Benátky n/J – Prostějov 4:2 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:3 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 7:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
7:4 (1:2, 5:1, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 25.09.2017, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den u dalšího kola WSM ligy. Dnes se Zubři opět představí na domácím ledě a přivítají hosty z Ústí nad Labem.
     
    HC ZUBR Přerov

    Přerov má za sebou dobrý start do sezóny, kdy momentálně okupuje čtvrté místo tabulky. A to i přes to, že v minulém utkání opět padli na domácím ledě. Tentokráte proti Třebíči. Klub z Přerova před sezónou směle prohlásil útok na play-off a zdá se, že zatím svou misi plní výborně. Jsme však pouze na začátku sezóny a dobrý start nemusí nic znamenat. Každopádně to ale přerovskému týmu rozhodně pomůže do dalších zápasů.

    Minulé zápasy na vlastní půdě prohráli s Frýdkem a s Třebíčí. Zubrům se daří hlavně na ledě soupeřů a dnes tak budou chtít konečně opět bodovat i ve své MEO Aréně.

    Nejlepším střelcem Přerova je zatím Milan Procházka, který dal již čtyři góly. Nejlepším asistentem je Tomáš Fořt s pěti nahrávkami. A protože k tomu přidal dva góly, je i nejlépe bodujícím hráčem Přerova.
     
    HC Slovan Ústí nad Labem

    Ústí nad Labem po pěti kolech drží postupovou pozici se sedmi body. Jejich výsledky jsou zatím velmi proměnlivé a hosté jsou tak velmi nevyzpytatelní. Nutno však podotknout, že Ústí v posledních zápasech mělo velmi těžký los. To se projevilo prohrou po základní hrací době jak s Karlovými Vary, tak s Kladnem. Bojovní hosté se ovšem nemají za co stydět.Potvrdí svůj výkon i na ledě přerovských zubrů a odvezou si nějaký ten bod?

    Táhnout by je k tomu měl jejich nejlepší Střelec Daniel Vrdlovec se třemi góly, který je rovněž nejlépe bodujícím hráčem týmu s pěti body. Pro hosty to bude již druhé utkání ve třech dnech na ledě soupeře. Promítne se to na jejich výkonu?
     
    Vzájemná utkání

    Přerov 2:3 Ústí nad Labem
    Ústí nad Labem 3:2 (po s.n.) Přerov
    Přerov 6:1 Ústí nad Labem
    Ústí nad Labem 2:3 (po s.n.) Přerov
    Ústí nad Labem 2:3 Přerov
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Šimboch – M. Novotný, Čáp, Zbořil, O. Horák, Pala (A), Gazda – Plášek (A), T. Sýkora (C), M. Kratochvíl – Milan Procházka, Pšurný, Fořt – Koblar, Berger, F. Dvořák – Goiš, Šlahař, Navrátil.

    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup – Bernad, Husák, Macek, Vl. Brož, M. Zdvořáček, Hes – Smolka, Roubík (C), Melka – L. Volf, Vrdlovec (A), D. Merta – P. Kousal, Najman, Dufek – Severa, Gengel, Mical.

    Rozhodčí: Fiala, Kopeček – Lukš, Gančarčík.
     
    Hráči jsou již na ledové ploše, utkání za chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Úvodní buly vyhráli domácí, kteří ovšem při přechodu modré čáry byli příliš rychlí a dopustili se ofsajdu.
     
    00:57
    Mezi obránci se snažil protlačit Roubík, kterého ale Zubři dokázali odstavit od puk. V pokračování akce se ovšem před Šimbochem ukázal Smolka a domácí brankář měl co dělat aby jeho střelu z mezikruží ukryl v lapačce.
     
    01:24
    Hra se přesunula do obranné třetiny Ústí, ale Zubři si dobře nepřihráli a opět přišli o puk.
     
