David Servis – Nymburk 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:4 (kon.) | Písek – Žďár n/S 4:7 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 3:4 (kon.) | Trutnov – Most 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 5:1 (kon.)
Řisuty – Sokolov 3:6 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 6:10 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 8:0 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 10:2 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
8:1 (3:0, 2:1, 3:0)
NED Hockey Nymburk
Středa 27.09.2017, 18:002. liga skupina Střed (ČR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:24
    David Servis právě vstřelil branku!
    To je parádní výkon od domácího David Servisu! Osmou branku českobudějovického týmu přidává LUKÁŠ KŘÍŽ, který se trefuje dnes již podruhé! Asistence: Roman Šulčík.
     
    52:18
    David Servis právě vstřelil branku!
    Sedmá branka v síti Nymburku je tu! Do střelecké listiny se zapíše také David Svoboda, který dostal dobře mířenou přihrávku od Petra Zicha a poté dobře zacílil do klece. Asistence: Petr Zich, Patrik Zayml.
     
    45:56
    David Servis právě vstřelil branku!
    Pokud chtějí hosté aspoň pomýšlet na bodový zisk, budou to mít velmi obtížné. Lukáš Kříž poslal přihrávku na křídlo JANU TRUMMEROVI, který nekompromisní střelou přidává šestý gól Českých Budějovic. Asistence: Lukáš Kříž, Jakub Marek.
     
    29:37
    David Servis právě vstřelil branku!
    České Budějovice se mohou radovat z páté branky! Jakub Marek přenechal kotouč ROMANU ŠULČÍKOVI, který poté bekhendem před brankou překonal Formánka. Ten tak musí lovit ze sítě pátý puk. Asistence: Jakub Marek, Jan Radoš.
     
    27:57
    David Servis právě vstřelil branku!
    David Servis bleskově odpovídá a bere si své trojbrankové vedení zpět! ŠTĚPÁN HŘEBEJK byl na brankovišti nejaktivnější a dokázal procpat kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Jiří Ferebauer, Patrik Zayml.
     
    26:37
    Nymburk právě vstřelil branku!
    I hosté se dočkávají branky! O snížení se pro přihrávce Janduse postaral JAKUB HIERMAN, který si připíše do statistiky přesnou trefu. Asistence: Tomáš Jandus, Jaroslav Vostřák.
     
    17:13
    David Servis právě vstřelil branku!
    Nádherná akce domácích v oslabení! Šulčík ujel v oslabení a nádhernou přihrávkou uvolnil LUKÁŠE KŘÍŽE, který poté zamířil přesně do brány a poté zapsal třetí gól Českých Budějovic! Asistence: Roman Šulčík.
     
    15:04
    David Servis právě vstřelil branku!
    Další puk se třepotá v nymburské brance! Po přihrávce Romana Šulčíka se na pravém kruhu dokázal prosadit JAN TRUMMER! Asistence: Roman Šulčík, Lukáš Kříž
     
    01:27
    David Servis právě vstřelil branku!
    A za domácími jde také první branka v utkání! Tu si připisuje MILAN ŠESTÁK, který zakončil v blízkosti branky. Bez asistence.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Šesták, 16. Trummer (Šulčík, Kříž), 18. Kříž (Šulčík), 28. Hřebejk (Ferebauer, Zayml), 30. Šulčík (Marek, Radoš), 46. Trummer (Kříž, Marek), 53. Svoboda (Zich, Zayml), 57. Kříž (Šulčík) – 27. Hierman (Jandus, Vostřák)


    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Spáčil) – Michal, Svoboda, Babčuk, Radoš, Škopek, Kříž – Stodolovský, Šesták, Šulčík, Marek, Hřebejk, Ferebauer, Zayml, Trummer, Volf, Sumerauer, Zich
    NED Hockey Nymburk: Krofta (Formánek) – Kříž, Knesl, Mašek, Žemlička, Eliáš, Hierman, Parrish – Smejkal, Josefus, Stehlík, Eis, Arnošt, Čapek, Jandus, Vostřák, Synek, Kuzďas, Šťastný, Planý, Hofman

    Rozhodčí: Malota -Oudes, Sedláček
    bahis siteleri