Ufa – Čerepovec 0:2 (kon.) | Kazaň – Riga 7:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
7:2 (2:1, 3:1, 2:0)
Dinamo Riga
Pondělí 18.09.2017, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:00:02)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (KZN) – 3+1, 6 střel, čas na ledě 17:16
     
    Střely na branku: 30 -22
     
    Je konec! Domácí Kazaň dnes na svém ledě rozstřílela beznadějně poslední Rigu 7:2 a připsala si důležité body! Domácí o své výhře rozhodli ve druhé třetině, po které vedli už 5:2! V poslední části ještě přidal další branku Arťom Lukojanov a v samotném závěru utkání v přesilovce 5 na 3 dovršil hattrick Jiří Sekáč, který dnes táhl domácí celek za výhrou.
     
    Konec zápasu.
    59:51 Jiří SEKÁČ - 7:2
     
    59:51
    Kazaň vstřelila branku!
    A ještě jedna branka na závěr! JIŘÍ SEKÁČ se dočkal hattricku! Český útočník dostal v přesilové hře přihrávku na levou stranu, udělal dva rychlé kroky a prudkou střelou trefil horní roh branky!
     
    59:05
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gints Meija – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gunars Skvorcovs – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gunars Skvorcovs – osobní trest do konce utkání).
     
    59:00
    Domácí fanoušci stojí na nohou a odměňují Kazaň za dobrý výkon skandovaným potleskem.
     
    58:11
    Krišjanis Redlihs se po pravé straně hřiště tlačil do útočného pásma. Jeden z jeho spoluhráčů nevydržel trpělivý a přejel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:20
    Emils Gegeris neuspěl v bruslařském souboji s Gluchovem a nedostal se k dlouhému nahození. Kazaň kontroluje závěrečné minuty rozhodnutého utkání.
     
    57:06
    Nikita Jazkov vystřelil zápěstím od modré čáry. Jazkovovu ránu ještě před Petersem tečoval jeden z útočníku, nicméně hostující gólman si kotouč našel.
     
    56:36
    Vasilij Tokranov se dostal k odraženému puku a obloučkem jej vyhodil do středního pásma. Hosté hrají velmi sympaticky a bojují do poslední sekundy.
     
    56:10
    Danny Kristo nahodil puk na domácí branku. Garipov kotouč viděl hodně pozdě a pouze jej vyrazil před sebe. Prostor před brankou však obrana stačila vyčistit.
     
    55:25
    Anton Lander nahodil puk do útočného pásma. V rohu kluziště se k puku dostal Azevedo, jenže vinou špatného zpracování jej odevzdal soupeři.
     
    55:10
    Po delší době musel zasahovat také Emil Garipov. Domácí brankář střelu z mezikruží dobře viděl a ukryl puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    54:40
    Nikita Jevpalovs objel branku domácího celku a prudkou přihrávkou našel Redlihse. Ten se přes důrazného Popova neprobil ke střele.
     
    54:13
    Anton Glinkin napadal jednoho ze soupeřů za brankou Dinama. Obránce lotyšského celku situaci ustál a dokonce konstruktivně rozehrál.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Sekáč (Azevedo, Lander), 6. Abrosimov (Malychin), 28. Sekáč (D. Musin), 29. Jazkov (Malychin), 40. Azevedo (Lander, Sekáč), 54. Lukojanov (Malychin, Tokranov), 60. Sekáč – 13. Kristo (McMillan, Galiardi), 35. Pavlovs (Skvorcovs)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Tokranov, Abrosimov, Markov, Jarullin, D. Musin, Batyršin, Sidorov – Klinkhammer, Svitov, Archipov – Lander, Sekáč, Azevedo – Glinkin, M. Gluchov, An. Popov – Lukojanov, Jazkov, Malychin.
    Dinamo Riga: Peters (Kalninš) – Stollery, Wrenn, Pujacs, Balinskis, Ališauskas, Zile, K. Redlihs – Kristo, McMillan, Indrašis – Galiardi, Jevpalovs, M. Redlihs – Skvorcovs, Bičevskis, Meija – Gegeris, Jelisejevs, E. Kulda – Pavlovs.

    Rozhodčí: Kuljov, Sergejev – Badyl, Zacharov
    thejrc.org