Nymburk – Žďár n/S 0:1 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 3:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Bílina – Děčín 2:7 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 5:6 (kon.)
Most – Jablonec n/N 1:5 (kon.) | David Servis – Kolín 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 6:2 (kon.)
Letňany – Kobra 2:5 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
2:7 (1:3, 1:3, 0:1)
HC Děčín
Sobota 16.09.2017, 17:302. liga skupina Západ • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký podvečer všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu druhé kolo druhé hokejové ligy a my v rámci tohoto online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy HC Draci Bílina a HC Děčín.
     
    HC Draci Bílina

    Pro Draky to bude zatím první zápas v nové sezóně. Na led Trutnova sice ve středu odcestovali, ale nakonec se v průběhu cesty dozvěděli, že se utkání mezi nimi a Trutnovem nebude moci odehrát. V trutnovské Bauer Hockey Aréně totiž došlo k havárii vodovodního řádu, který zásobuje vodou chlazení a prakticky vše, co je připojené na vodu. Po konzultaci obou klubů tak došlo k dohodě, že se utkání neodehraje a bude stanoven náhradní termín.
     
    HC Děčín

    To děčínští hokejisté své první utkání sehráli, a sice s týmem HC Řisuty. Dvě třetiny byl stav prakticky vyrovnaný, Medvědi vedli před třetím dějstvím těsně 2:1, ale ve třetí části hry zasypali branku Buldoků čtyřmi góly a nakonec se zrodilo vítězství 6:2. Byly z toho tak tři body do tabulky a v kabině tak panovala spokojenost. Čtyřmi kanadskými body se blýskl Daniel Volráb, jenž si připsal dva góly a k tomu přidal ještě také dvě asistence. Na led Bíliny tak Medvědi cestují s úkolem získat nějaké body.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu naposledy utkaly v letošní přípravě, na ledě Děčína zvítězila Bílina 4:2 a další zápas se měl hrát na ledě Draků. Jenže nakonec byl zrušen pro nedostatek hráčů Bíliny.
     
    Jak dnešní duel dopadne? Nechme se překvapit. Ze zápasu proběhne online přenos, takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Draci Bílina: Odložilík (Uher) – Polák, Zicho, Fučík, Běhula, Brettschneider, Fryč – Procházka, Komínek, Böhm – Hrdička, Kýhos, Mála – Kopřiva, Petráš, Štěpánek – Jirkovský, Lenart, Krastenič

    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Hříbal, Málek, Chmel, Kaltenböck, Balcar, Vaněk, Procházka, Loukota – Hašek, Volráb, Zajan – Navarra, Faigl, Oliverius – Vacek, Kopta, Sladkovský – Chovanec, Chmelař, Fojt

    Rozhodčí: Čáp – Horažďovský, Ovsík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly vyhrál Daniel Volráb a Děčín se tak poprvé žene do útoku.
     
    00:50
    Jan Kaltenböck vybídl do úniku Romana Navarru, ten ale dobře kotouč nezpracoval a rázem tak skončila slibná akce na straně Děčína.
     
    01:43
    Na druhé straně střílel na Štichu Běhula, ale hostující brankář si připravil velmi dobrý zákrok a jeho ránu tak zneškodnil.
     
    01:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou velmi brzy do vedení. JAROSLAV HAŠEK obral o puk obránce Bíliny a poté se dostal do prostoru mezi kruhy, odkud svou střelou nedal Odložilíkovi vůbec žádnou šanci – 0:1. Asistence: Daniel Volráb a Lukáš Sladkovský.
     
    02:25
    Domácí se po vhazování ve středovém kruhu dostali ke kotouči a založili slibnou akci. Tu ovšem zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    02:44
    Hned na to střílel z pravého kruhu Vladimír Kýhos, ale střela mu nesedla a puk tak končí na Marku Štichovi. Ten ho ukryl pod svojí lapačku a raději přerušil hru.
     
    03:45
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., hákování).
     
    03:45
    Draci si jako první v tomto utkání zahrají přesilovou hru. Balcar inkasuje dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.
     
    04:00
    Medvědi se hned po vhazování dostali ke kotouči a bez čekání ho okamžitě poslali až před brankáře Odložilíka.
     
