Lipt. Mikuláš – Zvolen 0:3 (kon.) | Nitra – Detva 5:2 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 3:1 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 2:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:3 (kon.)
konec
HK Poprad
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 17.09.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný nedeľný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 4. kola hokejovej Tipsport ligy, v ktorom uvidíme aj stretnutie HK Poprad s HC Mikron Nové Zámky o 17:00. Jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradčania určite nemôžu byť spokojní so svojimi úvodnými vystúpeniami v novej sezóne. Poprad začal nový ročník víťazne v Žiline po predĺžení 1:2, no následne podľahol Trenčínu 2:3. Nie dobre to vyzeralo v zápase so slovenskou "dvadsiatkou". Popradčania prehrávali už 2:0, no napokon sa vzopreli a otočili stretnutie, zvíťazili 2:5. V poslednom treťom kole kamzíci cestovali do Košíc a v tradičnom východniarskom derby podľahli oceliarom. Už v druhej tretine bolo 5:0 a vyzeralo to na riadny debakel. Napokon Popradčania strelili aspoň dva góly a skorigovali výsledok. S 5 bodmi sú momentálne na 5. mieste a majú skóre 11:11.

    HC Mikron Nové Zámky
    Novozámčania majú rovnaký počet bodov ako Poprad a taktiež aj rovnaké skóre 11:11. Nachádzajú sa iba o jednu priečku nižšie, na 6. pozícii. Nové Zámky odštartovali sezónu peknou výhrou nad Zvolenom 5:1 a následne si poradili aj s nováčikom súťaže z Detvy. Aj keď po predĺžení 2:3, no získali aspoň dva body. Potom však prišla prekvapivá prehra, keď Nové Zámky pred domácim publikom podľahli slovenským mladíkom z HK Orange 20 3:5 a takto ľahko prišli o tri body. To ich možno rozhodilo a v piatok proti Liptovskému Mikulášu taktiež neodohrali dobrý zápas. Nestrelili Liptákom ani gól, inkasovali tri, a tak po 60 minútach svietilo na tabuli 0:3.

    Vzájomné zápasy v minulej sezóne
    5. kolo, Poprad – Nové Zámky 2:1
    14. kolo, Nové Zámky – Poprad 1:2 s.n.
    23. kolo, Poprad – Nové Zámky 7:0
    32. kolo, Nové Zámky – Poprad 7:2
    41. kolo, Poprad – Nové Zámky 2:3 p.p.
    50. kolo, Nové Zámky – Poprad 4:1

    K sledovaniu tohto stretnutia vás srdečne pozývam a prajem vám pekný športový zážitok!

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – D. Brejčák (C), König, Ježek, McDowell, Dinda, Jáchym, Zadražil, Šterbák – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – R. Rapáč, Heizer, Vandas – Bogoslovskij, Lichanec, Bondra – Abdul, Paločko ml., Paločko

    HC Mikron Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plašil, Kovačevič, Salija, Prapavessis, Deyl, Chovan (C), Surovka, Hain – Lantoši, Špriko (A), Zbořil – Cetkovský, Novotný, Schultz – Varga, Dubinin, Tibenský – Dubec (A), Rehák, Fábry

    Rozhodca: D. Konc, Lauff – Stanzel, Smrek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Na ľadovú plochu už vykorčuľovali domáci hokejisti hrajúci dnes v modrých dresoch. Novozámčania sa dnes predvedú v dresoch bielych.
     
    Máme za sebou aj štátnu hymnu a všetko je pripravené na úvodné buly.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:21
    Špirko sa dostával do útočného pásma po pravej strane, ale ystreliť sa mu nepodarilo.
     
    00:33
    Hostia následne pohrozili už výraznejšie. Plašil dokázal medzi kruhmi posunúť puk práve Špirkovi, ktorý strieľal z prvej, Corbeil nevedel, kde sa odrazil puk. Špirko dorážal znovu, no iba do popradského gólmana.
     
    01:23
    Vandas v útočnom pásme v rohu klziska stratil puk, no spoluhráči mu pomohli ho získať späť. Rapáč potom hľadal pred bránkou Heizera, ale nepresne.
     
