Nitra – Ružomberok 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Podbrezová 1:0 (kon.) | Senica – Trnava 1:3 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:0 (1:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 23.09.2017, 19:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • Niké liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. Fortuna liga dnes pokračuje 10. kolom, v rámci ktorého proti sebe nastúpia aj tímy Zlatých Moraviec a Podbrezovej.

    Diváci uvidia súboj celkov z dolnej polovice tabuľky. Domáci Zlatomoravčania sa po deviatich odohraných zápasoch nachádzajú na siedmej priečke a na konte majú 12 bodov pri celkovom skóre 12:11. Zlatomoravskí futbalisti v tejto sezóne zatiaľ štyrikrát vyhrali a päťkrát prehrali. Hostia z Podbrezovej sú na tom horšie. V tabuľke im patrí predposledná jedenásta pozícia, pretože na svojom konte majú iba sedem bodov a celkové skóre 9:16 za dva triumfy, jednu remízu a šesť prehier.

    V poslednom dueli sa víťazne naladila iba Podbrezová, ktorá doma zdolala Prešov 2:0, ale predtým prehrala v Nitre 0:1. Zlatomoravčania sú v horšej forme, pretože posledné dva duely prehrali – v Trnave 0:1 a predtým doma s Dunajskou Stredou 2:3. Zaujímavosťou je, že Podbrezová neremizovala už 5 a Zlaté Moravce dokonca 13 zápasov v rade, takže podľa papierových predpokladov dnes môžeme očakávať, že tri body sa deliť nebudú.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Szymonowicz, Nikolić, Dobrotka – Karlík – Nascimento, Gešnábel, Bariš, Urgela – De Oliveira Silva

    Náhradníci: Novota – Horník, Záhumenský, Paixao da Silva, Renan Renan, Sládek, Baggio da Costa

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Krivák, Kostelný, Kuc – Turňa, Kopičár, Baéz, Leško, Djordjevič – Bernadina, Rendla

    Náhradníci: Lukáč – Mikuš, Haščák, Kupčík, Blahút, Válovčan, Káčerík

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Gabriel Ádám, Peter Jenčura – Ivan Kružliak
     
    Príjemný sobotný večer s Fortuna ligou prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami FC ViOn Zlaté Moravce a FK Železiarne Podbrezová už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Pavel Ochotnický – Gabriel Ádám, Peter Jenčura – Ivan Kružliak. Na štadióne v Zlatých Moravciach je už všetko na začiatok zápasu pripravené, čaká sa už len na príchod oboch tímov a rozhodcov tohto zápasu. Pri sledovaní tohto prenosu Vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora Vám ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Podbrezovej. Hostia sa už pokúšajú o prienik na útočnú polovičku.
     
    2
    De Oliveira Silva centroval z pravej strany pred bránu hostí, ale lopta doputovala za postrannú čiaru. Odkop od svojej brány tak zaobstará brankár Kuciak.
     
    3
    Domáci futbalisti sa snažili o ďalšiu útočnú akciu, Urgela však loptu na Genšábela nepretlačil a tak sa k lopte dostávajú futbalisti Pobrezovej.
     
    4
    Domáci zahrávali priamy kop zo zaujímavej vzdialenosti, napokon bol jeho exekútorom Krivák, ale brankár Kuciak si pripisuje úspešný zákrok. Zlaté Moravce sú tak v úvode zápasu mierne aktívnejšie.
     
    5
    Na útočnej polovičke už kombinujú aj hostia, postupnými autovými vhadzovaniami sa posúvajú pred bránu domáceho tímu. Zatiaľ je to hra po krajoch ihriska.
     
    6
    Kopičár sa snažil odcentrovať pred pokutové územie domácich, ale loptu do bezpečia odvrátil Dobrotka. Podbrezová je tak aj naďalej na útočnej polovičke.
     
    7
    Úvod zápasu zatiaľ žiadne zaujímavé príležitosti neprináša, oba tímy však zakladajú útočné výpady a snažia sa ohroziť bránu svojho dnešného súpera.
     