    04:50
    Hosté se zatím velmi dobře bráni a prakticky Bílinu nepouští do útočného pásma, následovalo další osvobození a hosté pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    05:25
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Jakub Komínek – 2 min., sekání).
     
    05:25
    Síly na ledě se srovnají. Komínek bude pykat za sekání a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    05:45
    Hosté jsou už v plném počtu a nyní následuje jejich zkrácená přesilová hra.
     
    05:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    A přesilovka hostů je využita. PAVEL ZAJAN se v předbrankovém prostoru Odložilíka nemýlil a nekompromisní střelou posílá puk za jeho záda. Bílinský brankář tak musí lovit puk ze své sítě dnes již podruhé – 0:2. Asistence: Ondřej Hříbal a Dominik Málek.
     
    07:30
    Další akci založili hosté, ale také je zastavil ofsajd. Hra se tak stěhuje do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    09:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po vystřídání celků na obou stranách se hned hosté dostali do další akce a ta končí už třetí brankou v síti Bíliny. Ondřej Kopta zavezl puk po pravém křídle, poté ho poslal na opačnou stranu, tedy do prostoru levého kruhu LUKÁŠI SLADKOVSKÉMU, který byl přesný a neomylný – 0:3. Asistence: Ondřej Kopta.
     
    09:02
    Hned po třetí inkasované brance si Bílina bere oddechový čas.
     
    09:30
    Dominik Málek se dostal k další děčínské střele, ale tu poslal jen mimo tři bílinské tyče. Hosté tak mohou projít do útoku.
     
    09:57
    Před Markem Štichou střílel Mála, ale hostující brankář kotouč ukryl a poté také raději přerušil hru.
     
    10:13
    Domácí zvýšili tempo hry a nyní se znovu chtěli prodrat do útočného pásma, ovšem, opět je zastavil ofsajd. Rázem tak slibná akce Draků skončila.
     
    11:15
    Zdeněk Petráš se chtěl dostat přes děčínského obránce Radomíra Vaňka, byl ale neúspěšný a ke střele před Štichou se tak nakonec vůbec nedostal.
     
    12:00
    Na druhé straně pálil tvrdě Jiří Procházka, který jen o kousek minul bílinskou klec.
     
    12:13
    A další akce Bíliny, Jakub Komínek se postavil na levý kruh, kam také směřovala přihrávka na jeho hůl, ale jeho následnou ránu pokryl Marek Šticha.
     
    13:16
    Medvědi jsou nyní pod tlakem a domácí je svírají v jejich útočném pásmu. Petráš společně se Zichem ujeli v tandemu před děčínskou branku, ale do zdárného konce svou akci nedotáhli.
     
    14:04
    Milan Böhm, někdejší hráč Děčína, se nyní dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, Marka Štichu ale překonat nedokázal.
     
    16:00
    Nyní byla pod tlakem Bílina, hosté pobývali dlouho v útočném pásmu, ale ke kloudné střele, která by Odložilíka ohrozila, se nedostali.
     
    16:25
    V děčínském brankovišti došlo k menší potyčce, do které se zapojilo všech deset hráčů v poli. Po uklidnění situace budou zcela jistě následovat tresty. Uvidíme, koho sudí pošlou na lavici hanby.
     
    16:25
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Tomáš Běhula – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., hrubost).
     
    17:22
    Domácí tak hrají přesilovku pět na čtyři a hosté se zatím velmi dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Téměř minuta z oslabení je pryč.
     
    18:02
    Znovu se hráči Děčína dostali ke kotouči a vyhazují ho do bezpečí. Početní nevýhoda se už začíná chýlit ke konci.
     
    18:25
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    18:30
    Draci právě vstřelili branku!
    A krátce po tom, co už byli Medvědi v plném počtu, inkasovali první gól. ZDENĚK PETRÁŠ projel celým kluzištěm jako nůž máslem a v blízkosti branky Děčína překonal Marka Štichu blafákem – 1:3. Bez asistence.
     
    18:36
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., sekání).
     
    18:36
    Navíc Balcar putuje na trestnou lavici na dvě minuty za sekání a je tu příležitost Bíliny, která bude hrát přesilovku. Může se tak Děčínu dostat na dostřel jediné branky.
     
