Nitra – Ružomberok 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Podbrezová 1:0 (kon.) | Senica – Trnava 1:3 (kon.)
konec
FK Senica
1:3 (0:2)
FC Spartak Trnava
sk Sobota 23.09.2017, 19:00 • OMS Aréna Senica • Niké liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 10. kolo našej najvyššej futbalovej súťaže, kde FK Senica privíta na svojom trávniku tím FC Spartak Trnava. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    FK SENICA

    Záhoráci si vstup do nového ročníka rozhodne predstavovali inak. V aktuálnej sezóne ešte nedokázali naplno bodovať a ťažko povedať, či sa im to podarí dnes s rozbehnutou Trnavou. Seničania figurujú na úplnom chvoste tabuľky a po 9. kole dokázali získať len 2 body. Na svojom konte nemajú žiadne víťazstvo, dve remízy a sedem prehier. Svojim súperom dovedna nastrieľali 6 gólov a až 21 inkasovali. Čo z nich robí tím s najhoršou ofenzívou a zároveň aj defenzívou v lige. Pred pár dňami FK Senica zmenila aj osobu na poste trénera. Ivana Vrabca nahradil staronový Ladislav Hudec. V Senici pôsobil už v minulosti. Na trénerskú lavičku sa v Senici posadil prvýkrát v sezóne 2008/09, keď hráči pod jeho vedením s prehľadom zvíťazili v 4. lige. Už v nasledujúcej sezóne nastúpil s výrazne obmeneným kádrom do najvyššej súťaže. V nej pôsobil v mužstve v jesennej časti a klub pod jeho vedením zimoval na výbornej 5. priečke. Napriek tomu v jarnej časti sa spoločné cesty Senice a Ladislava Hudeca rozišli. Prvý zápas pod vedením Ladislava Hudeca odohrali Záhoráci v pohári, kedy vycestovali ku štvrtoligovému klubu s názvom Medzev. Tam po remízovom výsledku nasledovali pokutové kopy, v ktorých boli domáci futbalisti úspešnejší. Seničania tak vypadli hneď v druhom kole. Hudovci si hceli napraviť reputáciu v ďalšom ligovom kole, kedy vycestovali na trávnik Dunajskej Stredy. Tam sa dívaci dočkali úvodného zásahu až v 86. minúte, kedy sa presne travil domáci Davis. Nechajme sa prekvapiť, či dokáže Senica prekvapiť jasného favorita.

    FC SPARTAK TRNAVA

    Trnavčania po 9. kole figurujú na peknej druhej priečke so ziskom 21 bodov. Tabuľkový líder zo Slovanu Bratislava má rovnaký počet bodov, ale lepšie skóre. Trnava má na svojom konte sedem víťazstiev a dve porážky. Ich skóre je 14:8, čo z nich robí druhý najlepší tím, čo sa týka inkasovaných gólov. V poslednom ligovom zápase sa predstavili pred zrakmi vlastných fanúšikov. Návšteva však bola veľmi slabá, no napriek tomu sledovala víťazstvo svojich miláčikov v zápase so Zlatými Moravcami. Šťastným a jediným presným strelcom sa stal v 32. minúte Jirka, vďaka ktorému si Trnava pripísala plný bodový zisk. Trnavčania momentálne ťahajú sériu troch ligových víťazstiev a je veľmi pravdepodobné, že túto sériu natiahnú minimálne o jeden kúsok.

    Svetoví bookmakeri dnes viac veria domácemu celku, na ktorý vypísali kurz 1.60, na remízu to činí 3.86 a na prekvapivé víťazstvo Senice je vypísaný kurz 5.57.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Plach – Medvěděv, Jarabica, Ranko, Podhorin – Duga, Sarpei – Šefčík, Krč, Kováč – Vaščák (C).
    Náhradníci: Milošovič – Otrísal, Romulo Romulo, Richtárech, M. Rigo, Malý, Obiechina.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – S. Lukić Lukić, Hladík, Godál (C), Čonka – Tóth, Pehlivan – Jirka, Vlasko, Brigant – Egho.
    Náhradníci: Chudý – Janso, Čanturišvili, Yilmaz, Oravec, A. Lovás, Mihálik.

