Spartak Moskva – Kunlun 6:2 (kon.) | Novosibirsk – Minsk 2:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 3:5 (kon.)
Omsk – Jaroslavl 6:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 1:9 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 3:2 (2:1 po s.n.)
N.Novgorod – Chabarovsk 1:0 (po pr.) | Viťaz – HC Slovan 4:0 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:5 (0:1, 2:2, 1:2)
Dynamo Moskva
Sobota 23.09.2017, 13:00 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Daniil TARASOV - 3:5
     
    58:37
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí bez brankáře velmi, ale velmi špatně rozehráli přes celou šíři středního pásma, kde přihrávku zachytil Jevgenij Arťuchin. Ten přenechal puk DANIILU TARASOVOVI, jenž měl velmi lehkou úlohu a dovolím si říci, že zásahem do prázdné branky pečetí dnešní utkání. Asistence: Jevgenij Arťuchin.
    54:58 Andrej ALEXEJEV - 3:4
     
    54:58
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Po čtvrté v utkání jdou pět minut před koncem základní hrací doby do vedení hosté! Kapitán Dinama Ilja Nikulin skvěle našel zpoza levé tyče před brankou číhajícího ANDREJE ALEXEJEVA, jenž rychlým klepnutím do puku rozvlnil síť za Karlssonovými zády. Asistence: Ilja Nikulin a Ivan Igumnov.
    47:16 Nigel DAWES - 3:3
     
    47:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Hráči Barysu již po třetí v utkání vyrovnávají! NIGEL DAWES hledal Matta Frattina v mezikruží, ale puk srazil jeden z obránců na střed pravého kruhu, kde byl opět první jmenovaný a pohotovou střelou překonal přesouvající se ho Bočarova. Bez asistence.
    35:47 Dustin BOYD - 2:3
     
    35:47
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou již po třetí v dnešním utkání do vedení! Po nevydařené přihrávce Andreje Kutějkina zabojoval před brankou DUSTIN BOYD, jenž se svou bojovností dokázal dostat až do zakončení u levé tyče, kde plácnutím do kotouče překonal Karlssona nad jeho pravým betonem. Asistence: Andrej Kutějkin a Arťom Podšendjalov.
    34:29 Nigel DAWES - 2:2
     
    34:29
    Astana právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché! Domácí využívají přesilovou hru a po druhé vyrovnávají. Po vyhození rozehrál až od vlastní branky Henrik Karlsson na útočnou modrou, kde byl nebezpečný střelec NIGEL DAWES. Ten si stahovačkou na pravém kruhu vytvořil prostor a přesnou střelou kázal jaká je jeho silná stránka! Asistence: Henrik Karlsson.
    30:17 Martinš KARSUMS - 1:2
     
    30:17
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    To musí být dobrá sprcha pro domácí, kteří nyní naprosto diktovali tempo zápasu! Daniil Tarasov prodloužil hru na pravé křídlo, kde byl volný Alexej Těreščenko, jenž našel na protějším levém kruhu najíždějícího MARTINŠE KARSUMSE, který rychlou střelou zakončil k levé tyči. Karlsson se ještě snažil rychle přemístit, ale marně. Asistence: Daniil Tarasov a Alexej Těreščenko.
    24:39 Konstantin PUŠKARJOV - 1:1
     
    24:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Po velmi rychlé hře se daří domácím srovnat stav utkání! Střelu Alexeje Makljukova ze spodní části levého kruhu vyrazil Bočarov pouze před sebe na volného Lindena Veye, který kličkou zajel k levé tyči, kde dokázal kotouč prostrčit do zcela volného brankoviště. Tam byl se svou holí připraven KONSTANTIN PUŠKARJOV, jenž pouze došťouchl puk za brankovou čáru. Asistence: Linden Vey a Alexej Makljukov.
    04:04 Nikita KOMAROV - 0:1
     
    04:04
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku utkání! Andrej Alexejev na sebe u levého hrazení natáhl dva hráče Barysu, čímž udělal prostor před brankou pro přijíždějícího NIKITU KOMAROVA, kterému přišla pohotová přihrávka a se štěstím dopravil kotouč za Karlssonova záda. Asistence: Andrej Alexejev a Dmitrij Kazionov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 25. Puškarjov (Vey, Makljukov), 35. Dawes (H. Karlsson), 48. Dawes – 5. N. Komarov (Alexejev, Dm. Kazionov), 31. Karsums (Tarasov, A. Těreščenko), 36. Boyd (Kutějkin, Podšendjalov), 55. Alexejev (I. Nikulin, Igumnov), 59. Tarasov (Arťuchin)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman, Dietz, Savčenko, M. Semjonov, Lipin, Makljukov, Polochov – Dawes, Vey, Frattin – Žajlauov, Puškarjov, St. Pierre – Lichotnikov, Akolzin, Trivino – V. Nikulin, Markelov, Baldin – Gurkov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Rylov, I. Nikulin, D. Višněvskij, Hietanen, Solovjov, Kutějkin, J. Zajcev – A. Těreščenko, Karsums, Tarasov – Podšendjalov, Boyd, Salminen – N. Komarov, Alexejev, Dm. Kazionov – Arťuchin, Petunin, Igumnov – J. Jakovlev.
    thejrc.org