22:46
    Obrovská šance litoměřických hokejistů! Štěpán Lukeš měl vleže co dělat, aby puk zachytil. Nechal tedy volno ve velkém prostoru brankoviště. Filip Hanták však místo přihrávky na volného Vítězslava Bílka volil střelu, kterou dokázal Lukeš zachytit.
     
    22:18
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jan Müller – 2 min., sekání).
     
    19:49
    Kadaň právě vstřelila branku!
    V samém závěru třetiny se po chybě k rohu dostal ke kotouči Darek Hejcman, který ji poslal přesně na ROBERTA ČERNÉHO. Černý ji poté uklidil za Kloučkova záda. Asistence: Darek Hejcman.
     
    15:20
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Jandus – 2 min., podražení).
     
    13:57
    Darek Hejcman se rozjel sám proti brance Milana Kloučka. Blížil se však k němu Martin Havelka a Hejcman poslal puk k levé straně ke svému spoluhráči. Akce Trhačů tímto skončila, neboť kališníkům se povedlo střelu zblokovat.
     
    13:01
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Radek Pilař – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:50
    Radek Jeřábek nedokázal správně vystihnout přihrávku z levé strany přímo před prostor brankoviště, který mu jinak nechal Štěpán Lukeš volný. Jeřábek poté mohl pouze dorážet do odkrytého prostoru brankoviště.
     
    06:40
    Trhači se po delší době dostali do útočného pásma, kde tráví již notnou chvíli. Na Milana Kloučka tedy čekalo velké množství práce. Asi největší bylo při pokusu Toma Ringlera, který se do prázdné branky pokoušel dorazit spoluhráčovu střelu. Klouček se však dokázal velmi rychle přemístit a kotouč vyrazit.
     
    05:57
    Obrovská šance se otevřela pro Filipa Helta. Štěpán Lukeš mu nechal odkrytý docela velký prostor brankoviště. Helt ale ke smůle domácích nedokázal zamířit přesně.
     
    02:03
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Trochu se štěstím dokázal VOJTĚCH KOMÁREK prostřelit velkou skupinu hráčů před brankou Lukeše. Puk se odrazil od horní tyčky za Lukešova záda. Asistence: Aleš Pavlas.
     
    01:04
    Jakub Chrpa vypálil z levé strany přímo na Kloučka. Puk se poté odrazil od jeho betonů k Filipu Heltovi, který jej vyrazil do bezpečné oblasti.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Komárek (Pavlas), 28. M. Chalupa (Kantner, Smetana), 33. M. Chalupa (Jandus), 41. J. Veselý (Pavlas, Bílek), 47. J. Šimeček (L. Doudera), 55. J. Veselý (Bílek) – 20. R. Černý (Hejcman), 45. Trefný (Hejcman, Chrpa), 57. Kadeřávek (Rob)


    HC Stadion Litoměřice: Klouček (Michajlov) – Pavlas, Jeřábek, Smetana, L. Doudera, Strejček, Jandus – R. Pilař, J. Veselý, Bílek – M. Chalupa, Helt, Kantner – Jirásek, J. Šimeček, Stříbrný – Hanták, Komárek, M. Havelka.
    SK Trhači Kadaň: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Trefný, L. Chalupa, Kadeřávek, Szathmáry, R. Černý, Blaha – Tůma, Hejcman, Wágner – J. Müller, Rob, Chrpa – Kohút, Rindoš, Adámek – Ringler, Tupý, Macháček.

    Rozhodčí: Dědek, Kopeček – Lučan, Měkýš

    Diváci: 810
    thejrc.org