Lipt. Mikuláš – Zvolen 0:3 (kon.) | Nitra – Detva 5:2 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 3:1 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 2:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:3 (kon.)
konec
HK Poprad
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 17.09.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Posledná dvadsaťminútovka jasne rozhodla. Popradčania sa poriadne natrápili na dnešné víťazstvo. V 54. minúte poslal kamzíkov do vedenia Svitana a v 60. minúte na konečných 3:1 upravil Vandas.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný zvyšok večera. (19:20:06)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Síce sa ešte píska zakázané uvoľnenie, no stretnutie sa už iba dohráva. Poprad už má tri body vo svojom vrecku a hlavne v tabuľke.
    59:28 VANDAS - 3:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    59:28
    Poprad dal gól!
    A je zdá sa rozhodnuté! MICHAEL VANDAS dokázal zblokovať strelu súpera, následne vykorčuľoval dopredu a bezpečne puk dopravil do opustenej bránky a stal sa teda dnešným spasiteľom!
    Bez asistencie.
     
    58:58
    Plašilovu strelu od modrej šikovne tečoval Štepán Novotný, no usmernil puk vedľa bránky. V tejto chvíli z brány odchádza Kováč.
     
    57:57
    König to teraz pri mantineli urobil naozaj umne, presunul puk na Svitanu a ten ho poľahky poslal von z obranného pásma.
     
    57:13
    Popradčania prvú vlnu náporu zvládli, Brejčák sa postaral o to, aby si domáca striedačka mohla vydýchnuť. A hra sa po icingu hostí presunie pred Kováča.
     
    56:19
    Cetkovský vypálil od modrej čiary, no jeho strela bola zblokovaná. Novozámčania zvyšujú svoje útočné nasadenie a pred Corbeilom sú čoraz častejšie.
     
    55:22
    Tak teraz počas strely z hokejky Sabahudina Kovačeviča Corbeil toho veľa nevidel. Mal šťastie, že šiel na kolená a podarilo sa mu vyraziť strelu betónom.
     
    54:55
    Abdul si vzal puk v rohu klziska, ukazoval sa mu na opačnej strane Jáchym, no Abdul skúsil prekvapiť Kováča strelou z takmer nemožného uhla. Kováč ostal zaskočený, ale ihneď si puk stiahol ku lapačke.
    53:55 SVITANA - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    53:55
    Poprad dal gól!
    A práve potom vyštartovali kamzíci dopredu a strelili vedúci gól. PATRIK SVITANA vykorčuľoval dopredu po pravom krídle, prišiel až ku kruhu a odtiaľ presnou strelou švihom namieril ku Kováčovému boku, jednoducho klasický teplomer.
    Asistoval mu Samuel Mlynarovič.
     
    53:48
    Novozámčania to teraz trošku nedomyseli, najmú Radek Deyl, ktorý od modrej vyslal úplne neškodnú strelu, ktorá doplachtila iba na popradského hráča.
     
    52:41
    Popradčanom teraz na niekoľkokrát nevyšla rozohrávka z obranného pásma. Novozámčania zvýšili aktivitu a napádajú agresívnejšie a s tým majú práve domáci problémy.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 118 divákov.
     
    51:02
    Teraz sme videli trošku nezhody a naťahovačky zo strany rozhodcov. Chvíľu sa riešilo, či sa bude vhadzovať v strednom alebo obrannom pásme Popradu.
     
    50:26
    Ježek poslal puk von na Mlynaroviča, ale jemu sa nepodarilo spracovať prihrávku. Zachytil ju Prapavessis a snaží sa vytvoriť útok.
     
    49:16
    Cetkovský vyštartoval dopredu s Novotným, v kombinácii si však trošku nerozumeli. Na opačnej strane sa stalo to isté, no s iným obsadením. Bogoslovskij poslal Abdulovi úplne zlú prihrávku, a tak sme zakončenie ani na jednej a ani na druhej strane nevideli.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 32. Lichanec (Abdul, Bogoslovskij), 54. Svitana (Mlynarovič), 60. Vandas – 13. Novotný (Salija)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – D. Brejčák (C), König, Ježek, McDowell, Dinda, Jáchym, Zadražil, Šterbák – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – R. Rapáč, Heizer, Vandas – Bogoslovskij, Lichanec, Bondra – Abdul, Paločko ml., Paločko
    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plašil, Kovačevič, Salija, Prapavessis, Deyl, Chovan (C), Surovka, Hain – Lantoši, Špriko (A), Zbořil – Cetkovský, Novotný, Schultz – Varga, Dubinin, Tibenský – Dubec (A), Rehák, Fábry

    Rozhodčí: D. Konc, Lauff – Stanzel, Smrek

    Diváci: 1 118
    thejrc.org