Litvínov – Studénka Sledge 0:8 (kon.) | SHK Mustangové – Č.Budějovice 5:1 (kon.) | SOHO Olomouc – HC Sparta Praha Sledge 1:2 (0:1 po s.n.)
Karlovy Vary – Zlín sledge 4:5 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
4:5 (1:2, 2:2, 1:1)
SHK LAPP Zlín
Neděle 24.09.2017, 13:00 • Zimní stadion Ostrov • Česká para hokejová liga • 2. kolo
Partner:
     
    44:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    59 sekund před koncem normální hrací doby hosté znovu odskakují do vedení! MARIAN LIGDA zamířil neomylně nad padajícího gólmana, měl k tomu dost času. Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    39:00
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno na 4:4! JIŘÍ BERGER trefil vnitřní konstrukci branky tak, že se puk odrazil ven. Hosté protestují, ale rozhodčí o brance nepochybuje. Asistence: Karel Wágner.
     
    26:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    To už vypadá na přestřelku! ZDENĚK HÁBL zakončil krátký pobyt hostů v útoku nechytatelně pod víko a Zlín opět vede. Asistence: Marian Ligda.
     
    23:42
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER po předchozí neúspěšné šanci přesto vyrovnává na 3:3! Wágner vyhrál vhazování a prudká střela se zastavila až v síti. Asistence: Karel Wágner.
     
    19:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté si okamžitě berou vedení zpět! ZDENĚK HÁBL vystřelil po buly a dokonale zacloněná střela zapadla ke vzdálenější tyči, Mach vůbec nic neviděl. Asistence: David Hábl, Zdeněk Šafránek.
     
    19:05
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarští ze své první větší šance třetiny vyrovnávají! JIŘÍ FORGO měl před brankovištěm dost času i v pádu překonat Matouška. Asistence: Karel Wágner, Michal Geier.
     
    09:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, když domácí nedokázali odpálit kotouč ze své třetiny. Ligda měl dost prostoru ke střele, ale počkal si, až se před Macha stáhne MARTIN JOPPA, jenž tečí nadzvihl puk mimo dosah gólmana. Asistence: Marian Ligda.
     
    08:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vlastní branka Karlových Varů srovnává stav. Berger pod tlakem u zadního mantinelu odehrál puk, který získal PAVEL JULINA. Ten se snažil najít spoluhráče před brankou, ale od někoho z domácích se puk odrazil pod Machem za čáru. Bez asistence.
     
    02:03
    Žraloci právě vstřelili branku!
    To je úvod zápasu jako břitva. Dvě minuty přinesly několik velkých šancí i první branku. Jana Matouška překonal zprava JIŘÍ BERGER. Asistence: Karel Wágner.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 3. Berger (Wágner), 20. Forgo (Wágner, Geier), 24. Geier (Wágner), 39. Berger (Wágner) – 9. Julina, 10. Joppa (Ligda), 20. Z. Hábl (D. Hábl, Šafránek), 27. Z. Hábl (Ligda), 45. Ligda (ZHábl)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Bozděk) – Hrbek, Wágner, Geier, Berger, Haas, Kovářík, Volf, Forgo.
    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Šafránek, Z. Hábl, Turic, Palát, Ligda, D. Hábl, Joppa, Rauš .

    Rozhodčí: Červenka, Bubeliny

    Diváci: 32
    ocianews.com