    01:58
    Až nyní zasahoval i Soukup, ten ovšem lehké nahození pouze srazil do rohu. Na druhé straně se opět před Šimbochem zjevil volný hostující hráč, ale ani Kousal neuspěl. Přerovská obrana však zatím nepůsobí příliš dobře.
     
    02:28
    Další zákrok Soukupa, ale znova nic, co by jej mohl ohrozit, na druhou stranu tak rychle pospíchají jeho spoluhráči.
     
    02:59
    Ani jim se rozehrávka nepovedla. Puk je za Šimbochem a Zubři čekají na prostřídání formací. Následná pas ovšem končí pouze zakázaným uvolněním.
     
    03:30
    Hosté zatím působí aktivnějším dojmem. Zubři se ale dostali do protiútoku, ze kterého byla i střela na branku, ovšem pozorný Soukup dokázal pokrýt kotouč a přerušit hru.
     
    03:58
    Před brankou dostal namazáno Fořt, ale tváří v tvář brankáři hostů neuspěl. Ten dokázal jeho střelu vyrazit do ochranné sítě. První velkou šanci tak za sebou mají i domácí.
     
    04:23
    Hosté se dokázali osvobodit a trochu tak uklidnit mírný tlak, který si v posledních minutách domácí vytvořili. Ti se však rychle dostali zpět do pásma a vybojovali další vhazování po pravici brankáře.
     
    04:57
    Domácím se moc nepovedla rozehrávka a byla z toho zajímavá skrumáž před brankou, se všemi dorážkami si ale pozorný Šimboch věděl rady. Kousal se spoluhráči si tak na něj nepřišli.
     
    05:29
    Ofsajdové postavení domácích hráčů. Těm tak nevyšel přechod do středního pásma a hraje tedy znova přerušena.
     
    05:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají tlaku, který si v posledních minutách vytvořili a přetavují jej v branku. Za záda Soukupa dokázal dostat odražený puk KAREL PLÁŠEK. Bez asistence.
     
    06:18
    Ústí se podívalo do pásma soupeře, byla z toho i střela, ale nahození od modré čáry Šimbocha nijak zvlášť neohrozilo.
     
    06:45
    Zubři se dostali do útoku, ale v útočné třetině se jim nepovedla přihrávka, která zamířila pouze do rohu kluziště, kde se k ní dostal soupeř.
     
    07:18
    Sražená střela Slovanu končí sražená v ochranné síti. Bylo to ovšem s tečí a puk je v ochranné síti.
     
    08:00
    O puk se bojovalo u mantinelu za bránou Soukupa, domácí nakonec kotouč získali pro sebe a dostali se i ke střele. Pozorný brankář soupeře ovšem kotouč drží ve výstroji a bude se tak vhazovat po jeho levici.
     
    08:28
    Zubři se usadili v pásmu, kde vybojovali puk a dostali se i ke střele z vrcholu kruhů. Ta ale trefila pouze jednoho z obránců a puk vyletěl ven ze třetiny.
     
    08:57
    Následný útok už byl o něco zajímavější, ani ten ale gólem neskončil. Soukup včas sklepl betony a přerušil hry.
     
    09:12
    Ústí špatně rozehrálo od vlastní brány a puk končí na zakázaném uvolnění. Hra se tak znova přesune před jejich brankáře.
     
    09:48
    Byl to pravděpodobně Roubík, kdo dostala namazáno na druhou vlnu a odhalila se mu prázdní polovina brány. Hostujícímu kapitánovi ale v nejdůležitější chvíli přeskočil puk hokejku a bylo po šanci.
     
    10:10
    Slovan se nakonec přeci jen dostal ke střele, ta ale přišla z velkého úhlu a Šimboch ji s přehledem pokryl ve výstroji.
     
    10:29
    Podobná situace i na druhé straně. Skóre se tak nemění a Soukup si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    11:00
    Dufek vystřelil z kruhu pro vhazování, ale Šimboch velmi dobře vybruslil a dostatečně snížil střelecký úhel. Hra je tedy opět přerušena a bude se vhazovat v obranné třetině Zubrů.
     
