Tampa – Florida 2:4 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:4 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
Vegas Golden Knights
Pondělí 25.09.2017, 02:00 • Honda Center, Anaheim • Příprava NHL
Partner:
     
    59:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A máme tu ještě to zasloužené snížení stavu! O střelu z obrovského úhlu se pokusil po přihrávce Sabourina Sam Steel, puk po jeho ráně ale dlouho nemohl najít Marc-André Fleury. Následně kolem něj projel GIOVANNI FIORE a doklepl jej až do sítě! Asistence: Sam Steel, Scott Sabourin.
     
    59:00
    Poslední minuta do konce utkání!
     
    55:50
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ritchie – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Holzer – 2 min., nesportovní chování).
     
    54:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté střílí další branku a zřejmě si pojišťují vítězství v dnešním utkání! Anaheim otevřel obranu, kde nechal jediného hráče. Chybu v kombinaci v útočné třetině vyčíhl Stefan Matteau, který poslal do samostatného úniku PIERRE-EDOUARDA BELLEMARA a ten si parádní kličkou poradil s brankářem a následně mu puk prostrčil mezi betony! Asistence: Stefan Matteau.
     
    54:25
    Do obrovské šance se řítili dva hostující hráči, ti ale přečíslení 2 na 1 nevyřešili vůbec dobře.
     
    51:52
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Welinsky – 2 min., podražení).
     
    48:33
    Vynikajícím pasem přes celou šíři kluziště vybídl Carrier Erika Haulu, ten už byl sám před Johnem Gibsonem, kterého ale následnou technickou střelou mezi betony nepřekonal!
     
    47:58
    Vynikající zákrok nyní předvedl brankář Vegas, Marc-André Fleury se vrhl proti střele jednoho ze soupeřů, musel se přitom přesunout přes celou šíři branky a nakonec s pukem ve výstroji skončil až v pravém kruhu!
     
    45:25
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Tynan – 2 min., sekání).
     
    43:41
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ritchie – 2 min., sekání).
     
    35:59
    Jsou to ale nyní domácí, kteří se dostávají do obrovských šancí! Další z nich ale končí pouze na brankové konstrukci, zřejmě po ráně z hole Fioreho!
     
    31:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A nakonec sníženo máme! Krásnou kombinaci, i když se štěstím, předvedli domácí hráči Anaheimu. Max Jones vybojoval puk na pravé straně kluziště, přihrávkou našel u brány postaveného a zároveň ale obsazeného Dennise Rasmissena, ten s velkým štěstím našel takovým bouchnutím do puku SCOTTA SABOURINA, který si parádně přehodil puk na backhand a střelou pod horní tyč snižuje stav! Asistence: Dennis Rasmussen, Max Jones.
     
    29:38
    A mohlo být sníženo na rozdíl dvou branek! Cam Fowler si najel až do středu kluziště, odkud poslal ránu zápěstím na Fleuryho svatyni. Ten má ale své tyče postavené dobře, ta po jeho levé ruce totiž odrazila puk mimo nebezpečí!
     
    29:04
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Hunt – 2 min., sekání).
     
    25:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Místo snížení domácích na jednu branku je tu navýšení vedení Golden Knights už na tříbrankové! Griffin Reinhart nahodil puk na bránu Gibsona a povedenou tečí jej za jeho záda uklidil TOMÁŠ HYKA, který se tak prosadil ve všech dosavadních výherních utkáních Vegas! Asistence: Griffin Reinhart.
     
    22:58
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Karlsson – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    19:09
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jones – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:45
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Kolesár – 2 min., hákování).
     
    17:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A hosté se dostávají již do dvoubrankového vedení, což je po mírném tlaku domácích celkem překvapivé! Po vyhraném buly Kolesára se dostal k puku William Karlsson, ten posunul puk na JAKEA BISCHOFFA, který si najel do středu kluziště a následnou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě! Rána byla možná lehce tečována. Asistence: William Karlsson, Keegan Kolesár.
     
    12:59
    Nyní se ale Marc-André Fleury rozhodně zapotil, nejprve měl problémy se střelou Ritchieho, poté se z ničeho nic ocitl v mezikruží Sam Steel, ale i s jeho dělovkou si dokázal brankář Golden Knights poradit!
     
    11:12
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Pulkkinen – 2 min., hákování).
     
    05:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A hosté využívají hned první přesilovou hru a dostávají se do brzkého vedení! Po souhře TJeje Tynana s Bradem Huntem, se k puku na levé straně kluziště dostal TEEMU PULKKINEN a jeho následná dělovka prošla až za záda Johna Gibsona, kterému taky dobře stínil Keegan Kolesar, který tak má na první brance také nějaké zásluhy! Asistence: Tj Tynan, Brad Hunt.
     
    05:31
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Kašé – 2 min., držení protihráče).
     
    04:26
    Špatným přechodem do útočného pásma se domácí připravili o puk, ten jim sebral William Carrier, následně si poradil s obráncem, v situaci 1 na 1 s brankářem si ale neporadil!

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 32. Sabourin (Rasmussen, Jones), 60. Fiore (Steel, Sabourin) – 6. Pulkkinen (Hunt, Tynan), 18. Bischoff (Karlsson, Kolesár), 26. Hyka (Reinhart), 55. Bellemare (Matteau)


    Anaheim Ducks: Gibson (Berra) – Fowler (A), Holzer, Larsson, Montour, Cooper, Welinski – Perry (A), Getzlaf (C), Rasmussen, Kašé, Steel, Ritchie, Tropp, Jones, Kopacka, Kossila, Sabourin, Fiore.
    Vegas Golden Knights: Fleury (Dansk) – McNabb, Miller, Garrison (A), Reinhart, Bischoff, Hunt – Thompson, Matteau, Carrier, Hýka, Bellemare (A), Kolesar, Haula (A), Pulkkinen, Tynan, Karlsson, Wong, Nosek.

    Rozhodčí: Kozari, Skilliter – Daisy, Wheler.
    ocianews.com