Litvínov – Studénka Sledge 0:8 (kon.) | SHK Mustangové – Č.Budějovice 5:1 (kon.) | SOHO Olomouc – HC Sparta Praha Sledge 1:2 (0:1 po s.n.)
Karlovy Vary – Zlín sledge 4:5 (kon.)
po s.n. (0:1)
SOHO Olomoučtí Kohouti
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - -:-)
HC Sparta Praha Sledge
Neděle 24.09.2017, 11:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Česká para hokejová liga • 2. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Sparta Praha (sledge).
    Autorem vítězné branky je ZDENĚK KRUPIČKA.
     
    40:48
    Sparta si vybírá oddechový čas!
     
    40:15
    Večeřek měl na hokejce rozhodnutí, jenomže ve stoprocentní tutovce podobně jako Krupička na druhé straně selhal. Svou střelu mířil příliš vysoko nad horní tyč.
     
    38:55
    Krupička nezužitkoval obrovskou tutovku! Na Lepáčka se už sparťanský forvard valil zhola sám, když procpal kotouč i přes Nováka, jenomže olomoucký golman zůstal i tak nepřekonán. Slovenský strážce branky předvedl spektakulární zákrok na brankové čáře.
     
    37:59
    Olomouc dostává k dispozici další přesilovku, za útočný faul v rohu dostává dvouminutový trest Miroslav Novotný (SPS), který si stačil přidržet protihráče.
     
    36:05
    Pabst se zčistajasna ocitl před bránou Pražanů, což okamžitě využil ve střelbu na bránu. Vápenka však dokázal na ránu směřující do šibenice ještě fantasticky dosáhnout ramenem, tato tutovka tak brankou nekončí.
     
    32:04
    Spartu čeká další přesilová hra, Miroslav Stašák (OLS) půjde za faul u mantinelu na trestnou lavici.
     
    22:40
    Pabst se dostal do samostatného úniku, jenomže svou tutovku nevyužil. Jiří Krupička s Raulem se stačili vrátit a olomouckého hráče vynulovat. Vápenka se k tomu navíc přičinil výborným zákrokem.
     
    21:09
    Před bránou Sparty došlo k menšímu konfliktu a pošťuchování, na trestnou lavici tak zamíří hráči z obou týmů, konkrétně David Korman (OLS) a Jan Zapletal (SPS).
     
    18:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se dostávají v vyrovnání! Po krásné průnikové nahrávce Jedličky za záda Raula se dostal do samostatného úniku MILOŠ VEČEŘEK, který si už tváří tvář Lepáčkovi věděl rady. Rychlá klička do forhandu byla nad síly golmana Sparty. Asistence: Radek Jedlička.
     
    16:51
    Lepáček předvedl fantastické zákroky! Raul už už dostával puk do sítě, jenže olomoucký brankář se ještě stačil roztáhnout přes brankovou čáru. Po přerušené hry následuje vhazování znovu před domácí brankou.
     
    14:18
    A znovu Kohouti! Vápenka měl znovu obrovské penzum práce na vlastním brankovišti, kde řádilo duo Novák, Korman. Ani jeden se však nedokázal z předbrankového prostoru prosadit, stejně tak i Ferenčík, který pálil jen do clonících těl.
     
    13:09
    Olomouc si zahraje první přesilovku zápasu, Jan Frolík (SPS) si půjde sednout za nedovolené bránění, kterým se provinil v rohu své obranné třetiny.
     
    11:41
    Olomoučtí měli obrovskou šanci na srovnání! Před bránou Vápenky totiž dokázali vytvořit takový tlak, že se Sparťané museli doslova vtlačit na brankovou čáru. Střílející Ferenčík s Kormanem však šťastnými střelci nebyli.
     
    04:50
    Sparta si poprvé vyzkouší přesilovku, Radim Mikuš (OLS) si půjde sednout za faul na polovině hřiště, který byl sudími vyhodnocen jako napadení.
     
    02:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tady první branku zápasu! Po rychlé kombinaci Sparty už nedokázali Kohouti v obraně dostatečně rychle stínovat protihráče, čímž se JIŘÍ RAUL dostat do stoprocentní šance. Zkušený forvard se střelou pod horní tyčku mohl radovat z otevření skóre, Lepáček se po tomto pokusu natahoval jen marně. Asistence: Jan Zapletal, Zdeněk Krupička.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 19. Večeřek (Jedlička) – 3. Raul (Zapletal, Krupička), rozh. náj. Krupička

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ferenčík (OLS)
    0:0   Zepletal (SPS)
    2. série:
    0:0   Jedlička (OLS)
    0:0   Krupička (SPS)
    3. série:
    0:0   Stašák (OLS)
    0:0   Raul (SPS)
    4. série:
    0:0   Raul (SPS)
    0:0   Pabst (OLS)
    5. série:
    0:0   Krupička J. (SPS)
    0:0   Večeřek (OLS)
    6. série:
    0:1   Krupička Z. (SPS)
    0:1   Novák (OLS)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Lepáček – Ferenčík, Stašák, Kardoš, Korman, Novák (C), Večeřek, Jedlička, Mikuš, Pabst, Gergely
    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Raul, Frolík, Krupička Z., Krupička J. (C), Mekleš, Novotný, Zapletal, Nachtigalová, Ohar, Pšenčík

    Rozhodčí: Doleček, Cik
    bahis siteleri