Kobra – Most 7:4 (kon.) | Vrchlabí – Letňany 3:6 (kon.) | Trutnov – Sokolov 1:3 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 6:2 (kon.) | Řisuty – Bílina 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Opava 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 0:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 20.09.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Rozhodčí
    Dnešní utkání řídí jako hlavní rozhodčí Vojtěch Král (Rosice), na čárách mu budou asistovat pánové Jan Kleprlík (Brno) a David Urubčík (Hlinsko).
     
    SHK Hodonín

    Drtiči se nacházejí na zcela opačném pólu tabulky než jejich protivník. Průběžnému hodnocení soutěže vévodí s devíti body, avšak na rozdíl od Šumperských ještě neměli volný los, který je čeká tuto sobotu. Vedení hodonínského klubu před startem druholigového ročníku vyhlásilo útok na postup do první ligy a Jihomoravané zatím tyto předpoklady naplňují. Soutěž je ale teprve na svém začátku, tudíž je brzy na předčasné soudy.

    Oba dnešní soupeři se v posledním mistrovském utkání postavili dalšímu z adeptů na postup – ostravské Porubě. Nutno podotknout, že Hodonínským vyšlo tohle střetnutí mnohem lépe, když v sobotu brali po výhře 5:3 všechny body. Cesta k úspěchu ale byla trnitá, hráči Baníku sice vedli po zdařilém brejku Víta Černohouse, ale na začátku druhé třetiny měli navrch hosté, kteří otočili utkání zásluhou dvou branek Vladimíra Luky. Drtiči ale dokázali skórovat čtyřikrát v řadě, tři minuty před koncem základní hrací doby odskočili Seveřanům na rozdíl tří branek, na což Ostravané nestačili reagovat.

    Slovácký celek před startem druholigového ročníku mocně posiloval, obranné řady doplnili Zbyněk Žabčík (Val. Meziříčí), Jan Sedlák (Technika Brno), Pavel Mojžíš (Vsetín) nebo Jakub Peslar (Poruba). Z nedaleké Skalice se k týmu připojil slovenský forvard Michal Romančík, navrátilec z Francie Jakub Sajdl a také Ondřej Stehlík z brněnské Techniky. V brankovišti Drtičů zůstává i nadále vyrovnaná dvojice Zdenko Kotvan – Ondřej Haloda. Nejvíce kanadských bodů dokázali ve třech utkáních posbírat Jakub Kadlec (4+2) a Michal Romančík (5+1), v obranných řadách je nejproduktivnějším hokejistou Jakub Peslar (1+3).
     
    Draci Šumperk

    Navzdory papírovým předpokladům se hostům na samém prahu letošní sezony vůbec nedaří. Ve dvou odehraných zápasech se jim nepovedlo získat ani bod, a tak se Draci nacházejí na posledním místě východní skupiny. Obrovskou nepříjemností je svěřence trenéra Hulvy je stále nedokončená rekonstrukce šumperského stadionu, která potrvá ještě necelé dva měsíce. První soutěžní utkání před vlastním publikem tak odehrají nejdříve 8. listopadu právě proti hodonínským Drtičům.

    Šumperští hokejisté v úvodním kole zajížděli do Kopřivnice, kde měli ambice ukořistit první body v sezoně. Jenže opak byl pravdou, domácí Tatra nasázela svému soupeři celkem osm branek, tudíž hosté odjeli s prázdnou. Další utkání Drakům opět nevyšlo, tentokrát ale čelili mnohem zvučnějšímu soupeři. Za stavu 0:3 v polovině utkání to vypadalo s hosty všelijak, ale Lukáš Králík dokázal šlágr kola zdramatizovat dvěma rychlými brankami. Ostravané si ale nakonec nenechali vzít body před vlastními diváky, vzápětí odskočili na rozdíl tří branek a utkání si pohlídali.

