RB Lipsko – Frankfurt 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Schalke 2:0 (kon.) | W. Brémy – Freiburg 0:0 (kon.)
Mohuč – Hertha 1:0 (kon.) | Stuttgart – Augsburg 0:0 (kon.) | Dortmund – Mönchengladbach 6:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
6:1 (3:0)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 23.09.2017, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:25:39)
     
    Dnešní utkání v Signal Iduna Parku sledovalo 81 360 diváků!
    Pierre-Emerick Aubameyang předvedl po svém hattricku svou klasickou gólovou oslavu. To je krom výhry další důvod k radosti pro gabonského útočníka.

     
    Rozhodčí nic nenastavoval, máme dobojováno. Borussia Derby skončilo naprosto jednoznačně pro Dortmund, který porazil Mönchengladbach vysoko 6:1! Po dvou gólech Maximiliana Philippa a jednom gólu Pierre-Emericka Aubameyanga následoval druhý poločas, kde právě Pierre-Emerick Aubameyang přidal další dvě branky a zkompletoval tak hattrick! Po jeho zásazích ovšem snížil Lars Stindl, který tak ukončil čekání Dortmundu na inkasování první branky v Bundeslize, což Roman Bürki nenesl úplně nejlépe. Na konečných 6:1 poté upravil 11 minut před koncem nádhernou ránou Julian Weigl po čtyřměsíční absenci a Dortmund tak v derby vítězí naprosto jednoznačně a pokračuje ve své neuvěřitelné formě!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Šindži Kagawa poslal odcentrovaný balón přímo do šestnáctky Borussie Mönchengladbach, jenže tam si jej sebrali pouze hostující fotbalisté.
     
    90
    Další pokus BVB o skórování zastavil Nico Elvedi odhlavičkováním míče na rohový kop pro domácí celek.
     
    89
    O vítězi je jasně rozhodnuto, Dortmund si drží balón na kopačkách a v poklidu kombinuje za hlasitých ovací z tribun Signal Iduna Parku.
     
    88
    Ömer Toprak si přivodil nejspíše nějaké zranění při hlavičkovém souboji s Marcem Bartrou a jedním z hráčů Mönchengladbachu. V zápase však bude muset pokračovat, neboť už nejsou volná žádná střídání.
     
    87
    Dortmund se prezentoval útočným faulem a Mönchengladbach tak bude rozehrávat volný přímý kop z vlastní poloviny. K rozehrávce moc však hosté nepospíchají.
    Roman Bürki nebyl úplně nadšený z první inkasované branky v tomto ročníku Bundesligy.

     
    86
    Mahmoud Dahoud našel Aubameyanga na křídle, nicméně gabonský sniper se rozhodl míč raději vrátit dozadu pro uklidnění hry.
     
    85
    Marc Bartra našel nabíhajícího si Kagawu, který ještě zkoušel poslat míč Maximilianu Philippov, jenže mu v tom bylo zabráněno Vestergaardem.
     
    84
    Jonas Hofmann se snažil přejít přes Weigla a dostat se tak dopředu, jenže střelec šesté branky mu v tom zabránil a poslal míč dozadu sám na Romana Bürkiho, který se tak zapojuje do kombinace.
     
    83
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Sokratis Papastathopoulos, přichází Marc Bartra.
     
    81
    Dortmund nyní snad ještě více kontroluje dění na hřišti. Jonas Hofmann se sice snažil s míčem po pasu od Herrmanna dostat dopředu, nicméně mu v tom bylo zabráněno Jeremym Toljanem.
    79. Julian WEIGL - 6:1
     
    79
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neskutečná paráda! JULIAN WEIGL využil zaváhání Hofmanna, v klidu si zpracoval míč a následně jej poslal přímo do šibenice zpoza šestnáctky. Nádherný gól – 6:1!
     
