Chelsea – Arsenal 0:0 (kon.) | Manchester Utd. – Everton 4:0 (kon.)
konec
Chelsea FC
0:0 (0:0)
Arsenal FC
Neděle 17.09.2017, 14:30 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji pěkný zbytek večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (16:48:38)
    Oboustranně bojovné utkání vítěze ani branku nepřineslo...

     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:15.
     
    Dnešní utkání je u konce! Londýnské derby vítěze nenašlo, a tak se dva nesmiřitelní rivalové – Chelsea a Arsenal – rozcházejí po výsledku 0:0 oba smírně s jedním bodem.

    Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější, na větší šanci jsme v urputné přetahované čekali marně. Arsenal se sice v 75. minutě dočkal trefy z hlavy Mustafiho, ale ta pro ofsajd nemohla být uznána. Velké pozdvižení tak aspoň zdvihl dvě minuty před koncem David Luiz, který byl po nechutném skluzu vyloučen.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě jedna žlutá karta, tu nyní obdržel po dalším ostrém faulu Bellerín. Utkání míří ke svému konci.
     
    90+2
    Hosté mají nyní pochopitelně výhodu o jednoho muže v poli navíc a rádi by rozhodli utkání na svou stranu, nicméně ani Chelsea se nevzdává a snaží se v závěru hrát aktivně.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Sead Kolašinac (Arsenal FC).
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    89
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Andreas Christensen.
     
    89
    Kolasinac je po ošetření zpět na nohou, hra může pokračovat. Arsenal u míče.
    88. Červená karta pro Luize
     
    88
    Komplikace pro Chelsea! David Luiz sice obešel po pravé straně Sáncheze, ale míč mu poté utekl k nohám Kolasinace, do kterého domácí stoper zajel nechutným šlapákem a z rukou rozhodčího uviděl rovnou červenou kartu!
     
    87
    Ten se odrazil na hranici vápna k Mosesovi, ale jeho pokus z voleje obrana opět zablokovala a dlouhým odkopem se osvobodila!
     
    86
    První centr obrana Arsenalu, stejně jako následný zpětný centr odvrátila, domácí však budou mít šanci ještě při dalším rohovém kopu.
     
    85
    Přes Kantého a Moratu se dostal míč k Bakayokovi, který zkusil po zemi vypálit, ale nakonec byl jeho pokus sražen na rohový kop.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Mohamed Elneny (Arsenal FC).
     
    83
    Vzápětí se neprodral kupředu Hazard, ale na druhé straně neuspěl proti Luizovi ani Kolasinac. Hra se teď přelévá ze strany na stranu.
     
    82
    Útok soupeře přestál také domácí celek, když Luiz odhlavičkoval centrovaný míč a domácí opět míří dopředu.
     
    81
    Kanté na Elnenym sice vyhrál míč, ale nikdo v modrém jej na levé straně nepodporoval, domácí středopolař tak byl pod tlakem odehrát balón zase zpátky na obrannou polovinu.
     
    80
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází Mohamed Elneny.
     
    79
    Zajímavá šance Chelsea! Střídající Hazard si míč po individuální akci navedl zleva až ke střele, která mířila k tyči, ovšem Petr Čech jí dokázal pohodlně pokrýt!
     
    78
    Oba celky bojují v vypětím sil, ani jeden z nich si nechce dát metr hrací plochy zdarma a duel musí diváky rozhodně bavit.
     
    77
    Moses byl na pravé straně faulován, Chelsea se pokusila rychle rozehrát, ale stejně tak rychle se stihla zformovat i obrana Gunners.
     
    76
    Hra po neuznaném gólu hostů pokračuje, domácí se ženou směrem dopředu a snaží se vstřelit dost možní rozhodující branku utkání.
    75. Neuznaný gól Mustafiho!
     
    75
    Hosté se nyní dočkali úvodní branky zápasu po přímém kopu z levé strany, když se hlavou po centru prosadil Mustafi, ale jeho velkou radost přerušil pomezní rozhodčí, jenž odmával jasný ofsajd.
     
