Columbus – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Toronto – Buffalo 3:0 (kon.)
Tampa – Nashville 3:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:1 (kon.) | Calgary – Arizona 4:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 5:3 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Calgary Flames
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Arizona Coyotes
Sobota 23.09.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Arizona si vyžádala oddechový čas a Jordan Martinook se ocitl před bránou ve velké šanci, kterou zlikvidoval skvělým zákrokem Mike Smith!
     
    58:13
    Tyler Wotherspoon byl v závěru utkání vyloučen za sekání poté, co fauloval Maria Kempeho.
     
    55:14
    Huntera Sinkaruka je nyní plný led! Domácí hokejista nejprve velmi nebezpečně tečoval puk před bránou a po zákroku Adina Hilla o sedm sekund později pálil u pravé tyče mimo.
     
    54:58
    Hunter Shinkaruk se v mezikruží ocitl ve velké šanci, jenže bránu Arizony z blízkosti přestřelil!
     
    52:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    DYSIN MAYO na levém křídle napřáhl ke krásné střele, která od modré čáry zaplachtila do sítě! Arizona bleskově využila přesilovou hru a prohrává na ledě Calgary o dvě branky. Asistence: Adam Clendening a Mario Kempe.
     
    52:15
    Freddie Hamilton dostal dvě plus dvě minuty za hrubost, když se pustil do Nicka Cousinse.
     
    46:25
    Lawson Crouse a Hunter Shinkaruk se do sebe pustili a oba dva dostali dvě minuty za hrubost. Hostující hráč ale ještě jeden trest za hrubost navíc. Odsedí ho za něj Nicholas Merkley. Calgary má přesilovou hru.
     
    46:20
    Frustrovaný Zac Rinaldo podstoupil bitku s Tannerem Glassem a oba usedli na trestnou lavici.
     
    45:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MARK JANKOWSKI po přihrávce kapitána Marka Giordana napřáhl v pravém kruhu k prudké střele, kterou prostřelil střídající brankáře Adina Hilla, a Flames vedou po využití druhé přesilové hry již 4:1! Asistence: Dougie Hamilton.
     
    45:41
    Adin Hill předvedl v rychlém sledu dva skvělé zákroky, když nejprve vyrazil střelu Sama Bennetta z blízkosti a poté si poradil i dorážkou Micheala Ferlanda, který mohl vstřelit druhý gól!
     
    44:40
    Jason Demers fauloval před pár okamžiky vyloučeného Rasmuse Anderssona a dostal dvě minuty za sekání. Přesilovou hru si nyní zahraje Calgary.
     
    43:30
    Mario Kempe měl na hokejce druhý gól a zároveň snížení, jenže z blízkosti bránu minul!
     
    42:22
    Rasmus Andersson dostal dvě minuty za držení a Arizona má příležitost snížit v početní převaze.
     
    40:01
    Střídání v týmu Arizona Coyotes: ze hřiště odchází Louis Domingue, přichází Adin Hill.
    39:59 Johnny GAUDREAU - 3:1
     
    39:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU se po krásné přihrávce Sama Bennetta podruhé v zápase řítil do samostatného úniku a Louis Dominque ho dokázal opět vychytat! Útočník Calgary se ale vleže dostal k dorážce a po ledě puk poslal v poslední sekundě druhé části k pravé tyči – 3:1! Asistence: Sam Bennett a Travis Hamonic.
     
    37:05
    Další šanci měl Sam Bennett, který si v pravém kruhu potáhl puk blíže k bráně a vystřelil zápěstím na přední tyč, Louis Domingue měl poté velké problémy, nakonec puk ale zalehl!
     
    36:37
    Johnny Gaudreau z pravého kruhu přenesl krásně hru doleva, kde Freddie Hamilton na vrcholu kruhu napřáhl bez přípravy k prudké střele s příklepem a mířil pod horní tyč, Louis Domingue ale vytáhl fantastický zákrok a vyrážečkou puk vyrazil do ochranné sítě!
     
    35:39
    Louis Domingue přidržel hůl Johnnyho Gaudreau, který se pokoušel po vyjetí zpoza brány dorážet, a byl vyloučen. Trest pro brankáře Arizony Coyotes odpyká Anthony Dunclair.
    35:36 Samostatní únik Gaudreaua a faul brankář Dominguea

     
    35:36
    Johnny Gaudreau na útočné modré čáře ukradl puk jednomu z hráčů Arizony a řítil se do samostatného úniku, který v blízkosti levé tyče zakončil bekhendovou střelou, kterou Louis Domingue zřejmě vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    35:10
    Puk už byl dávno pryč a Adam Clendening se před bránou Arizony pustil do clonícího Troye Brouwera. Oba hráči vzápětí vyfasovali dvě minuty za hrubost.
     
    30:41
    Sam Bennett se kouká z trestné lavice na kostku nad ledem, na které už svítí dvě minuty za držení.
     
    30:28
    Johnny Gaudreau v blízkosti pravé tyče zakončoval bekhendem a Louis Domingue musel vytáhnout fantastický zákrok a vzápětí přišel ještě jeden, když na něj z blízkosti nevyzrál dorážející Micheal Ferland! Reklamní přestávka.
     
    25:03
    Nick Cousins se ocitl v souboji s Dougie Hamiltonem a oba byli vyloučení. První jmenovaný za vysokou hůl, druhý za hrubost. Na trestné lavici Arizony jsou dva hráči a Calgary má přesilovou hru.
     
