David Servis – Nymburk 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:4 (kon.) | Písek – Žďár n/S 4:7 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 3:4 (kon.) | Trutnov – Most 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 5:1 (kon.)
Řisuty – Sokolov 3:6 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 6:10 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 8:0 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 10:2 (kon.)
konec
HC Řisuty
3:6 (2:2, 0:2, 1:2)
HC Baník Sokolov
Středa 27.09.2017, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Západ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Baník právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Baník se dostal k puku ve třetině Řisut, střela Kuběny šla ještě mimo, po přihrávce Hrušky z rohu se však střelou z první prosadil TOMÁŠ ROHAN, který dává gól na 3:6.
     
    49:10
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté znovu vedou o dvě branky! Obrana Buldoků zaspala a hosté šli do protiútoku tři na jednoho, který zakončil střelou do prázdné ROMAN KAŠPAR, 3:5!
     
    40:59
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Ani minutu netrvalo domácím ve třetí třetině snížit! Štěpán Bláha střílel z levé strany, Petr Hruška vyrazil puk jen před sebe, kde byl úplně volný ONDŘEJ HAMPL, který doklepl puk za záda brankáře.
     
    28:24
    Baník právě vstřelil branku!
    Na útočné modré čáře propadl Jiří Dostál a tak mohli zaútočit hosté. Před brankou obdržel puk MARTIN TRAPL. jehož branka znamená zvýšení Sokolova na 4:2!
     
    25:52
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov nakonec přesilovku proměňuje! Po kombinaci našel David Hruška před brankou volného MIROSLAVA KUNCL, který nastavil hokejku a doklepl puk do branky.
     
    18:42
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Ale domácí rychle vyrovnávají! ONDŘEJ KRPATA se po střele Petržílky nejlépe zorientoval před brankou a znovu vyrovnává skóre!
     
    18:09
    Baník právě vstřelil branku!
    Zanedlouho poté se však ujímají vedení hosté! Kašpar, podobně jako při prvním gólu Trapl, našel před brankou spoluhráče, tím tentokrát byl VÁCLAV REZEK, ten dokázal překonat brankáře a vstřelit branku na 1:2!
     
    03:47
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Ale Buldoci rychle vyrovnávají! Janeček vybojoval v rohu kluziště puk a přistrčil ho na Bláhu. Ten našel na modré čáře Babického, jehož následná přihrávka znovu našla ŠTĚPÁNA BLÁHU, který vyrovnává na 1:1.
     
    02:58
    Baník právě vstřelil branku!
    A několik sekund poté se hosté prosazují! Obrana Řisut na levé straně nezachytila nájezd útočníka, který krásným způsobem našel před brankou volného MICHAELA ČEJKU, který překonal bezmocného Ilašenka.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 4. Bláha (Babický, Petržílka), 19. Krpata (Petržílka), 41. Hampl (Bláha, Záleský) – 3. Čejka (Trapl, Strunz), 19. Rezek (Kašpar), 26. Kuncl (Hruška, Kuběna), 29. Trapl (Kašpar, Šik), 50. Kašpar (Račanský), 58. Rohan (Hruška, Kuběna)


    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Dostál, Keller – Babický, Bílek – Havelka, Petržílka – Janeček, Kos (C), Krpata – Záleský, Fortelka, Náprstek – Hampl, Kail, Bláha
    HC Baník Sokolov: P. Hruška (Fečo) – Přindiš, Kuncl – Šik (C), Michálek – Hohl, Rulík – Weinhold, Šafář – Kuběna, D. Hruška, Rohan – Čejka, Osmík, Strunz – Rubeš, Kašpar, Trapl – Račanský, Pfister, Rezek

    Rozhodčí: Jaroš – Schopf, Horažďovský
    ocianews.com