Benátky n/J – Prostějov 4:2 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:3 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 7:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 25.09.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina nepřinesla změnu utkání, pouze pár vyloučení a šancí na obou stranách. Hra se většinu času přelévala ze strany na stranu, Třebíč byla o něco aktivnější ve střelách, Litoměřice zase v ataku na třebíčské hráče. I přes snahu Třebíče a i následných pár sekund ve hře 6 na 5 se jim nepodařilo srovnat stav nebo ho dokonce otočit. Litoměřice si všechno pohlídaly a dnes ukázaly, že byly tím lepším týmem. Z onlajn přenosu to je pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (19:55:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Posledních pár sekund se snažila Třebíč dostat ke střele, avšak bez úspěchu.
     
    59:41
    Třebíč zkouší štěstí bez brankáře a se šesti hráči v poli.
     
    59:05
    Horký se pokoušel nahodit puk zpoza brány Rybára, kde se k němu nedostal jeden z připravených třebíčských hráčů.
     
    58:37
    Hosté v plném počtu.
     
    57:52
    Vodný se dostal ke střele, kterou zablokovala obrana Litoměřic, následně střílí Mikyska, který se trefil do přilby Rybára a před bránou se zbytek třebíčského týmu snaží dostat k dorážkám, ale bez úspěchu.
     
    57:25
    Nyní se Třebíč nedokázala dostat přes obranu hostů a musí začínat znovu ze středního pásma.
     
    56:59
    Kaláb vystřelil na bránu Rybára, jeho střela však minula bránu.
     
    56:37
    Vyloučen hráč číslo 75 Martin Havelka (LTM) na dvě minuty – faul kolenem.
     
    56:15
    Vodný vyhodil puk za bránu Rybára, znovu se dostává k puku a k následné střele z pravé strany, která minula bránu hostů.
     
    54:55
    Vágnerovu střelu zablokovala obrana hostů. Nyní si Vejmelka poměrně riskantně pohrával s pukem za vlastní bránou, nakonec se puk dostal k jednomu z Třebíčských obránců, který se ho pokouší vyvézt do středního pásma.
     
    54:15
    Vhazování vyhráli domácí, ke střele se dostal Kaláb, před bránou se ještě snažil dorážet jeden z třebíčských hráčů, to se mu ale nepodařilo a tlak Třebíče stále pokračuje.
     
    54:15
    Stav utkání se stále vyvíjí lépe pro Litoměřice a to 3:2. Třebíč se ale nebojí útoku a stále se snaží dostat Litoměřice pod tlak. Jak toto utkání bude pokračovat se dozvíme po vhazování před Rybárem.
     
    53:35
    Čejka s Havránkem a Wasserbauerem kombinují, ke střele se ale nedostává po nahrávce od Vodného jeden z útočníků Třebíče, jelikož ten je atakován litoměřickou obranou.
     
    52:29
    Vhazování ve středním pásmu si berou na své hole hosté, za vlastní bránou si ale puk přebírají domácí a Půža se ho pokouší vyvézt do útočného pásma. To se mu daří, o kotouč ale následně přichází a nyní se hraje ve středním pásmu.
     
    52:05
    Helt vyváží puk přes střední pásmo, Jandus se pokusil o střelu mezi betony, kterou Vejmelka zneškodnil.
     
    51:50
    Ke střele se po nahrávce zpoza zad Rybára a po nahrávce od levého mantinelu dostal před bránou hostů Erat, který nedokázal kotouč tečovat.
     
    51:05
    Chalupa si nedokázal prohodit puk mezi nohy, stihl mu ho sebrat jeden z třebíčské obrany, který ho následně vyváží do středního pásma.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 23. Kusko (R. Zohorna), 24. Jan Wasserbauer (T. Havránek) – 7. J. Veselý (Jandus, Pavlas), 23. Bílek (Kvasnička, J. Veselý), 25. Smetana (Pavlas)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Dostál) – Kaláb, L. Vágner, Půža, D. Mikyska, Hort, Čejka – Horký, Dolníček, R. Erat – Vodný, T. Havránek, Jan Wasserbauer – Kristl, R. Zohorna, Kusko – Kratochvíl, Tadeáš Král, Malec.
    HC Stadion Litoměřice: Rybár (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jandus, Strejček – Bílek, J. Veselý, Helt – M. Chalupa, Kodýtek, Kantner – Jirásek, Miškář, R. Pilař – Komárek, Hanták, M. Havelka.

    Rozhodčí: Koziol, Kašík – Reich, Komínek.

    Diváci: 943
    thejrc.org