    25:03
    Lawson Course fauloval Marka Giordana a dostal dvě minuty za hákování. Tím ale tresty nekončí.
     
    23:54
    Morgan Klimchuk poslal na bránu z vrcholu pravého kruhu nebezpečnou střelu po ledě, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Louis Domingue ale pravým betonem puk vykopl!
     
    22:20
    Johnny Gaudreau se po diagonální přihrávce z pravého křídla ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a mohl puk uklízet do prázdné brány, jenže jeho tečovaná střela skončila v ochranné síti! Calgary mohlo vést o dvě branky.
     
    21:43
    Zac Rinaldo dostal po faulu na Marka Jankowského dvě minuty za sekání a Calgary má k dispozici přesilovou hru 5 na 3, která potrvá 24 sekund!
     
    20:07
    Nicholas Merkley porušil dvakrát pravidla při vhazování a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    17:36
    Coyotes vyhodili puk na zakázané uvolnění, které opět přerušilo hru. Vzápětí se ale do útočného pásma vrátili a Lane Pederson napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke střele, kterou pozorný Mike Smith ukryl ve své lapačce.
    15:42 Micheal FERLAND - 2:1
     
    15:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ Brodie to udělal nádherně, když na vrcholu levého kruhu nejprve naznačil střelu a poté poslal před bránu s příklepem střílenou přihrávku, do které vložil mezi kruhy pro vhazování hůl MICHEAL FERLAND, a puk zamířil nad levým betonem Louise Dominguea ke vzdálenější pravé tyči! Calgary otočilo skóre a vede 2:1! Asistence: TJ Brodie a Sam Bennett.
    12:30 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    12:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Sam Bennett našel krásnou kolmou diagonální přihrávkou na pravém křídle JOHNNYHO GAUDREAUA, který z pravého kruhu a ostrého úhlu propálil Louise Dominguea mezi betony! Asistence: Sam Bennett a Travis Hamonic.
     
    12:07
    Johnny Gaudreau nádherně vypálil na levém křídle z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Louis Dominque předvedl skvělý zákrok!
     
    10:45
    Faulovaný Travis Hamonic dobře vypálil v pravém kruhu pro vhazování z úhlu a Louis Domingue si nebyl úplně jistý, nicméně na bližší tyči dokázal puk zastavit! Následuje reklamní přestávka.
     
    10:39
    Další vyloučení, tentokrát na straně Arizony. Na trestnou lavici usedl Anthony Dunclair, který fauloval před střídačkami ve středním pásmu Travise Hamonica a dostal dvě minuty za hákování. Bude se hrát ve hře 4 na 4.
     
    09:24
    Calgary inkasovalo a navíc bude hrát znovu ve čtyřech poté, co Morgan Klimchuk fauloval Nicholase Merkley a dostal dvouminutový trest za nedovolené bránění.
    09:15 Mario KEMPE - 0:1

     
    09:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    MARIO KEMPE se dostal k puku v blízkosti levé tyče po přihrávce Jordana Martinooka z pravého křídla a ostrého úhlu a krásnou střelou zápěstím nad lapačkou Mikea Smitha zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu! Coyotes využili přesilovou hru a vedou. Asistence: Adam Clendening a Jordan Martinook.
     
    08:00
    Mark Giordano dostal dvě minuty za hákování poté, co fauloval před pár okamžiky vyloučeného Nicholase Merkleyho. Následuje reklamní přestávka a další přesilová hra Arizony.
     
    05:50
    Coyotes špatně střídali a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Nicholas Merkley.
     
    05:46
    Garnet Hathaway se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné šanci a z blízkosti pálil těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Louis Domingue se ale stačil včas přesunout a zřejmě pravým betonem puk vyrazil! Skvělý zákrok.
     
    03:33
    Mark Giordano na pravé straně obranné pásma fauloval Anthonyho Dunclaira a dostal dvě minuty za držení. Arizona si po necelých čtyřech minutách zahraje první přesilovou hru.
     
    01:45
    Arizona se v úvodu zápasu dostala před pár okamžiky k ještě jedné střele. Z vrcholu pravého kruhu pro vhazování pálil zápěstím Nick Cousins, jehož střela mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Mike Smith ale jeho slabý pokus vyrážečkou vyrazil. Úvodní šance Coyotes.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Gaudreau (Bennett, Hamonic), 16. Ferland (Brodie, Bennett), 40. Gaudreau (Bennett, Hamonic), 46. Jankowski (Giordano, Hamilton) – 10. Kempe (Clendening, Martinook), 53. Mayo (Clendening, Kempe)


    Calgary Flames: Smith (Rittich) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie (A), Hamonic, Wotherspoon, Andersson – Gaudreau, Bennett, Ferland – Shinkaruk, Jankowski, Brouwer (A) – Klimchuk, F. Hamilton, Hathaway – Glass, Stajan, Lazar. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Arizona Coyotes: Domingue (41. Hill) – Campbell, Demers (A), Hanley, Clendening, Mayo, Strachan – Crouse, Cousins, Duclair – Martinook (A), Gaudet, Kempe – Rinaldo (A), Pederson, Merkley – Etem, Macinnis, Sislo. Hlavní trenér: Rick Tocchet.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Pierre Lambert. Čároví: Steve Barton, Travis Gawryletz

    Diváci: 18961
    bahis siteleri