David Servis – Nymburk 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:4 (kon.) | Písek – Žďár n/S 4:7 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 3:4 (kon.) | Trutnov – Most 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 5:1 (kon.)
Řisuty – Sokolov 3:6 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 6:10 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 8:0 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 10:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
8:0 (5:0, 2:0, 1:0)
HK Nový Jičín
Středa 27.09.2017, 18:00 • RT TORAX ARENA • 2. liga skupina Východ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po několika individuálních chybách novojičínských se puk dostal až k VLADIMÍRU LUKOVI, který se krásně trefil pod víko a stanovil tak skóre tohoto zápasu na 8:0. Asistence: Tomáš Káňa.
     
    25:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je debakl! Luboš Adam vyslal dobrou přihrávkou do samostatného úniku DAVIDA BALLNERA, který se své velké šance nezalekl a dokázal ji zužitkovat. Asistence: Luboš Adam.
     
    23:00
    Poruba právě vstřelila branku!
    A domácí znovu navyšují vedení! Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu, ze kterého se hostům asi dost zatočila hlava, se k puku dostal v mezikruží stojící LUBOŠ ADAM a dobře umístěnou střelou nedal Kohnovi šanci. Asistence: Samuel Ollender a Jan Puškár.
     
    13:23
    Poruba právě vstřelila branku!
    A máme tady hattrick! TOMÁŠ KÁŇA se znovu pořádně napřáhl – tentokrát od modré čáry – a trefil prostor přesně mezi Slovákovými betony. Asistence: Vladimír Luka, Marek Kaluža
     
    12:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ KÁŇA se v pásmu napřáhl, vypálil bombu na Slováka, kterému puk nešťastně propadl až za brankovou čáru – 4:0. Asistence: Vladimír Luka a Jiří Zdeněk.
     
    11:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    David Zachar svou okružní jízdou dokonale zmátl celou hostující obranu. Následně přihrál Dreslerovi, který hezkou přihrávkou našel před odkrytou brankou JIŘÍHO ZDEŇKA. Asistence: Jan Dresler a David Zachar.
     
    05:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Duo Tomáš Káňa a JIŘÍ ZDENĚK teď krásně vymíchali obranu soupeře. Celou akci nakonec korunoval první jmenovaný přihrávkou Zdeńkovi před prázdnou branku – 2:0. Asistence: Tomáš Káňa.
     
    01:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je tady první gól domácích! Luka se řítil sám na Slováka a těsně před ním dokázal přihrát na volného TOMÁŠE KÁŇU.Ten už si sám před odkrytou brankou poradit dokázal – 1:0! . Asistence: Vladimír Luka a Jiří Zdeněk.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 2. Káňa (Luka, Zdeněk), 6. Zdeněk (Káňa), 12. Haas (Dresler, Zachar), 13. Káňa (Luka, Zdeněk), 14. Káňa (Luka, Kaluža), 23. Adam (Ollender, Puškár), 26. Ballner (Adam), 60. Luka (Káňa)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler, Slavík, Janota, Kaluža, Popela, Baca, Puškár, Adam – Ballner, Fojtík, Schwarz, Zdeněk, Ollender, Haas, Zachar, Káňa, Luka, Sztefek, Gelnar, Jaroš
    HK Nový Jičín: Slovák I. (Kohn) – Adamík, Már, Běhal, Hruška, Heinzl, Janíczek, Metelka – Palacký, Krupa, Pecha, Málek, Motloch, Chvostek, Kratochvíl, Gebauer, Kocián, Zedník, Sonnek, Slovák II.

    Rozhodčí: Škach – Rožánek, Kučera
    thejrc.org