Karviná – Brno 2:1 (kon.) | Jihlava – Ostrava 2:1 (kon.) | Sparta – Teplice 3:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
3:0 (2:0)
FK Teplice
Neděle 24.09.2017, 18:00 • Generali Arena, Praha-Bubeneč • HET liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer z pražské Letné, kde se v rámci osmého kola fotbalové HET ligy představí Sparta proti Teplicím.

    AC SPARTA PRAHA

    Sparťané do sezóny tradičně vstoupili v roli jednoho z hlavních favoritů na mistrovský titul. Letos navíc posíleni jedenácti zahraničními posilami a také novým trenérským štábem vedeným Andreou Stramaccionim.

    Po brzkém vyřazení z Evropské ligy se jim ale nedaří ani v té domácí, když v dosavadních sedmi zápasech už čtyřikrát nedokázali zvítězit a naposledy odevzdali všechny body odvěkému rivalovi ze Slavie. V týdnu Sparta vstoupila do domácího poháru, výhra 1:0 na hřišti druholigového Znojma se ale také nedá řadit mezi ty přesvědčivé.

    Italskému trenérovi se ale postupně uzdravuje řada zraněných hráčů a mimo hru zůstávají už pouze zraněný turecký stoper Kaya a nemocný Lukáš Juliš, u nějž se během léta spekulovalo o hostování právě v Teplicích, zůstal ale hráčem Sparty..

    FK TEPLICE

    Fotbalisté ze severu Čech letos střílejí více branek než Sparta, ale také častěji inkasují a byť mají celkově o jednu branku lepší skóre než jejich dnešní soupeř, tak se ztrátou dvou bodů na aktuálně šestou Spartu, jsou desátí.

    Po výhře nad Jihlavou 3:1 Teplice dva další zápasy marně čekají na vstřelenou branku, ve Zlíně podlehli 0:2 a s Bohemians 1905 hráli bez branek. Také Teplice během týdne úspěšně zvládly svůj pohárový start na hřišti druholigového celku, byť ani jejich vítězství 4:3 na hřišti Táborska se i přes tříbrankové vedení nerodilo úplně jednoduše.

    V dnešním souboji jim budou chybět zranění Hora a Soungole, ohrožený je start Marka Červenky. Do sestavy by se pak po trestu za vyloučení měl vrátit stoper Šušnjar.

    VZÁJEMNÁ BILANCE

    V historické bilanci jsou výrazně úspěšnější sparťané, kteří z dosavadních 42 zápasů zvítězili ve dvaceti případech, Teplice pak v osmi.

    Naposledy se hrálo v prosinci 2016, kdy zde na Letné Sparta v závěrečném podzimním kole loňské sezóny zvítězila 2:1 po trefách Michala Kadlece a Davida Lafaty, za Teplice v závěru už jen korigoval výsledek David Vaněček. Všichni tři by se mohli objevit na trávníku letenské arény i dnes.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Dúbravka – Zahustel, Hovorka, Štetina, Mich. Kadlec – Biabiany, Mavuba, Mareček, Vatajelu – Lafata (C), V. Kadlec.
    Náhradníci: Bičík – Ben Chaim, M. Frýdek, Karavajev, Mandjeck, Plavšić, Josef Šural.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Ljevakovič (C), Krob – Král, Kučera – Fillo, Jan Rezek, Hyčka – Vaněček.
    Náhradníci: Jakub Diviš – Červenka, Šušnjar, Trubač, Urma, Vošahlík, Žitný.

    Rozhodčí: Ardeleanu – Moláček, Mokrusch.

     
    Ani v dnešním zápase se domácí hráči nemohou těšit na podporu svého kotle, ten totiž zůstal prázdný a je v něm vyvěšený transparent "Arrivederci Stramaccioni." Toto heslo snad žádný překlad nepotřebuje.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Tepličtí rozehráli a Vaněček ihned dostal první míč na levé křídlo, sparťané však okamžitě na teplického forvarda zatlačili a míč mu odebrali.
     