    8
    Zlaté Moravce kombinovali pred 16-tkou Podbrezovej, napokon sa však domáci do zakončenia nedostali a loptu už majú na svojich kopačkách hostia. Podbrezová sa už snaží o útočnú akciu.
     
    9
    Ani hostia v útoku nepochodili a na svojej polovičke si ju už prebrali domáci futbalisti. Hostia dobre bránia stred poľa a domácich zatiaľ k ničomu nepúšťajú.
     
    10
    No a pri lopte je už Podbrezová, ktorá sa postupnými prihrávkami presúva na útočnú polovičku. Domáci opäť loptu odvracajú na autové vhadzovanie.
     
    11
    Domáci založili rýchly protiútok, do zakončenia sa tlačil Gešnábel, ale z otočky sa mu nepodarilo presne zakončiť a obrana hostí zblokovala loptu do bezpečia.
     
    12
    Zlaté Moravce sú už pri lopte a prenikajú na útočnú polovičku. Podbrezová sa tak teraz musí mať na pozore a vyvarovať sa chybám, ktoré by domáci mohli potrestať.
     
    13
    Kopičár fauloval Chrena a tak domáci získali priamy kop na útočnej polovičke. Ten rozohrali na krátko, následne však nič zaujímavého zo strany domácich neprišlo.
     
    14
    Aj naďalej sú však pri lopte domáci futbalisti, snažia sa prebojovať až do zakončenia na bránu hostí. Podbrezová však výborne bráni svoje územie.
     
    15
    Spoza 16-tky sa napokon do zakončenia dostal domáci Dobrotka, ale jeho pokus skončil len na tribúne za bránou hostí. Kuciak tak bude odkopávať od svojej brány.
     
    16
    Urgela sa po rýchlom prechode domácich na útočnú polovičku dostal do zakončenia, Kuciak však s jeho pokusom problémy nemal a loptu ukryl do svojich rukavíc.
     
    17
    Centrovanú loptu pred bránu hostí opäť zbiera do svojich rukavíc brankár Kuciak. Domáci sú tak o niečo aktívnejším celkom, zatiaľ však čakáme na prvú vážnejšiu príležitosť na jednej či druhej strane.
     
    18
    Podbrezová sa aj naďalej bráni, zatiaľ sa však domácim nedarí dostať sa do zakončenia. Domáci sa tak držia na útočnej polovičke a držia hostí pod tlakom.
     
    19
    Krivák potiahol za dres Clébera a domáci získavajú zaujímavý priamy kop v tesnej blízkosti brány hostí. Podbrezová sa tak bude musieť opäť brániť.
     
    20
    Priamy kop napokon rozohral Cléber, jeho center na zadnú tyč však nič zaujímavého nepriniesol a hostia upratali loptu do bezpečia. Podbrezová teraz kombinuje na svojej polovičke.
     
    21
    Hostia sa postupnými prihrávkami presúvajú na útočnú polovičku, domáci sa tak sťahujú späť a snažia sa vysoko napádať rozohrávku svojho súpera. Stále tak čakáme na niečo zaujímavé v tomto zápase.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Aldo Baéz (FK Železiarne Podbrezová).
     
    23
    Cléber po faule od Baéza odchádza za postrannú čiaru, vyzerá to že bude v poriadku a bude môcť v hre pokračovať. Kováč rozohráva loptu na svojich spoluhráčov a domáci sa už snažia usadiť na útočnej polovičke.
     
    24
    Hostia opäť faulovali a domáci tak získali ďalší priamy kop. Ten Dobrotka rozohral nakrátko a Zlaté Moravce sa tak aj naďalej držia na útočnej polovičke. Podbrezová sa tak opäť musí brániť.
     
    25
    Domáci však opäť nič zaujímavého nevymysleli a pri lopte sú tak už hostia. Podbrezová sa teraz snaží upokojiť hru a kombinuje na svojej polovičke.
     