    78
    Dortmund se stále drží na polovině Mönchengladbachu za hlasité podpory domácích fanoušků a v podstatě už zápas dohrává. Uvidíme, jestli se mu podaří vsítit ještě nějakou branku.
     
    77
    Obrana Borussie Mönchengladbach odrazila další centr od Ömera Topraka zpátky k defenzivním hráčům domácího celku. Celá akce se tak bude opakovat znovu.
     
    75
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Christoph Kramer, přichází Jonas Hofmann.
     
    74
    Mickaël Cuisance si chtěl naběhnout právě na centr Gintera, jenže místo toho se míč dostal do držení Borussie Dortmund. Dan-Axel Zagadou následně centroval, nicméně jeho centr nikoho nenašel.
     
    73
    BVB si v pohodě drží míč a kontroluje dění na hřišti. Sokratis Papastathoupoulos našel v dobré pozici Šindžiho Kagawu, který ještě se snažil posunout míč na Maximiliana Philippa, jenže to neprošlo přes Matthiase Gintera.
     
    72
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Fabian Johnson, přichází Patrick Herrmann.
     
    70
    Příchozí Dan-Axel Zagadou se ihned zapojil do kombinační hry Dortmundu. Domácí pomalu přechází opět do ofenzívy.
    Svěřenci Petera Bosze sice inkasovali, nicméně i nadále v zápase jasně dominují.

     
    69
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Łukasz Piszczek, přichází Dan-Axel Zagadou.
     
    68
    Dortmund však i přes ztrátu čistého konta nadále bojuje, tlačí se dopředu a snaží se přidat další branku.
    66. Lars STINDL - 5:1
     
    66
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali gólu. Thorgan Hazard si pohrál s Julianem Weiglem a následně přihrál zcela osamocenému LARSU STINDLOVI, který překonal v této sezóně poprvé Romana Bürkiho – pro Dortmund tak jde o první inkasovaný gól letošní sezóny – 5:1!
     
    65
    O vítězi je již jasno. Dortmund si drží balón a v klidu kombinuje, nikam moc nespěchá.
     
    64
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Christian Pulisic, přichází Šindži Kagawa.
    63. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 5:0
     
    63
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Hattrick oslaven klasickým frontflipem! PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG se po chybě v rozehrávce Mönchengladbachu dostal do úniku, obešel si Sippela a ač byl Vestergaardem bráněn velmi tvrdě, tak přesto dokázal v pádu zakončit do odkryté branky a zkompletovat tak hattrick – 5:0!
     
    62
    Pierre-Emerick Aubameyang svým pasem vyslal do akce Christiana Pulisice, jenže ten byl v jasném ofsajdu a míč tak jde Gladbachu.
     
    61
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Raffael, přichází Mickaël Cuisance.
     
    59
    Posléze se kopal rohový kop, který vyústil v Toljanovu přihrávku k malému vápnu. Zde si však míč sebrali hráči Borussie Mönchengladbach, kteří pomalu přecházejí dopředu.
     
    58
    Při bránění Christiana Pulisice zahrál Nico Elvedi mimo rámec pravidel a vidí tak žlutou kartu.
     
    58
    Další skvělý zákrok Romana Bürkiho proti střele Thorgana Hazarda! Dnes nejviditelnější hráč hostujícího celku znovu prověřil gólmana BVB poté, co si obehrál Topraka. Bürki jeho střelu však vychytal.
     
    57
    Christian Pulisic obětavě vybojoval balón a sprintoval dopředu ve snaze posunout ještě balón na Maximiliana Philippa, nicméně na poslední chvíli o míč přišel.
     
    56
    Z rohového kopu nic moc nevzešlo a dopředu se dral Thorgan Hazard. Ten byl však v ofsajdu a míč se tak vrací k vestfálskému celku.
     
    55
    A další šance Borussie Dortmund. Christian Pulisic si nádherně obehrál několik protihráčů, nahrál Aubameyangovi a nabíhal si do dobré pozice na zpětnou přihrávku. Právě ta zpětná přihrávka byla však tečována na rohový kop Vestergaardem.
     
