Minnesota – Colorado 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 5:1 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 5:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 0:4 (kon.) | Chicago – Columbus 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 4:5 (1:2 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.) | Columbus – Nashville 3:5 (kon.) | Tampa – Florida 2:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:1 (0:1, 4:0, 1:0)
Boston Bruins
Neděle 24.09.2017, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:18 Martin FRK - 5:1

     
    42:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využili dvojnásobnou početní výhodu a vedou už 5:1! Tomáš Tatar přihrál z úrovně brankové čáry před levý kruh, kde mohutně napřáhl MARTIN FRK a propálil Subbana, který toho asi moc neviděl, protože absolutně nestihl zareagovat. Český forvard slaví druhý gól v zápase! Asistence: Tomáš Tatar, Mike Green.
    36:30 Darren HELM - 4:1

     
    36:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu hodně vydařená část zápasu pro Red Wings! Obrana Bostonu ted vůbec nezachytila bleskový přechod středem hřiště Nielsenovu přihrávku přes šířku hřiště na DARRENA HELMA, jenž okolo sebe neměl široko daleko jediného protihráče a jel sám na hostujícího gólmana, který znovu tasí puk z vlastní branky. Asistence: Frans Nielsen, Jonathan Ericsson.
    35:50 Frans Nielsen - 3:1

     
    35:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hráči v červených dresech vedou už o dvě trefy! Mantha si na pravé straně dojel nahození od Larkina. U mantinelu se zbavil několika dotěrných beků a parádním křižným pasem našel v levém kruhu FRANSE NIELSENA, jehož rychlá střela někudy propadla přes McIntyreho výstroj za brankovou čáru. Asistence: Anthony Mantha, Dylan Larkin.
    33:32 Frans Nielsen - 2:1

     
    33:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla otáčí skóre v přesilové hře! Domácí se dlouho nedokázali usadit v útočném pásmu. Až po delší době Green přihrál na levou stranu, odkud tvrdě vypálil Martin Frk. McIntyre jeho střelu levým betonem vyrazil jen k FRANSI NIELSENOVI, na něhož zívala prázdná branka a tu bekhendem neomylně trefil. Asistence: Martin Frk, Mike Green.
    25:57 Martin FRK - 1:1

     
    25:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají a slaví historicky první branku v Little Caesars Areně! Anthony Mantha si u zadního mantinelu narazil s Larkinem a poslal puk kousek před brankoviště, odkud se prosadil nepokrytý MARTIN FRK. Asistence: Anthony Mantha, Dylan Larkin.
    14:29 Austin CZARNIK - 0:1

     
    14:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston přesilovku přece jenom využívá a jde do vedení! Vatranovu střelu z pravé strany Howard ještě pokryl, hostující akce ale pokračovala a skončila tvrdou střelou zápěstím AUSTINA CZARNIKA, jenž z levého bodu pro vhazování otevřel skóre tohoto přípravného zápasu. Asistence: Matt Grzelcyk.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 26. Frk (Mantha, Larkin), 34. Nielsen (Frk, Green), 36. Nielsen (Mantha, Larkin), 37. Helm (Nielsen, Ericsson), 43. Frk (Tatar, Green) – 15. Czarnik (Grzelcyk)


    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Oullet, Green, DeKeyser, Daley, Ericsson, Jensen – Tatar, Sheahan, Nyquist – Mantha, Larkin, Frk – Helm, Neisen, Paranteu – Booth, Glendening, Witkowski.
    Boston Bruins: McIntyre (41. Subban) – Miller, McAvoy, Grzelcyk, McQuaid, O´Gara, Zbořil – DeBrusk, Krejčí, Pastrňák, Vatrano, Czarnik, Purcell – Beleskey, Kuraly, Heinen – Schaller, Szwaraz, Fitzgerald.

    Rozhodčí: Pochmara, Nicholson – Miller, Tobias
    thejrc.org