    01:55
    Hra sa presťahuje späť pred gólmana Corbeila, keďže sa domáci hokejisti previnili formou zakázaného uvoľnenia.
     
    02:25
    Vargovi šikovne pred bránku nakorčuľoval Fábry a dostal sa k strele z tesnej blízkosti. Z prvej však priestor Corbeilovej brány netrafil.
     
    02:53
    Dubinin tentokrát šikovne prihral Tibenskému pred bránkovisko, no jeho strela z prvej mierila iba do betónu Mathieua Corbeila. Zatiaľ nám viac hokejového umenia ukázali Novozámčania, Poprad ťahá za kratší koniec.
     
    03:42
    Zmeniť to chcel individuálnou akciu Abdul, ktorý vykorčuľoval po ľavom krídle, ale pri mantineli ho telom odstavil Kovačevič.
     
    04:11
    Novozámčania si teraz akoby vôbec nevšimili Petra Königa, ktorého sa vďaka jeho výške len tak nedá nevšimnúť, no stalo sa tak. König prešiel pokojne od modrej až pred Kováča, ktorý musel vytiahnuť svoju hokejku.
     
    05:13
    Hráči Nových Zámkov sa nedostali dopredu, Ježek sa dobre vrátil do obrany a telom pri mantineli odstavil jedného z protihráčov.
     
    06:06
    Počas strely z hokejky Martina Chovana od modrej Corbeil veľa toho pred sebou nevidel. S prehľadom však puk zachytil do lapačky a trošku svoj zákrok okorenil ľahkým semaforom.
     
    06:35
    Poprad bude hrať presilovku. Za seknutie si dve minúty odsedí Dominik Rehák.
     
    07:22
    Svitana nabil Königovi na modrú čiaru, ktorý sa oprel do puku a vypálil. Pre Kováča to však bol ľahký zákrok, pretože nik neclonil pred bránkou. Hra bola prerušená.
     
    07:44
    Poprad si vytvoril obrovskú šancu. Heizer strieľanou prihrávkou dával pred bránkovisko Rapáčovi, ktorý na niekoľkokrát tlačil puk do bránky, pomáhal mu aj Vandas, ale z tejto šermovačky vyšli úspešnejší hostia. Bránka bola posunutá a aj v bránkovisku sa už ocitol popradský hráč.
     
    08:18
    Vandas a ani McDowell nestihli dobehnúť nastrelený puk z hokejky Rapáča. Novozámčania sa oslobodili a už počítajú vo svojom oslabení iba posledné sekundy.
     
    09:35
    Salija dobre nabil Lantošimu na modrú čiaru. Ten vypálil príklepom a Corbeil musel k ľadu pritlačiť svoj ľavý betón. Popradský gólman následne puk skontroloval a podržal ho vo výstroji.
     
    09:45
    Dopredu vyrazila dvojica popradských pravákov Svitana so Štrauchom. Svitana krásne posunul Štrauchovi pred bránku a pred sebou mal už iba Kováča. Bekhendom však priestor brány netrafil!
     
    10:51
    Rapáč vyrazil dopredu po zisku puku v strednom pásme. Kľučka pri modrej čiare mu však nevyšla a ani následná prihrávka na Vandasa.
     
    11:40
    Obranca Ľubomír Dinda prihrával veľmi nepresne. Po jeho zlej rozohrávke bol odpískaný icing a hra sa teda presťahuje do obranného pásma Podtatrancov.
     
    12:05
    Prvú presilovku v zápase budú hrať aj hokejisti Nových Zámkov. Miloslav Jáchym si odsedí dve minúty za krosček.
     
    12:23
    Výbornou prienikovou prihrávkou na os ihriska našiel Prapavessis Novotného, ktorý následne korčuľoval prakticky sám na Corbeila, no svižnou strelou švihom ho neprekvapil.
     