    19:00
    Fryč si v brankovišti Děčína počínal až moc aktivně, povalil Štichu na zem a je tak pískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:36
    Střelu Jakuba Procházky z pravého kruhu kryje pozorný Marek Šticha a hra je znovu přerušena. Z první třetiny už mnoho nezbývá a blíží se její konec.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli čtyři branky. Nejprve se postupně góly Jaroslava Haška, Pavla Zajana a Lukáše Sladkovského dostali Děčínští do tříbrankového náskoku. Jenže domácí dokázali v závěru první části hry snížit nepříznivý stav díky trefě Zdeňka Petráše a do druhé třetiny se bude vstupovat za stavu 1:3 z domácího pohledu. Druhé dějství začne přibližně v 18:25.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Draci se hned po vhazování vrhli do útoku, vynasnaží se využít zbytek své početní výhody, která už moc dlouho trvat nebude.
     
    20:36
    Patrik Balcar skáče na ledovou plochu a Děčínští jsou v plném počtu.
     
    21:54
    Při útočné akci děčínského celku se ke střele dostal Tomáš Faigl, ale tu poslal jen vedle domácí brány.
     
    22:04
    Následovala další snaha o proniknutí do útočného pásma ze strany Děčína, ale stopku Medvědům vystavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět před útočnou modrou čáru.
     
    23:05
    Na druhé straně se zrodila velká šance pro Draky. Jakub Komínek svou bekhendovou střelou jen těsně přestřelil hostující klec!
     
    23:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Toto pravidlo se nyní potvrdilo. Hned po šanci Bíliny šli do útoku hosté, konkrétně ujeli Volráb s Haškem. Prvně jmenovaný pak vrátil kotouč v útočném pásmu zpět na JAROSLAVA HAŠKA, který ho zasunul do odkryté bílinské branky – 1:4. Pro matadora v děčínském dresu je to dnes už druhá přesná trefa. Asistence: Daniel Volráb.
     
    25:12
    Filip Kopřiva vyslal pořádně tvrdou střelu na Marka Štichu, děčínský ochránce svatyně ovšem jeho ránu dokázal pokrýt.
     
    25:50
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Štěpán Štěpánek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., sekání).
     
    26:37
    Jakub Procházka marně hledal svého jmenovce Komínka před děčínskou brankou. Akce Bíliny je ta tam.
     
    26:37
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dominik Málek – 2 min., vražení na hrazení).
     
    26:37
    Málek dostává dvě minuty za vražení na hrazení a domácí budou hrát přesilovou hru.
     
    27:07
    Marek Šticha a jeho další chvíle. V bezprostřední blízkosti na něho vyslal střelu Vladimír Kýhos, ale hostující brankář ho dokázal vychytat!
     
    27:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    A opět došlo na následnou akci na straně Medvědů. Ve vlastním oslabení využil obrovské chyby na Poláka na červené čáře, po níž se k puku dostal JAROMÍR CHMEL a svůj samostatný únik pak blafákem přetavil už v pátou branku Medvědů – 1:5. Bez asistence.
     
    27:17
    Vilém Odložilík opouští své brankoviště a na jeho místo nastupuje Pavel Uher. Po pátém gólu Děčína tak došlo v bílinské brance ke změně.
     
    28:37
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    29:13
    Další obrovská šance Draků. Kopřiva si nabruslil před Marka Štichu, ještě mu udělal kličku a následně pak před ním zívala prázdná branka. Jenže děčínský brankář dokázal svou holí kotouč vypíchnout a následně ho pak raději ukryl pod svojí lapačku!
     
    30:31
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Vladimír Kýhos – 2 min., podražení).
     
    30:31
    Přesilovka pro hokejisty Děčína. Kýhos sedí na dvě minuty za podražení a domácí se tak budou bránit ve čtyřech hráčích.
     
    31:20
    Hra je přerušena. Roman Navarra se dopustili přihrávky rukou a za malý okamžik se bude vhazovat před Markem Štichou.
     
    31:44
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Tomáš Běhula – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    31:44
    Běhula dostává dvě minuty za zdržování hry a domácí jdou do tří.
     
    32:15
    Jaroslav Hašek poslal svou střelu vysoko nad domácí branku a hattricku se tak zatím nedočkal.
     
    32:31
    Domácí jdou ve čtyřech hráčích.
     
