Vladivostok – Viťaz 3:4 (po pr.) | Omsk – Chanty-Mansijsk 3:2 (po pr.) | Barys – Novosibirsk 0:4 (kon.)
Minsk – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 0:1 (kon.) | Jaroslavl – Toljatti 2:1 (kon.)
Petrohrad – Čeljabinsk 5:0 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
5:3 (0:1, 0:2, 5:0)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 17.09.2017, 16:00 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Alexandr PAVLOVIČ - 5:3
     
    59:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dnes se v Minsku bude slavit. Dlouhé vyhození Marc-Andre Gragnaniho zpracoval na pravém křídle ALEXANDR PAVLOVIČ, který přes blokujícího hráče trefil přesně střed volné branky a pečetí tak tento šokující obrat! Asistence: Marc-Andre Gragnani.
    59:12 Jevgenij LISOVEC - 4:3
     
    59:12
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné! Domácí využívají přesilovou hru! Sražená střela Marc-Andre Gragnaniho se dostala k JEVGENIJ LISOVCI, který trefil přesně pravou spojnici Košečkinovy branky a otáčí stav utkání ve prospěch domácích! Asistence: Marc-Andre Gragnani a Jack Skille.
    52:00 Alexandr KITAROV - 3:3
     
    52:00
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je brutální zlom zápasu! Metallurg ztrácí tříbrankové vedení a bude mít dost práce na to, aby neztratil i zápas. Marc-Andre Gragnani po přejetí modré čáry přenechal kotouč ALEXANDRU KITAROVI, který se prosmykl přes dvojici soupeřů k pravé tyči, kde dokázal přehodit Košečkina k levé tyči! Asistence: Marc-Andre Gragnani.
    48:48 Alexandr PAVLOVIČ - 2:3
     
    48:48
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A rázem jsou domácí v kontaktu! Jak jsem psal před malou chvíli, tak Magnitogorsk vážně doplácí na to, když začal bránit výsledek. Po rychlém přenesení hry přihrál Kristian Chenkel z levého kruhu mezi kruhy na volného ALEXANDRA PAVLOVIČE, který krásnou střelou k levé tyči překonal Košečkina. Asistence: Kristian Chenkel a Roman Ďukov.
    46:27 Alexandr KITAROV - 1:3
     
    46:27
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A je to tu! Domácím se podařilo snížit brankovou ztrátu a ještě mají spoustu času na zdramatizování zápasu. Rychlou střelu vyrazil Košečkin na hůl Alexandra Pavloviče, který po svižném objeti branky přihrál do brankoviště na bojujícího ALEXANDRA KITAROVA, který sklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Alexandr Pavlovič a Artem Volkov.
    36:00 Jaroslav KOSOV - 0:3
     
    36:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Využitou přesilovou hru hosté odskakují na rozdíl tří branek! Po nahození Sergeje Mozjakina odolal Enroth dvěma dorážkám Jana Kováře. Puk se pak ovšem dostal mezi kruhy, kde jej nastřelil JAROSLAV KOSOV, který dokázal rozvlnit síť domácí branky. Asistence: Grigorenko Igor a Jan Kovář.
    23:37 Matt ELLISON - 0:2
     
    23:37
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš! Hosté přidávají druhou branku a navyšují svůj náskok na rozdíl dvou branek. Poté co Nicholas Schaus z otočky minul branku, se puk dostal na pravý kruh, odkud ho Tomáš Filippi zavezl za branku, zpoza kterého přihrál podél bližší tyče na volného MATTA ELLISONA, jenž pohotovou střelou překonal Enrotha. Asistence: Tomáš Filippi a Nicholas Schaus.
    02:58 Jan KOVÁŘ - 0:1
     
    02:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají stav utkání! Po vyhrané buly JANA KOVÁŘE se kotouč dostal přímo ke kapitánu Sergeju Mozjakinovi, který známou dělovkou od modré čáry nastřelil přímo hůl prvně jmenovaného, od níž se kotouč odrazil přímo za Enrothova záda. Asistence: Sergej Mozjakin,

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 47. Kitarov (Pavlovič, A. Volkov), 49. Pavlovič (Chenkel, Ďukov), 52. Kitarov (Gragnani), 60. Lisovec (Gragnani, Skille), 60. Pavlovič (Gragnani) – 3. Jan Kovář (Mozjakin), 24. Ellison (Filippi, Schaus), 36. Kosov (I. Grigorenko, Jan Kovář)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Korobov, Gragnani, Lisovec, Znacharenko, Ďukov, Chenkel – Fontaine, Howden, Skille – Matěruchin, Kovyršin, Šarangovič – An. Stěpanov, Kulakov, Linglet – Pavlovič, A. Volkov, Kitarov – Drozd.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Schaus, Pivcakin, Dronov, J. Birjukov, Děnisov, Budkin, Chabarov – I. Grigorenko, Jan Kovář, Mozjakin – Filippi, Osala, Ellison – Platonov, Berestennikov, Timkin – Kosov, Kaletnik, De. Kazionov – Švyrjov.
    bahis siteleri