    11:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí přeci jen využívá mírného tlaku a srovnává stav dnešního utkání. Střela od modré minula branku, ale od mantinelu se odrazila přímo na hokejku pozorného ANTONÍNA MELKA a ten neměl nejmenší potíž zasunout u tyče puk za povyjetého brankáře soupeře. Asistence: Vladimír Brož a Pavel Kousal.
     
    11:55
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Filip Dvořák – 2 min., napadení).
     
    12:03
    Ústí ihned zkoušelo pokus na teč od modré čáry, ale to se nepovedlo a Šimboch tak bez větších obtíží ukryl kotouč ve výstroji a vynutil si vhazování po jeho levici.
     
    12:17
    Jeden z domácích hráčů byl pravděpodobně zasažen do obličeje. Rozhodčí tak přerušují hru, ale obejde se to bez vyloučení. Čeká nás další vhazování po pravici domácího brankáře.
     
    12:41
    Ti se i v oslabení dostali do třetiny soupeře, ovšem tam pouze odevzdali puk. I tak ale ušetřili několik cenných vteřinek.
     
    13:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí využívá přesilové hry, i když poněkud šťastně. Nahozený puk před branku se od betonu Šimbocha odrazil na brusli PAVLA SMOLKY a ten tak se štěstím vstřelil branku. Asistence: Patrik Husák a Jaroslav Roubík.
     
    14:00
    Omlouváme se za problémy s přepočítáváním času, na nápravě se usilovně pracuje. Vše by mělo být brzy v pořádku.
     
    15:18
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Pavel Smolka – 2 min., sekání).
     
    15:34
    Hostům se podařilo vyhodit kotouč a ušetřit tak několik cenných vteřinek.
     
    16:00
    A znova, domácím se tak zatím přesilovka vůbec nedaří, soupeř se precizně brání.
     
    16:29
    Střela od modré trefila pouze prvního obránce a puk se opět odrazil do středního pásma a Zubři s ním pod tlakem museli až k Šimbochovi.
     
    16:58
    Další vyhozený kotouč. Hosté předvádí velmi dobrou obrannou hru, která jejich soupeři znemožňuje jakékoliv šance na úspěšný útok. Teď skončil pokus o střelu zablokovaný a sražený do ochranné sítě.
     
    17:18
    Hosté již hrají v plném počtu, toto oslabení se jim opravdu hodně povedlo. Domácí jsou však stále v pásmu a mohou tak vymyslet nějakou kloudnou akci.
     
    17:42
    To se ale úplně nepovedlo a puk je znova za Šimbochem, Zubři tak čekají na prostřídání a poté se opět vrhnou do útoku se snahou vyrovnat stav dnešního zápasu.
     
    18:10
    Nechybělo mnoho a mohlo se to podařit. To by ale skrumáž před brankou musela dopadnout o něco lépe. Odražený kotouč se pouze odrazil k Soukupovi, který urychleně zalehl kotouč.
     
    18:28
    Špatná rozehrávka Ústí končí zakázaným uvolněním. Hosté tak nebudou moci prostřídat, ale moc toho neodehráli a velká výhoda to tak pro Zubry nebude.
     
    18:41
    Horák se opřel do puku od modré, ale hostující brankář byl opět tam, kde být měl a puk umně vyrazil. Hosté poté posunuli kotouč až do střední třetiny a Zubři se při dalším pokusu o útok dopustili ofsajdu.
     
    19:10
    tlak Přerova je znatelný, Ústí se již několik minut vůbec nedostalo před Šimbocha. Zubrům se ale moc nedaří a další jejich snaha končí ofsajdovým postavením, které rozhodčí správně odhalil.
     
