David Servis – Nymburk 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:4 (kon.) | Písek – Žďár n/S 4:7 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 3:4 (kon.) | Trutnov – Most 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 5:1 (kon.)
Řisuty – Sokolov 3:6 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 6:10 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 8:0 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 10:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
HK Opava
Středa 27.09.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Opavané dokázali zamknout svého soupeře v obranném pásmu, jenže unáhlenou střelou se připravili o kotouč. Dopředu bleskově vyrazil Vrána, který uvolnil rozjetého PETRA JURČU a tomu nedělalo problém za modrou čárou trefit odkrytou klec. Asistence: Jakub Vrána, Pavel Mojžíš.
     
    54:58
    Opava právě vstřelila branku!
    Máme založeno na pořádné drama! JAKUB VÍTEK těsně před brankovištěm tečoval Galvasův projektil takovým způsobem, že puk hloučkem těl propadl až za záda brankáře Halody. Asistence: David Galvas.
     
    26:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté vstoupili do druhé třetiny přímo famózně a odskakují na rozdíl dvou branek. Obránce Miklík nabil na modrou čáru svému parťákovi JANU SEDLÁKOVI. Ten neváhal, opřel se do puku, a jeho dělovka propadla Šafránkovi pod levou rukou! Asistence: Martin Miklík, Petr Peš.
     
    26:07
    Drtiči právě vstřelili branku!
    PETR JURČA předvedl hodonínskému publiku krasojízdu přes celé kluziště s gólovou tečkou! Hodonínský útočník převzal na obranné modré čáře kotouč od Mojžíše, prokličkoval středním pásmem až na úroveň brankové čáry a odsud procpal kotouč mezi betonem a bližší tyčí Šafránkovy klece. Opavský brankář se po této brance musí červenat. Asistence: Pavel Mojžíš.
     
    21:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Třicet dva sekund stačilo Drtičům k tomu, aby proměnili přesilovou hru! Po zblokované Sajdlově ráně z vrcholku kruhů se puk odrazem od zadního mantinelu dostal na Pešovu hůl, hodonínský kapitán jej předložil DOMINIKU MATULOVI, který nekompromisně zavěsil pod horní tyč! Asistence: Petr Peš, Jakub Sajdl.
     
    09:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Jenže napodruhé to PETRU CHALUPOVI vyšlo, a tak se z první branky utkání radují hosté! Opavský útočník dokázal procedit kotouč mezi Halodovou výstrojí z téměř minusového úhlu po několika odrazech na brankovišti. Poněkud šťastná branka, ale samozřejmě platí. Asistence: Jiří Šindelář, Rostislav Vaněk.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 22. Matula (Peš, Sajdl), 27. Jurča (Mojžíš), 27. Sedlák (Miklík, Peš), 59. Jurča (Vrána, Mojžíš) – 10. Chalupa (Šindelář, R. Vaněk), 55. Vítek (Galvas)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Peslar, Mojžíš, Miklík, Sedlák, Kužílek, Haloda M., Žabčík – Jurča, Vaněk D., Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Stehlík, Kuba, Kadlec – Vrána, Hložánek, Charvát – Černohous
    HK Opava: Šafránek (Wanecki) – Pokorný, Šendera, Kiss, Galvas, Šindelář, Štindl, Chalupa, Slavík – Grygar, Herman, Rousek, Vítek, Vaněk R., Maxner, Wolf, Hartmann, Černý, Malina, Škoda

    Rozhodčí: Slavka – Blaha, Goňa
    bahis siteleri