Benátky n/J – Prostějov 4:2 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:3 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 7:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:2 (1:0, 2:2, 3:0)
Rytíři Kladno
Pondělí 25.09.2017, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Když se KV Aréna pokoušela o mexickou vlnu, jejich radost znásobil PETR STLOUKAL, který střelou z kruhů poslal Energii do čtyřbrankového vedení. Bez asistence.
     
    53:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přání o pátou branku splnil fanouškům DÁVID GRÍGER. Tomeček vystřelil od modré čáry, Gríger tečoval jeho střelu před brankou, puk zapadl přímo do branky. Asistence: Jan Tomeček, Tomáš Rachůnek.
     
    47:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští hokejisté tak dlouho topili pod kotlem Cikánkovi, až se nakonec střelecky dokázal prosadit ONDŘEJ BERÁNEK. Jakub Flek přihrál Beránkovi, který vystřelil z bezprostřední blízkosti. Asistence: Jakub Flek, Tomáš Rachůnek.
     
    37:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rychlá odplata v podání energetiků! VLADIMÍR SIČÁK si sjel pro kotouč rychlostí blesku a vypálil. Lukáš Cikánek s jeho dělovou ránou nemohl nic dělat. Asistence: Dávid Gríger.
     
    36:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Od modré čáry vystřelil Tomáš Redlich, VÁCLAV VEBER jeho střelu tečoval těsně před brankou. Závorka se za jeho dorážkou nestačil ohlédnout. Asistence: Tomáš Redlich, Daniel Kružík.
     
    25:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Velmi nešťastný gól pro Tomáše Závorku. JOHAN LORRAINE dostal výbornou přihrávku od Jana Kloze, první jmenovaný vypálil z první. Domácí brankář by střelu chytil, ale náhle změnila směr a proplula Závorkovi mezi betonem a tyčkou. Asistence: Jan Kloz,
     
    21:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    PETR STLOUKAL se pokusil na dvakrát vypálit. Druhý pokus už byl správný, když z těsné blízkosti prostřelil Cikánka. Asistence: Jaromír Kverka, Matic Podlipnik.
     
    10:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    ONDŘEJ BERÁNEK si s Martin Kohoutem připravili před gólem ještě jednu akci, která se nakonec nepodařila, jelikož přihrávka na Kohouta nebyla přesná. Vzápětí si zlepšili reputaci, když Martin Kohout našel volného Beránka, ten vystřelil před bránícím hráčem a přesně se trefil do volného kouta Cikánkovy svatyně. Asistence: Martin Kohout, Vladimír Sičák.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 11. O. Beránek (Kohout, Sičák), 22. Stloukal (Kverka, Podlipnik), 38. Sičák (Gríger), 48. O. Beránek (Flek, T. Rachůnek), 54. Gríger (J. Tomeček, T. Rachůnek), 56. Stloukal – 26. Lorraine (J. Kloz), 37. Veber (Redlich, Kružík)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (F. Novotný) – Krejčí, Sičák (A), M. Rohan (A), Podlipnik, J. Tomeček, T. Kvapil – T. Rachůnek, Gríger, Flek – Harkabus, Kverka, Stloukal – Davídek, Skuhravý (C), Gorčík – O. Beránek, Tuominen, Kohout.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Kehar, Lenďák, Štich, Veber, F. Matula, P. Hořava (A) – J. Strnad, R. Přikryl, Svedlund – Zikmund, T. Kaut, Lorraine – J. Kloz, Machač, D. Tůma (C) – Redlich, Kubík, Kružík.

    Rozhodčí: Veselý, Dědek – Belko, Kokrment

    Diváci: 3222
    thejrc.org