Astana – Slavia 1:1 (kon.) | Plzeň – Beer Ševa 3:1 (kon.) | Lugano – FCSB 1:2 (kon.)
Kolín nad Rýnem – CZ Bělehrad 0:1 (kon.) | BATE – Arsenal 2:4 (kon.) | Salzburg – Marseille 1:0 (kon.)
Konyaspor – Guimarães 2:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Zorja Luhansk 0:1 (kon.) | Östersunds FK – Hertha 1:0 (kon.)
Lazio – Waregem 2:0 (kon.) | Nice – Arnhem 3:0 (kon.) | Rosenborg – Vardar 3:1 (kon.)
Zenit – Real Sociedad 3:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Villarreal 0:0 (kon.) | Partizan Bělehrad – Dynamo Kyjev 2:3 (kon.)
Skënderbeu – Young Boys 1:1 (kon.) | Ludogorec – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Braga – Başakşehir 2:1 (kon.)
AEK Atény – Austria 2:2 (kon.) | AC Milán – Rijeka 3:2 (kon.) | Lyon – Atalanta BC 1:1 (kon.)
Everton – Apollon Limassol 2:2 (kon.) | Lok. Moskva – Zlín 3:0 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Kodaň 0:0 (kon.)
konec
S. S. Lazio
2:0 (1:0)
SV Zulte-Waregem
Čtvrtek 28.09.2017, 19:00 • Stadio Olimpico, Řím • Evropská liga • Skupina K
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům u sledování textového přenosu z Evropské ligy. Společně se dnes podíváme na duel mezi Laziem Řím a SV Zulte-Waregem. Výkop je stanoven na 19 hodin.
     
    SV Zulte-Waregem

    Belgický celek si v druhé nejprestižnější pohárové soutěži neodbyl zrovna povedenou premiéru. V úvodním duelu hostil Nice, kterému na domácím stadionu podlehl vysoko 1:5! V belgické lize zatím Waregemu patří třetí pozice za dvojicí Bruggy a Anderlecht. Dnešní hostující celek odcestoval do Itálie v plné síle. Jedinou ztrátou je de Sart, který se zotavuje po otřesu mozku.
     
    S. S. Lazio

    Lazio si v úvodním vystoupení po velkém boji poradilo s Vitesse Arnhem a na půdě nizozemského celku zvítězilo 3:2. Italský celek se dnes musí obejít bez Andersona, de Vrije či Walace. Všechny jmenované trápí zranění dolních končetin. Přesto je Lazio obrovským favoritem na vítězství. V Serii A navíc podává slušné výkony a aktuálně mu patří čtvrtá pozice. O víkendu navíc zvítězilo 3:0 ve Veroně.
     
    Úvodní sestavy:

    S. S. Lazio: Strakoša – Patric, Luiz Felipe, Radu – Marušić, Parolo, Di Gennaro, Murgia, J. Lukaku – Alberto, F. Caicedo.
    Náhradníci: Vargić – Crecco, Immobile, Lucas Leiva, Lulić, S. Milinković-Savić, Nani.

    SV Zulte-Waregem: Leali – de Fauw, Baudry, Heylen, Hamalainen – Derijck, De Pauw, I. Doumbia – Coopman, Leya Iseka, Kastanos.
    Náhradníci: Bostyn – De Mets, Jensen, Kaya, Olayinka, Šaponjić, Walsh.

    Rozhodčí: Lechner – Heidenreich, Kolbitsch (vš. AUT).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Waregem přijel do Itálie v červených dresech, zatímco Lazio bude hrát v modrém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Lazio obstaralo výkop do dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže dlouhý nákop na polovinu belgického celku si s přehledem pohlídal obránce.
     
    2
    Sander Coopman musel spěchat za dlouhou přihrávkou na levou stranu hrací plochy. Hostující fotbalista si nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil do zámezí.
     
    3
    Jordan Lukaku táhl akci domácího celku po levé straně. Bratr slavného belgického útočníka došel na polovinu Waregemu, kde se při kličce vyhnal za postranní čáru.
     