    74
    V pokračující hře se Alexis vrátil až na obrannou polovinu na výpomoc, dobře se obtočil kolem soupeře a nakonec jej Kanté lehce stáhl k zemi, což neuniklo pozornosti rozhodčího Olivera.
     
    73
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Danny Welbeck, přichází Olivier Giroud.
     
    72
    A právě Danny Welbeck má nyní na útočné polovině mírné zdravotní trable anglický reprezentant už si vyžádal pomoc lékařů a jak se zdá, bude muset střídat.
     
    71
    Luiz nejprve zastavil průnikovou přihrávku na Welbecka, ale poté chyboval v rozehrávce a měl velkou honičku směrem dozadu, ovšem dokázal se vrátit a Kolasinace odstavil od míče.
     
    70
    Do konce duelu nám zbývá bez nastavení zhruba dvacet minut, oba manažeři už na hřiště vypustili své největší hvězdy, tedy Hazarda a Sáncheze, a příští minuty mohou ukázat, kdo měl šťastnější ruku.
     
    69
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Eden Hazard.
     
    68
    Po dobrém výkopu Courtoise se ve středu hřiště zmocnil míče Fabregas, který už už opět vyhlížel nabíhajícího Moratu, ale ten se tentokrát za centrem ani nerozběhl.
     
    67
    Po faulu ve středu útočné poloviny rozehráli hosté, jmenovitě Ramsey, rychle standardní situaci, to se však neukázalo býti jako šťastné řešení, neboť obrana Chelsea míč odvrátila.
     
    66
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alexandre Lacazette, přichází Alexis Sánchez.
     
    65
    Svěřenci Antonia Conteho byli nyní aktivně usazeni na míči a po pravé straně vyrazili opět dopředu, ovšem Morata si v souboji s Mustafim poradil faulem a také on uvidí žlutou kartou.
     
    64
    Přes Kantého a Mosese putoval v další akci Chelsea míč doprava na Cesca Fabregase, ten tradičně hledal centrem na přední tyči Moratu, ovšem Španěl byl zdvojen stoperskou dvojicí.
     
    63
    V něm poněkud citelně scházel vzadu právě Luiz, Kolasinac si naběhl na pas od Welbecka a z hranice malého vápna už chtěl centrovat, ovšem Azpilicueta zastavil blížící se nebezpečí a centr srazil.
     
    62
    Na hrot se vydal také David Luiz, jenž našel pasem na hranici vápna Moratu, ale tomu v klíčovou chvíli míč odskočil od kopačky a hostující tým vyráží do brejku.
     
    61
    Z následné standardní situaci nic fotbalisté v modrém nevytěžili, hosté se ubránili odkopem do zámezí, ale Chelsea bleskově míří znovu do útoku.
     
    60
    Žlutou kartu dostává (Arsenal FC).
    V zatím největší šanci duel selhal v první půli Ramsey, který trefil jen tyč...

     
    58
    Po dlouhé přihrávce z hloubi obranné poloviny se dopředu vydal po pravé straně Morata, který sváděl urputný souboj s Mustafim. Oba se poté po vzájemném kontaktu skáceli k zemi, rozhodčí Oliver ale zůstal ledově klidný.
     
    57
    Teď však nedokázal zabránit tomu, aby si Welbeck zpracoval míč na hranici vápna a obloučkem se pokusil vysunout Ramseyho, jenž však na balón nedosáhl a ten ukryl v rukavicích pozorný Courtois.
     
    56
    Hosté jsou nyní usazeni na polovině svého soupeře, ale cestu dopředu najít momentálně nemůžou. Střed Chelsea i s novicem Bakayokem se pohybuje o poznání lépe.
     
    55
    Alexandre Lacazette na druhé straně si řekl o přihrávku do běhu, kterou sice dostal, ale Azpilicueta jej dobře odstavil od míče a ten poté zamířil do autu.
     