    Kabina šumperského mužstva prošla několika změnami. Nejcitelnější ztrátou byl pravděpodobně někdejší kapitán Jan Matějka, který se před sezonou rozhodl rozvázat spolupráci s klubem a přestoupit do Valašského Meziříčí. Draci v létě ztratili také svou brankářskou jedničku, bývalý trenér Aleš Flašar si s sebou do ostravské Poruby přivedl Hynka Kůdelu. Momentálně nejproduktivnějšími hráči na šumperské soupisce jsou se třemi kanadskými body Lukáš Králík (2+1) a stálice Draků Daniel Vachutka (1+2).
     
    Přeji vám krásný středeční den z hodonínského zimního stadionu! Dnes od 18:00 začíná zřejmě nejatraktivnější utkání 4. kola druholigové skupiny Východ, v němž se představí dva papíroví favorité na zisk celkového prvenství. Na Slovácku se představí šumperští Draci.
    Sestava Hodonína pro dnešní zápas

     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Miklík, Mojžíš, Sedlák, Kužílek, Peslar, Haloda M., Kobylík, Žabčík – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Kadlec, Kuba, Hložánek – Hlaváč, Černohous, Charvát
    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    Draci Šumperk: Svoboda (Vrba) – Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Gewiese, Procházka, Řezáč, Sedlák – Novosad, Kovařík, Hroch, Lehečka, Vachutka, Müller, Skopal, Půhoný, Fischer, Vymazal, Cink, Ostřanský
    Trenér: Pavel Hulva

    Rozhodčí: Král – Kleprlík, Urubčík.
     
    Ledová plocha po rozbruslení upravena, branky jsou navrtány na svých místech. Jen minuty nás dělí od začátku 4. kola druholigové skupiny Východ.
     
    Oba celky právě nastupují na led, za několik okamžiků hlavní rozhodčí vhodí na středovém kruhu úvodní buly šlágru tohoto kola.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Aktivnějším mužstvem jsou od začátku hosté, Vymazal si vybruslil z rohu kluziště a zkusil překvapit Halodu nepříjemnou střelou zápěstím.
     
    01:05
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kužílek – 2 min., faul kolenem).
     
    01:50
    Hlavní sudí již dlouho signalizuje další prohřešek, tentokrát však na opačné straně. Hrát se bude v rovnovážném počtu hráčů.
     
    02:16
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Šťáva – 2 min., sekání).
     
    02:35
    Draci vyhráli buly v obranném pásmu a zdlouhavě kombinují za vlastní brankou. Až Půhoný našel odvahu k zatažení puku do útočného pásma.
     
    03:05
    Trest Kužílka vypršel, následovat bude zhruba minutu a dvacet sekund dlouhá přesilovka domácích.
     
    04:16
    Jenže Jihomoravané zatím v přesilovce vůbec nic nevymysleli, hokejisté ve žlutém se dobře bránili a vyhazovali na polovinu soupeře jeden kotouč za druhým.
     
    05:00
    Vachutka byl nachytán v ofsajdu a jelikož měl dobrý přehled o situaci, postavení mimo hru bylo posouzeno jako úmyslné.
     
    05:11
    Hra je plná technických přestupků a hlavně nepřesností, zatím nesledujeme příliš atraktivní hokej na hodonínském stadionu.
     
    05:45
    Půhoný se dokázal zprudka opřít do Vymazalovy pobídky ke střele, pozorný Haloda vyráží tento kotouč. Ovšem pouze před sebe, chybělo málo a první jmenovaný dorážel puk do poloprázdné brány.
     
    06:41
    Draci jsou zatím lepším mužstvem na ledě! Lehečka mohl využít zmatku na brankovišti, který nastal po nejistém zákroku hodonínského brankáře, jenže se nedokázal s kotoučem na holi obtočit kolem pravé tyče.
     
    07:43
    Nyní pro změnu Drtiči v tlaku, jenže zatím jej nedokázali zužitkovat k ničemu lepšímu než ke kombinaci za soupeřovou svatyní.
     
