Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Columbus – St. Louis 5:2 (kon.) | Florida – Tampa 4:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:3 (po pr.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
New York Rangers
Středa 27.09.2017, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:22 Travis KONECNY - 4:3
     
    63:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí celek tento zápas vyhraje. Do zakončení se dostalTRAVIS KONECNY. První jeho střelu Pavelec vyrazil kotouč se ke střelci dostal znovu. Konecny z velkého úhlu napálil puk na bránu. Pavelec si jej lapačkou srazil za brankovou čáru. Asistence: Claude Giroux.
    57:39 Michael GRABNER - 3:3
     
    57:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno, zdá se, že znovu uvidíme prodloužení. MICHAEL GRABNER zkoušel přihrát, obrana jeho pokus zablokovala, puk se k němu dostal znovu,a tak mohl využít rozhozeného brankáře a poslal kotouč přesně do brány. Asistence: T.J. Miller.
    45:27 Oskar LINDBLOM - 3:2
     
    45:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává k velké radosti publika do vedení. Andrew MacDonald dobře vypálil od modré čáry, jeho pokus jemně před brankou tečoval mimo dosah brankáře Pavelce OSKAR LINDBLOM. Asistence: Andrew MacDonald a Travis Konecny.
    22:44 Scott LAUGHTON - 2:2
     
    22:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla krásná akce domácích. Raffl s Laughtonem si vyměnili kotouč a druhý jmenovaný naprosto snadno doklepával do odkryté branky. SCOTT LAUGHTON. Asistence: Michael Raffl.
    18:36 Samuel MORIN - 1:2
     
    18:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté snižují. Akci začal Jakub Voráček. Ten našel Claude Girouxe, který poslal puk z druhé vlny najíždějícímu SAMUELU MORINOVI, který tvrdou střelou překonal brankáře Pavelce. První gól v přípravě pro tohoto obránce. Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.
    11:37 David DESHARNAIS - 0:2
     
    11:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vinni Lettieri dobře přihrál zpoza branky mezi kruhy, kde byl DAVID DESHARNAIS. Jeho technicky velmi dobře provedená rána byla přesná a zapadla pod horní tyčku. Asistence: Vinni Lettieri a Brady Skjei.
    09:09 Paul CAREY - 0:1
     
    09:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek se dostává do vedení, domácí brankář špatně rozehrával za svou brankou. Po rychlé akci se kotouč dostal do míst, kde byl PAUL CAREY. Ten neměl problém překonat gólmana Flyers, který nebyl v optimálním postavení. Asistence: Jimmy Vesey a David Desharnais.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 19. Morin (Giroux, Voráček), 23. Laughton (Raffl), 46. Lindblom (MacDonald, Konecny), 64. Konecny (Giroux) – 10. Carey (Vesey, Desharnais), 12. Desharnais (Lettieri, Skjei), 58. Grabner (Miller)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth ) – Manning, MacDonald, Haag, Morin, Gostisbehere, Sanheim – Konecny, Raffl, Couturier, Laughton, Weise, Giroux, Weal, Vorobjev, Lindblom, Leier, Patrick, Vecchione, Voráček
    New York Rangers: Pavelec (Halverson) – Miller, Hayes, Farnham, Vieves, Vesey, Carey, Grabner, Smith, Pionk, Kampfer, Desharnins, Fontaine, Graves, Chytil, Skjei, DeAngelo, Buchnevič, Lettieri

    Rozhodčí: Lee, Lambert – Shewchyk, Nagy
    ocianews.com