    54
    Ještě bez svého vůdce defenzívy sledovala obrana Gunners průnik Alonsa, jenž si navedl míč zleva na střelu, ale blok soupeře nepropálil. Pedra poté do zakončení nepustil ofsajd.
     
    53
    Kapitán Arsenalu po ošetření odkráčel za postranní čáru, do hry by se však měl do nevidět vrátit.
     
    52
    Do míče chtěl akrobaticky nůžkami položit Luiz, ale místo míče trefil jen hlavu Koscielného a ten zůstává ležet za zemi. Navíc brazilský stoper obdržel žlutou kartu.
     
    51
    Moratu při průniku na pravé straně stáhl k zemi nedovoleně Monreal, a hosté se budou muset bránit standardní situaci soupeře.
     
    50
    Po nepřesnostech ve středu hřiště už to vypadalo, že se Bellerín dostane k centru, ale místo toho poslal míč jen na Xhaku, jenž raději poslal míč zpět na polovinu svého celku.
     
    49
    Chelsea teď drží míč na obranné polovině v další aktivní kombinaci, hosté však odpovídají opět rychlým presinkem.
     
    48
    Opačným směrem po levé straně vyrazil dopředu Welbeck, který našel volného Lacazettea, ale ten nedokázal míč propasírovat přes Alonsa.
     
    47
    A hned se dostal k míči a vyslal kupředu Moratu, který ještě posunul míč doprava na Williana, jenž z první tvrdou střelou nasměroval jen do rukavic Petra Čecha.
     
    47
    Chelsea se do druhého poločasu rozhodla posílit středovou linii příchodem Bakayoka, který se postaví vedle Kantého a bude mít za cíl eliminovat útoky soupeře.
     
    46
    Druhý poločas je zde, hosté uvedli míč do hry, čímž jej oficiálně načali a Arsenal kombinuje směrem dopředu.
     
    46
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Tiemoué Bakayoko.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Statistiky po prvním poločase!

     
    První poločas je za námi a zatím jsme sledovali více než pohledný fotbal. V úvodu měli více ze hry domácí, ovšem Arsenal poté srovnal se soupeřem krok a sám si vytvořil velké šance na otevření skóre. To se mu však nepovedlo, a tak je po 45 minutách stav stále 0:0.

    Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:33.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Koncovku prvního poločasu doprovázejí notné nepřesnosti na obou stranách, ani jeden z celků se nemůže prodrat do útoku.
     
    45
    Nastavují se dvě minuty nad rámec prvního poločasu!
     
    44
    Jenže rodící se brejk měl Blues měl jen jepičí život, po nepřesné přihrávce do běhu jednomu z domácích skončil míč jen u Čecha, který bude moci rozehrávat.
     
    43
    Celý tlak Gunners nakonec ukončil útočný faul Danny Welbecka, jenž poslal k zemi Mosese a obrana Chelsea tak bude moci vydechnout.
     
    42
    Tutovka hostů! Ramsey se po skvělé individuální akci dostal až ke střele, ovšem z bezprostřední blízkosti orazítkoval jen tyč Courtoisovy svatyně!
     
    41
    A další možnost svěřenců Arsena Wengera! Po příhodném odrazu o tělo jednoho z domácích fotbalistů vyplaval míč před volným Lacazetteem, ale ten v naprosto stoprocentní šanci přestřelil branku! Velká škoda pro hosty!
     
    39
    Hosté jsou zpět na polovině soupeře a už to vypadalo, že se Koscielny dostane k dalšímu centru, ale míč mu od kopačky utekl.
     
    38
    Dva nadějné pokusy. Nejprve byla zablokována rána Ramseyho, jenž pálil levačkou a o chvíli později zajímavý centr Koscielnyho našel Lacazettea jen v ofsajdu.
     
    37
    K tomu se postavil sám švýcarský záložník, jehož pas směřoval někam na penaltu, ale nikdo v červeném na něj nedosáhl. Dravá domácí obrana míč odvrátila.
     
