Hoffenheim – Hertha 1:1 (kon.) | Leverkusen – Freiburg 4:0 (kon.) | Dortmund – Kolín nad Rýnem 5:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
1:1 (1:0)
Hertha BSC
Neděle 17.09.2017, 13:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (15:25:38)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:20.
     
    Je konec! Hoffenheim se nakonec rozešel s Herthou Berlín smírně po výsledku 1:1! Domácí celek přitom vlétl do utkání ve velkém stylu. Už v 7. minutě se totiž prosadil Sandro Wagner ! Po půlhodině hry mohl domácí vedení navýšit Benjamin Hübner, jež hlavičkoval těsně nad břevno. Poté se do obrovské šance dostala Hertha, jenže Essweinův pokus Oliver Baumann zlikvidoval. V 51. minutě našel Leckie Dudu, který nechal vyniknout domácího gólmana. O čtyři minuty později se už v hostujícím táboře mohli radovat. Alexander Esswein si naběhl na centr z levé strany a překonal Baumanna. Poté se Hoffenheim tlačil do útoku, ale další šance si nepřichystal.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Z přímého kopu však Hoffenheim nedokázal zahrozit. Amiri poslal vysoký centr na zadní tyč, jenže ve shluku hlavičkářů nakonec uspěl jeden z obránců.
     
    90+2
    Marvin Plattenhardt fauloval rozběhnutého Utha a vidí žlutou kartu. Domácí navíc bude zahrávat přímý kop.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Mathew Leckie se v pokutovém území dostal k odraženému míči. Místo střely se ještě chtěl zbavit Nordtveita, který se mu vrhl pod nohy a ve skluzu zachránil domácí celek.
     
    89
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Alexander Esswein, přichází Vedad Ibišević.
     
    88
    Nadiem Amiri se z levé strany prodíral před Skjelbreda, jenže při postupu do pokutového území si pomohl zatažením soupeře za dres. Hertha bude rozehrávat.
     
    87
    Nadiem Amiri se snažil dohnat nepřesnou přihrávku na levou stranu. Amiri se sice dostal k míči, jenže už jej neudržel na hrací ploše. Hoffenheim bude vhazovat.
     
    86
    Exekuce rohového kopu se zhostil Kerem Demirbay. Domácí záložník vyslal nadýchaný centr na malé vápno, jenže Rune Almenning Jarstein si došel pro míč.
     
    85
    Nico Schulz obdržel přihrávku na hranici pokutového území a ihned se pokusil odcentrovat. Per Ciljan Skjelbred se mu položil pod nohy a srazil míč na roh.
     
    84
    Andrej Kramarić se zpoza hranice pokutového území opřel do skákavého míče, jenže proti jeho ráně vystoupil obránce, který prudký pokus zastavil.
     
    83
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Steven Zuber, přichází Nico Schulz.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Mitchell Weiser, přichází Genki Haraguči.
     
    82
    Benjamin Hübner protestoval proti rozhodnutí hlavního arbitra a za nesportovní chování vidí žlutou kartu.
     
    81
    Nadiem Amiri se patičkou snažil posunout míč do pokutového území. Domácímu záložníkovi se to vůbec nepovedlo a Hertha může zaútočit.
     
    80
    Domácí fotbalisté se po sporném odrazu míče na hranici pokutového území dožadovali pokutového kopu. Arbitr však ruku neviděl a nechal pokračovat ve hře.
     
    79
    Marvin Plattenhardt zakončil ojedinělý výpad hostujícího celku nadýchaným centrem do pokutového území. V něm nebyl nikdo v červeném a Oliver Baumann si došel pro míč.
     
    78
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Ondrej Duda, přichází Valentin Stocker.
     
    77
    Hoffenheim v posledních minutách stupňuje svůj tlak. Domácí celek nyní kombinoval v blízkosti pokutového území, jenže Rune Almenning Jarstein si došel pro sražený centr.
     
    76
    Uth málem přečetl nepřesnou rozehrávku hostujícího celku. Domácímu útočníkovi scházely dva kroky k tomu, aby mohl postupovat sám na branku.
     
    75
    Weiser prošel kolem střídajícího Passlacka do pokutového území, snažil se obejít dalšího obránce, jenže Kevin Vogt mu střelu zablokoval dobře načasovaným skluzem.
     
    74
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Pavel Kadeřábek, přichází Felix Passlack.
     
    73
    Hoffenheim kombinuje na polovině svého soupeře a snaží se překonat defenzívu Herthy. Domácí celek však hraje dobrých dvacet metrů od pokutového území.
     