    54
    Denis Zakaria se zmocnil balónu a ostrou ránou chtěl prověřit Romana Bürkiho, jenže míč letěl těsně mimo!
     
    53
    Hra se lehce přesunula do středu hřiště, kde momentálně kombinuje Borussia Mönchengladbach, ač působí poněkud odevzdaným dojmem.
     
    51
    A Dortmund se i nadále tlačí do předu. Po přihrávce od Weigla zkoušel uvolnit Philippa Mahmoud Dahoud, jenže míč na poslední chvíli zachytil Vestergaard.
    50. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 4:0
     
    50
    Dortmund právě vstřelil branku!
    A z volného přímého kopu taky BVB skóruje! Na nacentrovaný balón si naběhl PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG a nejprve sice hlavičkoval do tyče, nicméně napodruhé dokázal útočník z Gabonu míč uklidit do sítě – 4:0!
     
    49
    Mario Götze byl zezadu faulován Johnsonem a Dortmund tak získává možnost volného přímého kopu.
     
    48
    Obraz hry se moc nezměnil. Borussia Dortmund i nadále dominuje a pomalu se přesouvá dopředu k brance Tobiase Sippela.
     
    47
    Mario Götze po kombinaci se Sokratisem Papastathopoulosem zkoušel vyslat do akce Juliana Weigla, jenže ten byl faulován.
     
    46
    Druhý poločas sice rozehrál Mönchengladbach, nicméně u míče je ihned Borussia Dortmund a přechází dopředu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Jak je vidět, tak Dortmund ve všem naprosto dominuje.

     
    Právě nám skončila pětačtyřiceti minutová reklama na fotbal. V Borussia Derby po prvním poločase vede Dortmund zaslouženě 3:0 po dvou gólech Maximiliana Philippa a jednom gólu Pierre-Emericka Aubameyanga po přihrávce právě od Philippa. Domácí jednoznačně dominují a kromě dvou pokusů Thorgana Hazarda nepustili Mönchengladbach vůbec k ničemu a nebýt skvělých zákroku Tobiase Sippela, byl by rozdíl ve skóre mnohem vyšší. Uvidíme, s čím přijde druhý poločas.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
    45. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 3:0
     
    45
    Dortmund právě vstřelil branku!
    A rázem je to o tři branky po krásné souhře Borussie Dortmund! Sokratis Papatathopoulos nádhernou přihrávkou vyslal do akce Maximiliana Philippa, který tak mohl zkompletovat hattrick. Německý útočník však nesobecky přihrál míč na PIERRE-EMERICKA AUBAMEYANGA, který tak střelou do odkryté branky prolomil svou dnešní smůlu – 3:0!
    44. Šance Thorgana Hazarda.
     
    44
    A horko bylo i na druhé straně, kde se dostal do akce Thorgan Hazard! Ten si pohrál s obranou BVB, jenže byl prvně vychytán Bürkim a následně branku domácích přestřelil!
     
    43
    Neskutečnou smůlu má dneska Pierre-Emerick Aubameyang! Gabonský rychlonohý útočník byl opět vychytán Sippelem!
    Ve čtyřech zápasech proti Mönchengladbachu vstřelil Maximilian Philipp 4 góly - to je více, než kterémukoli jinému soupeřovi.

     
    41
    Do šance se však dostali i hosté! Raffael našel volného Larse Stindla, který však tváří v tvář Bürkimu vyslal střelu, kterou by chytil i o několik tříd horší gólman.
     
    40
    A mohlo to být 3:0, jelikož se Pierre-Emerick Aubameyang řítil sám na Tobiase Sippela! Nicméně hrotový útočník BVB byl v ofsajdu.
    38. Maximilian PHILIPP - 2:0
     
    38
    Dortmund právě vstřelil branku!
    To je forma! Mahmoud Dahoud překazil Mönchengladbachu rozehrávku, posunul na Jeremyho Toljana, který našel před brankou hostů volného MAXIMILIANA PHILIPPA. Autor první branky si tak krásnou střelou pod břevno připisuje už druhý zásah během deseti minut – 2:0!
     