    36
    Centr, k němuž se dostal v posledních minutách aktivně hrající Xhaka, byl odvrácen, domácí obrana poslal míč na další rohový kop.
    Álvaro Morata se zatím obranou soupeře prokousává jen stěží!

     
    34
    Hosté jsou nyní o něco aktivnější a hrozí Chelsea zejména útoky středem hřiště. Kanté i Fabrégas mají plné ruce práce, ale zatím si své úkoly směrem dozadu plní.
     
    33
    Právě Granit Xhaka poté mohl zakončovat znovu, ale Willian se dobře vrátil na obrannou polovinu, obral jej o míč a hostující záložník jej poté faulem poslal k zemi.
     
    32
    Na druhé straně to jen zahučelo! Xhaka neváhal a opřel se do míče z velké dálky a jeho rána jen těsně minula vzdálenější tyč branky domácích. Courtois se za ránou švýcarského záložníka jen ohlídl.
     
    31
    A právě Alonso se poté pokusil překvapit obranu hostů nadýchaným centrem do běhu na Pedra, ve spolupráci dvou Španělů si ale druhý jmenovaný nepohlídal náběh a byl polapen v ofsajdu.
     
    30
    Marcose Alonsa fauloval na levé straně Bellerín, Chelsea se však rozhodla pro rychlou rozehrávku a pokračuje v postupné kombinaci.
     
    29
    Na druhé straně dopadl takřka stejně se svým centrem i Cesc Fàbregas, jeho pas byl na Moratu příliš dlouhý a obrana hostů míč odvrátila do bezpečí.
     
    28
    Další akci měl na svědomí chvíli před uplynutím úvodní půlhodiny Sead Kolasinac, jenž centrem kolem Azpilicuety hledal spoluhráče ve vápně, ovšem našel jen rukavice připraveného Courtoise.
     
    26
    Hra se v posledních minutách přelévá ze strany na stranu, hostující Arsenal po prospaném úvodu srovnal s městským rivalem krok a zatím sledujeme velmi pohledný a přímočarý fotbal.
     
    25
    Navíc se aktivní Alexandre Lacazette provinil kousek před vápnem Blues útočným faulem, a tak hosté nebudou mít možnost zahrozit. Chelsea rozehrává.
     
    24
    Arsenal se po zisku míče vydává opět dopředu, obrana Chelsea se ale stačí v rychlosti zformovat a svěřenci Wengera tak budou útočit do plných.
     
    23
    Pokračování akce měl na starosti Victor Moses, jenž opět nebezpečně centroval do vápna, kde konečně našel Moratu, jeho hlavička se ale mezi tyče branky nevešla.
     
    22
    První šanci měli také domácí! Pedro dostal zajímavou kolmici za obranu. z úhlu šel sám na branku, ovšem na Čech si nepřišel! Český brankář jeho střelu zastavil pohotovým zákrokem!
     
    21
    Jenže přišla ztráta a Sead Kolašinac, nová letní posila Gunners, se vydal dopředu, z velké dálky se odhodlal k prudké ráně, ale ta zamířila naprosto přesně do míst, kde byly připravené rukavice brankáře Courtoise.
     
    20
    A taky nejednalo, španělský reprezentant je po drobné pauze zpět na nohou a ve hře může pokračovat. Chelsea stále kombinuje.
     
    19
    Další zdravotní potíže provázejí španělského křídelníka Pedra, který zůstal ležet na zemi, ale podle jeho gestikulace by se nemělo jednat o nic vážného.
     
    18
    Dopředu poté, co přestáli dvě nadějné šance soupeře, vyráží opět domácí celek. nicméně obrana Arsenalu je opět dobře zformována a odpovídá rychlým napadáním.
     
    17
    Hned o minutu už měli hosté mnohem větší šanci! Útočník Alexandre Lacazette si zaběhl na přesný pas do šestnáctky, dostal se k prudké střele, která směrovala doprostřed branky, ale Thibaut Courtous ji dokázal skvělým zákrokem vyrazit!
     