    26
    Futbalisti Podbrezovej napokon prenikli na útočnú polovičku, ale po chybnej prihrávke sa lopty zmocnil Chren a posiela svojich spoluhráčov na útočnú polovičku.
     
    27
    Gešnábel sa snažil poslať prihrávku pred 16-tku hostí, ale loptu obrana hostí odvracia za postrannú čiaru. Zlaté Moravce tak získavajú autové vhadzovanie na útočnej polovičke.
     
    28
    Do pokutového územia hostí napokon centroval Dobrotka, Urgela sa však do zakončenia nedostal a loptu už majú na svojich kopačkách hostia. Opäť sme tak nič zaujímavého nevideli.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Lazar Djordjevič (FK Železiarne Podbrezová).
     
    29
    Podbrezová dnes hrá tvrdo v osobných súbojoch a do tábora hostí tak putovala druhá žltá karta. Kováč dlhým výkopom posiela svojich spoluhráčov pred bránu hostí.
     
    30
    Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, Leško predviedol peknú individuálnu akciu, jeho center na Bernadinu však domáci Szymonowicz odvrátil na rohový kop.
     
    31
    Rohový kop napokon nič zaujímavého nepriniesol a dopredu už idú domáci futbalisti. Podbrezová sa tak musí rýchlo vrátiť späť na svoje územie.
     
    32
    Uvidíme ďalší nebezpečný priamy kop domácich futbalistov. Hostia opäť faulovali a tak si už Kuciak musí stavať početný múr pred 16-tkou svojho tímu.
     
    33
    Domáci však naložili s touto situáciou veľmi zle, Cléber vyslal iba slabý prízemný pokus do stredu brány a Kuciak s takouto situáciu problémy mať nemohol a lopta doputovala do jeho rukavíc.
     
    34
    Pri lopte sú tak teraz hostia, ale nikam sa neponáhľajú a kombinujú na svojej polovičke. Zatiaľ tak moc pohľadný futbal nevidíme, hrá sa opatrnejší futbal.
     
    35
    Dobrotka centroval do pokutového územia hostí, ale obrana Podbrezovej odvrátila loptu do bezpečia. Domáci však ešte ostávajú na útočnej polovičke a tak sa hostia musia brániť.
     
    36
    ViOn teraz dlho kombinoval na útočnej polovičke, napokon hostia túto situáciu ustáli a domácich k ničomu nepustili. Podbrezová už skúša preniknúť smerom dopredu.
     
    37
    Hostia sa po rýchlom protiútoku prebojovali až do pokutového územia domácich, Bernadina sa však do zakončenia už nedostal a domácu upratali loptu do bezpečia.
     
    38
    Na druhej strane vyslal dlhý center na Clébera jeho spoluhráč Gešnábel, ale domáci futbalista sa ocitol iba v ofsajde. Hostia tak získavajú loptu na svojej polovičke.
     
    39
    Útočné výpady sa teraz striedajú na oboch stranách, ale obe defenzívy zatiaľ pracujú úspešne a tak stále čakáme na prvú vážnejšiu šancu v tomto zápase.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút, gól sme stále nevideli a tak je stav 0:0.
     
    41
    Bernadina fauloval na polovičke domácich a tak sa celá útočná snaha Podbrezovej končí. Dopredu tak teraz môžu ísť domáci futbalisti.
     
    42
    Ani záverečné minúty prvého polčasu nenasvedčujú tomu, žeby sme sa ešte niečoho zaujímavého dočkali. Sledujeme teraz tak pokojnejší priebeh hry.
     
    43
    ViOn sa ešte drží na útočnej polovičke, ale cez dobre prepracovanú obranu svojho súpera sa domáci presadzujú ťažko. Domáci sú postupne vytláčaní na stred ihriska.
     