    37
    A tentokrát to byl pomezní sudí, kdo ukončil hru Borussie Dortmund, jelikož se Christian Pulisic nacházel v ofsajdu. Po rozehrávce Mönchengladbachu se však k míči dostává opět Dortmund.
     
    36
    Thorgan Hazard se pokoušel o vybojování balónu a nakonec se mu to i povedlo a svou přihrávkou poté rozjel nový útok hostí. Ten však žádnou střelou neskončil.
     
    35
    Ani tento roh však BVB nevyšel a míč se tak stěhuje na druhou polovinu hřiště. Zde však si jej sebral Łukasz Piszczek a dlouhým pasem na Jeremyho Toljana zajistil, aby do šance nešel Mönchengladbach.
     
    34
    Další atak Borussie Dortmund opět skončil v zámezí. Nicméně domácí to moc mrzet nemusí, neboť mají rohový kop.
     
    32
    Gólová souhra se nyní otočila! Maximilian Philipp poslal balón do šestnáctky Gladbachu na Pierre-Emericka Aubameyanga, ten však z bezprostřední blízkosti ani tentokrát nedokázal překonat Tobiase Sippela!
     
    31
    Christoph Kramer poslal míč Denisovi Zakariovi ve snaze podnítit tak nový útok, jenže Zakaria poslal míč zpátky na obránce Gladbachu.
     
    30
    Dortmund je vskutku na koni, drží se míče a nedovoluje Mönchengladbachu vůbec nic.
    28. Maximilian PHILIPP - 1:0
     
    28
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali a zaslouženě jdou do vedení! Christian Pulisic poslal dlouhou přihrávku do běhu Aubameyangovi, který ji však stihl a ještě dokázal nacentrovat do pokutového území Mönchengladbachu, kde si na míč vyskočil MAXIMILIAN PHILIPP a následně jej usměrnil za záda Sippela – 1:0!
     
    27
    Dopředu se nyní tlačil Raffael, který tak chtěl dát zapomenout na dost špatných posledních pár minut Mönchengladbachu. Nicméně přes Ömera Topraka se Sokratisem neprošel.
    26. Aubameyangova tyč po rohovém kopu.
     
    26
    A další šance! Neskutečné! Po rohovém kopu se míč dostal opět na Aubameyanga, který však trefil tyč!
     
    25
    Mario Götze hlavičkou posunul na Aubameyanga, kterého z bezprostřední blízkosti vychytal Tobias Sippel trochu šťastným zákrokem!
     
    24
    A další gólovku měl na noze Christian Pulisic! Jeho rána však byla Zakriou tečována a nemířila tak přesně!
     
    23
    Ömer Toprak obdržel balón od Juliana Weigla a pasem na Maria Götzeho rozjel novou akci BVB.
     
    22
    A znovu šance Dortmundu! Maximilian Philipp si nádherně udržel míč i přes obklopení protihráčů a dokázal vypálit! Jeho rána však letěla mimo.
     
    21
    Znovu to zpoza šestnáctky zkoušel Christian Pulisic, jenže jeho rána byla blokována obranou Mönchengladbachu. Míč se poté dostal až na druhou polovinu k Romanovi Bürkimu, který se zapojil do kombinační hry se svými spoluhráči.
    20. Sokratis Papastathopoulos se svoji střelou.
     
    20
    Tento rohový kop se sice Dortmundu nepovedl, jenže hned po něm pálil zpoza šestnáctky Sokratis Papastathopoulos! Ránu kapitána BVB ovšem Tobias Sippel vyrazil mimo tři tyče.
     
