Nymburk – Žďár n/S 0:1 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 3:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Bílina – Děčín 2:7 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 5:6 (kon.)
Most – Jablonec n/N 1:5 (kon.) | David Servis – Kolín 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 6:2 (kon.)
Letňany – Kobra 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:4 (1:2, 2:1, 3:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 16.09.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Denis Kusý se prokličkoval na levý kruh, kde byl hákován Janem Milfaitem (HBR), který je vykázán na trestnou lavici. Tohle bude ještě drámo, přátelé.
     
    47:19
    Jiří Peroutka (MBU) se provinil krosčekem a domácí mají šanci na vyrovnání.
     
    45:41
    Žihadla operovala s kotoučem za brankou, kde Jiří Vašíček (HBR) podrazil protihráče a oslabuje svůj tým.
     
    24:18
    Žihadla krátce kombinovala v útočném pásmu. Následně se provinil při útoku domácích nedovoleným bráněním Ladislav Rytnauer (MBU), jenž oslabuje svůj tým. Bez protestů odjíždí na trestnou lavici, kde bude sledovat počínání svých kolegů při bránění.
     
    23:28
    Nějaké to slůvko vůči arbitrovi upustil Tomáš Semrád (HBR). Nyní bude mít deset minut na to, aby si popřemýšlel o výběru slov, jimiž bude komunikovat s hlavním rozhodčím. Trest za nesportovní chování a zbytečná ztráta pro domácí ekipu.
     
    17:27
    Rychlonohý Denis Kusý se prosmýkl před branku, ale tam jej zastavil Kryštof Kulhánek. Při dalším pokusu o kličku ale expardubický útočník upadl po faulu Luboše Voříška (HBR), jenž je vyloučen za podražení.
     
    13:17
    Po několika nepřesnostech se Moravské Budějovice vyhnaly z pásma a na druhé straně při souboji o puk podrazil soupeře Jakub Šuhaj (HBR), který dává Žihadlům přesilovku.
     
    06:58
    Současné vyloučení na obou stranách. Za držení protihráče si jsou sednout na trestnou lavici Lukáš Endál (HBR) a Filip Matějka (MBU).
     
    04:18
    Havlíčkův Brod přenesl hru a vykoledoval si přesilovku. V pravém rohu zbořil soupeře Filip Matějka (MBU), který již sedí na trestné lavici. Sudí mu vyměřil trest za krosček.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. T. Semrád (Pipek, Chlubna), 31. Milfait (Šuhaj, Voříšek), 34. Milfait (Šuhaj, Vašíček), 52. Vašíček (T. Semrád, Třetina), 56. Třetina (Endál, Vala), 60. Třetina (Chlubna, Kulhánek) – 8. Rytnauer (Kusý), 15. Pucher (Horký, Kabelka), 38. Rytnauer (Kusý), 47. Kabelka (Mikeš, Horký)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Balgalvis, Havlík, Kříž, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál, Voříšek, Milfait "A", Šuhaj, Kozlík, Szilva, Pipek, Chlubna, Ludvík, Kuchta.
    Trenéři: Václav Adam a Ladislav Fixa.

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Brož (Čáp) – R. Čermák, Kabelka, Wasserbauer, Sobotka, Pelikán, Kliment, Peroutka – Pucher "C", Mikeš, Rytnauer "A", Matějka, Lupač, Horký, Hačecký, Kusý, Niederhafner, D. Čermák.
    Trenér: Augustin Žák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Martin Musil, Jiří Roupec

    Diváci: 846
    thejrc.org