    44
    Zlaté Moravce dali gól!

    Je tu prvý gól tohto zápasu! Už to vyzeralo, že prvý polčas neprinesie nič zaujímavého, ale napokon je tu gól do šatní. Do pokutového územia hostí smerovala ľahká lopta, Kostelný sa však nedohodol s brankárom Kuciakom, kapitán hostí tak poslal hlavičku na svoju bránu, Kuciak už loptu dobehnúť nestihol a na bránkovej čiare ju do siete doklepol ĽUBOMÍR URGELA – 1:0!
    44. Ľubomír URGELA - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    45
    Nadstavuje sa ešte jedna minúta!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas tohto zápasu je už minulosťou, veľa zaujímavých príležitostí sme v ňom nevideli. Zdalo sa, že tímy pôjdu na polčasovú prestávku za bezgólového stavu, ale v 44. minúte hostia spravili veľkú chybu v obrane a domáci útočník Urgela ju dokázal potrestať a tak je stav po prvom polčase 1:0!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.
     
    47
    Hostia sa ihneď po zisku loptu snažia o prienik na útočnú polovičku. Podbrezová musí doháňať manko o jeden gól, ViOn však doma nerád body stráca.
     
    48
    Do rýchleho protiútoku sa dostali domáci futbalisti, Urgela sa s loptou pretlačil až do pokutového územia, tam ho však úspešne odzbrojil Kostelný a pri lopte je tak už Podbrezová.
     
    49
    Opäť sme sledovali útočné ťaženie domácich futbalistov, do zakončenia sa pred 16-tkou hostí dostal Mateus De Oliveira Silva, ale jeho pokus zblokovala obrana hostí do bezpečia.
     
    50
    Podbrezová prenikla na útočnú polovičku, do zakončenia sa napokon dostal Bernadina, vyslal len veľmi nepresný pokus a odkop od brány zaobstará brankár Kováč.
     
    51
    Druhý polčas sa zatiaľ nesie v podobnom duchu ako ten prvý, domáci však stále vyhrávajú 1:0 a tak môžu byť spokojnejší.
     
    52
    Cléber ťahal útočnú akciu domácich po ľavej strane, napokon centroval pred bránu hostí, ale Urgela na loptu nedočiahol a tak sa hostia nedostali do nebezpečenstva.
     
    53
    Pri lopte sú opäť domáci futbalisti, snažia sa usadiť na útočnej polovičke. Hostia však vysoko dostupujú a domáci tak nemajú veľa priestoru na manévrovanie s loptou.
     
    54
    ViOn bol zatlačený až na svoju polovičku, domáci sa snažia postupnou kombináciou znova preniknúť na útočnú polovičku. Podbrezová sa tak musí brániť.
     
    55
    Hostia po zisku lopty založili rýchly protiútok, ale nepresná prihrávka doputovala iba k brankárovi Kováčovi a ten ju už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    56
    Sledovali sme rýchly útočný výpad domácich, Dobrotka centroval pred 16-tku hostí, ale lopta skončila iba u obrancov Podbrezovej. Hostia sa tak už pokúšajú zaútočiť.
     
    57
    Zlaté Moravce dobre zatiaľ eliminujú všetky útoky Podbrezovej, hostia to tak majú v útoku veľmi ťažké. Domáci odvracajú ďalšiu loptu do bezpečia.
     
    58
    Žltú kartu dostáva Dávid Leško (FK Železiarne Podbrezová).
     
    59
    Domáci získali priamy kop, Nikolić dlhým nákopom hľadal Clébera, ten si však loptu úspešne nespracoval a tak ide dopredu už Podbrezová.
     
    60
    Po pravej strane ťahal útok hostí Turňa, ale jeho center pred bránu domácich úspešný nebol a pri lopte sú tak už futbalisti domáceho mužstva. Hostia sa tak vracajú späť na svoju polovičku.
     
    61
    ViOn teraz drží loptu na svojich kopačkách, postupnými prihrávkami sa dostáva na útočnú polovičku. V tomto zápase vidíme aj množstvo autových vhadzovaní.
     