    72
    Ondrej Duda trefil ostrým skluzem Pavla Kadeřábka a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    71
    Na další centr před branku hostujícího celku si počkal Rune Almenning Jarstein. Hostující brankář vystartoval na malé vápno a schoval balón do rukavic.
     
    70
    Nadiem Amiri se rychlou kličkou na levé straně hřiště zbavil svého strážce a odcentroval na malé vápno. Per Ciljan Skjelbred si pohlídal Uthův náběh a odkopl míč akrobatickým způsobem.
     
    69
    Pavel Kadeřábek byl faulován na pravé straně hřiště a drží se za pravý kotník. Podle všeho bude schopen pokračovat ve hře. Podobných zákroků by se však hosté měli vyvarovat.
     
    68
    Andrej Kramarić zahrál rukou na polovině hrací plochy. Kramarić se ihned po přerušení hry rozběhl za rozhodčím a může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    67
    Ondrej Duda fauloval na pravé straně hřiště. Kerem Demirbay dlouho otálel s rozehrávkou. Nakonec uvolnil Kadeřábka, jenže ten nestačil odcentrovat.
     
    66
    Domácím fanouškům se vůbec nelíbí dění na hrací ploše. Hoffenheim dlouho vyčkává s rozehrávkou. Příznivci domácího celku začínají dávat svou nevoli najevo pískotem.
     
    65
    Mitchell Weiser byl faulován na polovině hřiště a dožadoval se karetního trestu pro Amiriho. Hlavní rozhodčí si domácího hráče zavolal a dal mu poslední varování.
     
    64
    Pavel Kadeřábek uspěl ve vzdušném souboji na levé straně hřiště. Český fotbalista vybojoval vhazování a bleskově uvedl míč do hry. Hoffenheim může pokračovat v tlaku.
     
    63
    Hoffenheim zahrával rohový kop. Povedený centr přiletěl na přední tyč, kde jej Uth prodloužil na zadní tyč, kam spěchal Kadeřábek, ale ve skluzu nestačil zakončit.
     
    62
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sandro Wagner, přichází Mark Uth.
     
    61
    Per Ciljan Skjelbred se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče. Hostující obránce sice vyslal prudkou střelu, jenže minul branku.
     
    60
    Steven Zuber ještě dostihl prudkou přihrávku na levou stranu hřiště, jenže v souboji s Pekaríkem neuspěl. Od domácího hráče se míč odrazil do zámezí.
     
    59
    Domácí celek zahrával přímý kop. Kerem Demirbay vymyslel prudký centr na malé vápno, kde bojoval Sandro Wagner, avšak Per Ciljan Skjelbred byl důraznější.
     
    58
    Hoffenheim se po inkasování vyrovnávací branky snaží tlačit do útoku. Pavel Kadeřábek vyslal pěkný oblouček na pravou stranu, jenže Benjamin Hübner se nedokázal uvolnit.
     
    57
    Hostující fanoušci rozjeli na tribuně za brankou velkou párty. Příznivci celku z hlavního města nyní ženou svůj celek do útoku a přejí si obrat!
    55. Alexander ESSWEIN - 1:1
     
    55
    Hertha právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se přeci jen dočkali! Marvin Plattenhardt dostal moře volného prostoru na levé straně, připravil si míč na levačku a odcentroval. Na bližší tyči se do míče položil ALEXANDER ESSWEIN, po jehož hlavičce se Oliver Baumann natahoval marně!
     
    54
    Hertha nyní zahrávala přímý kop ze zajímavé pozice. Mitchell Weiser kroutil míč na přední tyč, ale Kerem Demirbay se natlačil před jednoho z hlavičkářů.
     
    53
    Hertha je po změně stran mnohem aktivnější. Berlínský celek se snaží zjednodušit svou hru a dostává se za obranu domácích. Hoffenheim stále drží těsné vedení.
     
    52
    Mitchell Weiser se na levé straně zbavil rychlou kličkou Kadeřábka a ihned odcentroval do pokutového území. V šestnáctce nebyl nikdo v červeném a Baumann si došel pro míč.
    51. Dudova šance
     
    51
    Tohle měl být gól! Mathew Leckie se po pravém křídle prodral do pokutového území a zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování Dudu. Druhý jmenovaný si mohl vybrat, kam míč uklidí, ale trefil jen Olivera Baumanna!
     
    50
    Alexander Esswein se po levém křídle prodral až do pokutového území a pokusil se odcentrovat. Míč se mu svezl po vnějším nártu a nad brankou proletěl do zámezí.
     
