Minnesota – Colorado 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 5:1 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 5:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 0:4 (kon.) | Chicago – Columbus 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 4:5 (1:2 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.) | Columbus – Nashville 3:5 (kon.) | Tampa – Florida 2:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:1 (0:1, 4:0, 1:0)
Boston Bruins
Neděle 24.09.2017, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:52
    Slovenský útočník Tomáš Tatar evidentně podrazil Charlieho McAvoye a z trestné lavice bude sledovat přesilovkové snažení Medvědů.
    42:18 Martin FRK - 5:1

     
    42:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využili dvojnásobnou početní výhodu a vedou už 5:1! Tomáš Tatar přihrál z úrovně brankové čáry před levý kruh, kde mohutně napřáhl MARTIN FRK a propálil Subbana, který toho asi moc neviděl, protože absolutně nestihl zareagovat. Český forvard slaví druhý gól v zápase! Asistence: Tomáš Tatar, Mike Green.
     
    41:34
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (David Krejčí – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Jakub Zbořil – 2 min., hákování).
     
    40:01
    Střídání v týmu Boston Bruins: ze hřiště odchází Zane McIntyre, přichází Malcolm Subban.
    36:30 Darren HELM - 4:1

     
    36:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu hodně vydařená část zápasu pro Red Wings! Obrana Bostonu ted vůbec nezachytila bleskový přechod středem hřiště Nielsenovu přihrávku přes šířku hřiště na DARRENA HELMA, jenž okolo sebe neměl široko daleko jediného protihráče a jel sám na hostujícího gólmana, který znovu tasí puk z vlastní branky. Asistence: Frans Nielsen, Jonathan Ericsson.
    35:50 Frans Nielsen - 3:1

     
    35:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hráči v červených dresech vedou už o dvě trefy! Mantha si na pravé straně dojel nahození od Larkina. U mantinelu se zbavil několika dotěrných beků a parádním křižným pasem našel v levém kruhu FRANSE NIELSENA, jehož rychlá střela někudy propadla přes McIntyreho výstroj za brankovou čáru. Asistence: Anthony Mantha, Dylan Larkin.
    33:32 Frans Nielsen - 2:1

     
    33:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla otáčí skóre v přesilové hře! Domácí se dlouho nedokázali usadit v útočném pásmu. Až po delší době Green přihrál na levou stranu, odkud tvrdě vypálil Martin Frk. McIntyre jeho střelu levým betonem vyrazil jen k FRANSI NIELSENOVI, na něhož zívala prázdná branka a tu bekhendem neomylně trefil. Asistence: Martin Frk, Mike Green.
     
    32:00
    Po delší době se hlavní sudí rozhodli vylučovat. Za přeseknutí Helmovy hokejky si šel odpočinout hostující útočník Danton Heinen.
    25:57 Martin FRK - 1:1

     
    25:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají a slaví historicky první branku v Little Caesars Areně! Anthony Mantha si u zadního mantinelu narazil s Larkinem a poslal puk kousek před brankoviště, odkud se prosadil nepokrytý MARTIN FRK. Asistence: Anthony Mantha, Dylan Larkin.
     
    19:02
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (DeKeyser – 2 min., nedovolené bránění). V závěru úvodní části mají hosté možnost navýšit vedení v početní převaze.
     
    18:12
    Helm napřáhl zpoza pravého kruhu a propálil hostujícího gólmana, kterému puk vypadl a proskákal pár centimetrů okolo pravé tyče!
     
    15:14
    Další trest za sekání. Tentokrát se provinil Rob O´Gara, který marně naháněl Rileyho Sheahana. Wings tak mohou rychle vyrovnat ve své třetí přesilovce.
    14:29 Austin CZARNIK - 0:1

     
    14:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston přesilovku přece jenom využívá a jde do vedení! Vatranovu střelu z pravé strany Howard ještě pokryl, hostující akce ale pokračovala a skončila tvrdou střelou zápěstím AUSTINA CZARNIKA, jenž z levého bodu pro vhazování otevřel skóre tohoto přípravného zápasu. Asistence: Matt Grzelcyk.
     
    12:35
    Už podruhé dnes míří za katr domácí útočník P. A. Parenteau, který se tentokrát provinil podražením Jordana Szwarze.
     
    10:22
    Red Wings si po reklamní pauze zahrají přesilovou hru. Rozhodčí viděli sekání Jakea DeBruska, jenž na chvíli oslabuje výběr Bostonu.
     
    05:18
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Martin Frk.
     
    01:10
    Ani Detroit ale nevydržel dlouho v plném počtu. Za seknutí Purcella useká na trestnou lavici také P. A. Parenteau.
     
    00:13
    Nešťastný začátek pro Boston, který půjde už po třinácti sekundách do oslabení poté, co Matt Grzelcyk vyhodil puk mimo hrací plochu.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 26. Frk (Mantha, Larkin), 34. Nielsen (Frk, Green), 36. Nielsen (Mantha, Larkin), 37. Helm (Nielsen, Ericsson), 43. Frk (Tatar, Green) – 15. Czarnik (Grzelcyk)


    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Oullet, Green, DeKeyser, Daley, Ericsson, Jensen – Tatar, Sheahan, Nyquist – Mantha, Larkin, Frk – Helm, Neisen, Paranteu – Booth, Glendening, Witkowski.
    Boston Bruins: McIntyre (41. Subban) – Miller, McAvoy, Grzelcyk, McQuaid, O´Gara, Zbořil – DeBrusk, Krejčí, Pastrňák, Vatrano, Czarnik, Purcell – Beleskey, Kuraly, Heinen – Schaller, Szwaraz, Fitzgerald.

    Rozhodčí: Pochmara, Nicholson – Miller, Tobias
    bahis siteleri