Motor ČB – Frýdek-M. 1:0 (po pr.) | Prostějov – Kadaň 5:1 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 5:3 (kon.)
Přerov – K. Vary 1:0 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 3:2 (3:1 po s.n.) | Slavia – Třebíč 2:3 (kon.)
Havířov – Vsetín 3:4 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 27.09.2017, 18:00Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    25:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Drtina nedokázal puk o mantinel vyhodit, čehož využil Zohorna, který následně našel volného SILVESTRA KUSKA, kterému jen stačilo nastavit hokejku, od které se puk odrazil do zcela odkryté klece! Asistence: Radim Zohorna a Michal Vodný.
     
    21:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají přesilovou hru a je znovu srovnáno! Po přihrávce Nováka se do kotouče opřel JIŘÍ DRTINA a tvrdou ranou se konečně trefil přesně do pravého horního rohu Dostálovy klece! Asistence: Jan Novák a Lukáš Nedvídek.
     
    17:37
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Čtvrtá útočná formace hostů se usadila v útočném pásmu a je z toho nakonec otočení skóre! LUKÁŠ PATÁK si dobře pokryl kotouč, dostal se s ním až mezi kruhy a ranou pod víko nedal Frodlovi šanci! Asistence: Tadeáš Král a Ondřej Malec.
     
    15:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Na začátku celé akce byl skvělý zákrok Kalába, který pádem do střely Nováka vybojoval kotouč, který si vzal LUBOŠ HORKÝ, najel si do útočného pásma a ranou přes obránce prostřelil Frodla! Asistence: Tomáš Kaláb.
     
    12:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní po dvou domácích duelech bez vstřelené branky se konečně prosazují! Na pravé straně dostal hodně prostoru ZDENĚK DOLEŽAL, který si nabruslil do kruhu, odkud vyslal tvrdou ránu po ledě, která prošla Dostálovi pod betonem až do sítě! Asistence: Jaroslav Kasík.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 13. Z. Doležal (Kasík), 22. J. Drtina (J. Novák, Nedvídek) – 16. Horký (Kaláb), 18. Paták (Tadeáš Král, Malec), 26. Kusko (R. Zohorna, Vodný)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – J. Drtina (A), J. Novák (C), Ryzák, Kasík, Kolařík, A. Růžička – Z. Doležal, Nedvídek, Šmerha – Kubica, Šagát, M. Kadlec – Jankovský, Šafránek, M. Ondráček – Kopta, Furch, Krliš.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – L. Vágner, Kaláb (A), D. Mikyska, Půža, Čejka, Spurný – R. Erat (A), Dolníček (C), Horký – T. Havránek, Jan Wasserbauer, Vodný – Kusko, R. Zohorna, Kratochvíl – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    Rozhodčí: Luczków, Kopeček – Votrubec, Ševic

    Diváci: 592
    thejrc.org