    Rozhodca: M. Vlk – E. Weiss, M. Galo – L. Prešinský.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    V zadných radoch sa skvelým zákrokom prezentoval Erik Jirka, ktorý dobre načasovaným sklzom zastavil rozbiehajúcu sa akciu súpera. FK Senica bude zahrávať outové vhadzovanie.
     
    3
    Hneď z úvodu ostáva po súboji ležať na trávniku jeden z hráčov hostí, ktorý si pýta opateru lekárskeho tímu. Zrejme ide o Slavka Lukića. Dúfajme, že bude v poriadku a do hry ešte naskočí bez nejakých zdravotných komplikácii.
     
    4
    Slavko Lukić zrejme bude v poriadku a do hry sa ešte zapojí. Už sa vracia späť na hraciu plochu.
     
    5
    Samuel Šefčík hral na svojej polovici na istotu a loptu okamžite poslal za postrannú čiaru. FC Spartak Trnava bude pokračovať outovým vhadzovaním.
     
    6
    Pri lopte sú hostia, ktorí sa usadili na polovici súpera. Tam si medzi sebou vymieňajú série krákych prihrávok s cieľom rozhodiť defenzívu a vytvoriť si lepšiu streleckú pozíciu.
     
    7
    Erik Jirka si zbiehal do voľného priestoru, kde mu okamžite bola poslaná prihrávka. Do zakončenia sa žiaľ nedostal. Marián Jarabica si svoj priestor postrážil a nepustil ho ku strele.
     
    8
    Jakub Krč sa rútil smerom dopredu, ale v kľúčovom okamihu neudržal rovnováhu a ocitol sa ležiac na trávniku. Hlavný arbiter necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    9
    Skvelý obranný zákrok v podaní Slavka Lukića, ktorý zastavil rozbiehajúci sa útok súpera a tak nikomu nedovolil zakončiť.
     
    10
    Ján Vlasko z ľavej strany ihriska hľadal centrom svojich spoluhráčov, ale našiel len hlavu dobre postaveného Michala Ranka, ktorý loptu vyhlavičkoval do bezpečnej vzdialenosti.
     
    11
    Lopta sa nachádza na polovici FK Senica, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    12
    Tomáš Brigant dokázal prejsť cez prvého brániaceho hráča a následne z väčšej vzdialenosti zakončil. Jeho strelecký pokus nasmeroval len do miest, kde stál pripravený František Plach, ktorý loptu zachytil.
     
    13
    Samuel Šefčík si spracoval krátku prihrávku Jakuba Krča, ktorú sa snažil preposlať formou dlhého krosu smerom k bránke. Na jeho prihrávku nikto nereagoval, pretože smerovala do priestoru nikoho.
     
    14
    Michal Ranko poslal dlhý pas až do šestnástky súpera. Tam síce lopta prepadla, ale do zakončenia sa nedostal ani jeden zo senických hráčov.
     
    15
    Trnava dala gól!
    MARVIN EGHO si zbehol do šestnástky súpera, kde si spracoval prihrávku Erika Jirku. Neskôr sa pohral s trojicou brániacich hráčov a presne zakončil do pravej časti bránky. Stav stretnutia je 0:1!
    15. Marvin EGHO - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    21
    Ospravedlňujeme sa za dlhšiu neaktivitu, ale na štadióne máme menšie technické problémy.
     
    22
    Jakub Krč bol v strede ihriska zastavený brániacim hráčom nedovoleným spôsobom. FK Senica bude mať výhodu voľného kopu takmer z postrannej čiary.
     
    23
    Hlavný arbiter prerušil hru, pretože fanúšikovský tábor Trnavy odpálil na štadióne zopár dýmovníc. Nemalo by sa jednať o dlhšie prerušenie.
     