    4
    Adam Marušić sprintoval na hranici pokutového území soupeře, kam přiletěla vysoká přihrávka z levé strany. Domácí záložník se k balónu nedostal přes pozorného Heylena.
     
    5
    Marco Parolo potáhl balón do blízkosti pokutového území soupeře, kde jej ještě posunul na pravou stranu, nicméně Patric už se přes Hamalainena nedostal k centru.
     
    6
    Adam Marušić motal hlavu jednomu z obránců soupeře v blízkosti pokutového území Waregemu. Domácí záložník nakonec odcentroval, ale Brian Hamalainen srazil míč na roh.
     
    7
    Aaron Leya Iseka sprintoval za skákavou přihrávkou na polovinu domácího celku. Před hostujícím útočníkem s přehledem zasáhl obránce Luiz Felipe.
     
    8
    Hosté nyní uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině hřiště. Belgický celek se od úvodu utkání musí bránit domácím výpadům. Nyní si hosté mohou odpočinout.
     
    9
    Felipe Caicedo si naběhl na krásnou kolmici za obranu, rychlou přihrávku poslal míč na Lukaka, jenže belgický obránce se přes dva obránce neprobil do pokutového území.
     
    10
    Jordan Lukaku dostal krásnou přihrávku na levou stranu hřiště, jenže belgický obránce si míč nedokázal zpracovat a balón mu uskočil daleko od nohy.
     
    12
    Domácí fotbalisté se nastěhovali na polovinu soupeře a snaží se najít cestičku do pokutového území. Obrana Waregemu zatím brání na jedničku.
     
    13
    Do rozehrávky domácího celku se zapojil Tomas Strakoša. Domácí brankář nakopl míč na polovinu soupeře, ale nikdo v modrém dresu se nedostal za obranu.
     
    14
    Grigoris Kastanos vybojoval míč v souboji s Parolem, vyvezl jej na polovinu domácího celku, jenže zbytečnou kličkou zabrzdil nadějnou akci Waregemu.
     
    15
    Marco Parolo svedl souboj s Hamalainenem. Hostující obránce se tělem natlačil před domácího fotbalistu a nakonec se nechal faulovat. Lazio bude rozehrávat.
     
    16
    Felipe Caicedo si v pokutovém území soupeře nabíhal na střílený centr z levé strany. Domácí útočník se natahoval po zakončení, jenže Marvin Baudry jej dokázal uhlídat.
     
    17
    Idrissa Doumbia dirigoval rozehrávku Waregemu na polovině hrací plochy. Hostující záložník přenášel hru z jedné strany na druhou. Nakonec však zakopl míč do zámezí.
     
    18
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Jordan Lukaku vyslal do pokutového území krásný centr, na který si naběhl Adam Marušić, který ještě vrátil míč před branku a FELIPE CAICEDO se hlavou z malého vápna nemýlil!
    18. Felipe CAICEDO - 1:0
     
    20
    David Di Gennaro si srovnal míč na pravačku a ze střední vzdálenosti vyslal zajímavou střelu. Domácí záložník měl dostatek prostoru, ale zamířil vysoko nad břevno.
     
    21
    Caicedo si zabíhal na další prudkou přihrávku za obranu. Marvin Baudry tentokrát přečetl úmysl domácího celku, vystoupil a přihrávku zastavil hrudí.
     
    22
    Nill De Pauw využil špatného zpracování jednoho ze soupeřů na polovině hřiště, vystoupil a odkopl míč k rohovému praporku. Rozhodčí ještě viděl teč. Waregem bude vhazovat.
     
    23
    Stefan Radu obdržel přihrávku do volného prostoru na levé straně hřiště. Radu si míč potáhl na polovinu Waregemu, ale při průniku si pomohl faulem.
     
    24
    Luis Alberto v pokutovém území číhal na centr z levé strany. Vysoký míč sice letěl jeho směrem, nicméně obránce Michaël Heylen se stačil vrátit a nebezpečí odvrátil.
     