    16
    A Wengerovi svěřenci si vypracovali také zajímavou možnost! Na vysoký centr si naskočil střelec posledních dní v dresu hostů Danny Welbeck, ovšem branku Courtoise o chlup minul!
     
    15
    Přesně po čtvrthodině hry zachytila obrana hostů další nepřesnou rozehrávku a Kanonýři mohou po levé straně vyrazit směrem kupředu.
    Chelsea je v úvodu utkání aktivnější, po čtvrthodině hry je stav však stále 0:0!

     
    13
    Hra se přenesla opět na pravou stranu, kde už byl tradičně nabíhající Victor Moses, jeho centr ale ani tentokrát adresáta nenašel a defenzíva Arsenalu celou situaci ustála.
     
    12
    Arsenal se v prvním poločase dopředu zatím příliš nedostává, Chelsea je zatím na domácí půdě výrazně aktivnější a stále se snaží najít okénko v obraně soupeře.
     
    11
    Chelsea po přerušení pokračovala ve své kombinaci a poprvé se mohl do šance dostat útočník Álvaro Morata, jenž však byl taktéž polapen v ofsajdu.
     
    9
    O nic vážného se ale v případě nigerijského záložníka nejednalo, a tak bude moci na pravém křídle ve svých akcích pokračovat dále.
     
    8
    Po souboji nyní utrpěl lehčí zranění Victor Moses, který si nyní vyžádal drobné ošetření, a hra je tak přerušena.
     
    7
    Po něm nejprve obrana Fabregasův centr srazila na rohový kop, následně se španělský středoplař pokusil rozehrát nakrátko, ale ani z této akce Chelsea recept na obranu soupeře nenašla.
     
    6
    Obrana Gunners si ale neoddechla příliš dlouho, neboť se opět jeden z fotbalistů v modrém dostal k centru a míč byl sražen na první rohový kop v zápase.
     
    5
    Moses je v úvodu hodně aktivní a nyní sám zahrozil dalším prudkým centrem. Do něj mu však skočil Koscielny a míč dokázal srazit mimo pokutové území.
     
    4
    Nakonec se po průnikové přihrávce dostal na hranici vápna ke střele Pedro, jeho rána měl zajímavou trajektorii, ale mířil přesně do míst, kde byl připraven Petr Čech a ten skryl balón v rukavicích.
     
    3
    Domácí fotbalisté pokračují ve své kombinaci na polovině soupeře, a svěřenci Antonia Conteho pokračují v aktivním vstupu do utkání.
     
    2
    A opět to byl Moses, který hrál hlavního roli v akci Chelsea, když se opět na pravé straně dostal k centru, nicméně svým pasem našel jen připravené rukavice Petra Čecha, jenž dokázal míč vyboxovat.
     
    1
    Domácí fotbalisté uvedli míč do hry a utkání oficiálně začalo! Do první akce se řítil po pravé straně Victor Moses, ale jeho akce skončila ofsajdem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí dnes nastupují v modrých dresech, hosté se oděli do červeného. Oba celky jsou již na hrací ploše, utkání za několik chvil začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Cahill (C), David Luiz – Moses, Kanté, Fàbregas, Alonso – Willian, Pedro – Morata.
    Náhradníci: Caballero – Christensen, Rüdiger, Zappacosta, E. Hazard, Bakayoko, Batshuayi.

    Arsenal FC: Čech – Koscielny (C), Mustafi, Monreal – Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac – Welbeck, Iwobi – A. Lacazette.
    Náhradníci: Ospina – Mertesacker, Alexis Sánchez, Walcott, Giroud, Elneny.