    3
    Mavuba vystihl nepřesnou teplickou rozehrávku a hnal se do šance a nakonec byl zastaven jen za cenu faulu. Uvidíme volný přímý kop.
     
    4
    Viděli jsme obstřelení zdi a míč před Grigarem ještě skočil, i tak si ale teplický brankář připisuje první nepříliš složitý zákrok.
    4. Vatajelu z dálky překonal zeď, Grigar ale dával pozor
     
    5
    Václav Kadlec si navedl míč na hranici šestnáctky a snažil se odcentrovat, jeho míč však dolétl pouze k hostujícím hráčům.
     
    6
    Sparťané zatím hrají s míčem výrazně častěji a snaží se diktovat tempo hry. Severočeši zatím čekají, co jejich soupeř přichystá.
     
    7
    Biabiany trochu zazmatkoval a z rozehrávky míč pouze namazal soupeři. Fillo se snažil protáhnout se do šance na levém křídle, Michal Kadlec ho však kousek od poloviny hřiště poslal k zemi nedovoleným způsobem.
     
    8
    Hosté se do žádné příležitosti neprokombinovali, také sparťané zatím hrají s míčem jen kolem poloviny hřiště, a tak může být Grigar v klidu.
     
    9
    První velká šance utkání! Tepličtí postupovali kupředu po pravé straně, odkud putoval střílený centr do šestnáctky na Rezka, jenž vypálil z první, Dúbravka se za střelou jen ohlédl, měl ovšem štěstí, neboť míč proletěl těsně vedle.
    9. Rezek v obrovské šanci těsně minul sparťanskou bránu
     
    10
    Do další šance se po levém křídle hnal Vaněček, kterého dokázal jeden z obránců Sparty na poslední chvíli obrat o míč.
     
    11
    Na druhé straně se pokoušel Lafata vysunout Biabianyho, také k němu ale přistoupili bránící hráči a šanci tak zmařili.
     
    12
    Severočeši si hodně dlouho vyměňovali balon na levé straně, nakonec se rozhodl Kučera odcentrovat, pro míč si ale došel brankář Dúbravka, který ho bezpečně ukryl do svých rukavic.
     
    13
    S balonem kombinují Pražané, hráči ve žlutých dresech ale jejich rozehrávku dobře napadali, a tak se Stramaccioniho svěřenci zatím nedostali z vlastní poloviny.
     
    14
    Ljevakovič ostře zajel do Václava Kadlece a hlavní sudí píská proti Teplicím. Uvidíme volný přímý kop.
     
    15
    Vatajelův centr se stáčel od brány na vzdálenější tyč, Grigar ale včas vyběhl a míč si ze vzduchu stáhl.
     
    16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre utkání. Vatajelu nejprve přenesl hru na pravou stranu, kde byl zcela volný Zahustel. Ten neváhal a vyslal do šestnáctky povedený střílený centr, na nějž si nabíhal VÁCLAV KADLEC společně s Lafatou a prvně jmenovaný ho nakonec z voleje dokázal dopravit do sítě.
    16. Václav KADLEC - 1:0
     
    17
    Pražany úvodní branka povzbudila a už chystají další akci, na středu hřiště s balonem hraje Mavuba.
     
    18
    Tepličtí však ke svým protihráčům přistupovali velmi rychle, a tak se sparťané museli vrátit až k vlastnímu brankáři a začínají prakticky od začátku.
     
    19
    Zahustel se dostal k dalšímu centru, tentokrát ale našel jen hráče ve žlutém dresu, který odklidil míč do bezpečí. Na hranici vápna se ještě pokoušel míč zpracovat Lafata, tomu ale balon od nohy odskočil.
     
    20
    Pražané to zkoušeli po levém křídle, po zdlouhavé kombinaci však nedokázali do šestnáctky soupeře proniknout. Hosté ovšem nepřišli s žádnou protiakcí a míč v podstatě jen odevzdali odkopem svému sokovi zpět.
     
    21
    Zahraje si opět brankář Dúbravka. Sparťané drží balon a snaží se vymyslet nějakou kloudnou akci.
     
    22
    Michal Kadlec se pokoušel obloučkem za obranu nalézt Vatajelua, toho ale hosté dobře pokryli a míč tak doskákal až ke Grigarovi.
     