    25
    Po dlouhé době se belgický celek usadil v blízkosti pokutového území Lazia. Derijck spěchal za obloučkem na levou stranu, ale Patric měl k míči o kus blíže.
     
    26
    Tomas Strakoša si připsal první zákrok. Domácí brankář skvěle přečetl úmysl hostujícího celku a došel si pro nepřesný centr z pravé strany. Lazio může kombinovat.
     
    27
    Jordan Lukaku si pohybem řekl o přihrávku na polovinu soupeře. Belgický fotbalista se nepřesným zpracováním dostal pod tlak a raději vrátil balón obráncům.
     
    28
    Na druhé straně se Alessandro Murgia dostal k přihrávce do pokutového území, otočil se a vypálil. Jeho slabá střela mířila jen do míst, kde číhal Nicola Leali.
     
    29
    Luiz Felipe svedl sprinterský souboj s Leyaou. Hostující útočník se sice dostal k prudké přihrávce na levou stranu, ale domácí zadák jej skluzem obral o míč.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje. Domácí Lazio zatím kraluje dění na hrací ploše a nepouští soupeře prakticky k ničemu. Waregem se trápí při přechodu do útoku.
     
    31
    Brian Hamalainen dostihl prudkou přihrávku na hranici pokutového území a ještě se pokoušel o zpětnou kličku. Zasekávačka se mu ale vůbec nepovedla.
     
    32
    Hostující fotbalisté se nyní usadili v blízkosti pokutového území Lazia. Nikdo v červeném dresu si však pohybem neříká o přihrávku, kterou by hosté mohli překvapit pozornou obranu.
     
    33
    Luis Alberto mohl pokračovat do pokutového území, nicméně raději přenesl hru na levou stranu hřiště. Lazio se postupnou kombinaci dostalo až k vlastnímu brankáři.
     
    34
    Další velká šance Lazia! Caicedo sklepl hrudí míč za hranici pokutového území, odkud napřáhl Luis Alberto, jehož dělovka jen těsně minula branku!
    34. Krásná střela Luise Alberta
     
    35
    Brian Hamalainen táhl další akci Waregemu po levé straně hrací plochy. Domácí záložník Adam Marušić jeho postup přerušil už na půlící čáře.
     
    36
    Waregem hraje v posledních minutách velmi sympaticky. Hostující celek se snaží hrozit z rychlých protiútoku, jenže belgický klub zatím brzdí nepřesné přihrávky.
     
    37
    Felipe Caicedo je v prvním poločase hodně aktivní! Domácí útočník se tlačil za dalším centrem z pravé strany, jenže v pádu se nenatlačil před obránce.
     
    38
    Davy de Fauw se pohybem řekl o přihrávku na pravou stranu. Hostující obránce sice předběhl Murgiu, jenže balón už nedostihl na hrací ploše. Domácí budou vhazovat.
     
    39
    Alessandro Murgia se na levé straně tlačil za odraženým balónem. Davy de Fauw se před domácího záložníka natlačil tělem a pohlídal cestu míče do zámezí.
     
    40
    Tomas Strakoša musel hodně zrychlit. Domácí brankář dostal nepřesnou malou domů a musel míč odkopnout před dotírajícím Leyaou.
     
    41
    Luis Alberto se za hranicí pokutového území zbavil obránce a vyslal prudkou střelu po zemi. Nicola Leali dával dobrý pozor a projektil domácího útočníka schoval do rukavic.
     
    42
    Nill De Pauw se na polovině Lazia odhodlal k průniku mezi dva obránce domácího celku. Pozorný Patric mu balón vypíchl a Luiz Felipe raději rozehrál na levou stranu.
     