    12:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia využívajú presilovku a idú do vedenia! ŠTEPÁN NOVOTNÝ si nechal nabiť puk od Saliju a následne tvrdým príklepom prestrelil takmer nič nevidiaceho Corbeila popod betón.
    Asistencia: Arturs Salija.
    12:59 NOVOTNÝ - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    13:29
    Jáchym sa tlačil dopredu po pravom krídle, no nepodarilo sa mu vymyslieť nejakú útočnú akciu, poprípade prihrať niekomu do dobrej šance.
     
    13:49
    Poprad má k dispozícii presilovú hru. Jozef Tibenský dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    14:46
    Prvej presilovkovej formácii Popradu útok nevyšiel. König prenechal puk za bránou McDowellovi a odišiel striedať.
     
    15:24
    Domáci diváci už aj pískajú na svojich hráčov, pretože zatiaľ vôbec nevedia vytvoriť presiovkové rozostavenie. McDowell tomu ešte pridal školácku chybu, keď krížom cez útočné pásmo prihrával cez protihráča. Samozrejme, že puk sa odrazil práve od korčulí protihráča.
     
    16:45
    V príležitosti boli pre zmenu hostia. Kovačevič vystrelil z pravého kruhu, popred Corbeila preletel ešte aj Špirko, no puk sa mu dotlačiť do bránky nepodarilo.
     
    17:05
    Bogoslovskij to teraz urobil najjednoduchšie, ako sa dalo. Z pravej strany iba nahodil puk na brankára Kováča a okamžite odišiel striedať.
     
    17:49
    Matúšovi Paločkovi teraz nevyšla bratská spolupráca s Matejom, prihrávka, ktorú mu posielal iba preletela cez polovicu ihriska a to znamená zakázané uvoľnenie.
     
    18:40
    Špirko iba nahodil puk od modrej čiary a nakoniec to bolo nahodenie, ktoré skončilo na ochrannej sieti. Hra sa presúva do stredného pásma.
     
    19:27
    Novozámčania vytvorili ešte dobrú kombináciu. Tibenskému pred bránku nakorčuľoval Varga, vypýtal si puk a vystrelil z tesnej blízkosti. Corbeila to trošku zaskočilo, no situáciu ustál.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej tretine predviedli vydarenejší hokej hostia. V 13. minúte sa im podarilo otvoriť skóre vďaka gólu Novotného.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:51.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:43
    Zbořil dokázal posunúť puk Špirkovi na útočnú modrú čiaru, no následne už tento novozámocký útočník na bránku nevystrelil.
     
    21:08
    Dopredu sa na opačnej strane dral aj Andreas Štrauch. Jeho prienik po ľavom krídle sa skončil strelou švihom, ktorú Štrauch umiestnil do Kováčovej hrude.
     
    21:52
    Rapáč teraz možno až pridlho premýšľal. Čakal, kým si Vandas lepšie nakorčuľuje pred bránku, poslal mu nakoniec prihrávku, ale tú zachytil Chovan a puk upratal do bezpečia.
     
    22:38
    Popradčania teraz počas svojho prieniku trochu pozabudli na modrú čiaru a porušili základné pravidlo ofsajd. Čiaroví rozhodcovia boli nútení po chybe kamzíkov hru prerušiť.
     
    23:40
    Mlynarovič zachytil v rohu klziska Königov nahodený puk. Štrauch sa následne snažil vymyslieť nejakú kombináciu, ale protihráči ho rýchlo spacifikovali.
     
    24:46
    Vandas prihral medzi kruhy Rapáčovi, ktorý ešte chcel prihrať lepšie postavenému Heizerovi, ale domácim to opäť takto nevyšlo.
     
    25:09
    Domácim sa podarilo rozvlniť sieť, keďže sa Vandas natlačil z rohu klziska pred bránku a cez ležiaceho Kováča usmernil puk do siete, no gól to nebude. Kováčovi ešte predtým spadla maska z tváre a rozhodcovia hru v tom okamihu prerušili.
     
    25:55
    Bogoslovskij vysúval Abdula po ľavom krídle, no Abdul akosi jeho prihrávke veľmi nerozumel a ani ju nedokázal spracovať.
     
