Vítkovice – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.) | Liberec – Chomutov 1:4 (kon.) | Plzeň – Pardubice 10:2 (kon.)
Olomouc – Zlín 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
Piráti Chomutov
Neděle 24.09.2017, 16:00 • Home Credit Arena • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Michal VONDRKA - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti s chutí dělají tečku za dnešním zápasem. Hosté vybojovali kotouč a vydali se s ním vstříc opuštěné kleci. Huml ještě nabídl přihrávku MICHALOVI VONDRKOVI, jenž navzdory Pyrochtově snaze posílá kotouč do sítě.
    53:15 Roman CHLOUBA - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tuto situaci si Roman Will rozhodně za rámeček nedá. ROMAN CHLOUBA po pravé straně projel do pásma a zkusil štěstí z nulového úhlu. K překvapení všech se puk třepotá v síti a Chomutov vede už 3:1!
    52:56 Ivan HUML - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti sice v posledních minutách byli spíše pasivnějším týmem, ale přesto se ujímají vedení! Juraj Valach na modré čáře nic nevymýšlel a poslal kotouč na branku. Tam si jej našel IVAN HUML a dorazil jej za bezmocného Willa.
    41:21 Lukáš JAŠEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tygři se ladně prokombinovali do útočné třetiny. Akci vzal na sebe Michal Bulíř, který dobruslil až na úroveň Lacovy klece a zleva poslal zpětnou přihrávku na LUKÁŠE JAŠKA. Mladý útočník dává zapomenout na spálenou tutovku ze druhé části a střelou mezi betony srovnává skóre!
    27:54 Vladimír RŮŽIČKA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pravidlo nedáš – dostaneš se nám předvádí v celé své kráse! Liberečtí promarnili obrovskou šanci a skóre se tak mění na druhé straně. Vondrka nahodil puk na Willa a důraz na brankovišti uplatnil VLADIMÍR RŮŽIČKA.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 42. Jašek (Bulíř) – 28. V. Růžička (Vondrka), 53. Huml (Valach), 54. Chlouba, 60. Vondrka (Huml, Tomica)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Stezka) – Pyrochta, Jánošík (A), Plutnar, Derner, Havlín, Kolmann, Maier – Lakatoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Bakoš, Bulíř, Ordoš – J. Stránský, Jašek, D. Špaček – Hrabík, Vantuch, A. Dlouhý.
    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák – Tomica (A), Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička, V. Tomeček – Poletín, Skokan, Koblasa – Chrpa, Chlouba, Hlava.

    Rozhodčí: Šír, Pražák – Barvíř, Blümel
    thejrc.org