    43
    Aaron Leya Iseka obdržel pěknou přihrávku do blízkosti pokutového území, rychlou kličkou se uvolnil, jenže rána mu vůbec nesedla a balón končí na tribuně.
    43. Isekovo uvolnění a následná střela
     
    44
    Další útok Lazia táhl Adam Marušić. Hlavní rozhodčí si však všiml nedovoleného zákroku domácího záložníka a odpískal mu útočný faul. Waregem bude rozehrávat.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je minulostí! Domácí Lazio bylo v úvodní pětačtyřicetiminutovce mnohem aktivnějším celkem a zaslouženě se dostalo do vedení. Hned z první šance udeřil v 18. minutě Felipe Caicedo ! Stejný hráč připravil ve 34. minutě šanci pro Luise Alberta, jehož rána těsně minula branku. V závěru poločasu se do šance dostal také Waregem. Aaron Leya Iseka se uvolnil k zakončení, jenže také on minul branku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Grigoris Kastanos, přichází Onur Kaya.
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Nill De Pauw, přichází Peter Olayinka.
     
    47
    Aaron Leya Iseka se rozbíhal za prudkou přihrávkou na polovinu soupeře. Hostující rychlík svedl souboj s Marušićem, který jej nepustil do volného prostoru.
     
    48
    Waregem v úvodu druhého poločasu kombinuje s míčem na vlastní polovině. Domácí fotbalisté rozehrávku belgického celku neatakují a spíše vyčkávají.
     
    49
    Marvin Baudry přečetl náběh Caiceda na polovinu Waregemu, včas proti němu vystoupil a rozehrál na levou stranu. Lazio se zatím vůbec nemůže prodrat k míči.
     
    50
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Marvin Baudry ostře trefil Luise Alberta a je zaslouženě odměněn.
     
    51
    Coopman si nabíhal na vysokou přihrávku za obranu italského celku. Obránce Luiz Felipe však uspěl v hlavičkovém souboji a poslal míč na polovinu soupeře.
     
    52
    Jordan Lukaku dostal na levé straně hřiště prostor k odcentrování. Belgický fotbalista vyslal nadýchaný centr na malé vápno, kde zasáhl připravený Michaël Heylen.
     
    53
    Luiz Felipe fauloval střídajícího Olayinku na hranici pokutového území. Domácí obránce se chvíli bál, že sudí odpíská pokutový kop, ale nakonec vytáhl rozehrávku mimo šestnáctku.
     
    54
    Exekuce následného přímého kopu se zhostil Onur Kaya. Další střídající fotbalista hostujícího celku však trefil zeď. Waregem může nadále kombinovat.
     
    55
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází David Di Gennaro, přichází Ciro Immobile.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Sergej Milinković-Savić.
     
    56
    Lazio se snad poprvé po změně stran usadilo s míčem na polovině soupeře. Lukaku se po krásné přihrávce dostal k odcentrování, jenže jeho pobídku obrana srazila na roh.
     
    57
    Rozehrávka rohového kopu se Laziu vůbec nepovedla. Vysoký centr se snesl na zadní tyč, kde nebyl nikdo v modrém dresu a obránce Davy de Fauw měl snadnou práci.
     
    58
    Lazio v posledních minutách dokázalo zmírnit tlak belgického celku. Po příchodu Immobileho na hřiště se Lazio nastěhovalo na polovinu Waregemu a snaží se ohrozit jeho branku.
     
    59
    Peter Olayinka zastavil rodící se akci Lazia nedovoleným zákrokem a může být rád, že neviděl žlutou kartu. Střídající fotbalista Waregemu zatím spíše fauluje.
     
    60
    Po hodině hry se Jordan Lukaku z levé strany prosmýkl do pokutového území, jenže těsně před odcentrováním se mu pod nohy položil Michaël Heylen. Bude z toho roh.
     
    61
    Centr od rohového praporku přiletěl na zadní tyč. Nikdo z domácích fotbalistů se k padajícímu balónu neprodral a Davy de Fauw odvrátil nebezpečí.
     
    62
    Sander Coopman se pro míč stáhl hluboko na vlastní polovinu. Belgický fotbalista poté přenesl hru na pravou stranu, jenže důrazný Lukaku nepustil soupeře k odcentrování.
     
    63
    Peter Olayinka se středem hrací plochy snažil prodrat do pokutového území. Hostující útočník se vrhl mezi tři obránce, kteří jej připravili o balón.
     