    32:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají klasickou početní výhodu. Michal Oliverius připravil šanci pro JAROSLAVA HAŠKA a nyní se už děčínský útočník dočkal hattricku. Svou střelou nedal Uherovi prostor k zákroku a Medvědi mají už pětibrankový náskok – 1:6. Asistence: Michal Oliverius a Jan Kaltenböck.
     
    33:06
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Roman Navarra – 2 min., sekání).
     
    33:06
    Navarra inkasuje menší trest za sekání a Bílina si zahraje přesilovou hru.
     
    33:08
    Medvědi se hned po vhazování ve vlastním obranném pásmu osvobozují a posílají kotouč až před Pavla Uhera.
     
    33:47
    Bílinští hráči se nemohou dostat do útočného pásma, hosté zbytečně nedrží kotouč a okamžitě ho vyhazují až před branku Bíliny.
     
    35:06
    Medvědi se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    35:09
    Pavel Zajan se ocitl sám před Pavlem Uherem, svůj blafák před ním ale nedotáhl do zdárného konce a rázem je tak u konce další šance děčínského týmu.
     
    36:14
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Pavel Brettschneider – 2 min., krosček).
     
    36:14
    Za krosček inkasuje dvě minuty Pavel Brettschneider a přesilovku si zahrají hosté.
     
    37:00
    Bílinští zachytili kotouč v obranném pásmu a hned ho posílají před děčínskou branku. Medvědi tak budou muset svou další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    37:33
    Jan Kaltenböck vyslal jedovatou střelu, která ale končí jen v lapačce Pavla Uhera. Ten poté raději přerušuje hru.
     
    37:37
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Roman Fučík – 2 min., hákování).
     
    37:37
    Fučík nyní zbytečně oslabuje svůj tým a hosté budou hrát přesilovku pět na tři.
     
    37:58
    Ke střele se dostal Radim Vacek, ale Pavel Uher ji dokázal pokrýt. Hra je znovu přerušena a vhazovat se bude v jeho těsné blízkosti.
     
    38:14
    Domácí hráči jsou už ve čtyřech.
     
    38:50
    Další akce na děčínské straně. Tomáš Faigl ale střílel jen těsně vedle levé tyče Uherovy branky.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:37
    Draci jsou kompletní.
     
    39:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí těsně v závěru druhé periody dávají svou druhou branku. MIROSLAV POLÁK se nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru Děčína a snižuje na 2:6. Asistence: Zdeněk Petráš a Štěpán Štěpánek.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. Také v ní padly čtyři góly a to ve stejném složení, jako v první třetině. Jaroslav Hašek vstřelil dva góly a připsal si hattrick, gól si připsal i Jaromír Chmel. Domácí ovšem v závěru druhé části hry skórovali, když se trefil Miroslav Polák a stanovil tak průběžný stav na 2:6. Třetí dějství začne přibližně v 19:20.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Hned v úvodu třetí třetiny se ke střele dostal Ondřej Hříbal, ale tu poslal jen těsně mimo tři tyče.
     
    40:49
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Jakub Procházka – 2 min., sekání).
     
    40:49
    Pavel Zajan se dostal do úniku, snažil se o bekhendový blafák. Byl ale faulován Jakubem Procházkou, jenž dostává dvě minuty za sekání. Přesilovka pro Děčín.
     
    41:22
    Roman Navarra se ocitl v blízkosti brankáře Bíliny, nadvakrát ho ale překonat nedokázal. Následně se Draci osvobozují a posílají puk až před Štichu.
     
    42:49
    Domácí své oslabení dokázali zvládnout a nyní jsou už v plném počtu.
     
    42:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hostující JAROSLAV HAŠEK má dnes opravdu střelecký den. Nyní se dokázal trefit z prostoru mezi kruhy a hosté si tak berou zpět náskok o pět branek – 2:7. Asistence: Dominik Málek.
     
    44:00
    Na druhé straně střílel Petráš z vrcholu kruhů a kotouč skončil vedle hostující branky.
     
    44:29
    Tomáš Faigl nadvakrát nepřekonal brankáře Bíliny, který si připsal dva pěkné zákroky.
     
    44:59
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Jakub Procházka – 2 min., hrubost).
     
    44:59
    Jakub Procházka dostává dvě minuty za hrubost a Medvědi mají výhodu další přesilové hry.
     