    24
    V hre sa už pokračuje ďalej. Defenzíva Trnavy si s voľnym kopom Senice bez problémov poradila a nebezpečenstvo zažehnala.
     
    25
    Jakub Krč po súboji spadol v šestnástke súpera, ale hlavný arbiter stál dostatočne blízko, aby si všimol, že sa o žiadny faul nejednalo. Hra pokračuje bez prerušenia.
     
    26
    Jurij Medveděv zbytočne nešpekuloval a poslal tvrdý projektil smerom k bránke súpera z väčšej vzdialenosti. Ale tento pokus letel veľmi vysoko, až niekde medzi divákov. Budeme sledovať odkop od bránky Spartaku Trnava.
     
    27
    Erik Jirka si v súboji pomáhal nedovoleným spôsobom, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra. Ten okamžite odpískal a nariadil voľný kop v prospech Senice.
     
    28
    Oliver Podhorin sa prezentoval veľmi nevydareným centrom z ľavej strany ihriska. Lopta putovala do zámedzia, čo znamená, že útočná snaha Senice končí.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Hans Nunoo Sarpei (FK Senica).
     
    30
    Po nedovolenom zákroku Hansa Nunaa Sarpeia zahrávali hostia voľný kop zo strednej vzdialenosti, ale centrovaná lopta, len presvišťaľa pomedzi hráčov až do zámedzia.
     
    31
    FC Spartak Trnava má výhodu outového vhadzovania na vlastnej polovici ihriska.
     
    32
    Erik Jirka sa pokúsil odcentrovať z pravej strany ihriska, ale jeho úmysel dokázal zblokovať jeden z brániacich hráčov. FC Spartak Trnava bude zahrávať rohový kop.
     
    33
    Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Ján Vlasko, ktorý loptu poslal k ľavej tyčke, ale František Plach sa natiahol a loptu dokázal zachytiť.
     
    34
    Po hlavičkovom súboji ostáva ležať na trávniku dvojica hráčov. Po jednom z obidvoch tímov. Dúfajme, že budú v poriadku a do hry ešte naskočia. Hra je na dlhšiu dobu prerušená.
     
    35
    Žltú kartu dostáva Michal Ranko (FK Senica).
     
    36
    Ivan Hladík si vyšliapol v súboji na Samuela Šefčíka, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra. Ten svojím hvizdom vstupuje do diania hry. FK Senica bude zahrávať voľný kop z veľkej diaľky.
     
    37
    Denis Duda sa v dobrom svetle prezentoval v defenzíve, keď nadvakrát dokázal zastaviť rozbiehajúci sa útok súpera a tak získať loptu na svoju stranu.
     
    38
    Trnava dala gól!
    ERIK JIRKA sa po krásnej prihrávke Marvina Egha dostal do samostatného úniku. Mal dostatok času na zakončenie a toho aj využil. Poslal presnú strelu opäť do pravej časti bránky. Stav stretnutia je 0:2!
    38. Erik JIRKA - 0:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    40
    Pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí si na vlastnej polovici ihriska medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    41
    Blažej Vaščák sa vyčítavým pohľadom pozerá na asistenta rozhodcu, ktorý nenariadil rohový kop v prospech Senice. Bude z toho len odkop od bránky Trnavy.
     
    42
    Zaznel hvizd hlavného arbitra po tom, čo sa Hans Sarpei ocitol po súboji na trávniku. FK Senica bude pokračovať voľným kopom z poliacej čiary.
     
    43
    Ján Vlasko poslal z ľavej strany ihriska prízemný center, ktorý dokázal zachytiť pekným sklzom Michal Ranko. Od neho lopta putuje do zámedzia a Spartak Trnava bude zahrávať rohový kop.
     