    Rozhodčí: Michael Oliver.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemná utkání

    06.08.17 (C. Shield) Arsenal – Chelsea 2:1 pen. (1:1)
    27.05.17 (FA Cup) Arsenal – Chelsea 2:1
    04.02.17 (Premier League) Chelsea – Arsenal 3:1
     
    Arsenal FC

    I druhý londýnský celek jako vždy spřádal před novou sezónou velké ambice, ale zatím je to z jeho strany nemastné neslané. Arsenal v novém ročníku, do kterého vkročil i se svou největší hvězdou Alexisem Sánchezem, o nějž byl v létě velký zájem, zatím vítězí jen doma, zatímco venku vyšel vždy naprázdno. I proti patří svěřencům Arsena Wengera v tabulce 12. místo se ziskem 6 bodů.

    V posledním kole si Arsenal spravil doma chuť po dvou porážkách v řadě na trápícím se Bournemouthu, jenž přejel naprosto jasně 3:0. Dvěma brankami se na tom podílel Welbeck, jednou se prosadil Lacazette.

    A právě anglický forvard Welbeck je nejlepším střelcem týmu doposud, na svém kontě má již tři trefy. Na druhém místě jsou dvě nové posily, a to Francouz Alexandre Lacazette a bosenský obránce Sead Kolašinač – oba mají dva góly.

    V základní sestavě hostů se téměř jistě představí hvězdy jako Ozil, Sánchez, nicméně kdo duelu nezasáhne, bude určitě duo Cazorla – Coquelin, kteří již několik týdnů laborují se zraněním.
     
    Chelsea FC

    Domácí coby obhájci titulu mají i v letošní sezóně jen ty nejvyšší ambice. Ačkoliv se Chelsea nepovedlo přestupové období tak, jak chtěla, tak i do nové sezóně vstoupila s nesmírně silnou a nadupanou soupiskou. Samotný vstup však ale začal nečekanou domácí porážkou s Burnley, od té doby však už Blues jen vyhrávali a opět šlapou jako hodinky. V tabulce patří svěřencům Antonia Conteho po čtyřech zápasech třetí místo se ziskem 9 bodů!

    V posledním ligovém klání, mimo jiné dvou posledních mistrů, se Chelsea představila v Leicesteru, kde se trefili Morata s Kantém, a ani následné snížení Vardyho nedovedlo Lišky k bodovému zisku. Všechny tři body po výhře 2:1 brali hosté.

    Co se střeleckých statistik týče, tak se v úvodu sezóny daří zejména nové posile Álvaru Moratovi, jenž se trefil již třikrát a kuriózně zaznamenal všechny své góly hlavou. Zdatně mu sekunduje Marcos Alonso, který dal letos již dvě branky (obě proti Tottenhamu).

    Antonio Conte dnes může již najisto počítat s uzdravenou hvězdou Edenem Hazardem a poprvé by se fanouškům na Stamford Bridge mohl představit také Davide Zappacosta. Naopak pro zranění nohy bude stále chybět Danny Drinkwater.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky toho nejlepšího evropského fotbalu! Dnes nás v rámci dalšího kola anglické Premier League čeká skutečná lahůdka, neboť se v londýnském derby dvou nesmiřitelných rivalů představí před svým publikem Chelsea FC, na jejíž půdu zavítá městský rival Arsenal FC. Utkáním vás provede Daniel Kinc.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Daniel Kinc

    Branky:

    Karty:   52. David Luiz (CHE), 65. Morata (CHE) – 84. Elneny (ARS), 90+1. Kolašinac (ARS), 90+3. Bellerín (ARS)   88. David Luiz (CHE)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:15.
    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Cahill (C), David Luiz – Moses, Kanté, Fàbregas, Alonso – Willian (69. E. Hazard), Pedro (46. Bakayoko) – Morata (89. Christensen).
    Náhradníci: Caballero – Christensen, Rüdiger, Zappacosta, E. Hazard, Bakayoko, Batshuayi.

    Arsenal FC: Čech – Koscielny (C), Mustafi, Monreal – Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac – Welbeck (73. Giroud), Iwobi (80. Elneny) – A. Lacazette (66. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: Ospina – Mertesacker, Alexis Sánchez, Walcott, Giroud, Elneny.

    Rozhodčí: Michael Oliver
    thejrc.org