    19:44
    Šimboch si sice dlouho nesáhl na puk, ale těsně před sirénou musel představit velmi složitý zákrok. Mezi obránci si našel místo Roubík, ale z mezikruží nedokázal brankáře domácích překonat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nabídla hodně zajímavý hokej. Úvod patřil zubrům, kteří si vytvořili tlak a ten v šesté minutě přetavil v gól Plášek. Hosté hrozili hlavně z protiútoků, které byly hodně nebezpečné a domácí obrana je neřešila úplně ideálně.

    Hosté přeci jen nakonec trochu Zubry zatlačili a byl z toho možná i trochu šťastný gól. Ten druhý, z přesilové hry, byl ovšem ještě šťastnější. Puk se totiž od brusle Smolky odrazil až za záda Šimbocha.

    Přerov se ještě snažil do konce třetiny srovnat, ale přes dobře bránící obranu a ještě lépe chytajícího Soukupa se již neprosadil. Jestli se jim to povede ve druhé třetině se začneme dozvídat zhruba od 18:57.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Zubři začali velmi aktivně, ale teč Pláška skončila ve výstroji hostujícího Soukupa. Ten tak přerušil hru a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    20:59
    Zubr již přišel o puk, Ústí tak může za vlastní brankou čekat na prostřídání formací.
     
    21:16
    Zubři jsou znova v útočné třetině, druhou část zápasu začali hrát hodně aktivně.
     
    22:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    A jsou za to odměněni. Motali hlavy obráncům tak dlouho, až se gólově prosadili. Od modré vyslal dělovku Pala a GREGOR KOBLAR ji tečoval za záda bezmocného Soukupa. Asistence: Radomír Pala a Jan Berger.
     
    22:44
    Zubři pokračují ve velmi aktivní hře, Ústí se ještě nedostalo ve druhé třetině do útočného pásma.
     
    23:26
    Sýkora rychle nabruslil do útoku, dostal se i ke střele z pravého kruhu pro vhazování, ovšem hostující brankář byl pozorný a puk srazil do rohu kluziště.
     
    23:43
    U mantinelu se poté puk zasekl ve skrumáži hráčů a ti o něj bojovali tak dlouho a srdnatě, až rozhodčí přerušil hru a nařídil vhazování po pravici Soukupa.
     
    24:17
    Poprvé se do útoku dostali i hosté, kteří hned dvakrát prověřili Šimbocha, ani střela z mezikruží, ani z kruhu pro vhazování jej však nepřekvapila a domácí brankář drží puk.
     
    24:47
    Zubři jsou opět nastěhování v útoku, zkusili střelu z úhlu, ke které se už ale nedostal nachystaný Koblar. Soukup totiž dokázal kotouč udržet v lapačce a vyžádal si tak další přerušení hry.
     
    25:20
    Ústí se zatím v prostřední části utkání vůbec nedaří. Jsou stále pod tlakem a zdá se, že gól tak visí pouze na vlásku.
     
    25:48
    A bude viset ještě dále. Zubři totiž vybojovali přesilovou hru poté, co Najman (UNL) hákoval protihráče.
     
    26:13
    Zubři si nemohli najít vhodnou pozici ke střele, ta nakonec přišla od modré čáry, ovšem Soukup si ji našel a ukryl puk ve výstroji. Vhazování po jeho pravé ruce.
     
    26:39
    Další střela minula těsně branku, puk se ještě odrazil k Sýkorovi, ale jeho dorážku překazil jeden z pozorných obránců. Přerovský tlak ovšem pokračuje.
     
    26:54
    Puk byl ale vyhozen Ústím, jenž navíc vybojovalo vhazování ve středu hřiště, ušetří tak velmi cenné vteřinky.
     
    27:16
    Přihrávka rukou pozdržuje útočné snažení domácího celku, který je tak vykázán z útočné třetiny a moc času mu již z přesilové hry nezbývá.
     
    27:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zbývalo ale dost času na to, aby se prosadil. MEO Aréna propuká v jásot a domácí otáčí stav utkání. Střela od modré trefila sice pouze obránce, ale puk se stále šoural k brance, před kterou stál TOMÁŠ FOŘT a poslal puk za záda Soukupa. Asistence: Roman Pšurný a Zdeněk Čáp.
     