    62
    Mohlo to byť 2:0! Cléber získal loptu a vysunul Urgelu v pokutovom území hostí do veľkej šance, autor zatiaľ jediného gólu tohto zápasu však Kuciaka neprekonal, brankár hostí výrazne podržal svoje mužstvo!
    62. Kuciakov výborný zákrok
    Zdroj: www.huste.tv
     
    63
    Domáci následne zahrávali rohový kop, ale hostia bez problémov túto situáciu ubránili. Podbrezová sa tak dostáva k lopte a už skúša preniknúť smerom dopredu.
     
    64
    Brankár domácich Kováč teraz zle rozohral loptu, Leško to okamžite skúšal ľavačkou na odkrytú domácu bránu, jeho strela však presná nebol a tak si Kováč mohol vydýchnuť.
     
    65
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Matúš Mikuš.
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Andrej Rendla, prichádza Ján Blahút.
     
    66
    Nový muž na ihrisku v drese hostí Mikuš hlavičkoval v pokutovom území domácich na bránu, jeho pokus bol však nepresný a brankár Kováč tak zasahovať nemusel.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Damián Bariš (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    68
    Častejšie sú teraz pri lopte hostia, ale Podbrezová si nevytvára žiadnu súvislý tlak na bránu domácich. ViOn tak zatiaľ úspešne stráži svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    69
    Po rýchlom protiútoku to skúsil na bránu hostí Urgela, ale obranca hostí Kostelný jeho strelu zblokoval do bezpečia. Hostia si tak musia dáva na nebezpečné protiútoky domácich futbalistov.
     
    70
    Ďalší výborný zákrok brankára hostí Kuciaka! Sledovali sme peknú spoluprácu domácich futbalistov, Mateus odcentroval pred bránu hostí, Urgela pätičkou posunul na Gešnábela, ten však brankára hostí neprekonal!
    70. Gešnábel v šanci
    Zdroj: www.huste.tv
     
    71
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Cleber Silva Nascimento, prichádza Timotej Záhumenský.
     
    72
    Zlaté Moravce teraz trocha poľavili a nechávajú hrať svojho dnešného súpera. Podbrezovej sa pomaličky začne čas krátiť, stále je stav 1:0!
     
    73
    Domáci však zatiaľ vážnu chybu v obrane nespravili a hosti si dnes teda takmer žiadnu šancu nevypracovali. Nejaký ten čas však Podbrezová ešte má, uvidíme, či sa im podarí ešte niečo vymyslieť.
     
    74
    Pred bránu domácich smeroval center z ľavej strany po priamom kope, pri lopte bol skorej brankár Kováč a loptu prebral do svojich rukavíc. Podbrezová úspešne stráži stred poľa.
     
    75
    Hostia hrajú teraz aktívne smerom dopredu, ale stále sa im nedarí v útočnej fáze. Domáci sa tak aj teraz bránia úspešne.
     
    76
    Ani toto nepresné zakončenie od Mikuša to nezmenilo, Kováč s ďalším ľahkým zákrokom. Domáci skúšajú vyraziť na útočnú polovičku.
     
    77
    Podbrezová navyše aj chybuje vo svojich prihrávkach a tak domáci poľahky zbierajú niektoré lopty. ViOn stále vyhráva o jeden gól a zatiaľ to na nejakú drámu nevyzerá.
     
    78
    Domáci navyše teraz založili rýchly protiútok a hostia odvracajú loptu na rohový kop. ViOn sa s rozohrávkou nikam neponáhľa, čo sa Podbrezovej pochopiteľne nepáči.
     
    79
    Rohový kop napokon rozohral Mateus, obrana hostí loptu odvracia na autové vhadzovanie. Domáci tak získavajú ďalšie cenné minútky na útočnej polovičke.
     
    80
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Mateus De Oliveira Silva, prichádza Peter Sládek.
     
    81
    Zlaté Moravce zahrávali ďalší rohový kop, Gešnábel to vyskúšal zaujímavo priamo na bránu, ale úspešný nebol. Bude to odkop od brány Podbrezovej.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Adrián Kopičár, prichádza Adrián Káčerík.
     