    49
    Sandro Wagner si nabíhal na vysoký centr z levé strany. Langkamp měl k míči o něco blíž a hlavou jej poslal ven ze šestnáctky. Domácí přesto zůstávají u míče.
     
    48
    Benjamin Hübner uspěl v souboji na polovině hrací plochy. Ondrej Duda se ještě pokoušel získat míč nazpátek, jenže se provinil proti pravidlům. Hoffenheim může pokračovat v kombinaci.
     
    47
    Pavel Kadeřábek dostal přihrávku na pravou stranu hřiště, předal míč Amirimu, který se málem prodral do pokutového území. Zastavil jej až Langkamp.
     
    46
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Hoffenheim rozjel kombinaci na vlastní polovině a v úvodu druhé půle nikam nespěchá.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Hoffenheim vstoupil do dnešního utkání jako velká voda a už v 7. minutě poslal Sandro Wagner domácí celek do vedení! Po půlhodině hry mohl druhou branku přidat Benjamin Hübner, jenže jeho hlavička proletěla těsně nad břevnem. Poté se osmělila také Hertha. Ve 37. minutě se Alexander Esswein prodral do pokutového území, jenže Oliver Baumann jeho ránu nadvakrát zkrotil. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Benjamin Hübner sice uspěl v hlavičkovém souboji s Pekaríkem, jenže míč se od něj odrazil tak nešťastně, že musel sprintovat k rohovému praporku, kde už balón stejně nedohnal.
     
    44
    Pavel Kadeřábek sprintoval za prudkou přihrávkou na pravou stranu. Český fotbalista by postupoval do volného prostoru, jenže na míč nedosáhl. Hertha bude vhazovat.
     
    43
    Ondrej Duda se rychlou kličkou na hranici pokutového území uvolnil ke střele a prověřil pozornost Olivera Baumanna. Domácí brankář se proletěl vzduchem a vyrazil Dudovu ránu na roh.
     
    42
    Rune Almenning Jarstein dostal hodně záludnou malou domů. Hostující brankář musel míč krotit před dotírajícím Wagnerem. Nakonec vše zvládl a balón odkopl.
     
    41
    Na druhé straně se Kerem Demirbay odhodlal k odcentrování do pokutového území. Demirbay hledal Wagnera, před kterým zasáhl pozorný Karim Rekik.
     
    40
    Hertha se dostala k míči a Sebastian Langkamp diriguje hostujícího rozehrávku. Alexander Esswein si hlasitě žádal o míč, jenže Langkamp rozehrál opačným směrem.
     
    39
    Pavel Kadeřábek zatáhl míč do blízkosti pokutového území soupeře. Český fotbalista si ale netroufl na centr a raději otočil hru k zadákům.
     
    38
    Hertha se v posledních minutách přeci jen začíná herně zvedat. Hostující celek značně zjednodušil svou hru a spoléhá hlavně na průniky po křídlech.
    37. Essweinova šance na vyrovnání
     
    37
    Mohlo být vyrovnáno! Alexander Esswein vletěl do pokutového území a dokázal zakončit. Baumann jeho ránu zastavil, jenže míč mu vypadl a směřoval do branky! Domácí brankář však ukázal parádní reakci a míč ještě zastavil!
     
    36
    Peter Pekarík chtěl překvapit obranu Hoffenheimu přihrávkou z vlastní poloviny hřiště. Pekarík napálil míč podél postranní čáry, jenže jej poslal mimo hrací plochu.
     
    35
    Tentokrát přiletěl do pokutového území krátký centr na přední tyč. Nikdo z fotbalistů v červeném se do zakončení nedostal a Kadeřábek balón odkopl daleko od branky.
     
    34
    Peter Pekarík hledal oblučkem podél pravé postranní čáry Essweina, kterého fauloval Håvard Nordtveit. Celek z Berlína má k dispozici další přímý kop.
     
    33
    Dennis Geiger se rychlou kličkou na levé straně hřiště uvolnil k odcentrování. Domácí fotbalista kroutil míč na zadní tyč, ale našel jen rukavice připraveného brankáře.
     
    32
    Také Hertha nyní zahrávala přímý kop. Marvin Plattenhardt vyslal prudký centr na přední tyč, kde před rozběhnutým Leckiem zasáhl pozorný Pavel Kadeřábek.
    31. Šance Hoffenheimu po rohovém kopu
     
    31
    Kerem Demirbay vyslal další pěkný centr! Na malém vápně si na jeho pobídku naskočil Benjamin Hübner, jehož prudká hlavička prolétla těsně nad břevnem!
     