    27:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se nezastavují a vytváří si ještě lepší pozici. Jejich dobrá hra ve druhé třetině nese své ovoce a Přerov tak vede již o dvě branky. Rychlou akci hned po vhazování zakončil dobrou střelou JAN BERGER. Asistence: Filip Dvořák a Radomír Pala.
     
    29:07
    Aktivní přístup Přerova stále pokračuje, hosté se osvobozují pouze za cenu zakázaného uvolnění, hra je tedy přerušena a opět se přesune před Soukupa.
     
    29:17
    Ten si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce. Další střelu od modré již ale pokryl a po komerční přestávce se opět začne vhazováním v obranné třetině Ústí nad Labem.
     
    29:48
    Ústí znova pouze vyhazuje, ale to domácím vadit nemusí. Ti se v poklidu dostávají k puku a mohou tak začít další útočnou snahu.
     
    30:18
    Procházka našel na modré připraveného spoluhráče, ale ten svým projektilem trefil pouze clonícího protihráče. Puk se navíc odrazil do středního pásma.
     
    30:48
    Zubrům se nepovedla kombinace a puku se tak zmocnili hosté, kteří ihned vyrazili do protiútoku, ovšem na pozorného Šimbocha si nepřišli a ten tak přerušuje hru.
     
    31:18
    Na zemi zůstal ležet jeden z domácích, což se ani hráčům, ani divákům nelíbí a dávají to hlasitě najevo. Rozhodčí jsou však neoblomní a vylučovat nyní nebudou.
     
    31:29
    Teď už se ale Přerov dočkal. Za nedovolené bránění si na trestné lavici odpočine dvě minuty Zdvořáček (UNL).
     
    31:44
    Soukup vyrazil puk a ten obránci rychle poslali pryč. Hra se ale i tak přerušuje. Na ledě zůstal ležet znova domácí hráč. Rozhodčí se radí co s tím, zákrok proběhl mimo hru. Bernad pomáhá svému protihráči na nohy, je si nejspíše vědom nějakého prohřešku nebo srážky. Těžko říci...
     
    32:01
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Mical – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    32:22
    Zubři rozjeli kolotoč ve třetině soupeře, ale k první dorážce se nedostali, jejich tlak ovšem pokračuje.
     
    33:06
    Střela od modré trefilo rameno Soukupa, domácí ale stále zůstávají v útočné třetině. Následná pumelice byla ovšem tečována a skončila v ochranné síti.
     
    33:15
    Další střela od modré, Soukup ale drží svůj tým a nedovolil jakoukoliv dorážku.
     
    33:29
    Hosté jsou již ve čtyřech a navíc dokázali i vyhodit kotouč až k domácí brance.
     
    33:43
    Pšurný (PRE) to přehnal s aktivitou a dopustil se útočného faulu. Podrazil totiž obránce soupeře.
     
    34:05
    Berger vracel na Šlahaře, který měl před sebou volnou branku, ale v rozhodující chvíli mu přeskočil puk hokejku a nedostal se tak k zakončení.
     
    34:22
    Na druhé straně se objevili hosté, ale ani oni nedostali kotouč do branky. Šimboch udržel kotouč ve výstroji a vynutil si další komerční přestávku. Hra poté bude pokračovat vhazováním v obranné třetině domácího týmu.
     
    35:00
    Kratochvíl vybojoval u mantinelu puk, ale následná střela spoluhráče od modré postrádala razanci a ani se nedostala k brankáři soupeře.
     
    35:12
    A další vyloučení. Uvidíme tak hru čtyři na tři. Vyloučen je Kousal (UNL) za nedovolenou hru vysokou holí
     
    35:12
    Ústí vyhodilo puk a dokonce se usadilo ve třetině Přerova.
     
    35:39
    A další vyloučení. Oba týmy na chvíli ve třech. Za nedovolené bránění odpyká dvě minuty Novotný (PRE).
     
