Ottawa – New Jersey 1:8 (kon.) | Boston – Chicago 4:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 5:2 (kon.) | Dallas – Colorado 2:4 (kon.) | Edmonton – Carolina 2:6 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:6 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Úterý 26.09.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:51 Ryan MCDONAGH - 3:2
     
    63:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Utkání rozhoduje kapitán Rangers RYAN MCDONAGH! Ten dostal puk na modrou od Matse Zuccarella a obranu soupeře dokonale zaskočil tím, že si to namířil mezi dvěma hráči přímo k Neuvirthovi. Ten jeho střelu k pravé tyčce ze svého pohledu ještě vykopl, ale s dorážkou stejného borce už nic udělat nemohl. Asistence: Mats Zuccarello a Filip Chytil.
     
    62:06
    Bombu Miky Zibanejada z mezikruží vyráží Neuvirth svou lapačkou. Výborná reakce brankáře Flyers.
     
    58:13
    Souboj s Filipem Chytilem vyhrál Michal Neuvirth! Českého mladíčka hezky uvolnil Zuccarello a Chytil už byl před brankou prakticky sám. Neuvirth ho zkušeně vybruslil a zachytil jeho střelu.
     
    57:07
    Po vyhraném buly střílel těsně vedle Pavel Bučněvič!
     
    56:19
    Jakub Voráček se hned dvakrát natlačil až před Lundqvista, ale ten předvedl výborné zákroky! Švédský brankář následně pokryl i střelu Hagga.
     
    53:50
    Nolan Patrick se následně dostal do křížku s Brendanem Smithem. Hostující hráč je vyloučen za hrubost.
     
    52:10
    Radko Gudas nezná bratra! Ukázkový strom od něho schytal Filip Chytil, který tak pomalu zjišťuje, co také v NHL může očekávat. Svého spoluhráče se přijel zastat Mats Zuccarello, což si samozřejmě Gudas nenechal líbit a oba hráči jsou vyloučeni za hrubost. Na straně domácího forvarda ale svítí dvě minuty navíc. To znamená přesilovku pro Flyers.
     
    49:27
    Mats Zuccarello je vyloučen za seknutí Travise Konecnyho. Šance pro Flyers strhnout vedení zpět na jejich stranu.
     
    47:15
    Jakub Voráček a Claude Giroux nevyužili situaci dva na brankáře! Po nahrávce Girouxe už měl český útočník zakončovat, ale ještě puk svému spoluhráči vracel a Giroux se s ním dostal do nulového úhlu, odkud ho už nedokázal do odkryté klece usměrnit.
    45:29 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    45:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají hodně šťastným gólem! Pavel Bučněvič puk zavezl do útočného pásma a chytrou žabičkou ho předložil najíždějícímu MIKOVI ZIBANEJADOVI. Jeho střelu Neuvirth vyrazil jen do obránce, od něhož se puk obloučkem snesl za záda gólmana Flyers. Neuvirth se sice ještě za kotoučem vrhl, ale zastavit před brankovou čarou ho již nestačil. Asistence: Pavel Bučněvič a Chris Kreider.
     
    41:25
    Nolan Patrick zasáhl holí do tváře Marca Staala. Domácí tedy budou hrát přesilovku.
     
    40:40
    Domácí mohli vyrovnat! Mats Zuccarello nabídl kotouč na zadní tyčku Rickovi Nashovi, který napoprvé usměrnil spoluhráčovu nabídku do brankové konstrukce a následnou dorážku pak stačil pokrýt Michal Neuvirth! Ten dnes chytá výborně!
    39:56 Travis SANHEIM - 1:2
     
    39:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení 3,1 sekundy před koncem prostřední části! Podruhé v zápase se prosazuje TRAVIS SANHEIM, ke kterému Lundqvist vyrazil puk po ráně Radka Gudase od modré a Sanheim ho pohodlně dopravil do odkryté klece – 1:2. Asistence: Radko Gudas a Michael Raffl.
     
    37:46
    Krásná sehrávka hostí! Simmondsovi však před odkrytou brankou puk přeskočil hůl.
     
    37:29
    Domácí Gabriel Fontaine je vyloučen za podražení. Po reklamní přestávce začne přesilovka Philadelphie.
     