    44
    Marvin Egho našiel svojou prihrávkou vedľa stojaceho Tomáša Briganta, ktorý poslal na bránku tečovaný pokus. Lopta smerovala len tesne vedľa pravej tyčky. To bola šanca!
     
    45
    V závere druhého polčasu sa chcel na listinu strelcov zapísať aj Ivan Hladík, ku ktorému sa odrazila lopta. Tú sa snažil takmer okamžite poslať späť smerom k bránke. Jeho tvrdý projektil smeroval tesne nad.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v prvom dejstve ešte tri minúty navyše.
     
    45+2
    Samuel Šefčík bol pri svojom výlete smerom dopredu potiahnutý za dres. Hlavný arbiter fúkol do píšťaľky a nariadil voľný kop v prospech Senice.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme tu koniec prvého polčasu. Ten možno označiť ako priemerný. Mali sme možnosť vidieť dva presné zásahy, najprv z kopačky Marvina Egha a neskôr si strelecký účet otvoril aj Erik Jirka. Sledujeme jasnú dominanciu hosťujúceho celku, ktorý kombinačnou hrou si razí cestu k bránke súpera. Ten naopak vsadil na pevnú defenzívu a udrieť sa pokúša po rýchlych kontrách. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Alan Kováč, prichádza Romulo.
     
    47
    FK Senica bude po nevydarenej prihrávke zahrávať rohový kop. Nechajme sa prekvapiť, ako s ním hráči vynaložia.
     
    48
    Samuel Šefčík sa postavil k rohovej zástavke a poslal prudký center na bližšiu žrď. Tam stál pripravený obrana, ktorý loptu upratal do bezpečia.
     
    49
    Marvin Egho si našiel voľný priestor, ktorý využil k centru. Jeho pokus však smeroval len do priestoru nikoho a následne až do zámedzia. FK Senica bude zahrávať odkop od bránky.
     
    50
    Marvin Egho si spracoval prihrávku svojho spoluhrača a následne skrz brániaceho hráča zakončil. Bol to Michal Ranko, kto zblokoval jeho pokus.
     
    51
    Blažej Vaščák síce vyhrál dôležitý hlavičkový súboj, ale nedovoleným spôsobom. To si hlavný rozhodca všimol a prerušil hru.
     
    52
    Tomáš Brigant individuálnym spôsobom prešiel až do pokutového územia súpera, kde prudkou prihrávkou našiel nabiehajúceho Erika Jirka. Ten sa do lopty oprel z prvej, ale jeho tvrdý strelecký pokus smeroval tesne nad brvno.
     
    53
    Jurij Medveděv nezvládol situáciu a zbytočne stratil loptu. Tú vzápätí získal jeden z jeho spoluhráčov, ktorý robí problémyna súperovej polovici.
     
    54
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Blažej Vaščák, prichádza Marek Rigo.
     
    55
    Hans Nunoo Sarpei si spracoval krátku prihrávku Jakuba Krča a následne sa snažil ohroziť bránku súpera streou z väčšej vzdialenosti. Jeho pokus však dokázal zblokovať všadeprítomný Ivan Hladík.
     
    56
    Jakub Krč sa po prihrávke svojho spoluhráča dostal do vážnej príležitosti, ale tam ho k zemi poslal jeden z brániacich hráčov. Hlavný arbiter mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia. Ťažko povedať, či sa naozaj nejednalo o nedovolený zákrok, po ktorom mala nasledovať penalta.
     
    57
    Po súboji ostáva v strede ihriska ležať otrasený Hans Nunoo Sarpei, ktorý potrebuje opateru lekárov.
     
    58
    Erik Jirka poslal z pravej strany ihriska prízemný center, ktorý však v predbránkovom priestore dokázal Jurij Medveděv zachytiť a loptu upratať do bezpečia.
     
    59
    Hans Nunoo Sarpei je zdá sa v poriadku. Už sa pripojil späť do hry k svojim spoluhráčom.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Jakub Krč (FK Senica).
     