    35:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři již ve čtyřech využívají šance a přidávají další branku. Pala poslal do rychlého úniku FILIPA DVOŘÁKA a ten forhendovým blafákem pokořil Soukupa v bráně hostů. Asistence: Radomír Pala.
     
    36:42
    Střela z kruhů minula bránu Ústí, to při hře čtyři na čtyři zatím tahá za delší provaz.
     
    37:06
    Domácím se ale nepovedla rozehrávka a rozhodčí píská zakázané uvolnění. Hra se tedy přesune před domácího strážce svatyně Šimbocha.
     
    37:11
    Hosté v plném počtu.
     
    37:23
    Jakub Šlahař se dostal do úniku, ale byl faulován a zajede si samostatný nájezd.
     
    37:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Naprosto perfektně provedený nájezd! JAKUB ŠLAHAŘ udělal kličku do forhendu a umně při jejím provedení poslal puk mezi betony přesunujícího se brankáře.
     
    37:41
    Domácí v plném počtu.
     
    38:04
    Ústí se usadilo v útočné třetině a snaží se s výsledkem něco udělat. Proti v laufu hrajícímu soupeři to ale bude mít velice těžké.
     
    38:29
    Kotouč na střídačce. Hra se přesune do středního pásma, kde si oba celky znova vyzkouší vhazování.
     
    38:58
    Pšurný se rozhodl vyřešit přečíslení střelou příklepem, ale moc dobře ji netrefil a Soukup ji tak úspěšně ukryl v lapačce.
     
    39:30
    Třetina se dohrává v útočné třetině Ústí, dočkáme se ještě nějakého gólu, který by sliboval zajímavou třetí třetinu?
     
    39:52
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dočkáme se! Hosté z ničeho nic přidávají třetí branku. JAN DUFEK si v rychlosti nabruslil do třetiny soupeře, který už možná očekával konec třetiny a nedůsledně bránil. Hosté toho ale využili a střelou pod břevno upravují skóre. Asistence: Matěj Hes.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Uff, to byla ale třetina. Viděli jsme v ní snad vše. Šest gólů, situaci pět na čtyři, čtyři na čtyři, čtyři na tři a dokonce chvíli i tři na tři. Rozhodčí nás neochudili ani o samostatný nájezd. Diváci se tak rozhodně nenudí a musí se dnešním zápasem hodně bavit.

    Domácí tým navíc dal hned pět gólů a MEO Aréna je tak hodně spokojená. Hosté ještě ke konci třetiny korigovali a dostali se do pozice, kdy ještě mohou o nějaký ten bod zabojovat.

    Tři góly jsou sice docela dost, ale viděli jsme, že za třetinu se jich dá stihnout hned šest. Zdali se Ústí ještě podaří nějaký gól vstřelit se začneme dozvídat zhruba od 19:57.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Úvodní vhazování vyhráli domácí, ale dlouho se na puku neohřáli a soupeř si navíc zahraje přesilovku.
     
    40:30
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matouš Kratochvíl – 2 min., podražení).
     
    40:52
    Přerov začal velmi dobře, vyměnil si několik přihrávek a až potom vyhodil kotouč. Ušetřil tak hned několik cenných vteřinek z oslabení.
     
    41:19
    A další vyhození. Ústí se ještě nedostalo ke střele a první polovina jejich výhody je pryč.
     
    41:45
    Až nyní se hosté usadili ve třetině, zatím je to ale stále beze střely. Dočkáme se v následujících vteřinách hry?
     
    42:24
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hráči bojovali dlouho u mantinelu, ale nakonec se k puku dostali hosté. Ti z první střeli ještě branku minuli, ale poté zpoza domácí svatyně poslali přihrávku před Šimbocha, kde stál JIŘÍ SEVERA. Ten si s šancí poradil bravurně a nechytatelně snížil. Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    43:08
    Domácí se urychleně ženou do útoku, s takovým začátkem třetiny rozhodně nepočítali a zdá se, že to dnes bude ještě hodně zajímavé a napínavé.
     
