Jekatěrinburg – Nižněkamsk 4:3 (3:1 po s.n.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 3:2 (kon.)
Toljatti – Soči 2:1 (po pr.)
po prodl.
Lada Toljatti
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
HK Soči
Úterý 26.09.2017, 17:00 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:00 Kirill KAPUSTIN - 2:1
     
    61:00
    Lada právě vstřelila branku!
    Domácí celek vítězí! Lada se dostala do přečíslení. Na přihrávku mezi kruhy si nabruslil KIRILL KAPUSTIN, který si puk dobrým dotykem zpracoval a trefil mezírku mezi betony hostujícího brankáře! Asistence: Nikita Filatov.
     
    33:02
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Soči přeci jen dokázalo zužitkovat přesilovou hru! Po dlouhém tlaku hostujícího celku se před brankou nejlépe zorientoval SIMON ONERUD, který puk doklepl do odkryté branky! Asistence: Casey Wellman, Ilja Chochlov.
    14:16 Alexej MASTRJUKOV - 1:0
     
    14:16
    Lada právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Po chybě v rozehrávce soči se Lada dostala do útoku a přečíslení sehrála skvěle! Alexandr Něstěrov našel ALEXEJE MASTRJUKOVA, který si puk zpracoval a překonal bezmocného Barulina! Asistence: Alexandr Něstěrov, Igor Skorochodov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 15. Mastrjukov (Něstěrov, Skorochodov), 61. Kapustin (Filatov) – 34. Önerud (Wellman, Chochlov)


    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – Kostromitin, Ch. Genoway, Gurkin, Maleňkich, D. Ježov, Ďjakov, Kirillov – Zernov, Bělousov, Babenko – Novotný, Filatov, Kapustin – Něstěrov, Skorochodov, Mastrjukov – Achmetov, A. Strelcov, Bočarov – Rachimullin.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Chomickij, Alexandrov, S. Kuzněcov, Mamkin, Pedan, Chochlov, Miromanov – Cvetkov, Lapenkov, Šmeljov – Önerud, Wellman, Collins – O'Dell, Padakin, Garbutt – Grebenščikov, Tomilin, A. Ivanov.

    Rozhodčí: Gusev, Bělov – Gorděnko, Tomilov
    thejrc.org