    64
    Felipe Caicedo si řekl o přihrávku mezi obránce, nicméně Immobile mu přihrál jen na paty. Domácí útočník se sice stačil otočit, jenže důrazný Baudry jej odzbrojil.
     
    65
    Nicola Leali si po dlouhé době sáhl na míč. Hostující brankář přečetl nepřesnou rozehrávku Lazia a došel si pro odražený balón. Waregem může zaútočit.
     
    66
    Adam Marušić si posunul míč podél pravé postranní čáry a vydal se do útoku. Rychlonohý záložník Lazia se zbavil Coopmana, ale Timothy Derijck mu skluzem odkopl míč.
     
    67
    Jordan Lukaku chtěl skrytou přihrávkou na levou stranu uvolnit Milinkoviće-Saviće. Střídající fotbalista Lazia byl zcela osamocený, jenže Onur Kaya se stačil vrátit a zastavil přihrávku.
     
    68
    Caicedo měl na hlavě druhou branku! Sergej Milinković-Savić vyslal nádherný centr na zadní tyč, kde se k zakončení probil právě Caicedo, jenže ve vyložené šanci minul branku!
     
    69
    Peter Olayinka operoval s míčem na levé straně hřiště. Rychlonohý fotbalista Waregemu se uvolnil k odcentrování, jenže domácí obrana jeho pobídku srazila na roh.
     
    70
    Onur Kaya vyslal centr na značku pokutového kopu, kde byl jediný fotbalista Waregemu. Přesila hráčů v modrých dresech jej nepustila do zakončení.
     
    71
    Také Lazio nyní zahrávalo rohový kop. K odraženému míči se ještě prodral Adam Marušić, nicméně jeho střelu zpoza hranice pokutového území srazili hosté na další roh.
     
    72
    Caicedo má v posledních minutách neskutečnou smůlu! Autor dosud jediné branky se po rohovém kopu zjevil v další vyložené šanci, jenže ani tentokrát neprocedil míč za brankovou čáru!
     
    73
    Na druhé straně se do obrovské šance dostal Sander Coopman! Hostující křídelník byl sám před Strakošou, jenže domácí brankář vykopl jeho ránu mimo tři tyče!
     
    74
    Lazio zahrávalo další roh. Prudký centr tentokrát přiletěl na přední tyč, kde před nažhaveným Caicedem odvrátil nebezpečí obránce Michaël Heylen.
     
    75
    Waregem se po rohovém kopu Lazia mohl vydal do protiútoku, jenže Tomas Strakoša stál daleko od vlastní branky a byl nejdříve u dlouhého nakopu na polovinu domácích.
     
    76
    Waregem se usadil na polovině Lazia, jenže Davy de Fauw se z pravé strany nedokázal uvolnit k odcentrování. Belgický celek kombinuje daleko od pokutového území.
     
    77
    Felipe Caicedo má neskutečný fyzický fond! Domácí útočník aktivně napadá rozehrávku soupeře a dostává obránce Waregemu pod obrovský tlak.
     
    78
    Marvin Baudry nyní vyslal nepřesnou přihrávku na polovinu Lazia a své kombinační schopnosti si nyní mohou vyzkoušet také domácí obránci. Nikdo v červeném kombinaci Lazia neatakuje.
     
    79
    Lazio zahrávalo další rohový kop. Jeho exekuce se ujal Sergej Milinković-Savić. Domácí záložník poslal skákavý centr na malé vápno, kam si pro balón došel Nicola Leali.
     
    80
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Jordan Lukaku, přichází Senad Lulić.
     
    81
    Mohlo být vyrovnáno! Peter Olayinka si v pokutovém území naskočil na centr z levé strany, jenže Tomas Strakoša jeho dobrou hlavičku zneškodnil na brankové čáře!
    81. Obrovská šance Waregemu
     
    82
    Onur Kaya nyní diriguje rozehrávku Waregemu na polovině domácího mužstva. Střídající fotbalista poslal přihrávku na levou stranu, ale Aaron Leya Iseka neudržel míč ve hře.
     