    43:23
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Patrik Husák – 2 min., sekání).
     
    43:48
    Střela z pravé strany Soukupa nikterak výrazněji ohrozit nemohla. Hostující brankář ji zkrotil v lapačce a bude se tak vhazovat po jeho pravici.
     
    44:11
    Střela od modré minula cíl, ale naštěstí pro domácí dokázali obránci na modré čáře zachytit puk. Tlak Přerov tak může pokračovat.
     
    44:48
    Ústí nad Labem ale dobře bránilo a nedovolilo nějaké výraznější šance. Další pokus od modré navíc Soukup viděl a dorážku soupeři neumožnil.
     
    45:11
    Domácí stále tlačí, hostující brankář však spolu s obranou zatím tuhle nebezpečnou přesilovou hru zvládají na jedničku a nedovolují změnu skóre.
     
    45:40
    Tlak Zubrů skončil další střelou z velké vzdálenosti, která skončila ve výstroji hostujícího strážce svatyně. To už jsou navíc hosté v pěti a mohou myslet na vyrovnání.
     
    45:41
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Milan Procházka – 2 min., hákování).
     
    46:02
    Domácím se daří vyhodit až za hostující branku. Ústí tak bude muset začínat od svého brankáře.
     
    46:32
    A další dvě vyhození Přerova, hostujícímu celku se tato dobrá šance na snížení skóre zatím úplně nedaří.
     
    46:57
    Další vyhození Zubrů. Zdá se, že z této přesilové hry žádný gól nepadne a bude se pokračovat za nezměněného stavu. Domácí totiž navíc nasbírali sekundy v třetině soupeře.
     
    47:45
    Zubři se již brání v plném počtu, soupeři se navíc nepovedla kombinace a sám sebe vyhnal z útočné třetině. Čeká tak na prostřídání řad a na další možnost k útočnému výpadu.
     
    48:19
    To mu značně ulehčují domácí hokejisté, kteří špatným pasem poslali puk pouze na zakázané uvolnění. Hra se přesunuje před Šimbocha.
     
    48:49
    Hosté jsou o hodně aktivnější než Přerov, ale k nějaké výraznější šanci to zatím nevede. Zubři se totiž výtečně brání a nepouštějí soupeře do šance,
     
    49:11
    Teď jsem to ale málem zakřikl. Hosté se dostali ke střele z bodu pro vhazování, která propadla za Šimbocha, který o něco později sklepl betony a div, že kotouč neposlal bruslí do branky, ale jen těsně vedle ní.
     
    49:42
    Po delší době v útoku i Zubři, kteří bojují u mantinelu soupeře a snaží se po delší době usadit se v obranném pásmu Ústí.
     
    50:07
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (David Merta – 2 min., podražení).
     
    50:39
    Domácí jsou usazeni v útočném pásmu a snaží se dát gól, který by definitivně mohl ukončit snažení soupeře.
     
    51:04
    Soukup je ale proti. Hostující brankář i přes to, že obdržel již šest branek, chytá opravdu skvěle a drží svůj tým nad vodou.
     
    51:35
    Tlak domácích trvá, chybí tomu však střelba, která by ohrozila brankáře soupeře. Ten tak může být poměrně v klidu.
     
    52:07
    Hosté v plném počtu.
     
    52:38
    Hosté si neodpustili nevybíravý zákrok v rohu mantinelu a budou za to vyloučeni. Div, že se na hřišti nestihla mela.
     
    52:38
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Patrik Husák – 2 min., hrubost).
     
    52:44
    Domácí okusili pozornost domácího brankáře, ale bez výsledku. Soupeř navíc rychle vyhazuje až za Šimbocha.
     
    53:15
    Zubrům se nedaří dostat se do třetiny.
     