    26:56
    Matúšovi Paločkovi nevyšla prihrávka v útočnom pásme, Štrauch ju nezachytil a Popradčania teda tentokrát ani nevystrelili.
     
    28:07
    Svitana to skúšal z pomerne ostrého uhla na pravej strane. Svoju strelu napokon nenasmeroval do priestoru brány.
     
    28:34
    Momentálne sú aktívnejší a dravejší v útoku domáci. Lantoši napríklad teraz po zisku puku v strednom pásme iba nahadzoval a už odišiel aj so spoluhráčmi na striedačku. Bránenie Novozámčanov momentálne vyčerpáva.
     
    29:41
    Matúš Paločko vypálil od modrej čiary, jeho strela bola aj tečovaná, ale projektil napokon letel iba mimo bránky. Poprad pokračuje vo svojej útočnej aktivite aj naďalej.
     
    30:06
    Zatiaľ však na nepriestrelného Kováča nič nezaberá. Svitana to skúsil tentokrát aj svojou typickou strelou švihom z krídla no Kováčova vyrážačka bola ihneď v pohotovosti.
     
    31:02
    Rapáč sa dostal k strele švihom z pravého kruhu. Gólman Kováč vytiahol svoju vyrážačku a opäť pohotovo zasiahol. Ježek sa potom dostal do strkanice so Salijom, bolo to však iba také chvíľkové.
     
    31:26
    Kováčovi Vandasova strela švihom z pravého kruhu vypadla priamo pred bránkovisko. Hosťom teraz prialo aj šťastie, keďže nik z Popradčanov nebol na dostrel a puk nezachytil.
     
    31:48
    Poprad dal gól!
    Domácim sa po zvyšujúcom tlaku v druhej tretine podarilo streliť vyrovnávajúci gól. Abdul získal puk za bránkou, obtočil sa okolo ľavej žrde a prihral pred bránkovisko PETROVI LICHANCOVI, ktorý iba z prvej doklepol do brány!
    Asistencie: Jindřich Abdul, Vladislav Bogoslovskij.
    31:48 LICHANEC - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    32:51
    Presilovka pre domáci tím. Za hákovanie si pôjde na dve minúty sadnúť Adam Zbořil.
     
    33:05
    Dinda sa snažil od modrej dať strieľanú prihrávku Abdulovi pred bránku. Puk sa odrazil od Kováčovho betónu. Abdulovi dorážka príliš nevyšla.
     
    34:08
    Štrauch posunul puk na modrú čiaru Königovi, ktorý mal úplne otvorený priestor, podišiel bližšie k bráne a vypálil. Najprv trafil protihráča a následne to napálil do brankára Kováča.
     
    34:33
    Ježekovi to teraz so zachytením puku na modrej nevyšlo, následne zle prihral, čo využil Jozef Tibenský, ukradol mu puk a korčuľoval sám na Corbeila. Popradský brankár strelu smerujúcu medzi jeho betóny hokejkou zneškodnil a vyslúžil si potlesk za svoj zákrok.
     
    35:28
    Matej Paločko skúsil Kováča prekvapiť strelou z ľavého kruhu. Rameno gólmana Nových Zámkov bolo na správnom mieste.
     
    36:18
    Lichanec perfektne nahral na modrú čiaru Petrovi Königovi, ktorý sa oprel do puku a tvrdo z prvej vypálil. Puk smeroval do lapačky gólmana Kováča, ale odtiaľ vyletel. Bola to naozaj tvrdá rana.
     
    37:29
    Mlynarovič prenechal v útočnom pásme Vandasovi, ktorý sa chcel ešte kľučkou zbaviť Plašila, no to mu už nevyšlo.
     
    37:52
    Po dlhšom čase sa Corbeilovi pripomenuli aj novozámockí hráči. Od modrej delovkou vypálil Zbořil a popradský gólman musel tasiť svoj ľavý betón.
     
    38:41
    Prapavessis bekhendom z pravého kruhu síce prekonal Corbeila, no tesne predtým hlavný rozhodca hru prerušil kvôli postaveniu Lantošiho v bránkovisku. Druhá takáto sporná situácia, po ktorej nebol uznaný gól.
     
