Brno – Třinec 0:3 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
0:3 (0:1)
FK Třinec
Neděle 17.09.2017, 11:05 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – Morava • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    62
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zbrojovka přestála další šanci, kdy tečována rána zamířila o kousek vedle, o chvíli později už však za svou pasivitu pyká. PETR HOŠEK zůstal sice na pravé straně sám, jenže domácí jej nechali si dělat s míčem, cokoliv chce. Hostující forvard si jej navedl rychlou kličkou kolem dvou hráčů na střelu levačkou a parádní technickou ranou na zadní tyč nedal Floderovi šanci zasáhnout – 0:3!
     
    57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o dvě trefy! Obrovskou minule nyní vyrobil Janošek, který hlavičkou, jež měla být malou domů, vyslal do brejku Hoška. Ten byl sice ve vápně faulován, ale míč se poté odrazil před úplně volného MARTINA SAMIECE, jenž využil toho, že Floder po zákroku zůstal ležet na hranici vápna a pohodlně si došel s míčem proti prázdné brance pro druhý gól – 0:2!
     
    25
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hosté jsou z ničeho nic do vedení! Koné ve středu hřiště nezpracoval těžký míč a navíc podklouzl. Třinečtí díky tomu vyrazili do brejku, balón si navedl středem JOSEF CELBA, celou situaci vzal na sebe a prudkou střelou z hranice vápna, která lízla levou tyč, rozvlnil síť – 0:1!

    Daniel Kinc

    Branky: 25. Celba, 57. Samiec, 62. Hošek

    Karty:   17. M. Vintr (BNO), 80. Šustr (BNO) – 71. Velner (TRI)


    FC Zbrojovka Brno: Floder – Zukal, Obůrka, Přichystal, Janošek, Šustr, Koné (58. Krula), M. Vintr, Juhar (46. Fortes), Gáč (C), Buchta (65. Svensson).
    Náhradníci: Trbušek – Kroutil, Svensson, Fortes, Krula.

    FK Třinec: Kubík – Markiefka, Velner (C), Lanc, Masař, Lasota (86. Potůček), Cieslar, Celba, Samiec, Hošek (82. Šarudi), Janošík (68. Chloň).
    Náhradníci: Wojciuch – Chloň, Potůček, Šarudi.

    Rozhodčí: Proske – Pfeifer, Pochylý
    bahis siteleri