Spartak Moskva – Kunlun 6:2 (kon.) | Novosibirsk – Minsk 2:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 3:5 (kon.)
Omsk – Jaroslavl 6:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 1:9 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 3:2 (2:1 po s.n.)
N.Novgorod – Chabarovsk 1:0 (po pr.) | Viťaz – HC Slovan 4:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
6:1 (2:0, 1:1, 3:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 23.09.2017, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:44 Jegor MARTYNOV - 6:1
     
    53:44
    Avangard právě vstřelil branku!
    V pokračující přesilovce 5 na 4 se domácí opět prosazují! Erik Gustafsson zase našel JEGORA MARTYNOVA, který se znovu z levé strany trefuje. Tentokrát zamířil k bližší tyčce – 6:1. Avangard dnes hraje početní výhody skvěle. Asistence: Erik Gustafsson a Kirill Semjonov.
    52:49 Jegor MARTYNOV - 5:1
     
    52:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí nabídnutou šancí nepohrdli a vedou už 5:1! JEGOR MARTYNOV dostal kotouč na vrchol levého kruhu dělovkou z první propálil přesouvajícího se Murygina. Asistence: Ilja Michejev a Erik Gustafsson.
    45:10 Vitalij MEŇŠIKOV - 4:1
     
    45:10
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí první část přesilovky rychle využili a zvyšují už na 4:1! VITALIJ MEŇŠIKOV dostal kotouč na osu hřiště a střelou z voleje překonal Murygina, který toho zřejmě mnoho neviděl. Asistence: Nikolaj Lemťugov a Jevgenij Medveděv.
    39:28 Dmitrij KUGRYŠEV - 3:1
     
    39:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku 4 na 3 využívají a vedou opět o dvě branky! Jegor Martynov nabil DMITRIJOVI KUGRYŠEVOVI, který vypálil kousek za levým kruhem a trefil se k bližší tyčce hostující branky. Asistence: Jegor Martynov.
    27:41 Maxime TALBOT - 2:1
     
    27:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté dávají kontaktní gól! Staffan Kronwall našel nádherným pasem MAXIMA TALBOTA, který najížděl sám na Furcha a po rychlém zamícháním puku zamířil mezi betony domácího gólmana – 2:1. Asistence: Staffan Kronwall.
    12:24 Kirill SEMJONOV - 2:0
     
    12:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují své vedení! André Petersson v útočném pásmu přenechal puk KIRILLOVI SEMJONOVOVI, který s ním dojel až mezi kruhy a střelou nad lapačku překonává Murygina – 2:0. Asistence: André Petersson a Dennis Everberg.
    00:44 Semjon KOŠELEV - 1:0
     
    00:44
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí zahájili utkání bleskově! Už po 44 sekundách hry našel Jevgenij Medveděv rozjetého SEMJONA KOŠELEVA, který objel obránce, před Muryginem si stáhl puk na střed hřiště a forhendem ho zasouval do odkryté klece. Asistence: Michail Fisenko a Jevgenij Medveděv.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Košelev (Fisenko, J. Medveděv), 13. K. Semjonov (A. Petersson, Everberg), 40. Kugryšev (Martynov), 46. Meňšikov (Lemťugov, J. Medveděv), 53. Martynov (I. Michejev, Gustafsson), 54. Martynov (Gustafsson, K. Semjonov) – 28. Talbot (Kronwall)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Meňšikov, J. Medveděv (C), Ahnelöv, Lisov, Gustafsson, Martynov, Minejev – Lemťugov (A), Fisenko, Kugryšev – I. Michejev, Pjanov, Košelev – A. Petersson, K. Semjonov, Everberg – A. Galimov, Stas, Manukjan – Fajzullin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Kronwall (C), Nakládal, Rafikov, Čerepanov, Ljubuškin, D. Osipov, Jelesin – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Lugin, Apalkov, Averin (A) – Kajumov, Kartajev, Kadějkin – Iljenko.

    Rozhodčí: Naumov, Bondar – Palei, Ponamarenko

    Diváci: 7970
    bahis siteleri