    38:41
    Tak, situácia sa ešte neskončilo. Hlavný rozhodca Konc práve volá videorozhodcovi a až po chvíli sa dozvieme, ako to skutočne bolo.
     
    38:41
    Stav sa nemení, gól uznaný nie je a pokračuje sa vhadzovaním v strednom pásme.
     
    39:13
    Samuel Mlynarovič sa vysunul do príležitosti, smeroval sám na Kováča a vyskúšal ho prekonať švihom. Brankár HC si však vyrazil puk pred seba a potom ho prikryl lapačkou.
     
    39:42
    McDowell po nepresnej prihrávke už ďalšiu asi nestihne dať a rýchlo presunúť svoj tím do útočného pásma.
     
    39:50
    Poprad v závere tretiny získava presilovku. Artem Dubinin si odpyká dve minúty za sekanie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry tak ako tá prvá, priniesla jeden gól. Kamzíci od začiatku tretiny boli aktívnejší, vypracovali si viacero šancí a strelili aj gól. Lichanec sa presadil v 32. minúte, a tak je stav po dvoch tretinách nerozhodný 1:1.
    Tretia tretina odštartuje približne o 18:44.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:17
    Svitana posunul puk Štrauchovi medzi kruhy a popradský útočník tak prvýkrát otestoval Kováča v tejto tretine. Hra je prerušená a Poprad pokračuje vo svojej presilovke.
     
    40:49
    Poprad zahodil nezahoditeľné. Brejčák dostal perfektnú prihrávku k ľavej žrdi a ocitol sa v obrovskej šanci, no ležiaceho Kováča predsa len zasiahol.
     
    41:42
    Popradskí útočníci sa ešte v závere svojej presilovky natlačili pred bránku, ale už na Kováča veľmi nevystrelili.
     
    42:14
    Priestor sa otvoril pred Jindřichom Abdulom, ktorý vykorčuľoval za kĺzajúcim sa pukom, spracoval si ho a zápästím vystrelil z kruhu. Puk však letel mimo bránky.
     
    43:08
    Aj Novozámčania sa pripomenuli Corbeilovi. Od modrej švihom zakončoval Prapavessis, puk sklepával Špirko, no gólman Popradu si s pukom poradil.
     
    43:50
    Corbeil svoju rozohrávku teraz trošku nedomyslel. Puk z bránkoviska chcel hokejkou poslať po mantineli, no trošku to prepískol a odpálil ho na ochrannú sieť. Dve minúty za vyhodenie puku si odsedí Andreas Štrauch.
     
    45:03
    Novozámčania vymýšľajú všakovaké kombinácie, no zatiaľ sa im nedarí v presilovke nájsť recept na popradskú defenzívu. Teraz bola dokonca bránka Popradu posunutá.
     
    45:39
    A Popradčania kazia svojmu súperovi hru v presilovej hre aj naďalej. König teraz zachytil prihrávku medzi kruhmi a poslal puk nekompromisne cez všetky čiary.
     
    47:25
    Poprad sa usadil s pukom v útočnom pásme, no streleckú príležitosť si nevytvoril. Hostia získali puk a poslali ho von do stredného pásma.
     
    48:27
    Od modrej sa svojou delovkou prezentoval Jáchym, no trafil iba do betónov gólmana Kováča. Následne sa už kamzíci k zakončeniu nedostali a protihráči vyhodili puk.
     
    49:16
    Cetkovský vyštartoval dopredu s Novotným, v kombinácii si však trošku nerozumeli. Na opačnej strane sa stalo to isté, no s iným obsadením. Bogoslovskij poslal Abdulovi úplne zlú prihrávku, a tak sme zakončenie ani na jednej a ani na druhej strane nevideli.
     
    50:26
    Ježek poslal puk von na Mlynaroviča, ale jemu sa nepodarilo spracovať prihrávku. Zachytil ju Prapavessis a snaží sa vytvoriť útok.
     