    61
    Silva Santos Romulo si v súboji počínal nedovolene, čo si hlavný arbiter všimol a nariadil voľný kop v prospech Trnavy.
     
    62
    Exekútor voľného kopu sa rozhodol pre rozohrávku nakrátko a tak môže Spartak aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    63
    FK Senica mohla ohroziť súpera po nariadenom voľnom kope. K realizácii sa postavil Jakub Krč, ktorý poslal dlhý center, takmer z poliacej čiary. Lopta si našla cestu až za bránkovú čiaru. FC Spartak Trnava bude pokračovať odkopom od vlastnej bránky.
     
    64
    Marek Rigo krásnou prihrávkou našiel nabiehajúceho Jurija Medveděva, ktorý však nemal dostatok času na zakončenie. Napriek tomu sa mu to podarilo, ale s jeho pokusom nemal Martin Vantruba väčšie problémy a loptu zachytil.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Ivan Hladík (FC Spartak Trnava). Nešportové správanie.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Romulo (FK Senica). Nešportové správanie.
     
    67
    Po súboji sa na hracej ploche ocitol Samuel Šefčík. Po tomto nedovolenom zákroku bude FK Senica zahrávať voľný kop, takmer z poliacej čiary.
     
    68
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Tomáš Brigant, prichádza Vachtang Čanturišvili.
     
    69
    Ján Vlasko sa rútil sám na gólmana. Prekvapivo ešte svojou prihrávkou hľadal nabiehajúceho Marvina Egha, čo sa mu aj podarilo. Ten zakončil z väčšieho uhlu. Lopta smerovala do siete, ale na bránkovej čiare zastúpil svojho gólmana Jurij Medveděv.
     
    70
    Senica dala gól!
    JURIJ MEDVĚDĚV získal v súboji dôležitú loptu a pokračoval ďalej smerom dopredu. V pokutovom území sa pohral hneď s niekoľkými obrancami a následnou strelou k pravej tyčke sa nemýlil. FK Senica dokázala znížiť nepriaznivý stav na 1:2. Bez asistencie.
    70. Jurij MEDVĚDĚV - 1:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    72
    Jakub Krč bol v súboji až príliš aktívny a dopustil sa útočného faulu. FC Spartak bude po tejto udalosti pri lopte.
     
    73
    Jurij Medveděv poslal dlhý kros až na hranicu šestnástky, kde sa najlepšie zorientoval Erik Jirka. Ten akrobatickým spôsobom upratal loptu do bezpečia.
     
    74
    Samuel Šefčík zahodil obrovskú príležitosť na skórovanie. Zbehol si do voľného priestoru, kde mu bola poslaná prudká prihrávka. Do nej sa oprel z prvej, ale loptu netrafil úplne ideálne. Síce okázal prestreliť gólmana, ale ten ešte loptu na bránkovej čiare dokázal zachytiť.
     
    75
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 1 501 platiacich divákov.
     
    76
    Michal Ranko si vo vlastnom pokutovom území spracoval loptu rukou. Aspoň to tak videl hlavný rozhodca. FC Spartak Trnava bude zahrávať pokutový kop.
     
    77
    Trnava dala gól!
    Autorom gólu z pokutového kopu je BORIS GODÁL, ktorý sa z bieleho bodu nemýlil a poslal loptu do pravej časti bránky. Stav stretnutia je 1:3.
    77. Boris GODÁL - 1:3
    Zdroj: www.huste.tv
     
    79
    Jakub Krč sa prezentoval úspešným obranným zákrokom, po ktorom dokázal zastaviť rozbehnutého Marvina Egha.
     
    80
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Pentecost Obiechina.
     
    81
    Defenzíva FK Senica teraz perfektne vytlačila súpera z vlastného pokutového územia až na vlastnú polovicu ihriska. Skvelá práca!
     
    82
    Domáci futbalisti sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok s cieľom rozhodiť defenzívu súpera a tak si vytvoriť lepšiu streleckú pozíciu.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ján Vlasko, prichádza Lukáš Mihálik.
     