    19
    Kramer ztratil balón a umožnil tak Aubameyangovi dostat se dopředu podél postranní čáry, jenže hrotový útočník Dortmundu nedokázal vyslat nikoho ze spoluhráčů do akce. Těšit jej může alespoň vybojovaný rohový kop.
     
    18
    Sokratis Papastathopoulos dostal balón a spolu s Ömerem Toprakem zakládají nový útok Borussie Dortmund.
     
    17
    Na rohový kop si, jako obvykle, nabíhal Pierre-Emerick Aubameyang, jenže míč k němu před Zakariu s Ginterem neprošel.
     
    16
    Christian Pulisic prudkým pasem dal míč Mariu Götzeovi, který se ještě snažil míč Pulisicovi vrátit. Jeho přihrávka byla však tečována na rohový kop.
     
    15
    Jeremy Toljan delším pasem na Maximiliana Philippa rozjel nový útok mužstva z Vestfálska, jenže proti byl dřívější hráč BVB Matthias Ginter, který si vzal míč.
     
    14
    Hra se přesunula více do středu hřiště, jenže u míče je stále domácí BVB. Konkrétně Łukasz Piszczek se postaral o rozjetí nového útoku.
     
    13
    Oscar Wendt svým delším centrem hledal nejspíše Larse Stindla, jenže dostal míč jenom na Jeremyho Toljana. Ten následně chtěl vyslat dopředu Pierre-Emericka Aubameyanga, jenže ten byl sražen, pravděpodobně čistým zákrokem, k zemi.
     
    12
    Kramer se snažil o vyslání Raffaela do další akce, jenže nahrál pouze Mahmoudu Dahoudovi, který svým pasem na Juliana Weigla podniká nový útok Dortmundu.
     
    11
    Což jsem zakřikl, neboť Raffael přes Larse Stindla vyslal do akce Thorgana Hazarda! Bratr Edena Hazarda následně pálil přímo na branku Dortmundu, jenže byl vychytán Romanem Bürkim.
     
    10
    Borussia Dortmund je značně aktivnější na začátku zápasu. Sice neměla žádnou vyloženou gólovku, ovšem šance byly a celkově domácí dominují a hosty zatím k ničemu moc nepouští.
     
    9
    Nyní centroval Jeremy Toljan do pokutového území Gladbachu, jenže zde nenašel žádného spoluhráče. Následně se dral ještě do zakončení Mario Götze, ale taktéž selhal.
     
    8
    Christian Pulisic si skvěle vyměnil míč s Götzem a snažil se o střelu, jenže ta byla blokována Vestergaardem. Stoper Borussie Mönchengladbach následně odkopl míč daleko dozadu, kde si jej sebral Ömer Toprak.
     
    7
    Christian Pulisic se dostal k centru do šestnáctky hostujícího Gladbachu. Svým míčem však trochu přestřelil. K balónu se sice dostal na poslední chvíli Toljan, jenže už bylo pozdě a z celé akce tak sešlo.
     
    6
    Signal Iduna Parkem zní, jako již tradičně, skvělá atmosféra. Početná návštěva nyní sledovala Aubameyangův pas na Dahouda, který ovšem posléze míč ztratil a umožnil jít dopředu Johnosovi. Centr hostujícího záložníka však lapil Roman Bürki.
     
    5
    Další odkop Tobiase Sippela od branky Mönchengladbachu poslal míč opětovně na Łukasze Piszczeka, jehož pas na Topraka roztahuje hru více na křídla.
     
    4
    Johnson si nabíhal po křídle a následně se ještě snažil o přesunutí balónu na Larse Stindla, jenže nemířil vůbec přesně a de facto tak odevzdal balón Borussii Dortmund.
     
    3
    U míče je poprvé Mönchengladbach. Nico Elvedi vhodil balón do hry a poslal tak do šance Juliana Weigla, který ale mířil nepřesně. To znamená, že se Tobias Sippel ujme výkopu od branky.
     
