West Ham – Tottenham 2:3 (kon.) | Burnley – Huddersfield Town 0:0 (kon.) | Everton – Bournemouth 2:1 (kon.)
Manchester City – Crystal Palace 5:0 (kon.) | Southampton – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Stoke – Chelsea 0:4 (kon.)
Swansea – Watford 1:2 (kon.) | Leicester – Liverpool 2:3 (kon.)
konec
Leicester City
2:3 (1:2)
Liverpool FC
Sobota 23.09.2017, 18:30 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji hezký zbytek večera a u dalších on-line přenosů na počtenou. (20:44:28)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 44 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:6.
    Střely mimo: 5:17.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 4:1.
    Fauly: 13:14.
    Zásahy brankářů 3:5
     
    Je dobojováno a šťastnější z této odcházejí hosté z Liverpoolu. Ti se v 15. minutě ujali vedení zásluhou přesné hlavičky Mohameda Salaha. O osm minut později již to bylo o dvě branky. A že se nejednalo o ledajaký gól. Z přímého kopu z pětadvaceti metrů zakroutil míč přesně k tyči Philippe Coutinho. V poslední minutě nastavení první půle se však k propadlému míči po rohovém kopu dostal Šindži Okazaki, jenž dal svému týmu naději.
    Jenže to byli opět hosté, kdo se jako první prosadili ve druhé půli. Rychlý kontr hostů zakončil po přihrávce Daniela Sturridge Jordan Henderson, který dal znovu větší klid na kopačky svých spoluhráčů. Jenže tento klid netrval vůbec dlouho. O minutu později vyrazil Simon Mignolet střelu z pravé strany přesně do míst, kde stál připravený Jamie Vardy, jenž nalil čerstvou krev do žil domácích. Navíc euforie v Leicesteru mohla vypuknout v 72. minutě. To vybíhající Mignolet fauloval Vardyho a kopala se penalta. Následně došlo tedy znovu na souboj aktérů penaltové situace a tentokrát z ní vyšel jako vítěz gólman Liverpoolu. Ten zlikvidoval tvrdou Vardyho ránu skvělým zákrokem, čímž rozesmutnil domácí příznivce. Další šanci si poté již Lester nevypracoval, a tak si Liverpool odváží tři body za vítězství 2:3.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Jenže hosté míč dokázali dostat do bezpečí a konec se pomalu, ale jistě blíží.
     
    90+5
    Tak možná poslední šance pro domácí! Oxlade-Chamberlain zahrál vysokou nohou na pravé straně a je zde přímý kop, na který běží i Kasper Schmeichel.
     
    90+4
    Nákop Wese Morgana dopravili hosté do autu. Leicester tak bude vhazovat, ale moc času už mu nezbývá.
     
    90+3
    Kasper Schmeichel poslal na dálku pozdrav svému kolegovi v bráně. Nákop domácího gólmana totiž doskákal až do rukavic Simona Mignoleta.
     
    90+2
    Nyní už však Vardyho nebezpečná hra přináší trest pro domácího útočníka. Ten šel znovu šlapákem do souboje a vidí za něj žlutou kartu.
     
    90+1
    Hlavní arbitr dnešního duelu přidává pět minut nad rámec vymezené hrací doby.
     
    90
    Hlavní sudí poté navíc viděl faul v pokutovém území, kterého dopustil hlavičkující Maguire. Simon Mignolet s rozehrávkou nikterak nespěchá.
     
    89
    Maguire se po pěkné individuální zbavil dvou soupeřů, ale na toho třetího již vyzrát nedokázal. Přesto však domácí zůstanou u míče a budou znovu vhazovat.
     
    88
    Jamie Vardy nyní šel pořádně ostře do skluzu proti Albertu Morenovi. Sudí shledal, že se jednalo o čistý zákrok, a tak z toho bude jen autové vhazování pro Liverpool.
     
    87
    Iheanacho nyní v souboji s Matipem podklouzl, což mu zamezilo bojovat až do posledních metrů o míč. Ten nakonec doputoval až za čáru a následovat bude odkop od liverpoolské brány.
     
    86
    Hosté se nyní ubránili tlaku Lesteru, ale pouze za cenu odkopu do zámezí. Domácí tak budou v prostoru u střídaček vhazovat.
     
    85
    Oxlade-Chamberlain se prohnal po levé straně, načež přihrál do velkého vápna. Z jeho hranice poté nepřesně pálil Georginio Wijnaldum a Kasper Schmeichel už spěchá pro míč, aby mohl odkopávat od své brány.
     
    84
    Mohamed Salah už už uháněl za míčem, když jeho snažení přerušil praporek pomezního sudího a následně i hvizd hlavního. Hostující útočník se provinil ofsajdem.
     
    83
    Ten se hostům ovšem vůbec nepovedl a po Morganově zisku míče mohou domácí znovu zaútočit.
     
    82
    Znovu to byl střídající Daniel Sturridge, jenž se odhodlal k povedené střele z dvaceti metrů. Ani tentokrát však nebyl úspěšný. Domácí brankáč vytasil další parádní zákrok, kterým míč vyrazil na rohový kop.

    Radomír Fukala

    Branky: 45+3. Okazaki (Maguire), 69. Vardy – 15. M. Salah (Coutinho), 23. Coutinho, 68. Henderson (Sturridge)

    Karty:   17. Albrighton (LEC), 22. Ndidi (LEC), 90+2. Vardy (LEC) – 45+2. Matip (LIV), 56. Lovren (LIV), 72. Mignolet (LIV)

    Neproměněná penalta: 73. Vardy (LEC), brankář Mignolet zneškodnil


    Držení míče: 44 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:17. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:14.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Chilwell – Mahrez (61. Gray), Ndidi, A. King, Albrighton (80. Slimani) – Okazaki (74. Iheanacho) – Vardy.
    Náhradníci: Hamer – Fuchs, Amartey, Iborra, Gray, Slimani, Iheanacho.

    Liverpool FC: Mignolet – Joe. Gomez, Matip, Lovren, A. Moreno – Can (74. Milner), Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah, Firmino (64. Sturridge), Coutinho (79. Oxlade-Chamberlain).
    Náhradníci: Karius – Klavan, Alexander-Arnold, Milner, Oxlade-Chamberlain, Sturridge, Solanke.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn
    bahis siteleri