Ottawa – New Jersey 1:8 (kon.) | Boston – Chicago 4:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 5:2 (kon.) | Dallas – Colorado 2:4 (kon.) | Edmonton – Carolina 2:6 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:6 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:8 (0:5, 1:2, 0:1)
New Jersey Devils
Úterý 26.09.2017, 00:15 • O'Leary Community Sports Centre, Prince Edward Island • Příprava NHL
Partner:
    40:56 Drew STAFFORD - 1:8

     
    40:56
    Devils právě vstřelili branku!
    8:1! Johansson vysunul do přečíslení 2 na 1 Hischiera, který poté, co přejel modrou čáru přihrál na DREWA STAFFORDA, a ten se nemýlil. Druhá branka, třetí bod v utkání pro rodáka z Milwaukee! Asistence: Nico Hischier, Marcus Johansson.
    33:29 Thomas CHABOT - 1:7

     
    33:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a upravují na 1:7! Autorem branky je THOMAS CHABOT, který dokázal využít přihrávky Browna. Asistence: Logan Brown, Kyle Turris.
    28:41 John QUENNEVILE - 0:7

     
    28:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Od poslední branky uplynulo pouhých čtyřiadvacet vteřin a hokejisté New Jersey se mohou znovu radovat! Prosazuje se opět JOHN QUENNEVILLE, kterého našel Zacha na pravé straně zcela osamoceného. 7:0 pro Ďábly! Asistence: Jesper Bratt, Pavel Zacha.
    28:17 John QUENNEVILLE - 0:6

     
    28:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Třetí využitá přesilová hra! Hosté vyhráli vhazování, Henrique zleva přihrál na JOHNA QUENNEVILLEA, který svou následnou střelou do horního růžku nedal Condonovi žádnou šanci. 6:0! Asistence: Adam Henrique.
    19:07 Drew STAFFORD - 0:5

     
    19:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní už 5:0 pro hostující mužstvo! První střela z hole Johanssona byla zblokována, k odraženému kotouči se ale dostal Santini a následně jej naservíroval DREWU STAFFORDOVI, který tak vstřelil pátou branku svého týmu v tomto utkání. Asistence: Steven Santini, Marcus Johansson.
    10:21 Pavel ZACHA - 0:4

     
    10:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá využitá přesilová hra Devils, 4:0! Hall přihrál ve středním pásmu Palmierimu, který projel s pukem až k brankáři soupeře, se zakončením však neuspěl, dorážející PAVEL ZACHA ale poté již ano. Druhá branka pro dvacetiletého českého útočníka v tomto utkání! Asistence: Kyle Palmieri, Taylor Hall.
    07:53 Nico HISCHIER - 0:3

     
    07:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Pozor, nyní už je to 3:0 pro New Jersey! Johansson přenechal na pravé straně Staffordovi, který se odhodlal ke střeleckému pokusu. Condon vyrazil jeho střelu pouze k NICO HISCHIEROVI, a ten následně dorazil puk za záda brankáře Sens. Již třetí trefa jedničky posledního draftu v přípravě! Asistence: Drew Stafford, Marcus Johansson.
    03:16 ZACHA - 0:2

     
    03:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a odskakují tak na rozdíl dvou branek! Příhrávku Halla zužitkoval z předbrankového prostoru PAVEL ZACHA. Hned zkraje utkání tak Ďáblové vedou 2:0! Asistence: Taylor Hall, Kyle Palmieri.
    01:10 Marcus JOHANSSON - 0:1

     
    01:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá minuta utkání již přináší úvodní branku! Špatnou rozehrávku Claessona potrestal z prostoru mezi kruhy MARCUS JOHANSSON. Švédský útočník ve službách New Jersey překonal Condona střelou na vyrážečku. 1:0! Bez asistence.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 34. Chabot (Brown, Turris) – 2. Johansson, 4. Zacha (Hall, Palmieri), 8. Hischier (Stafford, Johansson), 11. Zacha (Palmieri, Hall), 20. Stafford (Santini, Johansson), 29. Quenneville, 29. Quennevile (Bratt, Zacha), 41. Stafford (Hischier, Johansson)


    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – Phaneuf (A), Chabot, Borowiecki, Harpur, Claesson, Wideman – Formenton, Turris (A), Smith (A) – McCormick, Brown, Pyatt – Burrows, Pageau, Chlapík – VandeVelde, Thompson, Randall
    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – Greene (C), Santini, Butcher, Loov, Mueller, Prout – Hall, Zacha, Palmieri – Johansson (A), Hischier, Stafford – Gignac, Henrique (A), Bratt – Kujawinski, Coleman, Bastian – Quenneville

    Rozhodčí: Scott Driscoll, Derek Amell – Brian Mach, Shandor Alphonso
    thejrc.org