    83
    Hostia sa dostávajú na svojej polovičke k lopte, nedarí sa im však v prechode na útočnú polovičku. Domáci tak zatiaľ záverečnú časť tohto zápasu s prehľadom zvládajú.
     
    84
    Podbrezová skúšala zaútočiť po ľavej strane, Djordjevič si však v rozhodujúcej chvíli pomohol faulom a tak je akcia hostí prerušená. Kováč sa s rozohrávkou neponáhľa.
     
    85
    Dlhá nakopnutá lopta domácich doputovala do rukavíc brankára Kuciaka, Podbrezová bude musieť už začať aj riskovať. Dnes si však hostia šancu nevypracovali a tak sa pochopiteľne gólu nedočkali.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Adrián Káčerík (FK Železiarne Podbrezová).
     
    87
    Chvíľu sa teraz nehralo, Karlík ostal po osobnom súboji ležať na trávniku a tak sme sledovali jeho ošetrenie. Domáci futbalista je už v poriadku a so svojimi spoluhráčmi už v hre pokračuje.
     
    88
    ViOn sa teraz drží na útočnej polovičke a kontroluje záver tohto zápasu. Zrejme to už domáci teda zvládnu a body tak ostanú doma. Uvidíme, či príde predsa len ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    89
    Podbrezová sa dostáva na útočnú polovičku, stále však nemá dostatok priestoru aby niečo zaujímavé vymyslela. Pomaly sa už blíži záver riadneho hracieho času, uvidíme, koľko sa ešte nadstaví.
     
    89
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Róbert Gešnábel, prichádza Denis Horník.
     
    90
    Štvrtý rozhodca Ivan Kružliak ukazuje, že sa ešte bude hrať ďalšie 4 minúty!
     
    90+1
    Domáci však držia svojho súpera ďaleko od svojej brány, Podbrezová už otvára a zadné vrátka. ViOn však všetko úspešne zvláda.
     
    90+2
    Navyše sa teraz Zlaté Moravce posúvajú na útočnú polovičku a získavajú autové vhadzovanie. Podbrezová sa tak musí stiahnuť na svoju polovičku.
     
    90+3
    Hostia sa ešte snažia o vyrovnanie, ale nedarí sa im v tomto zápase presadiť sa v útočnej fáze. Zrejme už nič zaujímavého neuvidíme.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Pavel Kováč (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    90+4
    Veľa nechýbalo a hostia mohli vyrovnať! Podbrezová založila posledný útok na bránu domácich, spoza 16-tky sa dostal k strele z voleja Mikuš, jeho skvelý pokus však opečiatkoval brvno domácej brány!
    90+4. Mikuš trafil brvno
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas bol o niečo zaujímavejší, ale gól sme v ňom napokon nevideli. Podbrezovú podržal pri šanciach brankár Kuciak a hostia mali len jednu veľkú príležitosť na skórovanie, Mikuš však v závere nadstaveného času trafil brvno. Zlaté Moravce tak vyhrávajú doma 1:0 a získavajú tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:57:10)

    Miroslav Revaj

    Branky: 44. Urgela

    Karty:   67. Bariš (ZMO), 90+3. Kováč (ZMO) – 22. Baéz (POD), 29. Djordjevič (POD), 58. Leško (POD), 86. Káčerík (POD)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Dobrotka (C), Chren, Karlík, Nikolić – Szymonowicz – Gešnábel (89. Horník), De Oliveira Silva (80. Sládek), Bariš, Nascimento (71. Záhumenský) – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Horník, Záhumenský, Paixao da Silva, Renan Renan, Sládek, Baggio da Costa.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Krivák, Kostelný (C), Kuc – Turňa, Kopičár (82. Káčerík), Baéz, Leško, Djordjevič – Bernadina (65. Mikuš), Rendla (65. Blahút).
    Náhradníci: Lukáč – Mikuš, Haščák, Kupčík, Blahút, Válovčan, Káčerík.

    Rozhodčí: Pavel Ochotnický – Gabriel Ádám, Peter Jenčura – Ivan Kružliak
    thejrc.org