    08:37
    Šumperští hokejisté dokázali zamezit nebezpečnému protiútoku tím, že natlačili Charváta šikovně a v rámci regulí do ofsajdové pozice. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    09:09
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min., krosček).
     
    09:51
    Tahle situace volala po brance! Vachutka si několikrát s Půhoným vyměnil kotouč napříč pásmem, pak udělal několik rychlých kroků na kruh a nebezpečně pálil! Haloda dokázal jeho pokus vytěsnit do ochranné sítě.
     
    10:43
    Žabčík dobře četl hru, vystihl rozehrávku soupeře a pouze nahodil na Svobodu v šumperské brance. Domácí hokejisté tak mohou střídat.
     
    11:09
    Hodonínští nakonec hru v početní nevýhodě zvládli, Matula je zpátky na ledě.
     
    12:03
    Peslar se Sedlákem se nešťastně srazili v obranném pásmu Hodonína. O dost hůř je na tom hodonínský obránce, který se zvedá z ledu pouze za pomoci spoluhráče Hložánka a týmové zdravotnice. Doufejme, že se brzy vrátí na led.
     
    12:33
    Ne, zatím to Drtičům vůbec nelepí. Souhra Kuby s Kadlecem vypadala nadějně, ale ztroskotala na finální přihrávce do prostoru mezikruží. Dopředu tak mohou opět Draci.
     
    13:29
    První náznak jiskry na ledě, Hroch po přikrytí kotouče brankářem tvrdě najížděl do brankoviště. Tam si jej našel domácí obránce Mojžíš, bylo z toho ale jen lehké pošťuchování.
     
    14:56
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kuba – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Černohous.
     
    15:26
    Kadlec se zmocnil kotouče v obranném pásmu, obkroužil si půlkruh od mantinelu až k hostujícímu brankovišti, kde se chtěl natlačit do bekhendového zakončení. V cestě mu ale stál připravený brankář Svoboda.
     
    16:00
    Šťáva z ostrého úhlu mířil pouze do plastronu brankáře Halody, tomu tak nezbylo nic jiného než přerušit hru.
     
    16:29
    Draci právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR KOVAŘÍK to udělal překrásně, Šumperk po zásluze vede 1:0! Hostující útočník udělal protisměrnou kličku obránci do středu hřiště, potáhl si kotouč mezi kruhy a vymetl pavučinku na bližší Halodově tyči. Exkluzivní branka. Asistence: Jakub Schejbal, Zdeněk Novosad.
     
    17:18
    Už to mohlo být o dvě branky, Hroch totiž skvěle načasovanou přihrávkou oslovil Ostřanského na vzdálenější tyči. Proti němu se ale dokázal hbitě a obratně přesunout hodonínský gólman Haloda.
     
    18:20
    Schejbalovi se vůbec nepovedla rozehrávka zpoza branky, kotouč Cinkovi přeskočil hůl a proto se píská zakázané uvolnění.
     
    19:27
    Marek Haloda svého kolegu ze šumperských řad napodobil, zhruba půl minuty před koncem první třetiny získávají Draci buly před hodonínským brankářem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Šumperští hokejisté důrazně vykročili za prvními body v letošní sezoně. Jeho dnešnímu soupeři nepovolili jedinou tutovku v průběhu prvních dvaceti minut a po zásluze vedou o branku. Po několika slibných příležitostech se hosté v sedmnácté minutě konečně prosadili, Lubomír Kovařík využil přesilovou hru perfektní ranou do šibenice. Další třetina začne přibližně v 18:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:41
    Romančík ukořistil kotouč v obranném pásmu a krouží s ním mezi kruhy, jeho spoluhráči mezitím mohou vystřídat.
     
    21:19
    Peš zkoušel nahodit kotouč do skrumáže před Svobodovou brankou, jenže do cesty se mu postavil obránce Řezáč, který tento pokus stihl zachytit.
     