    2
    Míč si stále drží Dortmund. Łukasz Piszczek zkoušel centrovat na Maximiliana Philippa, který by se tak dostal do akce, jenže nemířil přesně. Míč se však vrátil ke Sokratisovi Papastathopoulosovi.
     
    1
    Borussia Derby bylo právě rozehráno! U míče je jako první rozehrávající Dortmund, který se pomalu přesouvá dopředu na polovinu Gladbachu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči momentálně stojí v tunelu a připravují se na vstup na trávník Signal Iduna Parku.
     
    Úvodní sestavy:

    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Papastathopoulos (C), Toprak, Toljan – Dahoud, Weigl, M. Götze – Pulisic, Aubameyang, Philipp.
    Náhradníci: Weidenfeller – Zagadou, Bartra, Şahin, Jarmolenko, Isak, Kagawa.

    Borussia Mönchengladbach: Sippel – Elvedi, Ginter, Vestergaard, Wendt – Johnson, Kramer, Zakaria, T. Hazard – Stindl (C), Raffael.
    Náhradníci: Nicolas – Oxford, Herrmann, J. Hofmann, Jantschke, Bobadilla, Cuisance.

    Rozhodčí: Manuel Gräfe – Guido Kleve, Markus Sinn, Frank Willenborg.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH

    To Gladbach na tom není tak růžově, nicméně ani tak špatně. Hostující celek se momentálně nachází na sedmém místě se ziskem osmi bodů a ztrátou právě pěti bodů na jeho jmenovce z Dortmundu. Mönchengladbach bude navíc nabuzen z posledního ligového duelu, kdy jako domácí tým porazil VfB Stuttgart 2:0. Nicméně Gladbach porazil Dortmund naposledy v dubnu 2015 a od té doby v Signal Iduna Parku nebodoval, ani doma s Dortmundem. Tak uvidíme, jestli tomu dnes bude jinak.
     
    BORUSSIA DORTMUND

    Dortmundu se aktuálně v Bundeslize daří. Po pěti odehraných zápasech vede tabulku se ziskem třinácti bodů a náskokem jednoho bodu na jeho konkurenta v boji o titul – Bayern Mnichov. Dortmund navíc jako jediný v celé Bundeslize neinkasoval a může se tak pyšnit skórem 13:0! Poslední dva zápasy navíc vestfálskému celku náramně vyšly, když doma Borussia porazila Kolín nad Rýnem 5:0 a poté zvítězila 3:0 ve Freiburgu. Uvidíme, zdali si dnes Dortmund udrží náskok nad Bayernem.
     
    Příjemný sobotní podvečer přeji všem u sledování německé Bundesligy! Dnes nás čeká třaskavý duel, Borussia Dortmund přivítá totiž doma tým Borussia Mönchengladbach. Tímto derby vás provede Karel Janeba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Karel Janeba

    Branky: 28. Philipp (Aubameyang), 38. Philipp (Toljan), 45. Aubameyang (Philipp), 50. Aubameyang, 63. Aubameyang (Dahoud), 79. Weigl – 66. Stindl

    Karty:   58. Elvedi (MNC)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 2:6.
    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek (69. Zagadou), Papastathopoulos (C) (83. Bartra), Toprak, Toljan – Dahoud, Weigl, M. Götze – Pulisic (64. Kagawa), Aubameyang, Philipp.
    Náhradníci: Weidenfeller – Zagadou, Bartra, Şahin, Jarmolenko, Isak, Kagawa.

    Borussia Mönchengladbach: Sippel – Elvedi, Ginter, Vestergaard, Wendt – Johnson (72. Herrmann), Kramer (75. J. Hofmann), Zakaria, T. Hazard – Stindl (C), Raffael (61. Cuisance).
    Náhradníci: Nicolas – Oxford, Herrmann, J. Hofmann, Jantschke, Bobadilla, Cuisance.

    Rozhodčí: Manuel Gräfe – Guido Kleve, Markus Sinn, Frank Willenborg

    Diváci: 81 360
    thejrc.org