    30
    Hoffenheim zahrával po půlhodině hry další přímý kop. Amiri poslal nadýchaný oblouček na zadní tyč, kam spěchal Kadeřábek, jenže Per Ciljan Skjelbred prodloužil balón na roh.
     
    29
    Sandro Wagner si dokázal zpracovat vysokou přihrávku na levé křídlo. Domácí útočník poslal Ondreje Dudu do reklamních banerů. Rozehrávat bude Hertha.
     
    28
    Tempo hry po úvodním tlaku Hoffenheimu poněkud opadlo. Domácí fotbalisté kombinují třicet metrů před šestnáctkou. Nikdo v červeném jejich rozehrávku neatakuje.
     
    27
    Dennis Geiger vyslal hodně nepřesnou přihrávku a Hertha se mohla vydat do rychlého protiútoku. Duda však svého soupeře dokonale napodobil a odevzdal míč hráčům v modrém.
     
    26
    Pavel Kadeřábek vyslal další centr z pravé strany. Český rychlík vyslal centr do pokutového území, kde se k hlavičce prodral Sandro Wagner, jehož zakončení postrádalo razanci.
     
    25
    Hostující zadáci po dlouhé době získali míč na své kopačky a nyní uklidňují hru postupnou kombinací. Nikdo v červeném dresu si pohybem neříká o přihrávku.
     
    24
    Mathew Leckie vyčkával na hranici ofsajdu na prudkou přihrávku. Místo ní se mohl vydat za dlouhým obloučkem, nicméně domácí zadáci si přihrávku pohlídali.
     
    23
    Mitchell Weiser si řekl o přihrávku na levé křídlo. Okamžitě k němu přistoupil Håvard Nordtveit, který soupeře tělem vytlačil k postranní čáře. Hoffenheim bude vhazovat.
     
    22
    Tentokrát Hoffenheim po rohovém kopu nezahrozil. Hertha se naopak mohla vydat do útoku, jenže Steven Zuber zastavil rozběhnutého Dudu. Domácí hráč vidí žlutou kartu.
     
    21
    Steven Zuber si naběhl na krásnou přihrávku na levou stranu. Bránit se jej vydal Peter Pekarík. Zuber se klamavým pohybem uvolnil k odcentrování, ale Pekarík míč srazil na roh.
     
    20
    Sandro Wagner je v úvodních minutách velmi aktivní. Autor dosud jediné branky si pro přihrávky sbíhá takřka na pozici defenzivního záložníka. Domácí trenér jej zatím může jedině pochválit.
     
    19
    Sandro Wagner mohl potrestat obrovskou chybu Herthy v rozehrávce. Domácí útočník si naběhl na kolmici do pokutového území, jenže v souboji s Rekikem si pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    18
    Nadiem Amiri si počkal na parádní oblouček do pokutového území a dostal se před obránce. Amiri se natahoval po skákavém míči, ale na dlouhou nohu nestačil zakončit.
     
    17
    Sandro Wagner byl faulován při průniku na polovinu hostujícího celku. Domácí fotbalisté se dožadovali karetního trestu pro Langkampa, ale sudí vše řeší varováním.
     
    16
    První šanci si připravila také Hertha! Mitchell Weiser si v pokutovém území naběhl na centr z levé strany, měl volný prostor, jenže hlavou poslal balón nad břevno!
     
    15
    Sandro Wagner se krásnou patičkou v blízkosti pokutového území zbavil Langkampa. Okamžitě k němu přistoupil Ondrej Duda, který míč bez váhání odkopl daleko od branky.
     
    14
    Ondrej Duda vybojoval míč ve středu hrací plochy a přihrávkou na stopery se pokusil uklidnit hru hostujícího celku. Hertha má zatím velké problémy s přechodem na soupeřovu polovinu.
     
    13
    Pavel Kadeřábek se pokusil překvapit obranu hostujícího celku centrem z pravé strany hřiště. Za míčem sprintoval Wagner, ale Kadeřábkův pas byl příliš prudký.
     
    12
    Amiri vyslal hodně riskantní přihrávku na vlastní polovinu. Alexander Esswein skvěle přečetl hru a dostal Vogta pod tlak. Domácí stoper stačil míč odehrát na poslední chvíli.
     
    11
    Hoffenheim přenáší hru z jedné strany na druhou. Kerem Demirbay dostal volný prostor na levém křídle, jenže prudkou přihrávkou oslovil jen zadáky Herthy.
     
    10
    Håvard Nordtveit vyslal vysokou přihrávku za obranu hostujícího celku. Kerem Demirbay jeho pobídku ještě přizvedl, jenže před Kadeřábkem zasáhl Duda.
     