    22:00
    Peslar se obratně vyhnul Schejbalovi u levého mantinelu a okamžitě napálil puk příklepem směrem na brankáře. Svoboda musel nadvakrát krotit tento neposedný puk.
     
    22:15
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Ostřanský – 2 min., faul kolenem).
     
    22:28
    Draci se bleskurychle po vhazování osvobozují zásluhou Gewieseho, Drtiči musejí začít svou akci až od vlastního brankáře.
     
    23:33
    Sedlák měl spoustu prostoru kolem modré čáry, takže se snažil procedit kotouč kolem hostujícího Kovaříka. Celou situaci nakonec s přehledem likvidoval brankář Svoboda.
     
    24:32
    Novosad neměl komu přihrát kotouč ve středním pásmu, tak jej raději nahodil na zadní mantinel a odešel střídat.
     
    25:35
    Romančík vyřešil situaci dva na dva tvrdou ranou jen pár metrů od modré čáry, Svoboda na celou situaci dobře viděl, povyjel si z brankoviště a lapil tuto ránu.
     
    26:33
    Vachutka parádní žabičkou uvolnil Lehečku sjíždějícího ke vzdálenější tyči, brankář Haloda opět předvedl skvělý přesun a drží svůj celek nad vodou!
     
    27:29
    Štáva pod tlakem poslal vysoký oblouček přes všechny čáry, čároví rozhodčí pískají zakázané uvolnění.
     
    27:50
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Kovařík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    28:21
    Sedlák se zpoza brány pokoušel vyslat Kadlece do brejku dlouhou kolmicí až na modrou čáru, rozhodčí ale pískají postavení mimo hru.
     
    28:50
    Brankář Svoboda je zjevně otřesený po ráně Miklíka bez přípravy, která jej zasáhla do masky. Hlavní rozhodčí raději přerušuje hru a ujišťuje se o stavu šumperského gólmana.
     
    29:36
    Matula nabral rychlost ve středním pásmu, prohnal se kolem statické šumperské obrany a z několika málo metrů napálil kotouč příklepem na Svobodu. Ten kontruje reflexivním zákrokem hřbetem lapačky.
     
    30:09
    Hroch obětavě zblokoval Charvátův okatý pokus zakončovat z pravého kruhu, kotouč tak mají pod kontrolou hosté.
     
    31:02
    Vaněk obkroužil celé útočné pásmo s kotoučem na holi až se mu objevil na vrcholku kruhů číhající Romančík. Tomu sice rána bez přípravy vůbec nesedla, ale i tak nadělala Svobodovi v brankovišti veliké problémy!
     
    32:14
    Hodonínským hokejistům vázne rozehrávka, kapitán Peš nedokázal dobruslit puk před prvním obráncem, takže se hra stěhuje zpátky před Ondřeje Halodu.
     
    33:36
    Hra je slušně řečeno neučesaná, plná osobních soubojů a hlavně nepřesností v rozehrávce. Kotouč mění majitele velmi často.
     
    34:32
    Píská se další z řady zakázaných uvolnění, provinili se domácí Drtiči.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Mojžíš – 2 min., sekání).
     
    36:15
    Sajdl nasadil Vymazalovi u mantinelu ukázkový bodyček, nabral jej na záda a přehodil takovým způsobem, až šumperský útočník spadl na led. Krásný hokejový moment.
     
    36:52
    Ani šumperským hokejistům se v kombinaci příliš nedaří, píská se icing.
     
    37:02
    Vaněk měl tisíciprocentní šanci! Po střele Marka Halody od modré čáry si mohl vybrat, do kterého koutu branky pošle kotouč, jenže místo toho i za malého přispění soupeřovy hole přestřelil!
     
    38:44
    Svoboda měl mnoho času na to, aby protečovaný kotouč rozehrál, ale raději pod hrozbou nějaké minely přikryl puk lapačkou.
     