    84
    Pentacost Obiechina svojím centrom našiel hlavu Mareka Riga, ktorého hlavičkový pokus skončil na brvne Martina Vantrubu. Odrazenú loptu sa snažil do siete dostať jeden z domácich hráčov, ale jeho strelecký pokus dokázal Martin Vantruba zázračným spôsobom vyraziť.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Martin Vantruba (FC Spartak Trnava). Zdržovanie hry.
     
    86
    Pentacost Obiechina sa teraz neukázal v najlepšom svetle. Snažil sa preniesť hru na opačnú stranu, ale len presne na kopačku protihráča.
     
    87
    Lopta sa nachádza na polovici FK Senica, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    88
    Domáci sa ešte pokúšajú o malý futbalový zázrak. So všetkými hráčmi sa nachádzajú na polovici súpera, kde si snažia vytvoriť tlak.
     
    89
    Hostia zakladali rýchly protiútok po krídle. O prihrávku sa hlásil Yasin Pehlivan, ktorý ju aj dostal, ale jeho zakončenie z vnútra šestnástky bolo veľmi nepresné. V tomto prípade nemusel František Plach vôbec zasahovať.
     
    90
    V závere riadneho hracieho času budú Záhoráci zahrávať ešte priamy voľný kop zo zaujímavej pozície na priame ohrozenie.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte 4 minúty navyše.
     
    90+2
    Marvin Egho dostal milimetrovú prihrávku do úplne voľného priestoru. Mal dostatok času na premyslenie celej situácie. Svoj strelecký pokus však namieril len vysoko nad. Zbytočne premárnená šanca.
     
    90+3
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Marvin Egho, prichádza Andrej Lovás.
     
    90+4
    V závere stretnutia Vakhtang Tchanturishvili našiel svojim centrom voľného Lukáša Mihálika, ale ten vyslal na Františka Placha len veľmi slabý strelecký pokus, ktorý poľahky zachytil.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:9.
    Střely mimo: 7:4.
    Rohy: 5:3.
    Ofsajdy: 0:1.
    Fauly: 16:24.
     
    Zaznel záverečný hvizd Mária Vlka, s ktorým prichádza aj koniec tohto stretnutia. V ňom sme mali možnosť vidieť hneď štyri presné zásahy, ale napokon to budú hostia, kto sa môže tešiť z víťazstva 3:1. Domáci v druhom polčase viac kombinovali a boli útočne aktívnejším tímom, ale hosťujúca defenzíva fungovala veľmi dobre a svojmu súperovi ponúkala len minimum priestoru na hracej ploche. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (20:53:32)

    Róbert Gašpárek

    Branky: 70. Medvěděv – 15. Egho (Jirka), 38. Jirka (Egho), 77. Godál (pen.)

    Karty:   29. Sarpei (SEN), 35. Ranko (SEN), 60. Krč (SEN), 66. Romulo Romulo (SEN) – 66. Hladík (TRN), 85. Vantruba (TRN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:24.
    FK Senica: Plach – Medvěděv, Jarabica, Ranko, Podhorin – Duga, Sarpei – Šefčík (80. Obiechina), Krč, Kováč (46. Romulo Romulo) – Vaščák (C) (54. M. Rigo).
    Náhradníci: Milošovič – Otrísal, Romulo Romulo, Richtárech, M. Rigo, Malý, Obiechina.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – S. Lukić Lukić, Hladík, Godál (C), Čonka – Tóth, Pehlivan – Jirka, Vlasko (83. Mihálik), Brigant (68. Čanturišvili) – Egho (90+3. A. Lovás).
    Náhradníci: Chudý – Janso, Čanturišvili, Yilmaz, Oravec, A. Lovás, Mihálik.

    Rozhodčí: M. Vlk – E. Weiss, M. Galo – L. Prešinský

    Diváci: 1501
    bahis siteleri