    9
    Hertha se ihned po obdržení úvodní branky dnešního utkání usadila na polovině Hoffenheimu a snaží si najít cestu do šestnáctky. Mitchell Weiser se nechal vytlačit až k rohovému praporku.
    7. Sandro WAGNER - 1:0
     
    7
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim se v úvodu utkání dostává do vedení! Domácí celek zahrával rohový kop. SANDRO WAGNER dostal příliš mnoho prostoru na malém vápně a přesnou hlavičkou k tyči překonal bezmocného brankáře! Skvělý start pro domácí celek!
     
    6
    Mitchell Weiser se po levém křídle prodral za obránce domácího celku. Weiser už sprintoval sám na branku, ale podle asistenta rozhodčího už byl s míčem za postranní čárou.
     
    5
    Mathew Leckie se z pravé strany po pěkné přihrávce Petera Pekaríka tlačil do pokutového území. Leckie poslal prudkou přihrávku pod sebe, avšak trefil jen obránce.
     
    4
    Rozhodčí nakonec změnil své rozhodnutí a nařídil kop od branky. Kerem Demirbay byl s jeho verdiktem nespokojený, ale svými protesty nic nezmůže.
     
    3
    Hoffenheim zahrával první přímý kop dnešního utkání. Kerem Demirbay vyslal centr na přední tyč, kde se do zakončení tlačil Sandro Wagner, ale obránce stačil míč odkopnout na roh.
     
    2
    Domácí celek se nastěhoval na polovinu svého soupeře. Vogt přenesl hru na levou stranu hřiště, kde se nedovoleným zákrokem provinil Mathew Leckie.
     
    1
    Hertha obstarala výkop do dnešního utkání. Hostující celek se ihned vydal do útoku. Vysoká přihrávka směřovala na Weisera, jež si nepotykal se zpracováním.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Hoffenheim bude hrát v modrém, zatímco Hertha přijela v červených dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Nordtveit, Vogt, Hübner – Kadeřábek, Demirbay, Geiger, Amiri, Zuber – Wagner, Kramarić.
    Náhradníci: Kobel – Rupp, Polanski, Grillitsch, N. Schulz, Uth, Passlack.

    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík, Langkamp, Rekik, Plattenhardt – Weiser, Lustenberger, Duda, Skjelbred, Leckie – Esswein.
    Náhradníci: Kraft – Stark, Darida, Kalou, Ibišević, Stocker, Haraguči.

    Rozhodčí: Schmidt – Kempkes, Hacker.
     
    TSG 1899 Hoffenheim

    Hoffenheim i letos pokračuje ve skvělých výkonech z minulé sezóny. Ve třech kolech vybojoval sedm bodů a patří mu druhé místo. Po domácí výhře proti Brémám a remíze v Leverkusenu uhrál Hoffenheim překvapivý výsledek s Bayernem Mnichov, který na své půdě porazil 2:0! Ve čtvrtek se mu však nepovedl start do Evropské ligy. Doma sice vedl nad Bragou, ale nakonec padl po výsledku 1:2.
     
    Hertha BSC

    Hertha zatím zažívá rozpačitý vstup do nové sezóny. Po třech kolech drží devátou pozici a má na svém kontě čtyři body. Všechny ale nasbírala na svém stadionu, kde remizovala s Brémami a porazila Stuttgart. Oporou jediného celku z německé metropole je i v letošní sezóně Vladimír Darida. Ve čtvrtek Hertha hostila Bilbao v rámci Evropské ligy. V Berlíně se zrodila bezbranková remíza.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Bundesligy. Společně se dnes podíváme na duel mezi Hoffenheimem a Herthou. Výkop je stanoven na 13:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. Wagner (Demirbay) – 55. Esswein (Plattenhardt)

    Karty:   22. Zuber (HOF), 82. Hübner (HOF) – 72. Duda (HER), 90+2. Plattenhardt (HER)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:20.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Nordtveit, Vogt (C), Hübner – Kadeřábek (74. Passlack), Demirbay, Geiger, Amiri, Zuber (83. N. Schulz) – Wagner (62. Uth), Kramarić.
    Náhradníci: Kobel – Rupp, Polanski, Grillitsch, N. Schulz, Uth, Passlack.

    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík, Langkamp (C), Rekik, Plattenhardt – Weiser (83. Haraguči), Lustenberger, Duda (78. Stocker), Skjelbred, Leckie – Esswein (89. Ibišević).
    Náhradníci: Kraft – Stark, Darida, Kalou, Ibišević, Stocker, Haraguči.

    Rozhodčí: Schmidt – Kempkes, Hacker
    thejrc.org