    23
    Ljevakovič se pokoušel míč odklidit do bezpečí, podcenil ale napadajícího Kadlece, který jeho přihrávku vystihl. Sparťanský útočník následně hledal své spoluhráče ve vápně, na přihrávku na hranici šestnáctky si však nikdo neseběhl.
     
    24
    Zahustel v tísni u pravé lajny pouze otřel míč o soupeře a pro svůj celek tak získal alespoň autové vhazování.
     
    25
    Hyčkovi se otevřel prostor na levém křídle, sprinterský souboj však vyzněl lépe pro sparťanského beka, který odklidil míč na roh.
     
    26
    První centr dokázala obrana Sparty odvrátit, záhy přiletěl do šestnáctky domácích další míč a ten skončil v rukavicích pozorného Dúbravky.
     
    27
    Tepličtí pokazili rozehrávku a trestat mohl Biabiany, který po krátkém rozmýšlení adresoval přihrávku do šestnáctky, míč ovšem skončil jen u hráčů hostí.
     
    28
    Rezek se dopustil nesmyslného faulu ve vápně Sparty a protože vůbec nešlo o souboj o míč, vidí hostující středopolař žlutou kartu.
     
    29
    Kadlec nevyslal do vápna Teplic ideální přihrávku, odražený balon však vyplul ideálně před Marečkem, který z první vypálil, svou dělovku ovšem poslal pouze do hlediště.
    29. Marečkova pohotová a tvrdá rána letěla mimo
     
    30
    Vondrášek dostal poměrně dost prostoru na pravém křídle, a tak se rozhodl odcentrovat, nejvýše se však vznesli sparťané, kteří zažehnali nebezpečí.
     
    31
    Václav Kadlec se snažil prchnout do rychlé protiakce, nikdo z jeho spoluhráčů se však na polovinu soupeře nevydal, a tak musel domácí forvard celou akci zbrzdit.
     
    33
    Pražané měli k dispozici volný přímý kop, centrovaný balon propadl až ke vzdálenější tyči, kde se pokoušel do téměř prázdné brány zakončovat Hovorka. Grigara nyní zachránil jeden z jeho obránců, který dokázal ve skluzu jistému gólu zabránit a odkopnout míč na roh.
    33. Grigar vyběhl do prázdna, Hovorkovu gólovou střelu vychýlil mimo Fillo
     
    34
    Z rohového kopu si Stramaccioniho svěřenci další zajímavou šanci nevypracovali. Tepličtí mohou rozehrávat.
     
    35
    Hosté se ovšem nedostali daleko a už museli řešit další nepříjemnosti. Vatajelu hledal na hranici vápna Lafatu, kterému se naštěstí pro Severočechy zamotal míč mezi nohama.
     
    36
    Zahustel dostal pěkný pas na levé křídlo, odkud se snažil z druhého dotyku vypálit, jeho přízemní střelu ale dokázali hosté zablokovat.
     
    37
    Vatajelu zůstává ležet na trávníku, Severočeši zakopli balon do autu a domácí křídelník je ošetřován.
     
    38
    Ljevakovič dlouhým míčem dokázal uvolnit Kroba na levé straně, k centru už ale obrana Sparty svého soka nepustila.
     
    39
    Štetina se pokoušel napadat soupeře, počínal si však až příliš tvrdě. Vaněčka totiž poslal k zemi nedovoleně a hosté budou moci rozehrávat.
    39. Dúbravka vyškrábl nebezpečný roh těsně před Králem
     
    40
    Další faul Sparty, nyní již budou moci hosté poslat míč přímo do šestnáctky svého soka.
    40. Rezek i se žlutou kartou tvrdě sestřelil Michala Kadlece
     