    33:35
    Radko Gudas vystřelil od modré a puk zacinkal o tyčku domácí branky! Henrik Lundqvist zřejmě nic neviděl.
     
    33:02
    Tam ho vybojovali domácí a byla z toho šance pro Filipa Chytila. Ten volil prudkou střelu, svého krajana v brance Philadelphie ale nepropálil!
     
    25:30
    Tahle přesilovka Letců vypadá opravdu dobře! Puk rychle putoval mezi hostujícími hráči, až se dostal od Weala mezi kruhy k Travisovi Konecnymu. Lundqgvist byl ale rychle v rozkleku a zastavil kotouč pravým betonem.
     
    23:44
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Chris Kreider – 2 min., podražení).
     
    21:46
    Zuccarello vyzval ke skórování Ricka Nashe, který vložil hůl do jeho pasu, ale Neuvirth se proti němu dokázal přemístit. Nash pak ještě získal odražený kotouč, ovšem jeho dorážku zablokoval obránce!
     
    20:20
    Jakub Voráček se lehce dotkl holí protihráče a už usedá na trestnou lavici za sekání. Na tenhle typ zákroku jsou rozhodčí v přípravě hodně úzkostliví.
     
    19:08
    Po chybě domácích v rozehrávce se dostal do dobré příležitosti Jordan Weal. Z pravého kruhu ale nepřekonal Ludnqvista a odražený puk pak před odkrytou klecí nezkrotil jeho spoluhráč.
     
    16:39
    Michael Raffl zahákoval Ryana McDonagha. Po reklamní pauze začne přesilovka Rangers.
     
    14:21
    Claude Giroux nyní neproměnil tutovku! Spolu s Jakubem Voráčkem se dostal do přečíslení 2 na 1 a oba hráči si několikrát vyměnili rychlé přihrávky. Po posledním Voráčkově pasu měl před sebou kapitán Letců zcela odkrytou branku, ale nepochopitelně ji netrefil!
     
    12:41
    Pohotovou střelou se prezentoval Rick Nash, který si puk stáhl na levý kruh a zápěstím mířil pod víko. Michal Neuvirth však bleskurychle máchl lapačkou a efektním zákrokem zabránil gólu!
    05:39 Travis SANHEIM - 1:1
     
    05:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté při hře 4 na 4 vyrovnávají! Na levém kruhu pro vhazování se opřel do puku TRAVIS SANHEIM, který vymetl vzdálenější šibenici nad lapačkou Henrika Lundqvista. Opravdu krásná střela – 1:1. Asistence: Nolan Patrick a Jordan Weal.
     
    05:26
    Přesilovou hru Rangers ukončil Filip Chytil! Český mladíček zahákoval Filppulu a odchází na trestnou lavici.
     
    04:33
    Domácí si zahrají druhou přesilovku! Sean Couturier je vyloučen za sekání.
    03:16 Rick NASH - 1:0
     
    03:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Ryan McDonagh nahodil od modré kotouč na branku a letící puk před Neuvirthem šikovně tečoval ze vzduchu RICK NASH. Brankář Flyers už nestihl reagovat na změnu směru. Asistence: Ryan McDonagh a Pavel Bučněvič.
     
    02:14
    Hostující zlý muž Radko Gudas už míří na trestnou lavici. Ve středním pásmu si přidržel Nievese.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Nash (McDonagh, Bučněvič), 46. Zibanejad (Bučněvič, Kreider), 64. McDonagh (Zuccarello, Chytil) – 6. Sanheim (Patrick, Weal), 40. Sanheim (Gudas, Raffl)


    New York Rangers: Lundqvist (Pavelec) – Shattenkirk, McDonagh (C), DeAngelo, Staal, Kampfer, Smith – Zuccarello, Zibanejad, Kreider – Bučněvič, Chytil, Nash (A) – Puempel, Andersson, Fontaine – Lettieri, Nieves, Carey.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Elliott) – Hagg, Provorov, Gostisbehere, Manning, Gudas, Sanheim – Voráček, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Patrick, Weal – Konecny, Filppula, Lehterä – Read, Laughton, Raffl.

    Rozhodčí: McCauley, Luxmore – Brisebois, Suchánek

    Diváci: 14037
    thejrc.org