    53:44
    To se povedlo až nyní, ale střela z pravého kruhu minula těsně bránu a následná skrumáž před hostující svatyní skončila lépe pro Ústí, které vydolovalo puk a poslalo jej do bezpečí.
     
    54:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se ale nevzdali, pokračovali v aktivní hře a jsou za to po zásluze odměněni. Z dorážky se totiž prosadil důsledný FILIP DVOŘÁK. Zdá se tedy, že o osudu dnešného utkání je rozhodnuto. Asistence: Daniel Gazda.
     
    54:56
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Martin Novotný – 2 min., napadení).
     
    55:04
    Domácí ihned vyhazují puk, vítězství je na dosah a Zubři jsou si toho vědomi. Pro Ústí možná poslední šance na návrat do utkání.
     
    55:33
    Snížení měl na hokejce Brož, ale Šimboch se bleskurychle přesunul a střelu dokázal pokrýt. Velmi důležitý zákrok domácího brankáře.
     
    55:58
    Zubři vyhodili puk a jejich soupeř se při pokusu přejití modré čáry dopustil špatné rozehrávky, která se odrazila na střídačku.
     
    56:12
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Oldřich Horák – 2 min., sekání).
     
    56:26
    Melka promáchl sám před brankou a Zubr ihned vyhodil. To bylo trestuhodné zahození šance!
     
    57:01
    Ústí hodně zmáčklo soupeře, ale navrátivší se posila z trestné lavice překvapila obránce a obrala jej o puk.
     
    57:32
    Šimboch vykryl pravou část branky a připisuje si další důležitý zákrok proti střele soupeře. Vítězství je na dosah a publiku žene Zubry dopředu.
     
    58:01
    Ti se odvděčují vyhozením kotouče.
     
    58:15
    Ústí má i kopec smůly! Další kotouč, který domácímu brankáři prošel mezi betony, ale následně se doslova otřel a tyč a doklouzal za bránu. TO je ve třetí třetině již podruhé. Zubři v plném počtu.
     
    58:42
    Ústí se drží v útočné třetině, ale teď už je jasné, že zápas vyhrají domácí hokejisté.
     
    59:17
    Ještě jedna velká šance na druhé straně, kdy se Zubři hnali dva na jednoho, ale v nejdůležitější chvíli přihrávka přeskočila hokejku.
     
    59:50
    Kotouč je za Šimbochem, fanoušci oslavují a těší se ze tří bodů, které dnes Přerov vybojuje.
     
    Konec zápasu.
     
    Končí velmi divoký zápas, který nabídl skvělý hokej z obou stran. O něco úspěšnější byli domácí Zubři, kteří ovládli druhou třetinu a postarali se tak o to, že Ústí pojede domů bez bodů. Zápas nabídl vše, co by si fanoušci mohli přát a i nestranný fanoušek si tak tento festival gólů musel užít. (20:33:12)
    Marken.cz

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 6. Plášek, 23. Koblar (Pala, Berger), 28. Fořt (Pšurný, Čáp), 28. Berger (F. Dvořák, Pala), 36. F. Dvořák (Pala), 38. Šlahař (TS), 55. F. Dvořák (Gazda) – 12. Melka (Vl. Brož, P. Kousal), 13. Smolka (Husák, Roubík), 40. Dufek (Hes), 43. Severa (Vrdlovec)


    HC ZUBR Přerov: Šimboch – M. Novotný, Čáp, Zbořil, O. Horák, Pala (A), Gazda – Plášek (A), T. Sýkora (C), M. Kratochvíl – Milan Procházka, Pšurný, Fořt – Koblar, Berger, F. Dvořák – Goiš, Šlahař, Navrátil.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup – Bernad, Husák, Macek, Vl. Brož, M. Zdvořáček, Hes – Smolka, Roubík (C), Melka – L. Volf, Vrdlovec (A), D. Merta – P. Kousal, Najman, Dufek – Severa, Gengel, Mical.

    Rozhodčí: Fiala, Kopeček – Lukš, Gančarčík
    bahis siteleri