    40
    Míč z levé strany letěl na přední tyč, nejlépe se dokázal zorientovat Biabiany, který balon odklidil na roh.
     
    41
    Centr se zajímavě stáčel na zadní tyč, Dúbravka byl ovšem pozorný a míč přizvedl tak, že proskákal až mimo vápno.
     
    42
    Severočeši uklidňují hru, po delší době totiž mají prostor pro postupnou rozehrávku a následný útok.
     
    43
    Krob hledal ve vápně Vaněčka, defenziva Sparty ale zafungovala dobře a uvidíme jen další rohový kop.
     
    44
    Sudí po strkanici ve vápně odpískal faul teplického fotbalisty, Dúbravka bude moci rozehrávat z klidu.
     
    45
    V samotném závěru uvidíme ještě jeden sparťanský volný přímý kop. Na přímou střelu to není, s největší pravděpodobností ale poletí balon rovnou do vápna.
     
    45+1
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do dvoubrankového vedení! Míč skutečně letěl přímo do vápna soupeře, kde propadl na zem a strhla se pořádná mela. Chvilku se zdálo, že míč do sítě dotlačí Václav Kadlec, nakonec se ale k míči procpal DAVID LAFATA a právě od něj putoval balon za brankovou čáru.
    45+1. David LAFATA - 2:0
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je minulostí. Sparťané zatím porážku v derby nahrazují svým fanouškům nejlépe, jak mohou. Zatím totiž svého soupeře jasně přehrávají a také zaslouženě vedou. O sparťanské góly se postarali oba útočníci – Václav Kadlec a David Lafata. Tepličtí zatím na svou první šanci čekají a pokud chtějí se zápasem ještě něco udělat, budou muset do druhé půle hodně přidat. Start druhé pětačtyřicetiminutovky by měl být na programu zhruba v 19:02, tak zůstaňte s námi!

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Sparťané začali tak, jak v první půli skončili. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout Krob, který uviděl za svůj faul žlutou kartu a Vatajelu si již chystá balon na volný přímý kop.
     
    47
    Ve vápně byli nejdůraznější fotbalisté hostí, kteří odpravili balon do bezpečí. Znovu ale kombinují hráči v rudých dresech.
     
    48
    Domácí o balon přišli. Na druhou stranu za přihrávkou za obranu sprintoval Rezek, míč ale před Dúbravkou dostihnout nedokázal.
     
    49
    Tentokrát již se Rezek k balonu dostal, přes Hovorku ovšem přejít nedokázal a hráči z Letné budou moci rozehrávat.
     
    50
    Zahustel byl povalen na polovině hřiště, sparťané tak zůstanou u balonu a mohou nadále chystat útočnou akci.
     
    51
    Domácí přišli o míč a Tepličtí se vydali kupředu, Dúbravka se při centru do jeho šestnáctky trochu nedohodl se Štetinou a míč mu z rukavic vypadl, napodruhé už ale brankář Pražanů dokázal míč ukrýt do svých rukavic.
     
    52
    Biabiany se pokoušel sklepnou míč z první Zahustelovi do lajny, se svým spoluhráčem si ale úplně nerozumněl, a tak balon skončil v autu.
     
    53
    Václav Kadlec dostal výbornou přihrávku do běhu a z levé strany mířil sám na Grigara, míč si ale příliš předkopl, a tak se nakonec ke střele vůbec nedostal, neboť balon doputoval až ke Grigarovi.
    53. Václav Kadlec šel sám na Grigara, ale moc si předkopl balon
     
    54
    Za obranu Teplic mířil další balon, také tentokrát ale celou situaci zvládl vyřešit Grigar, který byl včas venku ze své svatyně a poslal míč do bezpečí.
     
    55
    Po souboji na hranici vápna Sparty upadli oba jeho aktéři, hlavní rozhodčí píská faul teplického fotbalisty.
     
    56
    Kučera dokonce dostává žlutou kartu.
    56. Kučera upadl v souboji s Biabianym a Hovorkou, dostal žlutou za simulování
     
    56
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Jonathan Biabiany, přichází Tal Ben Chaim.
     