    51:02
    Teraz sme videli trošku nezhody a naťahovačky zo strany rozhodcov. Chvíľu sa riešilo, či sa bude vhadzovať v strednom alebo obrannom pásme Popradu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 118 divákov.
     
    52:41
    Popradčanom teraz na niekoľkokrát nevyšla rozohrávka z obranného pásma. Novozámčania zvýšili aktivitu a napádajú agresívnejšie a s tým majú práve domáci problémy.
     
    53:48
    Novozámčania to teraz trošku nedomyseli, najmú Radek Deyl, ktorý od modrej vyslal úplne neškodnú strelu, ktorá doplachtila iba na popradského hráča.
     
    53:55
    Poprad dal gól!
    A práve potom vyštartovali kamzíci dopredu a strelili vedúci gól. PATRIK SVITANA vykorčuľoval dopredu po pravom krídle, prišiel až ku kruhu a odtiaľ presnou strelou švihom namieril ku Kováčovému boku, jednoducho klasický teplomer.
    Asistoval mu Samuel Mlynarovič.
    53:55 SVITANA - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    54:55
    Abdul si vzal puk v rohu klziska, ukazoval sa mu na opačnej strane Jáchym, no Abdul skúsil prekvapiť Kováča strelou z takmer nemožného uhla. Kováč ostal zaskočený, ale ihneď si puk stiahol ku lapačke.
     
    55:22
    Tak teraz počas strely z hokejky Sabahudina Kovačeviča Corbeil toho veľa nevidel. Mal šťastie, že šiel na kolená a podarilo sa mu vyraziť strelu betónom.
     
    56:19
    Cetkovský vypálil od modrej čiary, no jeho strela bola zblokovaná. Novozámčania zvyšujú svoje útočné nasadenie a pred Corbeilom sú čoraz častejšie.
     
    57:13
    Popradčania prvú vlnu náporu zvládli, Brejčák sa postaral o to, aby si domáca striedačka mohla vydýchnuť. A hra sa po icingu hostí presunie pred Kováča.
     
    57:57
    König to teraz pri mantineli urobil naozaj umne, presunul puk na Svitanu a ten ho poľahky poslal von z obranného pásma.
     
    58:58
    Plašilovu strelu od modrej šikovne tečoval Štepán Novotný, no usmernil puk vedľa bránky. V tejto chvíli z brány odchádza Kováč.
     
    59:28
    Poprad dal gól!
    A je zdá sa rozhodnuté! MICHAEL VANDAS dokázal zblokovať strelu súpera, následne vykorčuľoval dopredu a bezpečne puk dopravil do opustenej bránky a stal sa teda dnešným spasiteľom!
    Bez asistencie.
    59:28 VANDAS - 3:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    59:56
    Síce sa ešte píska zakázané uvoľnenie, no stretnutie sa už iba dohráva. Poprad už má tri body vo svojom vrecku a hlavne v tabuľke.
     
    Koniec zápasu.
     
    Posledná dvadsaťminútovka jasne rozhodla. Popradčania sa poriadne natrápili na dnešné víťazstvo. V 54. minúte poslal kamzíkov do vedenia Svitana a v 60. minúte na konečných 3:1 upravil Vandas.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný zvyšok večera. (19:20:06)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 32. Lichanec (Abdul, Bogoslovskij), 54. Svitana (Mlynarovič), 60. Vandas – 13. Novotný (Salija)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – D. Brejčák (C), König, Ježek, McDowell, Dinda, Jáchym, Zadražil, Šterbák – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – R. Rapáč, Heizer, Vandas – Bogoslovskij, Lichanec, Bondra – Abdul, Paločko ml., Paločko
    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plašil, Kovačevič, Salija, Prapavessis, Deyl, Chovan (C), Surovka, Hain – Lantoši, Špriko (A), Zbořil – Cetkovský, Novotný, Schultz – Varga, Dubinin, Tibenský – Dubec (A), Rehák, Fábry

    Rozhodčí: D. Konc, Lauff – Stanzel, Smrek

    Diváci: 1 118
    thejrc.org