Brno – Třinec 0:3 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
0:3 (0:1)
FK Třinec
Neděle 17.09.2017, 11:05 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – Morava • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Lasota, přichází Potůček.
     
    82
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Hošek, přichází Šarudi.
     
    81
    Marek Vintr je při chuti! Opět dostal míč na hranici vápna, tentokrát měl mnohem více času ke střele a tou pořádně provětral gólmana Kubíka, jenž jeho pokus směřující do šibenice vyrazil skvěle mimo tři tyče!
     
    80
    Žlutou kartu dostává Šustr (FC Zbrojovka Brno).
     
    76
    Tutovka Brna! Přichystalův centr vypadl Kubíkovi před volného Vintra, ten ale z voleje trefil právě jen brankáře Třince!
     
    71
    Velner poté při snaze o dorážku hodně ostře zajel do soupeře a vysloužil si žlutou kartu.
     
    70
    Navíc další šanci měli hosté, když si jeden z nich naskočil skvěle na přímý kop z levé strany, ale hlavičku k tyči zastavil Floder reflexivním zákrokem!
     
    69
    Vintr dostal pěkný pas středem a dvacet minut před koncem mohl snížit, ovšem jeho nadějnou technickou ránu brankář Kubík vyrazil!
     
    68
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Janošík, přichází Chloň.
     
    66
    A domácí z brejku málem inkasovali počtvrté! Masař se dostal s míčem po levé straně do protiútoku, nadvakrát se dostal ke střele a ta jen těsně minula branku domácích!
     
    65
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Buchta, přichází Svensson.
     
    65
    A právě Janošek umně zatočil míč přes zeď, nicméně Kubík na ránu viděl a dokázal ji pohotově vyboxovat mimo tři tyče!
     
    62
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zbrojovka přestála další šanci, kdy tečována rána zamířila o kousek vedle, o chvíli později už však za svou pasivitu pyká. PETR HOŠEK zůstal sice na pravé straně sám, jenže domácí jej nechali si dělat s míčem, cokoliv chce. Hostující forvard si jej navedl rychlou kličkou kolem dvou hráčů na střelu levačkou a parádní technickou ranou na zadní tyč nedal Floderovi šanci zasáhnout – 0:3!
     
    61
    K míči se postavil Masař, jenž kolem zdi práskl do míče a Floder měl co dělat, aby u své tyče dělovkou soupeře vyrazil!
     
    58
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Koné, přichází Krula.
     
    57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o dvě trefy! Obrovskou minule nyní vyrobil Janošek, který hlavičkou, jež měla být malou domů, vyslal do brejku Hoška. Ten byl sice ve vápně faulován, ale míč se poté odrazil před úplně volného MARTINA SAMIECE, jenž využil toho, že Floder po zákroku zůstal ležet na hranici vápna a pohodlně si došel s míčem proti prázdné brance pro druhý gól – 0:2!
     
    46
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Juhar, přichází Fortes.
     
    34
    Ten navíc vyhodil míč tak šikovně, že rozběhl kupředu Janoška. Domácí středopolař prošel téměř celým hřištěm sám s míčem, na hranici vápna se rozhodl ke střele, ale ta o kousek minula pravou tyč!
     
    32
    Na centr z rohového kopu si naskočil nehlídaný Lanc, jenž se vyšrouboval k prudké hlavičce, která směřovala doprostřed branky a Floder ji musel konečky prstů vytáhnout nad břevno!
     
    25
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hosté jsou z ničeho nic do vedení! Koné ve středu hřiště nezpracoval těžký míč a navíc podklouzl. Třinečtí díky tomu vyrazili do brejku, balón si navedl středem JOSEF CELBA, celou situaci vzal na sebe a prudkou střelou z hranice vápna, která lízla levou tyč, rozvlnil síť – 0:1!
     
    17
    Marek Vintr se nyní musel uplatnit také v defenzívě, když hasil brejk soupeřem za cenu jasného faulu, a je tak první karetním hříšníkem celého duelu.
     
    15
    A další velká šance Brna! Marek Vintr se u rohového praporku zbavil efektní otočkou na malém prostoru soupeře, poté se kolem dalších dvou protáhl podél brankové čáry až na malé vápna, ovšem jeho pokus bodlem k tyči dokázal Kubík se štěstím vyrazit!
     
    13
    Nakonec se k šanci dostal, a to když míč po ose Koné – Obůrka – Janošek doputoval až k volnému Juharovi, jenže jeho pokus z hranice vápna nejprve přizvedl obránce a poté raději i konečky prstů brankář Marek Kubík!
     
    11
    Po nepřesnostech domácích na levé straně dostal krásný křižný pas do běhu po levé straně Masař, který nabil přihrávkou pod sebe Janošíkovi, a jeho přízemní rána o centimetry minula vzdálenější tyč branky domácích!
     
    6
    Šance také na opačné straně! Domácí obrana nejprve odvrátila dva nebezpečné centry, přičemž ten druhý se odrazil na hranici vápna k Hoškovi, jehož pokus z voleje pořádně protáhl brankáře Flodera!
     
    3
    První šance duelu! Janošek s Juharem rozehráli standardní situaci nakrátko, přičemž druhý jmenovaný z hranice vápna pálil prudce k tyči. Kubík se proti jeho ráně zaskvěl a konečky prstů balón vyrazil, a dorážka Zukala do prázdné branky nemohl pro ofsajd platit!

    Daniel Kinc

    Branky: 25. Celba, 57. Samiec, 62. Hošek

    Karty:   17. M. Vintr (BNO), 80. Šustr (BNO) – 71. Velner (TRI)


    FC Zbrojovka Brno: Floder – Zukal, Obůrka, Přichystal, Janošek, Šustr, Koné (58. Krula), M. Vintr, Juhar (46. Fortes), Gáč (C), Buchta (65. Svensson).
    Náhradníci: Trbušek – Kroutil, Svensson, Fortes, Krula.

    FK Třinec: Kubík – Markiefka, Velner (C), Lanc, Masař, Lasota (86. Potůček), Cieslar, Celba, Samiec, Hošek (82. Šarudi), Janošík (68. Chloň).
    Náhradníci: Wojciuch – Chloň, Potůček, Šarudi.

    Rozhodčí: Proske – Pfeifer, Pochylý
    thejrc.org