Nymburk – Žďár n/S 0:1 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 3:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Bílina – Děčín 2:7 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 5:6 (kon.)
Most – Jablonec n/N 1:5 (kon.) | David Servis – Kolín 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 6:2 (kon.)
Letňany – Kobra 2:5 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
2:7 (1:3, 1:3, 0:1)
HC Děčín
Sobota 16.09.2017, 17:302. liga skupina Západ • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hostující JAROSLAV HAŠEK má dnes opravdu střelecký den. Nyní se dokázal trefit z prostoru mezi kruhy a hosté si tak berou zpět náskok o pět branek – 2:7. Asistence: Dominik Málek.
     
    39:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí těsně v závěru druhé periody dávají svou druhou branku. MIROSLAV POLÁK se nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru Děčína a snižuje na 2:6. Asistence: Zdeněk Petráš a Štěpán Štěpánek.
     
    32:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají klasickou početní výhodu. Michal Oliverius připravil šanci pro JAROSLAVA HAŠKA a nyní se už děčínský útočník dočkal hattricku. Svou střelou nedal Uherovi prostor k zákroku a Medvědi mají už pětibrankový náskok – 1:6. Asistence: Michal Oliverius a Jan Kaltenböck.
     
    27:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    A opět došlo na následnou akci na straně Medvědů. Ve vlastním oslabení využil obrovské chyby na Poláka na červené čáře, po níž se k puku dostal JAROMÍR CHMEL a svůj samostatný únik pak blafákem přetavil už v pátou branku Medvědů – 1:5. Bez asistence.
     
    23:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Toto pravidlo se nyní potvrdilo. Hned po šanci Bíliny šli do útoku hosté, konkrétně ujeli Volráb s Haškem. Prvně jmenovaný pak vrátil kotouč v útočném pásmu zpět na JAROSLAVA HAŠKA, který ho zasunul do odkryté bílinské branky – 1:4. Pro matadora v děčínském dresu je to dnes už druhá přesná trefa. Asistence: Daniel Volráb.
     
    18:30
    Draci právě vstřelili branku!
    A krátce po tom, co už byli Medvědi v plném počtu, inkasovali první gól. ZDENĚK PETRÁŠ projel celým kluzištěm jako nůž máslem a v blízkosti branky Děčína překonal Marka Štichu blafákem – 1:3. Bez asistence.
     
    09:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po vystřídání celků na obou stranách se hned hosté dostali do další akce a ta končí už třetí brankou v síti Bíliny. Ondřej Kopta zavezl puk po pravém křídle, poté ho poslal na opačnou stranu, tedy do prostoru levého kruhu LUKÁŠI SLADKOVSKÉMU, který byl přesný a neomylný – 0:3. Asistence: Ondřej Kopta.
     
    05:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    A přesilovka hostů je využita. PAVEL ZAJAN se v předbrankovém prostoru Odložilíka nemýlil a nekompromisní střelou posílá puk za jeho záda. Bílinský brankář tak musí lovit puk ze své sítě dnes již podruhé – 0:2. Asistence: Ondřej Hříbal a Dominik Málek.
     
    01:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou velmi brzy do vedení. JAROSLAV HAŠEK obral o puk obránce Bíliny a poté se dostal do prostoru mezi kruhy, odkud svou střelou nedal Odložilíkovi vůbec žádnou šanci – 0:1. Asistence: Daniel Volráb a Lukáš Sladkovský.

    Jan Štajnc

    Branky a nahrávky: 19. Petráš, 40. Polák (Petráš, Štěpánek) – 2. Hašek (Volráb, Sladkovský), 6. Zajan (Hříbal, Málek), 10. Sladkovský (Kopta), 24. Hašek (Volráb), 28. Chmel, 33. Hašek (Oliverius, Kaltenböck), 43. Hašek (Málek)


    HC Draci Bílina: Odložilík (28. Uher) – Polák, Zicho, Fučík, Běhula, Brettschneider, Fryč – Procházka, Komínek, Böhm – Hrdička, Kýhos, Mála – Kopřiva, Petráš, Štěpánek – Jirkovský, Lenart, Krastenič
    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Hříbal, Málek, Chmel, Kaltenböck, Balcar, Vaněk, Procházka, Loukota – Hašek, Volráb, Zajan – Navarra, Faigl, Oliverius – Vacek, Kopta, Sladkovský – Chovanec, Chmelař, Fojt

    Rozhodčí: Čáp – Horažďovský, Ovsík
    thejrc.org