    39:25
    Sedlák naznačil střelu, udělal zasekávačku na pravém kruhu a prověřil reflexy Ondřeje Halody. Hodonínský brankář dokázal vytrčit pravé rameno a vyrazit puk do ochranné sítě.
     
    39:32
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peslar – 2 min.).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tahle dvacetiminutovka příliš záživného nenabídla. Největší šanci měl pravděpodobně domácí hokejista Daniel Vaněk, který po ráně Marka Halody dorážel do téměř prázdné branky. Drtiči neuspěli ani v dalších náznacích šance, to stejné bylo k vidění na opačné straně kluziště. Šumperští vedou po čtyřiceti minutách hru 1:0. Další třetina začne přibližně v 19:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Draci se krátce po úvodním buly usadili v útočném pásmu, chvíli kombinovali, ale pak je o kotouč připravil pozorný Vaněk, který vyhazuje puk o mantinel.
     
    41:32
    Drtiči jsou na ledě v kompletním složení, Peslar naskočil do hry z vrátek trestné lavice.
     
    42:05
    Draci právě vstřelili branku!
    Se štěstím, ale přece! Šumperští hokejisté odskakují na rozdíl dvou branek. Cink ujížděl s JAKUBEM LEHEČKOU do přečíslení, druhý jmenovaný dostal kotouč přesně na hůl a od zad brankáře Halody jej propasíroval za brankovou čáru! Asistence: Vladimír Cink, Lubomír Kovařík.
     
    43:28
    Půhoný mohl zvyšovat již na 3:0! Po nepřehledné situaci se zjevil nikým neatakovaný na hranici brankoviště, jenže Ondřej Haloda se dokázal doklouzat ke vzdálenější tyči a dorážku vytěsnit!
     
    44:35
    Hodonínští se marně snaží trvale usídlit v útočném pásmu, zatím se jim to daří pouze za pomoci zakázaného uvolnění soupeře.
     
    45:09
    Hložánek si při přechodu modré čáry neodpustil ještě jednu zbytečnou kličku, čímž vystavil své spoluhráče do ofsajdové pozice. Vhazuje se tak ve středním pásmu.
     
    46:02
    Hostující kapitán Sedlák zůstává ležet na ledě, a proto se hra přerušuje. Kolem rozhodčího se sjelo klubko hráčů, které se mu snaží osvětlit situaci, ale ten zůstává v klidu.
     
    46:02
    Petr Peš (HOD) dostává osobní trest do konce utkání za vyhození hole ze hřiště. To je poněkud neobvyklý trest, každopádně Hodonínští přicházejí o svého kapitána, ale poměr hráčů na ledě zůstává nezměněn.
     
    46:57
    Vachutka se marně snažil dobruslit vyhozený kotouč, jedná se o zakázané uvolnění.
     
    47:11
    Hostující tým začíná hrát pouze to, co mu stačí k dosažení plného bodového zisku. Tedy zhuštěná obrana ve vlastním pásmu a nahazování kotoučů za červenou čárou.
     
    48:22
    Šťáva si dobruslil nahozený puk na brankáře Halodu a vybojoval tak pro svůj tým vhazování daleko od vlastní klece.
     
    48:54
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Řezáč – 2 min.).
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Hložánek – 2 min.).
     
    49:32
    Draci si vybojovali slušný závar před Halodovým brankovištěm, Vachutka se snažil protlačit k dorážce, jenže u pravé tyčky jej zpacifikoval hlídkující Matula.
     
    50:13
    Na to, kolik měl na rozehrávku obránce Schejbal času, rozehrál kotouč na Novosada příliš ledabyle. Puk doklouzal na zakázané uvolnění.
     
    51:16
    Sajdl pálil od pravého hrazení a poslal prudkou ránu tak, aby Svoboda musel vyrážet. Vaněk byl jen centimetry od toho, aby na kotouč dosáhl a dotlačil jej za brankovou čáru.
     
