Domažlice – Ústí n/O 0:0 (5:3 po pen.) | Benátky n/J – Litoměřicko 3:2 (kon.) | Štěchovice – Čížová 4:3 (kon.)
Brozany – Písek 4:3 (kon.)
konec
SK Sokol Brozany
4:3 (2:0)
FC Písek
Neděle 24.09.2017, 16:30Česká fotbalová liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Písek právě vstřelil branku! ONDŘEJ BĚLOUŠEK velice dobrou prací střílí kontaktní branku po fatálních chybách domácí obrany. Tohle bude ještě pořádné drámo. Domácí trenér ihned posílá na hřiště obránce.
     
    72
    Písek právě vstřelily branku! K odraženému míči se dostal ALEŠ KOČÍ, který z hranice vápna vystřelil. Rána byla tečovaná a tak domácí brankář Lipš byl bez šance.
     
    57
    Písek právě vstřelil branku! ALEŠ HANZLÍK se postavil ke standardce a neskutečnou střelou do pravé šibenice upravuje skóre dnešního utkání.
     
    51
    Sokol Brozany právě vstřelily branku! CHUKWUDI CHUKWUMA potvrzuje skvělou formu a střílí hattrick, když se nejlépe vymotal z chumlu hráčů a potřetí překonal hostujícího brankáře Hajduška.
     
    49
    Sokol Brozany právě vstřelily branku! CHUKWUDI CHUKWUMA opět dostal parádní přihrávku a střelou k levé tyči překonává podruhé brankáře Hajduška. S domácími to začíná vypadat skvěle.
     
    41
    Sokol Brozany právě vstřelily branku! CHUKWUDI CHUKWUMA obdržel parádní přihrávku za obranu a poté neměl problém uklidit míč za bezmocného Hajduška. Domácí po velkém tlaku Písku střílí důležitou branku.
     
    7
    Brozany právě vstřelily branku! Aktivita Sokolu se vyplatila. Po velkém zmatku v obraně Písku získal JAROSLAV BENDA míč ve vápně a střelou k levé tyči překonává Hajduška.

    Ondřej Klos

    Branky: 7. Benda, 41. Chukwuma, 49. Chukwuma, 51. Chukwuma – 57. Hanzlík, 72. Kočí, 83. Běloušek

    Karty:   33. Cibulka (BRO), 70. Tichý (BRO), 88. Stehlík (BRO) – 68. Froněk (PIS), 77. Rendla (PIS)


    SK Sokol Brozany: Lipš- Benda, Bubeníček, Cibulka(C), Franc, Chukwuma (84. Bernat), Marič (90+2. Vlasák), Slanička, Stehlík, Studecký, Šollár (62.Tichý)
    Náhradníci: Daňko- Barnát, Dunderovič, Modr, Spirkoski, Tichý, Vlasák

    FC Písek: Hajdušek- Avdič (56. Kočí), Benetka, Froněk, Hanzlík, Held J., Hled M. (75. Presl), Hrachovec (56. Běloušek), Milec, Rendla(C), Řezáč
    Náhradníci: Varyš- Běloušek, Kalášek, Kočí, Presl, Slepička, Voráček

    Rozhodčí: Štěrba Václav – Štěrba Martin, Talpáš Petr

    Diváci: 130
    thejrc.org