    57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané navyšují své vedení! Přetažený centr si na vzdálenější tyči našel Zahustel, který balon sklepl do šestnáctky, kde ho z bezprostřední blízkosti poslal za záda bezmocného Grigara VÁCLAV KADLEC.
    57. Václav KADLEC - 3:0
     
    58
    S balonem hrají Severočeši, kteří kombinují na polovině soupeře, zatím se jim ale nedaří nalézt mezeru v defenzivě svého soka.
     
    59
    Hovorka zastavil svého protihráče jen za cenu faulu, sparťanský stoper navíc inkasuje také žlutou kartu.
     
    60
    Přetažený centr nenašel nikoho ve žlutém a doletěl až do zámezí, rozehrávat bude moci brankář Dúbravka.
     
    61
    S míčem hrají domácí fotbalisté, zatím však sledujeme pouze kombinaci mezi stopery na polovině hřiště.
     
    62
    Zahustel posunul míč na pravé křídlo Ben Chaimovi, ten přes Kroba projít sice nedokázal, pro svůj celek ale záhy vybojoval alespoň autové vhazování.
     
    63
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Alois Hyčka, přichází Jan Vošahlík.
     
    64
    Sparťanům vůbec nevyšlo založení útoku, balon tak domácí v podstatě pouze odevzdali svému soupeři.
     
    65
    Ani Tepličtí se ale do žádné kloudné akce neprobili, naopak na druhé straně zahrozil Ben Chaim, který měl poměrně dost prostoru na pravé straně, míč si však ještě přehodil na levačku a snažil se zakroutit ho ke vzdálenější tyči, tu ovšem o pár čísel minul.
    65. Ben Chaim se zbavil Jeřábka, ale z hranice vápna vystřelil nepřesně
     
    66
    Král se pokoušel projít do vápna z levého křídla, Vatajelu ale dnes hraje velmi dobré utkání, což nyní jen potvrdil, když dokázal hostujícímu hráči sebrat balon.
     
    67
    Štetina před vlastním vápnem zezadu stáhl jednoho z protihráčů nedovoleným způsobem, uvidíme tak standardní situaci v podání Teplických.
     
    68
    Fillův centr proletěl až ke vzdálenější tyči, kde se ho do bezpečí pokoušel uklidit Mareček, který ale málem ohrozil vlastního brankáře a na tribunách to pouze zašumělo.
    68. Málem vlastní gól! Mareček těsně minul Dúbravkovu bránu
     
    69
    Z následného rohu se hosté dokázali prodrat do zakončení, to bylo ale hodně nepřesné.
    69. Jeřábek po rohu hlavičkoval těsně mimo bránu
     
    70
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Bogdan Vatajelu, přichází Srdjan Plavšić.
     
    71
    Sparťané rozehrávají na vlastní polovině, nikam nespěchají a snaží se pomalu, ale jistě posouvat kupředu.
     
    72
    Severočeši ale rozehrávku Sparty velmi aktivně napadali, a tak Dúbravkovi nezbylo nic jiného, než zakopnout balon do autu.
     
    72
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází David Vaněček, přichází Marek Červenka.
     
    73
    Před Ben Chaimem se otevřel volný prostor na levé straně, izraelský fotbalista ale volil přenesení hry na druhou stranu, kde domácí záhy o balon přišli.
     
    74
    Ani jeden z celků se už nikam nežene, sparťané se snaží co nejvíce držet balon na svých kopačkách a nepřipustit zbytečné drama.
     
    75
    Ben Chaim se navíc dostal k centru z levého křídla, našel ovšem pouze hráče hostí, kteří odpálil míč na roh.
     
    76
    Také na centrovaný míč od rohového praporku vyskočili nejvýše fotbalisté hostí, kteří ho odpravili do bezpečí.
     
    77
    Hráči ve žlutých dresech házenkářsky kombinují na polovině soupeře. Sparťané však brání pozorně a teplické hráče zatím do žádné šance nepustili.
     
    78
    Červenka dostal přihrávku na hranici šestnáctky, dokázal se sice uvolnit do šance, velmi výrazně si ale v souboji s Hovorkou pomohl rukou a sudí faul hostujícího útočníka nepřehlédl.
     
