Slovan Bratislava – Ružomberok 2:1 (kon.) | Michalovce – Senica 2:1 (kon.) | Prešov – Trnava 0:2 (kon.)
Nitra – Podbrezová 1:0 (kon.) | Žilina – Trenčín 5:1 (kon.)
konec
FC Nitra
1:0 (0:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 16.09.2017, 19:00 • Štadión Pod Zoborom • Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Hostia z Podbrezovej sa v samom závere vyrovnania nedočkali a to znamená, že o všetkom rozhodol tesne pred uplynutím hodiny hry Tomáš Kóňa. Domáci Nitra si napravila chuť po prehre s Trnavou, Podbrezová zaknihovala štvrtú prehru v rade. (20:51:45)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Ďalšie ošetrovanie, potrebuje ho brankár Lukáš Hroššo. Nejaký čas sa hrať nebude.
     
    90+1
    Kostelný takmer hlavičkoval do opustenej časti brány, lenže cez jedného z obrancov lopta neprešla. Následná strela Rendlu bola zablokovaná.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Christián Steinhübel, prichádza Ondřej Vencl.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Hráči Nitry sa snažili držať loptu na polovici súpera, nakoniec prišlo k faulu, a tak sa lopta ocitla späť na kopačkách hráčov Podbrezovej.
     
    89
    Zápas sa chýli ku koncu, Podbrezovej sa kráti čas, takže veľmi rýchlo musí niečo vymyslieť, ak nechce zaknihovať štvrtú prehru v rade.
     
    88
    Z rohového kopu Nitra zakončenie nevyťažila, následne však prešli dopredu hostia a v súboji dostal nepríjemný úder Niba, ktorý bude musieť na chvíľu opustiť hraciu plochu.
     
    86
    Nebezpečná lopta do šestnástky hostí takmer narobila veľké problémy, nakoniec sa Steinhübel až do zakončenia nedostal, ale získal pre svoj tím rohový kop.
     
    85
    Ján Blahút si nabehol do pokutového územia, využil dieru v defenzíve, avšak včas ho dostúpili Hroššo s Nibom a loptu mladý záložník do siete nedostal.
     
    84
    Autorom rany bol nakoniec Andrej Rendla, jeho projektil skončil tesne nad bránou Lukáša Hrošša.
     
    83
    Niba teraz prepadol, pretože fauloval Mikuša, ktorý získava pre svoj tím zaujímavú pozíciu pre priamy kop. Rozohrávať bude niekto z dvojice Rendla – Baéz.
     
    82
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Márius Charizopulos, prichádza Andrej Fábry.
     
    81
    Lukáš Migaľa bude potrebovať ošetrenie, pretože zle dostúpil po tom, ako odohral loptu. Cudzie zavinenie v tom nebolo. Verme, že obranca Podbrezovej bude v poriadku.
     
    80
    Stopér Nitry Niba hrá veľmi dobre a je poslednou inštanciou domácich. Aj teraz zastavil Kostelného, ktorý sa po rohovom kope dostával do zaujímavej možnosti.
     
    79
    Z priameho kopu Podbrezová nevyťažila nič a aj keď prišiel center pred Hrošša, o ten sa postaral Niba. Lopta sa ale aj ďalší krát vrátila, v poslednej chvíli zakročil pred Rendlom Niba.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Andrej Rendla.
     
    78
    Bernadina sa nepresadil, ale dostal loptu na krídlo, kde bol faulovaný Blahút, takže hostia dostali k dispozícii priamy kop.

    Matej Kubove

    Branky: 58. Kóňa


    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Niba, Abrahám – Kóňa, Šimončič (C), Charizopulos (82. Fábry) – Steinhübel (90+1. Vencl), Balaj, Ivančík (70. Valenta).
    Náhradníci: Kolmokov – Valenta, Ngeyitala, Fábry, Vencl, Machovec, Macho.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Migaľa, Kostelný (C), Krivák, Turňa – Baéz, Kupčík – Válovčan (70. Blahút), Leško (78. Rendla), Mikuš – Bernadina.
    Náhradníci: Lukáč – Magda, Kopičár, Rendla, Káčerík, Jedinák, Blahút.

    Rozhodčí: Chmura – Weiss, Chládek – Jurenka

    Diváci: 2450
    thejrc.org