Třinec – Olomouc 3:4 (0:3 po s.n.) | Jihlava – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:0 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.) | Chomutov – Plzeň 1:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:5 (kon.)
Sparta – Liberec 7:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 29.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:37 Tomáš MERTL - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní je již hotovo, Plzeň dává nejspíše branku, na kterou Piráti již neodpoví! Milan Gulaš našel přesnou přihrávkou před brankou TOMÁŠE MERTLA, který se zblízka nezmýlil! Asistence: Milan Gulaš a Nick Jones.
    50:43 David STACH - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ojedinělá akce plzeňských hokejistů končí třetí brankou! DAVID STACH se dostal přes bránící hráče a svižnou střelou do pravé šibenice nedal Lacovi jedinou šanci! Asistence: Michal Moravčík.
    38:51 Tomáš MERTL - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu branka Plzně, která otáčí stav utkání! TOMÁŠ MERTL dlouho kličkoval na pravém kruhu, až jej prostě poslal k přední tyčce, kde se mu povedlo najít volný prostor – 1:2! Asistence: Peter Čerešňák a Denis Kindl.
    28:04 Dominik KUBALÍK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté byli kompletní a hned z dalšího útoku se dostali do samostatného úniku! DOMINIK KUBALÍK na hranici faulu obral bránícího hráče domácích a unikal sám na Laca. Toho střelou po ledě dokázal nakonec překonat. Bez asistence.
    11:37 Vladimír RŮŽIČKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Akce začala střeleckým pokusem Tomečka, kterému se ale od pravého mantinelu nepovedlo trefit branku. Právě Tomeček se následně dostal ke kotouči, který posunul před branku, kde se prosadil popáté v sezóně VLADIMÍR RŮŽIČKA! Asistence: Vojtěch Tomeček a Michal Poletín.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. V. Růžička (V. Tomeček, Poletín) – 29. D. Kubalík, 39. Mertl (Čerešňák, Kindl), 51. Stach (Moravčík), 53. Mertl (Gulaš, Jones)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Rašner, Slovák, Szathmáry – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, V. Tomeček – Poletín, Skokan, Koblasa – Chlouba, Hlava.
    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – Jones, Moravčík, P. Kadlec, D. Sklenička, Čerešňák, Pulpán – Gulaš, Mertl, Indrák – Kindl, Stach, D. Kubalík – Kratěna, Kracík, Schleiss – Straka, Preisinger, Kodýtek – Hollweg.

    Rozhodčí: Hradil, Bejček – Zíka, Klouček

    Diváci: 5 028
    thejrc.org