Třinec – Olomouc 3:4 (0:3 po s.n.) | Jihlava – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:0 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.) | Chomutov – Plzeň 1:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:5 (kon.)
Sparta – Liberec 7:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 29.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Hodně zajímavý pokus Romana Chlouby, který nahazoval ze střední třetiny. Svobodovi kotouč vypadl a padal do branky. Nakonec ale skončil jen těsně vedle!
     
    53:03
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Miroslav Indrák – 2 min., podražení).
    52:37 Tomáš MERTL - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní je již hotovo, Plzeň dává nejspíše branku, na kterou Piráti již neodpoví! Milan Gulaš našel přesnou přihrávkou před brankou TOMÁŠE MERTLA, který se zblízka nezmýlil! Asistence: Milan Gulaš a Nick Jones.
    50:43 David STACH - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ojedinělá akce plzeňských hokejistů končí třetí brankou! DAVID STACH se dostal přes bránící hráče a svižnou střelou do pravé šibenice nedal Lacovi jedinou šanci! Asistence: Michal Moravčík.
     
    48:21
    Další velká šance Chomutova! Jaroslav Mrázek dostal přihrávku do jízdy a stanul před Svobodou. Ani on ale skvěle chytajícího brankáře Škodovky nepřekonal!
     
    46:21
    Vladimír Růžička si najel do útoční třetiny a kotouč přenechával Skokanovi. On, ani Juraj Valach svou dělovkou ovšem nevstřelili vyrovnávací branku utkání!
     
    43:29
    Rychle se dostal do útoku Vladimír Růžička, který zápěstím zakončoval. Miroslav Svoboda ovšem předvedl další parádní zákrok dnešního večera!
    38:51 Tomáš MERTL - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu branka Plzně, která otáčí stav utkání! TOMÁŠ MERTL dlouho kličkoval na pravém kruhu, až jej prostě poslal k přední tyčce, kde se mu povedlo najít volný prostor – 1:2! Asistence: Peter Čerešňák a Denis Kindl.
     
    38:20
    David Stach naprosto luxusně prošel až před branku Pirátů, kde byl ovšem podražen. Alex Rašner putuje na lavici hanby a my uvidíme další početní výhodu Škodovky.
     
    33:02
    Pěkná kombinace hostů. Petr Kadlec dostal přihrávku zpoza branky na levý kruh a hned zakončoval. Jeho pokus ale skončil v náruči vyjetého Jána Laca!
     
    32:44
    Za zákrok za brankou Chomutova inkasuje dvouminutový trest Mário Grman. Ten si pomohl v souboji více hráčů držením, přesilovka pro Plzeň.
     
    28:59
    Dobrá šance na odpověď pro domácí! Tomáš Slovák dostal kotouč od Ivana Humla a z pravého kruhu zakončoval. Puk ale nasměroval jen do betonů Svobody.
    28:04 Dominik KUBALÍK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté byli kompletní a hned z dalšího útoku se dostali do samostatného úniku! DOMINIK KUBALÍK na hranici faulu obral bránícího hráče domácích a unikal sám na Laca. Toho střelou po ledě dokázal nakonec překonat. Bez asistence.
     
    27:31
    Obrovská šance domácích a Vojtěch Tomeček v ní! Mladý útočník vybojoval kotouč a postupoval sám na brankáře Svobodu. Toho ale nakonec v tváří tvář nepřekonal!
     
    25:54
    Vladimír Růžička dostával přihrávku před branku, na tu ale nakonec nedosáhl. Nicméně byl faulován a Piráti budou mít přesilovou hru. Dvě minuty pro Nicka Jonese.
     
    21:16
    Další tvrdá rána Dominika Kubalíka! Kanonýr dostal kotouč mezi kruhy a pořádně se do něj opřel. Ani tento pokus ale neskončil za zády připraveného Laca!
     
    16:38
    Tomáš Slovák dostal nabito od Mrázka a hned zakončoval. Jeho dělovku Svoboda vůbec neviděl a puk jej i s nutnou dávkou štěstí trefil do hokejky!
     
    16:29
    Do kličky před brankou se dostával Dávid Skokan, který byl ale v zakončení hákován. Nick Jones již sedí na trestné lavici a začíná tak první přesilovka Pirátů.
     
    13:30
    Michal Vondrka byl v útočném pásmu sražen a Dominik Kubalík unikal sám na Jána Laca. Toho ale v samostatném úniku střelou mezi betony nepřekonal!
     
    11:51
    To byla hodně rychlá přesilová hra hostů. Hned po vhazování se sekerou provinil David Stach, který vyrovnává síly na ledě.
     
    11:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Juraj Valach – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Nicolas Hlava.
    11:37 Vladimír RŮŽIČKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Akce začala střeleckým pokusem Tomečka, kterému se ale od pravého mantinelu nepovedlo trefit branku. Právě Tomeček se následně dostal ke kotouči, který posunul před branku, kde se prosadil popáté v sezóně VLADIMÍR RŮŽIČKA! Asistence: Vojtěch Tomeček a Michal Poletín.
     
    03:31
    Udeřit mohli Piráti! Michal Vondrka procedil kotouč na pravý kruh, kde do protipohybu brankáře zakončoval Tomáš Slovák. Miroslav Svoboda se ale zaskvěl parádním zákrokem!
     
    02:35
    Následně uvidíme první početní výhodu. Vojtěch Tomeček se pokoušel osvobodit, ale puk poslal jen mezi diváky. Škodovka si tak vyzkouší přesilovou hru.
     
    00:50
    Do první větší šance se dostával ostrostřelec Dominik Kubalík, který zakončoval z levého kruhu. Jeho svižná rána byla ovšem Lacem vyražena!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. V. Růžička (V. Tomeček, Poletín) – 29. D. Kubalík, 39. Mertl (Čerešňák, Kindl), 51. Stach (Moravčík), 53. Mertl (Gulaš, Jones)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Rašner, Slovák, Szathmáry – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, V. Tomeček – Poletín, Skokan, Koblasa – Chlouba, Hlava.
    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – Jones, Moravčík, P. Kadlec, D. Sklenička, Čerešňák, Pulpán – Gulaš, Mertl, Indrák – Kindl, Stach, D. Kubalík – Kratěna, Kracík, Schleiss – Straka, Preisinger, Kodýtek – Hollweg.

    Rozhodčí: Hradil, Bejček – Zíka, Klouček

    Diváci: 5 028
    bahis siteleri