    79
    Červenka obdržel za svůj ostřejší zákrok žlutou kartu.
     
    80
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Václav Kadlec, přichází Martin Frýdek.
     
    81
    Frýdek si zpracoval balon na hranici vápna, dlouho se rozmýšlel, co s ním udělá, nakonec ale přízemním pasem nikoho ze svých spoluhráčů nenalezl.
     
    82
    Ben Chaim se snažil protáhnout se do vápna soupeře individuálně, byl však poslán k zemi a rozhodčí faul nepíská.
     
    83
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Daniel Trubač.
     
    84
    Plavšič se pokoušel vysunout Zahustela podél pravé lajny, míči dal ale příliš velkou razanci, a tak ho mohl v poklidu sebrat bránící teplický hráč.
     
    85
    Míč se odrazil příhodně pro střelu Ben Chaimovi, ten ale volil ještě pas na levou stranu na Frýdka, který se pokoušel z první najít Lafatu. Na poslední chvíli stačil zasáhnout domácí Jeřábek, který finální přihrávku ve skluzu odklidil na roh.
    85. Jeřábek ukopl míč před Lafatou na poslední chvíli
     
    86
    Z rohu sparťané zahrozit nedokázali, naopak Severočeši sami záhy vybojovali taktéž rohový kop.
     
    87
    Stejný scénář také na druhé straně, odražený míč se ještě jeden z hostujících fotbalistů pokusil z voleje napálit na bránu, místo toho ale balon skončil pouze na tribuně.
     
    88
    Zahustel číhal na dlouhý balon na pravém křídle, v souboji s Vošahlíkem ovšem uspěl druhý jmenovaný a hrát tak mohou Teplice.
     
    89
    Plavšič vystihl nepřesnou rozehrávku a sám se pokoušel prchnout do šance. Skvělou pozornost předvedl Trubač, který se stačil včas vrátit a uhasit nebezpečí.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty nad rámec běžných devadesáti.
     
    90+1
    Domácí zahrávali volný přímý kop, jehož exekuce se ujal Mareček. Ven z brány si pro centr došel brankář Grigar, který si nadvakrát poradil a míč zkrotil.
     
    90+2
    Sparťané mohli přidat čtvrtou branku, přečíslení čtyři na dva vedl Plavšič, který však nepřesnou přihrávkou nenašel Ben Chaima, jenž byl ještě k tomu v ofsajdu.
     
    90+3
    Konec zápasu.

     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:0.
    Střely mimo: 3:4.
    Rohy: 3:5.
     
    Je hotovo. Sparťané ve druhém poločase sice polevili, výsledek ale kontrolovali. V 57. minutě navíc přidal třetí branku svého týmu Václav Kadlec, a tak sparťané dokráčeli pohodlně pro tři body za jasnou výhru.
     
    Z mé strany je to pro dnešní večer vše, loučím se s vámi a brzy se těším na shledanou. (19:53:41)

    Adam Kolář

    Branky: 16. V. Kadlec (Zahustel), 45+1. Lafata (V. Kadlec), 57. V. Kadlec (Zahustel)

    Karty:   59. Hovorka (SPA) – 28. Jan Rezek (TEP), 46. Krob (TEP), 56. Kučera (TEP), 79. Červenka (TEP)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:5.
    AC Sparta Praha: Dúbravka – Zahustel, Hovorka, Štetina, Mich. Kadlec – Biabiany (56. Ben Chaim), Mavuba, Mareček, Vatajelu (70. Plavšić) – Lafata (C), V. Kadlec (80. M. Frýdek).
    Náhradníci: Bičík – Ben Chaim, M. Frýdek, Karavajev, Mandjeck, Plavšić, Josef Šural.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Ljevakovič (C), Krob – Král, Kučera – Fillo, Jan Rezek (83. Trubač), Hyčka (63. Vošahlík) – Vaněček (72. Červenka).
    Náhradníci: Jakub Diviš – Červenka, Šušnjar, Trubač, Urma, Vošahlík, Žitný.

    Rozhodčí: Ardeleanu – Moláček, Mokrusch
    thejrc.org