Česko bílí – Česko červení 7:6 (kon.)
konec
Česko bílí
7:6 (4:2, 1:3, 2:1)
Česko červení
Pondělí 25.09.2017, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    59:47
    Česko červení právě vstřelili branku!
    Ale z protiútoku se červení prosazují a je to už jenom o gól! Na levou stranu útočného pásma zamířil TADEÁŠ VÍCHA, odkud poslal puk nekompromisně na delší tyč.
     
    53:59
    Česko bílí právě vstřelili branku!
    Tým bílých střílí sedmý gól a v tuto chvíli vede 7:5! O parádní ránu se postaral VOJTĚCH STŘONDALA, který udělal z pravého kruhu několik rychlých kroků směrem k brance a nádhernou ranou otřel kotouč o delší tyč. Bez asistence.
     
    42:47
    Česko bílí právě vstřelili branku!
    Parádní rána a bílí jsou poněkolikáté v zápase ve vedení o branku! Otakar Šik posunul u pravé tyče kotouč lehce ke středu na RADKA PROŠKA, jenž nezazmatkoval a nad ležícím gólmanem zamířil přesně pod břevno. Asistence: Otakar Šik.
     
    39:59
    Česko červení právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, pouhou vteřinu před druhou sirénou je pod Bílou věží opět srovnáno! Hráči v bílém si nepohlídali situaci na útočné polovině hřiště a do samostatného úniku vyšlápl DOMINIK CHÁRA. Před bránu si najel přímo po ose hřiště, zvolil blafák do bekhendu a když už gólman ležel na ledě, zvedl kotouč do horné poloviny branky. Asistence: Adam Klapka.
     
    38:12
    Česko bílí právě vstřelili branku!
    Hráči v bílém se necelé dvě minuty před druhou přestávkou opět ujímají vedení! O pátou branku svého týmu se postaral DOMINIK ARNOŠT, který sám před gólmanem předvedl rychlou bekhendovou kličku a i když v jejím závěru přepadl před gólmanův beton, kotouč do branky propadl. Bez asistence.
     
    31:02
    Česko červení právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno, začíná se znovu od nuly! Autorem čtvrté branky červených je JAKUB ADÁMEK, jenž se stává dalším střelcem dnešního klání. Asistence: Dominik Chára.
     
    20:36
    Česko červení právě vstřelili branku!
    To však červené nemusí mrzet, záhy totiž využívají přesilovku a opět je to jen o gól! Kryštof Ouřada nahrál z levého kruhu k pravé tyči DOMINIKU ŠEDIVÉMU, jenž natáhl hokejku a docpal kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Kryštof Ouřada, Dominik Sklenář.
     
    16:39
    Česko bílí právě vstřelili branku!
    Druhá přesilovka zápasu, druhá využitá! Jan Matiášek vyslal z levé strany nahrávku na druhý konec brankoviště, kde číhal MARTIN LAŠÁK. Tomu se sice nepovedlo puk trefit ideálně, i tak ale pomocí rukojeti své hole dostal kotouč za brankářova záda. Asistence: Jan Matiášek, Martin Lokajíček.
     
    14:53
    Česko červení právě vstřelili branku!
    Červení jsou zpět v zápase, rázem je to pouze o gól! JAKUB MATIAŠKO obdržel puk k pravému mantinelu, odkud se mu povedlo přesně mířenou střelou propasírovat touš až do sítě. Asistence: Filip Bernáth, Jakub Michálek.
     
    11:41
    Česko červení právě vstřelili branku!
    Červení ale vzápětí odpovídají a na jejich účtu už nesvítí nula! Jiří Bucek zavezl kotouč do útočné třetiny a přenechal ho do druhé vlny ADAMU KLAPKOVI. Mladý forvard pak milimetrově zacílil a o horní tyč poslal kotouč až do klece. Asistence: Jiří Bucek.
     
    10:42
    Česko bílí právě vstřelili branku!
    Bílí to nakonec ale přeci jen dokázali, proměnili početní výhodu v gól! Na konci nahrávek stál VOJTĚCH STŘONDALA, jenž propálil gólmana z osy hřiště. Asistence: Adam Gajarský, Matěj Svoboda.
     
    07:37
    Česko bílí právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se ale síť vlní, bílí vedou 2:0! Gól si na své konto připsal bek JAKUB KLEINER, jehož nenápadný pokus od pravého mantinelu překvapil všechny, včetně brankáře. Kotouč proklouzl do brány mezi tyčí a tělem. Bez asistence.
     
    03:28
    Česko bílí právě vstřelili branku!
    Hra je sice opatrná, skóre se ale i přes to brzy mění! A do vedení se dostává bílý tým. Jan Matiášek poslal pěknou nahrávku DOMINIKA ARNOŠTA do samostatného úniku, v němž mladý útočník předvedl povedenou střelu nad levé rameno gólmana. Asistence: Jan Matiášek.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 4. Arnošt (Matiášek), 8. Kleiner, 11. Střondala (Gajarský, Svoboda), 17. Lašák (Matiášek, Lokajíček), 39. Arnošt, 43. Prošek (Šik), 54. Střondala – 12. Klapka (Bucek), 15. Matiaško (Bernáth, Michálek), 21. Šedivý (Ouřada, Sklenář), 32. Adámek (Chára), 40. Chára (Klapka), 60. Vícha (Jelínek, Oliva)


    Česko bílí: Mičán (30. Vlk) – Lokajíček, Lašák, Červenka, Had, Kleiner, Procházka – Svoboda, Střondala, Gajarský – Kropáček, Arnošt, Matiášek – Prošek, Šik, Žemba.
    Česko červení: Kolář (30. Kašpar) – Bernáth, Oliva, Antoš, Holý, Michálek, Adámek, Vícha – Šedivý, Ouřada, Sklenář – Chára, Bucek, Klapka – Matiaško, Šír, Jelínek.
    ocianews.com