    83
    Senad Lulić chtěl odkopnout míč z hranice pokutového území, jenže jej trefil opravdu špatně a nabídl Waregemu rozehrávku rohového kopu. Do vápna už míři všichni hlavičkáři.
     
    84
    Rohový kop se Waregemu vůbec nepovedl. Centrovaný míč sice proskákal na zadní tyč, jenže nikdo v červeném se nedostal do zakončení. Lazio může uklidnit hru.
     
    85
    Felipe Caicedo táhl protiútok domácího celku středem hrací plochy. Autor dosud jediné branky dnešního duelu poslal míč na pravou stranu, kde sprintoval Adam Marušić, jenže druhý jmenovaný balón nezastihl na hrací ploše.
     
    86
    Aaron Leya Iseka se na polovině hrací plochy provinil faulem, za který vidí žlutou kartu.
     
    86
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Marvin Baudry, přichází Ivan Šaponjić.
     
    87
    Sergej Milinković-Savić sprintoval s míčem po levém křídle. V blízkosti pokutového území se mu pod nohy položil Michaël Heylen, který balón následně vyvezl na polovinu Lazia.
     
    88
    Střídající Ivan Šaponjić se s míčem protančil na hranici pokutového území, odkud napřáhl k přízemní střele. Do cesty se mu postavil Patric, který soupeřův pokus zablokoval.
     
    89
    Hosté zahrávali přímý kop ze zajímavé pozice. Jeho exekuce se ujal Brian Hamalainen, jehož prudká střela prosvištěla kolem hry, jenže skončila vedle branky.
     
    90
    Ciro Immobile zůstal osamocený na polovině hrací plochy, jenže Sergej Milinković-Savić mu poslal příliš prudkou přihrávku. Hosté budou vhazovat a mohou znovu zaútočit.
     
    90
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už to CIRO IMMOBILE zvládl a rozhoduje o vítězství domácího celku v dnešním utkání! Kanonýr Lazia dostal přihrávku na hranici ofsajdu a utaženou placírkou umístil míč k zadní tyči!
    90. Ciro IMMOBILE - 2:0
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Lazio Řím zvládlo i své druhé vystoupení v základní skupině Evropské ligy a Zulte-Waregem porazilo 2:0. Domácí se ujali vedení v 18. minutě, kdy se prosadil Felipe Caicedo ! Právě Caicedo měl po přestávce dvě obrovské šance. Nejprve hlavou minul branku a jeho střelu v pádu zastavil fantastický Nicola Leali! Waregem se poté osmělil a mohl pomýšlet na vyrovnání! Coopman se zjevil sám před Strakošou, ale domácí gólman vytáhl dobrý zákrok. Deset minut před koncem mohl vyrovnat Peter Olayinka, jehož hlavičku zlikvidoval skvělý Strakoša. V samotném závěru se Lazio dostalo do protiútoku, který přesnou střelou zakončil Ciro Immobile !
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:7.
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:54:49)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 18. F. Caicedo (Marušić), 90. Immobile (pen.)

    Karty:   50. Baudry (WAR), 86. Leya Iseka (WAR)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:7.
    S. S. Lazio: Strakoša – Patric, Luiz Felipe, Radu – Marušić, Parolo, Di Gennaro (55. Immobile), Murgia, J. Lukaku (80. Lulić) – Alberto (55. S. Milinković-Savić), F. Caicedo.
    Náhradníci: Vargić – Crecco, Immobile, Lucas Leiva, Lulić, S. Milinković-Savić, Nani.

    SV Zulte-Waregem: Leali – de Fauw, Baudry (86. Šaponjić), Heylen, Hamalainen – Derijck, De Pauw (46. Olayinka), I. Doumbia – Coopman, Leya Iseka, Kastanos (46. Kaya).
    Náhradníci: Bostyn – De Mets, Jensen, Kaya, Olayinka, Šaponjić, Walsh.

    Rozhodčí: Lechner – Heidenreich, Kolbitsch (vš. AUT)
    thejrc.org