Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Columbus – St. Louis 5:2 (kon.) | Florida – Tampa 4:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:3 (po pr.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
Los Angeles Kings
Středa 27.09.2017, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:12 Brooks LAICH - 2:3
     
    60:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé. Domácí Schmidt přišel za svou brankou o puk, Alex Iafallo jej přihrál na druhou stranu, kde byl BROOKS LAICH. Ten dokázal nadvakrát překonat domácího brankáře a je po zápase. Asistence: Alex Iafallo.
    43:50 William CARRIER - 2:2
     
    43:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Po sérii velkých šancí se nakonec domácí celek prosazuje. Na hranice brankoviště byl důrazný WILLIAM CARRIER, který dokázal dorazit puk za záda brankáře Los Angeles. Asistence: Shea Theodore a Teemu Pulkkinen.
    28:56 Kurtis MACDERMID - 1:2
     
    28:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přesilovku hosté sice neproměnili, ale dostávají se do vedení. Mersch našel na modré čáře připraveného KURTISE MACDERMIDA, jehož střela zapadla přesně do brány. Asistence: Michael Mersch a Nic Dowd.
    11:54 Nick DOWD - 1:1
     
    11:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hodně šťastně se hostující celek dočkal vyrovnání NIC DOWD nevystřelil podle svých představ, kotouč se odrazil před branku a domácí brankář Pickard si jej betonem srazil za brankovou čáru.
    03:44 Cody EAKIN - 1:0
     
    03:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Před malou chvilkou zápas začal a už se Vegas dočkalo první branky v domácí hale. David Perron rychle přihrál do míst, kde byl CODY EAKIN. Jeho rána z první se jemně otřela o tyčku a zapadla za do brány! Asistence: David Perron.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. Eakin (Perron), 44. Carrier (Theodore, Pulkkinen) – 12. Dowd, 29. MacDermid (Mersch, Dowd), 61. Laich (Iafallo)


    Vegas Golden Knights: Pickard (Fleury) – Theodore, Engelland, Schmidt, Sbisa, Merrill, Miler – Marchessault, Šipačov, Smith – Lindberg, Eakin, Perron – Hyka, Haula, Tuch – Carrier, Nosek, Pulkkinen
    Los Angeles Kings: Campbell (Petersen) – Lee, LaDue, Clague, MacDermid, Gravel, Roy – Mersch, Loktionov, Dowd – Iafallo, Armadio, Auger – Luff, Laich, Crescenzi – Watson, Anderson-Dolan, Herr

    Rozhodčí: Voss, Rank – Wheler, Daisy

    Diváci: 17 101
    ocianews.com