    45:59
    Domácí se velmi dobře brání a prakticky hosty k ničemu nepouštějí. Vyhazují puky do bezpečí a minuta hry v oslabení je za nimi.
     
    46:37
    Jan Chmelař se ve vlastním oslabení dostal před Pavla Uhera, poté na něho vyslal střelu doprostřed branky, ale pozorný brankář Bíliny byl na místě.
     
    46:59
    Bílina je už v plném počtu.
     
    47:00
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Štěpán Štěpánek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., hrubost).
     
    48:30
    František Mála se dostal do blízkosti Marka Štichy a střelou zápěstím pak jeho branku přestřelil.
     
    49:00
    Oba vyloučení hráči skáčou na ledovou plochu a oba týmy jsou tak kompletní.
     
    49:47
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., hrubost).
     
    49:47
    Vaněk dostává dvě minuty za hrubost a je tu početní výhoda pro domácí celek.
     
    50:12
    Slibně se rozvíjející akci Bíliny zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    50:50
    Ve vlastním obranném pásmu se hosté dostali ke kotouči a okamžitě ho vyhodili až před bílinskou branku.
     
    51:37
    Na Štichu nyní pálil Brettschneider, ale jeho střelu z první dokázal děčínský brankář chytit. Následně pak je hra přerušena.
     
    51:47
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    52:57
    Radim Vacek dostal nabito a v blízkosti bílinské branky vyslal střelu, která končí v připravené lapačce Pavla Uhera. Ten pak raději také hru přerušil.
     
    53:27
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radim Vacek – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., vysoká hůl).
     
    53:27
    Na trestnou lavici usedají hned dva děčínští hráči. Vacek za hákování a Vaněk za vysokou hůl. Bílina tak bude hrát přesilovku pět na tři.
     
    54:35
    Děčín se dokázal osvobodit, vyhazuji puk přes všechny čáry až před Uhera a následně také střídá.
     
    55:20
    Štěpán Štěpánek pálil jen těsně levé tyče hostující branky a nebyl tak daleko od třetího domácího gólu!
     
    55:27
    Radim Vacek a Radomír Vaněk skáčou na ledovou plochu a Medvědi tak ubránili dvojnásobnou početní výhodu Bíliny.
     
    55:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaromír Chmel – 2 min., podražení).
     
    55:40
    Hosté se ale budou znovu bránit v oslabení. Chmel dostává dvě minuty za podražení a už sedí na lavici hanby.
     
    56:27
    Bílinští se v přesilové hře dostali do další velké šance, Fučík střílel v bezprostřední blízkosti Štichovy branky, ale brankář Děčína si připisuje další přesný zákrok!
     
    57:16
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Lukáš Hrdlička – 2 min., hákování).
     
    57:40
    Medvědi jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tedy stěhuje před brankáře Marka Štichu, kde se také bude vhazovat.
     
    59:16
    Bílina je v plném počtu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté ve třetí třetině přidali ještě jednu trefu, o kterou se postaral dnes hodně aktivní Jaroslav Hašek a z bílinského ledu tak odjedou hokejisté Děčína s dalšími třemi body do tabulky. Domácí celek naopak zůstane bez bodů.
     
    To je z mé strany pro dnešek už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:53:15)

    Jan Štajnc

    Branky a nahrávky: 19. Petráš, 40. Polák (Petráš, Štěpánek) – 2. Hašek (Volráb, Sladkovský), 6. Zajan (Hříbal, Málek), 10. Sladkovský (Kopta), 24. Hašek (Volráb), 28. Chmel, 33. Hašek (Oliverius, Kaltenböck), 43. Hašek (Málek)


    HC Draci Bílina: Odložilík (28. Uher) – Polák, Zicho, Fučík, Běhula, Brettschneider, Fryč – Procházka, Komínek, Böhm – Hrdička, Kýhos, Mála – Kopřiva, Petráš, Štěpánek – Jirkovský, Lenart, Krastenič
    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Hříbal, Málek, Chmel, Kaltenböck, Balcar, Vaněk, Procházka, Loukota – Hašek, Volráb, Zajan – Navarra, Faigl, Oliverius – Vacek, Kopta, Sladkovský – Chovanec, Chmelař, Fojt

    Rozhodčí: Čáp – Horažďovský, Ovsík
    thejrc.org