Ural – Tosno 3:1 (kon.) | Rostov – Lok. Moskva 0:1 (kon.) | Ufa – Arsenal Tula 1:0 (kon.)
FK Krasnodar – Zenit 0:2 (kon.)
konec
FK Krasnodar
0:2 (0:2)
FK Zenit Petrohrad
Neděle 24.09.2017, 18:00 • Stadion Krasnodar, Krasnodar • Ruská Premier Liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu už je to vše, přeji Vám hezký zbytek nedělního večera. (20:07:38)
    Zenit urval cennou výhru na horké půdě Krasnodaru

     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:10.
     
    Je dobojováno! Ostře sledování souboj mezi Krasnodarem a Zenitem Petrohrad má šťastný konec pro hostující klub, který ve druhém poločase převážně bránil, nicméně svůj dvoubrankový náskok z první půle udržel. Zenit tak nadále disponuje nejlepším útokem i obranou, když má po jedenácti zápasech skóre 21:3. Na čele tabulky pak navýšil náskok na rozdíl čtyř bodů. Krasnodar po třech výhrách naopak padl a propadl se za Lokomotiv na třetí příčku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Martynovič trošku zahnal Petrova, který musel zabrat, aby mohl centrovat z pravé strany. Tak se sice stalo, ale míč si ze vzduchu sebral Lunev.
     
    90+2
    Přihrávka Pereyry byla sražená k Joãozinhovi, který okamžitě pálil z dálky, ale rovněž nepropálil předním stojícího soupeře. Po centru zprava se o nůžky neúspěšně pokoušel Smolov.
     
    90+1
    Hosté ustáli několik soubojů ve velkém vápně, kam odcentroval tradiční exekutor standardních situací Mauricio Pereyra. S šancemi Krasnodaru už to vypadá hodně bledě.
     
    90+1
    Druhý poločas je prodloužen pouze o dvě minuty. V první z nich Jerochin fualoval Okriašviliho a následovat bude standardní situace z pravé strany.
     
    90
    Smolov byl přichycen v ofsajdu po dlouhém nákopu za obranu. Lunev i tak pokryl jeho hlavičku z plného běhu.
     
    89
    Devětaosmdesátá minuta a rohový kop. Zenit jej bez větších problémů ubránil, protože Petrovovi střela z dvaceti metrů nesedla a trefila jen kopačky clonících hráčů.
     
    88
    Smolov si u středového kruhu pokryl balón a řekl si o faul. Domácí se po něm ženou do pokutového území, Kricjuk všemu přihlíží zhruba z půlící čáry.
     
    87
    Faul z přemíry snahy teď ve středu hřiště udělal švédský obr Granqvist. Petrohrad díky tomu může pošetřit pár desítek sekund.
     
    86
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Daler Kuzjajev, přichází Denis Terentěv.
     
    86
    Šlágr tohoto víkendu sleduje zaplněný stadion, na který si našlo cestu 33 979 diváků.
     
    85
    Tlak Krasnodaru je v těchto chvílích drtivý. Moc času mu na vyrovnání ale nezbývá.
    84. Lunev zneškodnil další šanci
     
    84
    Opět v akci Joãozinho, který je po svém nástupu hodně vidět. Tentokrát vybojoval pro Krasnodar rohový kop, po němž Lunev odvracel pohotové zakončení hlavou až z brankové čáry.
     
    83
    Maličký Brazilec Joãozinho zpoza šestnáctky odcentroval na Smolova. Ten si od sebe odhodil stopera a byl mu odpískán útočný faul.

    Michal Břuchanský

    Branky: 30. Jerochin (Criscito), 36. Poloz (Ivanović)

    Karty:   45+2. Pereyra (KRS) – 63. Kranevitter (PET)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:10.
    FK Krasnodar: Kricjuk – Šiškin (79. Joãozinho), Martynovič, Granqvist (C), Petrov – Gazinskij, Kaboré (75. Okriašvili) – Podběrezkin (47. Wanderson), Pereyra, Claesson – Smolov.
    Náhradníci: Latyšonok, Sinicyn – Gricajenko, Laborde, Mamajev, Okriašvili, Ramírez, Joãozinho, Ristić, Wanderson, Janbajev, Žigulev.

    FK Zenit Petrohrad: Lunev – Ivanović, M. Mevlja, Mammana, Criscito (C) – Jerochin, Kranevitter, Kuzjajev (86. Terentěv) – Kokorin, Dzjuba, Poloz (69. Paredes).
    Náhradníci: M. Keržakov, Baburin – Aňukov, Driussi, Kaplenko, Karpov, Noboa, Novoselcev, Paredes, Rigoni, Smolnikov, Terentěv.

    Rozhodčí: Vilkov – Voroncov, Bogač

    Diváci: 33 979
    ocianews.com