    52:29
    Hroch s Cinkem ujížděli do jednoho z mnoha hostujících přečíslení v dnešním utkání, naštěstí pro domácí střídačku se dokázal včas vrátit Romančík, který bruslemi zamezil kotouči v tom, aby se dostal na Cinkovu hůl.
     
    53:28
    Kadlecovi se naskytla dobrá příležitost ke střele z mezikruží, jenže pouze nastřelil Vymazalovy holenní chrániče.
     
    54:24
    Nahozený puk tečovala šumperská střídačka, buly se vhazuje před zraky Reného Svobody.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Šťáva – 2 min., sekání).
     
    55:04
    Vaněk mohl předkládat kotouč Romančíkovi, který by zakončoval do poloprázdné branky, místo toho se ale rozhodl o střelu z velice ostrého úhlu. Slovenský útočník si následně také ulevil úderem holí o led.
     
    56:36
    Draci se ubránili s přehledem, navíc teď měli příležitost přečíslení čtyři na jednoho, ale nedostali se vůbec ke střele!
     
    56:52
    Jakub Kadlec si našel jednoho z šumperských hokejistů, který se evidentně nechtěl prát a několika údery jej poslal k ledu. Za to nemohl přijít jiný trest než 5 minut + trest do konce utkání.
     
    57:37
    Hodonínští se připravili o možnost pokusu o vyrovnání. Něco málo přes dvě minuty zbývá do konce základní hrací doby a domácí se budou muset bránit.
     
    58:15
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Cink – 2 min., napadení).
     
    58:15
    Hodonínská lavička si bere oddechový čas, za této konstelace by Drtiči mohli s výsledkem ještě něco udělat.
     
    58:15
    Brána Drtičů zůstává prázdná, hodonínští hokejisté to zkoušejí v šesti.
     
    58:24
    A zkoušejí to nadějně, krátce po buly se do bekhendového zakončení natlačil Vaněk, ale Svoboda pokračuje v konzistentních výkonech z průběhu zápasu.
     
    58:46
    Mojžíš pálil od modré čáry, Svoboda se proti jeho projektilu vytáhl se zákrokem vyrážečkou.
     
    58:55
    Draci právě vstřelili branku!
    O dělbě bodů je dnes rozhodnuto, TOMÁŠ PŮHONÝ trefou přes celé kluziště do odkryté klece rozhoduje o tom, že Draci si připíší do tabulky první body. Asistence: Petr Gewiese.
     
    59:31
    Utkání se pouze dohrává, hraje se čtyři na čtyři bez jakékoliv výraznější šance na žádné ze stran.
     
    Konec zápasu.
    Draci vyhráli na hodonínském ledě a připravili Hodonínu první porážku v sezoně

     
    Utkání na hodonínském ledě skončilo pro někoho možná překvapivě, ovšem naprosto odpovídá předvedené hře. Šumperští Draci byli po celých šedesát minut aktivnějším mužstvem na ledě což dokázali vyjádřit i gólově. Výhru borců ve žlutých dresech pečetil minutu před koncem gólem do odkryté klece Tomáš Sedlák.
     
    To je ode mě vše, těším se s vámi brzy na počtenou z hodonínského zimního stadionu. Hezký zbytek středečního večera! (20:31:48)

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 17. Kovařík (Schejbal, Novosad), 43. Lehečka (Kovařík, Cink), 59. Půhoný (Gewiese)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Miklík, Mojžíš, Sedlák J., Kužílek, Peslar, Haloda M., Kobylík, Žabčík – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Kadlec, Kuba, Hložánek – Hlaváč, Černohous, Charvát
    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Vrba) – Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Gewiese, Procházka, Řezáč, Sedlák T. – Novosad, Kovařík, Hroch, Lehečka, Vachutka, Müller, Skopal, Půhoný, Fischer, Vymazal, Cink, Ostřanský
    Trenér: Pavel Hulva

    Rozhodčí: Král – Kleprlík, Urubčík
    thejrc.org